vaški Objavljeno Marec 24, 2014 Opozori Objavljeno Marec 24, 2014 Vabljeni prodajalci nove in stare motoristične opreme seveda pa tudi kupci,da boste vse pokupili,kar bodo ponujal urkoman 1
moto rider Objavljeno Marec 26, 2014 Opozori Objavljeno Marec 26, 2014 (popravljeno) Ena (nova) jakna Pa še tale (nova) jakna št. 52 MBR (1 & 2 = 100 eur) pa še kakšna bukva zraven, al' pa dve... pa še kakšne drobnarije....... Naročam (rezerviram) pa eno pleskavico & pijačo! Popravljeno Marec 26, 2014. Popravil moto rider pajkica 1
pajkica Objavljeno Marec 26, 2014 Opozori Objavljeno Marec 26, 2014 motorider, a bi ti še mojo jakno dau zraven dobiš provizijo.....
moto rider Objavljeno Marec 26, 2014 Opozori Objavljeno Marec 26, 2014 motorider, a bi ti še mojo jakno dau zraven dobiš provizijo..... Pajkica! Kar pod točko 6. pripiši... (pa še dve pijači!!)
pajkica Objavljeno Marec 26, 2014 Opozori Objavljeno Marec 26, 2014 Pajkica! Kar pod točko 6. pripiši... (pa še dve pijači!!) a bosta obe zate al lohka jaz eno evo pol pa,pridem res.... se ti bom mau prslinla
moto rider Objavljeno Marec 26, 2014 Opozori Objavljeno Marec 26, 2014 a bosta obe zate al lohka jaz eno evo pol pa,pridem res.... se ti bom mau prslinla Vežde... bom dva ribiška stola p'rnesu!! pajkica 1
bojevnik88 Objavljeno Marec 27, 2014 Opozori Objavljeno Marec 27, 2014 (popravljeno) Jst bom mel usnjeno jakno za prodat Dainese črne barve z ščitniki št.50 + hlače tudi z ščitniki za kolena Dainese Goretex črne barve. Slike po želji. Popravljeno Marec 27, 2014. Popravil bojevnik88
Poljachina Objavljeno Marec 31, 2014 Opozori Objavljeno Marec 31, 2014 Kako pa poteka to prodajanje? Prodajaš sam al kako... ? Mam en kombinezon (berik, dvodelni - usnjeni) za prodat pa gume...
Rokovnjač Objavljeno Marec 31, 2014 Opozori Objavljeno Marec 31, 2014 ponavadi je tam ena "klubska" stojnica kjer lahko pustis svojo robo s pripisano ceno, Vaski pa poskrbijo za prodajo v zameno za neko simbolicno provizijo...
Poljachina Objavljeno April 1, 2014 Opozori Objavljeno April 1, 2014 ponavadi je tam ena "klubska" stojnica kjer lahko pustis svojo robo s pripisano ceno, Vaski pa poskrbijo za prodajo v zameno za neko simbolicno provizijo... Hvala za info! Glede na to da sm skor sosed se bom pr Vaških en dal ustavu na enem hladnem in se dogovoru! Hvala!
vaški Objavljeno April 4, 2014 Avtor Opozori Objavljeno April 4, 2014 Evo vse pripravljeno štanti čakajo prodajalce in kupce
pajkica Objavljeno April 5, 2014 Opozori Objavljeno April 5, 2014 a marele mate al jo morm sabo prnest? drugač se bom mogla k motoriderju stiskat SLVR 1
pajkica Objavljeno April 5, 2014 Opozori Objavljeno April 5, 2014 Še imate čas za obisk bolšjaka ... kje je moja kremšnita sem lukno na klopc nardila od čakanja
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se