ImenitnaPriložnost Objavljeno April 15, 2014 Opozori Objavljeno April 15, 2014 Na Facebooku Zvone že nekaj časa jamra (ok, trži) svoj zadnji sedež GS-a za pot nekje po Aziji ... mislim, da ima fraj še dve etapi po 1 mesec ... cena ni visoka, zdej, kteri se ga da prenašat, je pa drugo vprašanje :-] ... https://www.facebook.com/ZvoneSeruga?fref=photo Obilo uspeha želim :-).
yamaha Objavljeno April 15, 2014 Opozori Objavljeno April 15, 2014 (popravljeno) Na Facebooku Zvone že nekaj časa jamra (ok, trži) svoj zadnji sedež GS-a za pot nekje po Aziji ... mislim, da ima fraj še dve etapi po 1 mesec ... cena ni visoka, zdej, kteri se ga da prenašat, je pa drugo vprašanje :-] ... https://www.facebook.com/ZvoneSeruga?fref=photo Obilo uspeha želim :-). Ma goni ga nekam, @SiR brezveze odprta tema.. Popravljeno April 15, 2014. Popravil yamaha
biker77 Objavljeno April 15, 2014 Opozori Objavljeno April 15, 2014 a kakega fanta pa ne bi vzel da bi mu pomagal unga bavarca šraufat? DAMI34 1
motofrik Objavljeno April 15, 2014 Opozori Objavljeno April 15, 2014 a kakega fanta pa ne bi vzel da bi mu pomagal unga bavarca šraufat? ...čakaj malo... a bo fanta po***al? Malo pa le poštudiraj, preden kaj napišeš, no.... Ali pa se motim...
Kmet2 Objavljeno April 15, 2014 Opozori Objavljeno April 15, 2014 Sama foušija :glare: ataIBA, motofrik in Bmflar 3
Fritz Objavljeno April 15, 2014 Opozori Objavljeno April 15, 2014 Ma niti ni foušija, ker marsikdo, ki je imel opravka s Šerugo, o njem nima lih fantastičnega mnenja. Pa mu ne želim nič slabega, kvečjemu vso srečo na poti in veliko novih obzorij. Šeruga je bolj easy pisatelj in popotnik, ki se po nekem spletu okoliščin po svetu prevaža z motorjem. Za razliko od npr. Moto-riderja s foruma oz. Mirana Juvančiča, ki je prvo motorist-popotnik in šele potem pisatelj, predvsem pa Človek z velikim Č. Scarlett, MARE 65, hribuc in 3 others 6
gift Objavljeno April 15, 2014 Opozori Objavljeno April 15, 2014 me zanima, če bi vzel s sabo transvestita? pik1 1
Whiskey Objavljeno April 15, 2014 Opozori Objavljeno April 15, 2014 Ko sem se enkrat z njim pogovarjal glede takih turc, je rekel, da sabo jemlje samo punčke. Fantki pa ostanejo doma. Niti kao družba na drugem motorju ne. Izbira take, da se lahko na poti še malo zabava. Sem pa ke mu tudi kakšna pobegne. pik1 in Scarlett 2
Popularna objava Tedybear Objavljeno April 15, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno April 15, 2014 Če bo iskala sopotnika Romanca Šeruga, naj mi en pošlje obvestilo na PM. Do takrat pa te teme ne berem. Aja..pa če bi Damy ali Cufa iskala, me tudi lahko obvestite. Še to...eksotični kraji niso pogoj...dost bi bila Dalmacija čez vikend... ciciban, franc, TakeALookAround in 7 others 10
TakeALookAround Objavljeno April 15, 2014 Opozori Objavljeno April 15, 2014 Ja Zvone je pac tak, "player". Dokler njegovi druzini ustreza je ok, ce pa ostale moti, so mu pa pac fous. :grim ataIBA 1
pajkica Objavljeno April 15, 2014 Opozori Objavljeno April 15, 2014 jaz bi šla sam ne smem k sm na bolniški
MCMLXXVI Objavljeno April 15, 2014 Opozori Objavljeno April 15, 2014 šeena ne potešena DAMI34 in Kmet2 2
Damy Objavljeno April 15, 2014 Opozori Objavljeno April 15, 2014 Če bo iskala sopotnika Romanca Šeruga, naj mi en pošlje obvestilo na PM. Do takrat pa te teme ne berem. Aja..pa če bi Damy ali Cufa iskala, me tudi lahko obvestite. Še to...eksotični kraji niso pogoj...dost bi bila Dalmacija čez vikend... V redu Tedy, vzeto na znanje ...
