Bronhitis20 Objavljeno Maj 15, 2014 Opozori Objavljeno Maj 15, 2014 Najprej en lep pozdrav vsem. Ker nisem našel primerne teme, bom objavil kar tukaj. Torej imam 250 ccm 4 taktni ATV. Vozil sem se normalno ter ga ugasnil. Naslednji dan sem ga prižgal, je malo laufal, potem pa ugasnil. In ga nisem mogel več prižgati. Štarter je verglal, vendar ni vžgal, Zamenjal sem svečko (da iskro) a še vedno nič. Preveril dotok goriva, vse normalno, izklopil kill switch.... Nato sem odstranil iglo iz plovčka in vžge samo pod polnim gasom. Če gas spustim takoj ugasne. Zna kdo pomagati?
hajoktejn Objavljeno Maj 15, 2014 Opozori Objavljeno Maj 15, 2014 hja nisi glih pametno iskal ... maš cel podforum o teh štirkolesnih spakah cikadina 1
ludiluka Objavljeno Maj 15, 2014 Opozori Objavljeno Maj 15, 2014 najverjetneje je zamašen karburator tako da dej šalčko dol odšravfaj dol šobe vse fajn prepihaj s kompresorjem in sestavi pa ne šraufat vn igel če nisi vešč štelanja karburatorja ampak samo šobe
Bronhitis20 Objavljeno Maj 15, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Maj 15, 2014 Aha, bom probal to...... Aja pa to še, če odprtino za zrak pokrijem motor takoj ugasne. Niti sekundo več ne laufa......
ludiluka Objavljeno Maj 15, 2014 Opozori Objavljeno Maj 15, 2014 ma ti prvo to probej naredit ker pomoje ti sam glavna šoba dela
Bronhitis20 Objavljeno Maj 17, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Maj 17, 2014 Evo, odpr frgazer - glavna diza plavala v šalčki..... Nekako se je odlomila iz navoja..... No, kupim nov frgazer, in zdaj motor vžge v prvo ampak laufa ko star traktor.... Edino kar lahko nastavljam na uplinjaču je prosti tek in igla za dovod...... Mogoče še kaj drugega narobe?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se