Skoči na vsebino

Kontrola db glasnosti-Policija

Priporočene objave

Objavljeno

Sej zato ker nisem imel nic notri sem lepo placal..ampak js sem dal sporten ror gor zaradi zvoka ne pa zaradi videza in teze ;) 

Objavljeno
27 minutes ago, nazo13 said:

To ti misliš. Večina vinarjev ga dodaja kot ojačevalec okusa. Samo nekateri Jodlarji so "malo" pretiravali.

Verjetno res, da se ti ne zaleti v rit. To, da voznik avta pred tabo sliši tvoje odprte rore, so pravljice za lahko noč. Sliši jih edino v tunelu, na odprti cesti pa ne. Še največji biser je pacient na čoperju, ki ti to razlaga, da s svojo drekpumpo (ki ima končno hitrost tam okoli 110 km/h) opozarja voznike pred sabo, da "pridivja". V resnici pa opozarja avtomobiliste za sabo na oviro na cesti.

Pravljice prodajajo o varnosti razni Zlendri....

Objavljeno

Tudi avto pret tabo te uspe slisit brez problema..problem nastane ko v tunelu ne mores slisit svojih misli :)

Objavljeno
pred 1 minuto, Ciko86 pravi:

Tudi avto pret tabo te uspe slisit brez problema..problem nastane ko v tunelu ne mores slisit svojih misli :)

Res je in to te slišijo zelo dobro ,lahko Dami pa Pik potrdita ko smo šli na furo sta me vedno naprej poslala z 990ADV je tok sekal da so se že 50 m pred mano na stran ceste umikal ......čist resno :)

Misli pa nisem slišal potem še v postelji ne sam v tunelu ....:P

• Všeč mi je 2
Objavljeno

No, to da te kdo sliši v avto med vožnjo - nevem, si tudi težko upam trditi da te, ampak v naselju se pa rešiš 95% vseh zasanjanih kolesarjev ter pešcev, ki skačejo na cesto..

Objavljeno
Pravkar, ukica pravi:

No, to da te kdo sliši v avto med vožnjo - nevem, si tudi težko upam trditi da te, ampak v naselju se pa rešiš 95% vseh zasanjanih kolesarjev ter pešcev, ki skačejo na cesto..

Sliši sliši !

Objavljeno
pred 11 minutami, Kmet2 pravi:

Sliši sliši !

če peleš 200 te sliš šele ko pokneš mim ... preverjeno :jezik: 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 3 minutami, maus pravi:

če peleš 200 te sliš šele ko pokneš mim ... preverjeno :jezik: 

Neb vedu ,vedno vozim po omejitvah :)

Objavljeno

Js mam samo ninjo 6 -tko pa tezko poknem mimo :)

Objavljeno (popravljeno)
pred 21 minutami, Kmet2 pravi:

Neb vedu ,vedno vozim po omejitvah :)

sj .. js sm biu u autu, ko je izstrelek mim poknu ... to sem že parkrat doživu in ... te v avtu z normalno musko ne sliši tok prej ... običajno ene 20 metrov, ko je že mimo tebe ... sj se mi enako dogaja na motorju, saj jaz se vozim po omejitvah :ras: 

to ... da ga pa v dolini od daleč slišiš (recimo na ridah)  je pa dobro, da se organi že prej pripraujo, da prihaja ropotalo :jezik: 

enga pržge, rukne žlukec iz ćutarce, pokne s prsti, da bo lažje eurćke šteu :jezik:

štekaš :P

pred 17 minutami, Ciko86 pravi:

Js mam samo ninjo 6 -tko pa tezko poknem mimo :)

pa še PK PK PK ti ne dela :P

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno
pred 1 minuto, maus pravi:

sj .. js sm biu u autu, ko je izstrelek mim poknu ... to sem že parkrat doživu in ... te v avtu z normalno musko ne sliši tok prej ... običajno ene 20 metrov, ko je že mimo tebe ... sj se mi enako dogaja na motorju, saj jaz se vozim po omejitvah :ras: 

to ... da ga pa v dolini od daleč slišiš (recimo na ridah)  je pa dobro, da se organi že prej pripraujo, da prihaja ropotalo :jezik: 

enga pržge, rukne žlukec iz ćutarce, pokne s prsti, da bo lažje eurćke šteu :jezik:

Prov.

Objavljeno
pred 41 minutami, ukica pravi:

Maš kako izkušnjo kako deluje odprt ror na Xsare? Predvsem model picasso me zanima :D

Objavljeno
pred 36 minutami, maus pravi:

pa en sendvič mazne ..ko pripeljem izza ovinka  se pa z obema rokama tolk za trebuh prime ko ga smeh popade da je thumper s suwath-om že na omv preden mu uspe loparček vzdignit .. :P

Objavljeno
pred 2 urami, DinDiin pravi:

Pravljice prodajajo o varnosti razni Zlendri....

Pravljice so zato, ker se jih nihče ali pa večina ne drži. Določene ideje ima dobre.

Motor za sabo pa slišiš le, če imaš odprto okno ali pa nek star clio, ki mu je vso izolacijo kuna pokradla. Pa še tam lasten motor preglasi motorčino z odprtimi rori za tabo.

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 2 minutami, nazo13 pravi:

Pravljice so zato, ker se jih nihče ali pa večina ne drži. Določene ideje ima dobre.

Motor za sabo pa slišiš le, če imaš odprto okno ali pa nek star clio, ki mu je vso izolacijo kuna pokradla. Pa še tam lasten motor preglasi motorčino z odprtimi rori za tabo.

Ma ni res no .......

Objavljeno
pred 6 minutami, Kmet2 pravi:

Ma ni res no .......

japaje :P

Objavljeno

Js cakam se na uradno merjenje glasnosti ;)

Objavljeno
pred 5 urami, Ciko86 pravi:

Js cakam se na uradno merjenje glasnosti ;)

Splošna Bolnica Šempeter potrjuje, da je bila glasnost vaših rorov zadovoljiva in je dosegla sedmo nadstropje. Milina in vibracije zvoka so blagodejno vplivale na potek zdravljenja prizadetih.

Lp

Vd

Dami

20160107_155906.jpg.8cdfcdaf11d4b5a20f0a

Objavljeno

Hudičevi primorci B).

Magari krepat, ma ne  molat :ras:.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Ja se je kar dobr slišal jz,ferarist,štuhec smo se vsi na okn nabil pa en drugega utiševali ššš  šššš  a slišiš a slišiš ......pacient v sobi poleg Damija pa tud sam čukast gledal keri debili so to .....tok sm iz njegovga obraza razbral :P

Ciko86 :worship::OK: ti povem še mi smo se pozdravil .

Objavljeno
pred 1 minuto, Kmet2 pravi:

Ja se je kar dobr slišal jz,ferarist,štuhec smo se vsi na okn nabil pa en drugega utiševali ššš  šššš  a slišiš a slišiš ......pacient v sobi poleg Damija pa tud sam čukast gledal keri debili so to .....tok sm iz njegovga obraza razbral :P

Ciko86 :worship::OK: ti povem še mi smo se pozdravil .

a ni noben organe poklicu :O

zgrožen in ogorćen sem :O

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Ne samo en starejsi gospod me je hotel s palco ker sem ga prepozno opazil in sem ga malo zakadil :smoke:;)

Objavljeno
pred 3 minutami, Ciko86 pravi:

Ne samo en starejsi gospod me je hotel s palco ker sem ga prepozno opazil in sem ga malo zakadil :smoke:;)

ja sj :dry:

Objavljeno
pred eno uro, Ciko86 pravi:

Da ni bil mož-palica s Črnega kala :blush:?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!