pajkica Objavljeno April 15, 2014 Opozori Objavljeno April 15, 2014 šeena ne potešena ja itak..če sm že cel let brez
pajkica Objavljeno April 15, 2014 Opozori Objavljeno April 15, 2014 kot da nas ni dovol pod 40 taki k jim piše "ne še" me ne zanimajo ....
pik1 Objavljeno April 15, 2014 Opozori Objavljeno April 15, 2014 Ko sem se enkrat z njim pogovarjal glede takih turc, je rekel, da sabo jemlje samo punčke. Fantki pa ostanejo doma. Niti kao družba na drugem motorju ne. Izbira take, da se lahko na poti še malo zabava. Sem pa ke mu tudi kakšna da ...
sayo Objavljeno April 15, 2014 Opozori Objavljeno April 15, 2014 Tale si želi avanture pa še izkušnje ma na zadnjem zicu Matej207, pik1 in Fantocci 3
GETRIEBE Objavljeno April 15, 2014 Opozori Objavljeno April 15, 2014 slika za blondinke tam se ne more iskrit :lol:
THOMPSON Objavljeno April 15, 2014 Opozori Objavljeno April 15, 2014 Možakar je CAR! prepotoval je svet po dolgem in počes, na mopedu, motorju,....in v čem je problem, če je objavil da išče češpljico za sopotnico? deklici se bo dogajalo v živo tako in drugače, medtem pa bo en kup "motopopotnikov" drsalo s prstom po zemljevidu Kmet2, ataIBA in pajkica 3
motofrik Objavljeno April 16, 2014 Opozori Objavljeno April 16, 2014 Natančno tako. Šeruga je car. Uspeva mu to, kar večina o nas lahko samo sanja. Tako ali drugače. Se spomnim, da je enkrat (uh. kakšne 20 let nazaj) na enem potopisnem predavanju rekel, da je popotnik, ki se z motorjem vozi zaradi praktičnosti, sicer bi se raje z avtom. Tako ali drugače, tip živi življenje, pa še fajn služi zraven. A ni to super? In..ja -logično, da bo na zadnjem sedežu deklica. Tip, ki vozi zadaj tipa... ne se zajebavati, no. Se pa da videti tudi to. ataIBA, Kmet2 in Maximus 3
I30 Objavljeno April 16, 2014 Opozori Objavljeno April 16, 2014 No ja, na stara leta je ratal softič pa bolj potreben. Včasih je sam vandral. Takrat sem ga še obrajtal, danes je to sam še biznis pa qrbarija. Samo itak nihče nobene ne sili, kera če, pa naj gre na izbor Miss ZvoneCuraFura. franc in motofrik 2
Whiskey Objavljeno April 16, 2014 Opozori Objavljeno April 16, 2014 (popravljeno) Sem pa ke mu tudi kakšna da ... Nč, sm pa ke. Mora takrat, ko mu zapaše. Tudi na svoja organizirana popotovanja ne vozi ljudi kateri bi mu potencialno delal štalo. V skupini sta vsaj po dve kandidatki za krajšanje nočnih uric. Kako Romana gleda na vse to, je pa njena stvar. Verjetno ima tudi sama enake trenutke ustrezno poservisirane. Popravljeno April 16, 2014. Popravil Whiskey
Snečer Objavljeno April 16, 2014 Opozori Objavljeno April 16, 2014 Ne vem, kaj še išče, saj je doli našel. Sicer pa mu takšne sedejo Se vidi obup BMW fahrerja, ko po vseh medijih išče lepo punco, da bi šla poleg... I30 in '.' 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se