Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Lep pozdrav,

odločil sem se, da si bom nabavil motor. Ampak najprej še moram opraviti izpit =).

Potrebujem koristne nasvete o izbiri pravega motorja, ki bo ustrezal meni. Že kot otrok sem se vozil z raznimi APN-i, Autimatici, skuterji =) tukaj pa se moje izkušnje seveda žal končajo. Nevem zakaj,  ampak tako je vse skupaj naneslo. Seveda sem velik ljubitelj motorjev. Najraje bi imel KTM-a supermoto 990.

Velik sem 175cm, star 27 let in me zanima ali je ta motor zame prevelik, premočan za začetnika itd. Prosil bi za pomoč in koristne nasvete.

Lp,

Objavljeno

Sem ti odgovoril na zasebno sporocilo.

Objavljeno

Ja če si po naravi bolj junak in nustrašen zna bit omenjen motor prava prasica :sleep2:

Objavljeno

Ja vem ja, sprva sem bil navdušen nad cestaki, zdaj me je z leti ta volja minila in iščem nekaj s čimer se bom lahko vozil povsod tako po cesti kot makedamu oz. kolovozih. Seveda pa mi mora biti tudi všeč in eden izmed takšnih je KTM SMC 990 ali pa adventure samo ta pa je že preveč zame. sploh za začetnika =) ena izmed alternativ pa je tudi naked bike. Samo eno so želje drugo pa je realnost, ki se od voznika do voznika razlikujejo, zato pa potrebujem koristne nasvete pri izbiri motorja. Hvala lepa.

Objavljeno

Za nasvete lahko vprasas v ustrezni temi. Kar se pa zacetnistva tice je pa glavno kaj mas v buci in kolk mas filinga za moped. Motor k ga je moja boljsa 3/4 kupla za start, je vstrom 1000, pa nima nbenih tezav. Ce bi se pa rad vozu tud ofroad pa se mal poglej za cem manjsim, ker 990/950 adv na terenu pelat je treba kar znat.

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!