regi Objavljeno Junij 7, 2014 Deli Objavljeno Junij 7, 2014 ...... Nekako sem prisiljen lagat ženi,da pokurim z motorjem par litrčkov in da gume zdržijo vsaj 30.000 km.. Običajna družinska scena in prepričevanje žene, da zares šparamo. Pa ko se še kaj novega kupi za delavnico ali motor, je to vedno brez DDV-ja. Kar pri nas pomeni brez," Da, Dama, Ve" Scarlett in cedevita 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Junij 7, 2014 Deli Objavljeno Junij 7, 2014 V službo že 15 let hodim peš. Scarabeo ...full imaš daleč... Scarlett in FLY 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Junij 7, 2014 Deli Objavljeno Junij 7, 2014 ...full imaš daleč... Pustimo malenkosti motofrik. Poglej, kako sva z ženo ekološka in načelna. Jaz 15 let, žena pa hodi peš v službo že 25 let. A je možno biti še bolj EKO. Takih več ne delajo. Scarabeo motofrik in DXR16 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cedevita Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Jst mam pa predaleč za peš, usiljeni marš? Raje ne. TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Jaz pa...sem napol EKO. Avto vedno parkiram slab kilometer pred firmo, čeprav imamo dovolj parkirnih prostorov. Zakaj? Pridem skoraj do avta, ko me šele dohitijo ostali... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha X Objavljeno Junij 12, 2014 Deli Objavljeno Junij 12, 2014 Jaz pa ne bom šel peš...niti z mopedom...niti z avtom!!!! Vlak je rešitev.....za 90 km vožnje pride v samo dveh urah! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Junij 12, 2014 Deli Objavljeno Junij 12, 2014 Kr pejte se namakat v pondelk frajerji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 12, 2014 Deli Objavljeno Junij 12, 2014 težka bo, bi moral najprej 2 štuka niže po štengah, potem pa z Tigrom po istih štengah nazaj gor na šiht :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno Junij 12, 2014 Deli Objavljeno Junij 12, 2014 težka bo, bi moral najprej 2 štuka niže po štengah, potem pa z Tigrom po istih štengah nazaj gor na šiht :blink: jaz sem bil v podobni zagati.. potem sem si pa poiskal službo 20km daleč,tako da sem lahko skoraj vse dni v letu na mopedu Zdrawc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 12, 2014 Deli Objavljeno Junij 12, 2014 jaz sem bil v podobni zagati.. potem sem si pa poiskal službo 20km daleč,tako da sem lahko skoraj vse dni v letu na mopedu tele zagate so res krute.... tut povračila stroškov za prevoz v službo ne morš izkoristit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se