Skoči na vsebino

503bobbers SOUN CONTROLLER


503bobbers

Priporočene objave

Za to, da ne vejo fsi sosedi kdaj pridem domov, da me policaj in stric na tehničnem ne kregata in da me te na moto zboru slišijo  :kva2:

Da se vgradit skoraj na fse tipe izpušnih loncev in cevi motociklof in avtof. Jakost zvoka se lahko kontrolira z ročico al pa s stikalom, po želji!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...aja, da se vgradit skoraj v fsak auspuh in da njegova oblika ostane nespremenjena, torej serijska. Možno je nastaviti glasnost od min. do max za skoraj fsak decibel posebej in ima tudi možnost nastavitve izkoristka največje moči agregata. Pri max. glasnosti tudi ni bojazni poškodb izpušnih ventilov!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mam vgrajeno tud na svojem avtomobilu in dela odlično, bom pa f kratkem posnel 503 sound controller z bol kvalitetno video in avdio opremo, ker ta posnetek je bil posnet kuj s telefonom pa je sound bol tak... v resnici pa gate trga!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

503 SOUND CONTROLLER deluje na principu preusmerjanja izpušnih plinov skozi dve, ločeni izpušni komori, ki sta vgrajeni najprej ena v drugo in nato obe skupaj v originalni ali na novo izdelan izpušni lonec. Z usmernim ventilom torej, niveliraš pretok proizvedene količine izpušnih plinov v vsako komoro oz. procentualno ločeno v obe hkrati, npr v prvo 5% v drugo 95, ko pa se odpre do max pa v prvo skoraj 100% v drugo pa skoraj nič. Skratka sploh ni nobene bojazni za pregorevanje sedežev izpušnih ventilov, do katerih bi lahko prišlo v primeru neposrednega izpuha zaradi časov zapiranja izpušnih ventilov!!! Razvit, izdelan in testiran 503 SOUND CONTROLLER imam tudi za npr. chopperje, bobberje ki imajo samo izpušno cev brez izpušnega lonca. Pa še opozorilo, 503 SOUND CONTROLLER je primeren za uporabo na 4 taktnih bencinski ali dizelskih agregatih z ali brez turbinskega polnilnika. Za dvo taktne agregate, torej bolj skuterje, mopede in podobne pa je zadeva še v fazi testiranj.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!