Klemmy Objavljeno Marec 17, 2014 Opozori Objavljeno Marec 17, 2014 Naprodaj sta dva omenjena motocikla, dobra za pogledat, cenovno dokaj sprejemljiva. Kakšna dodatna informacija, izkušnja bivših lastnikov dobrodošla Hvala za odgovore! http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=8233134
trojan69 Objavljeno Marec 18, 2014 Opozori Objavljeno Marec 18, 2014 Po slikah zgleda zlo lep, za kej več bi ga mogu vidt v živo. Edin izpuhi pomoje niso original pa na desni manjka ročka za sopotnika. Je pa verjetno pripeljan iz tujine. Pri nas jih ni blo prov veliko, tisti, ki so pa bli so pa ponavad dost bol zgonjeni. Drugač bo pa v kratkem naprodaj Kawasaki Z 750 ltd letnik 80´ tud lepo ohranjen z 40.000km za 1800eur oz 1600eur če sam rihtaš certifikat/homologacijo. Cartman 1
Klemmy Objavljeno Marec 20, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Marec 20, 2014 Po slikah zgleda zlo lep, za kej več bi ga mogu vidt v živo. Edin izpuhi pomoje niso original pa na desni manjka ročka za sopotnika. Je pa verjetno pripeljan iz tujine. Pri nas jih ni blo prov veliko, tisti, ki so pa bli so pa ponavad dost bol zgonjeni. Drugač bo pa v kratkem naprodaj Kawasaki Z 750 ltd letnik 80´ tud lepo ohranjen z 40.000km za 1800eur oz 1600eur če sam rihtaš certifikat/homologacijo. Hm, OK. Kaj pa sploh je razlika med modeloma "Z" in "KZ", takole na oko mi izgledata enaka?
ciciban Objavljeno Marec 20, 2014 Opozori Objavljeno Marec 20, 2014 Kolikor sem jaz razumel je bil uvoz Japonskih motorjev v ZDA včasih zelo omejen. Država je ščitila svojo proizvodnjo (beri HD), ker so se bali, da jih bojo Japonci pokopali. Posledično so Japonci odpiral proizvodnjo motociklov znotraj Amerike, da so lahko prodajali motorje (KZ1000 celo policiji). Motorji narejeni v ZDA naj bi imeli oznako KZ. Različne oznake so bile še za različne trge in glede na letnik... Načeloma gre pa za iste motorje. trojan69 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se