Skoči na vsebino

Problem pri vžigu

Priporočene objave

Objavljeno

Najprej en lep pozdrav vsem.

Ker nisem našel primerne teme, bom objavil kar tukaj.

Torej imam 250 ccm 4 taktni ATV. 

Vozil sem se normalno ter ga ugasnil. Naslednji dan sem ga prižgal, je malo laufal, potem pa ugasnil. In ga nisem mogel več prižgati. Štarter je verglal, vendar ni vžgal,

Zamenjal sem svečko (da iskro) a še vedno nič. Preveril dotok goriva, vse normalno, izklopil kill switch....

Nato sem odstranil iglo iz plovčka in vžge samo pod polnim gasom. Če gas spustim takoj ugasne.

Zna kdo pomagati? 

Objavljeno

hja nisi glih pametno iskal ... maš cel podforum o teh štirkolesnih spakah

Objavljeno

najverjetneje je zamašen karburator tako da dej šalčko dol odšravfaj dol šobe vse fajn prepihaj s kompresorjem in sestavi pa ne šraufat vn igel če nisi vešč štelanja karburatorja ampak samo šobe

Objavljeno

Aha, bom probal to......

Aja pa to še, če odprtino za zrak pokrijem motor takoj ugasne. Niti sekundo več ne laufa...... 

Objavljeno

ma ti prvo to probej naredit ker pomoje ti sam glavna šoba dela

Objavljeno

Evo, odpr frgazer - glavna diza plavala v šalčki..... Nekako se je odlomila iz navoja..... 

No, kupim nov frgazer, in zdaj motor vžge v prvo ampak laufa ko star traktor....  Edino kar lahko nastavljam na uplinjaču je prosti tek in igla za dovod...... Mogoče še kaj drugega narobe?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!