Skoči na vsebino

Kontrola db glasnosti-Policija

Priporočene objave

Objavljeno

...madona, kako je bilo šele včasih.. Ko so peli Marwingi, Sebringi... Decibel killer... kaj je že to?

Objavljeno

...madona, kako je bilo šele včasih.. Ko so peli Marwingi, Sebringi... Decibel killer... kaj je že to?

Pr nekaterih poje marving še danes ;)

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Some people are just to old for this shit.... :grim

Objavljeno

Pazi to star folk je že tolk gluh da jih odprti avspuhi ne motijo oz. tudi če slišijo perfektno jih ne moti (seveda če greš enkrat mimo ne pa da jim nažigaš cel dan pred hišo)  Problem je  folk ki je u krizi srednjih let ;) 

Objavljeno

Pazi to star folk je že tolk gluh da jih odprti avspuhi ne motijo oz. tudi če slišijo perfektno jih ne moti (seveda če greš enkrat mimo ne pa da jim nažigaš cel dan pred hišo)  Problem je  folk ki je u krizi srednjih let ;)

ne problem so smrkovci, ki misijo da jih more cel svet slisat in pa očetje v drugi puberteti, k so pa itak pol na isti ravni kot smrkovci.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

pol se boste pa čudli zakaj vas nono ni videl  :grim

Odloči se.

Objavljeno

Nisem rekel da ne slišijo ampak jih ne motijo (opazijo te vseeno) ;) pač niso tko občutljivi kot uni ki so v krizi srednjih let.

In ja do zdej me z laverdo ni še noben izsilu prej ko sem imel pa original avspuhe se mi je to zgodilo vsaj 1x na furo 

Objavljeno

ne problem so smrkovci, ki misijo da jih more cel svet slisat in pa očetje v drugi puberteti, k so pa itak pol na isti ravni kot smrkovci.

sej takšnega maš pa doma,zdej ga je mogoče mal minil ko ma končno motor za dece na dva čilindra bi naši rekli:-):-) (joke)
Objavljeno

Pridi kaj na štajersko ... V območje haloz in slovenskih goric ;) ... Počakaj vsaj še dva tedna da se odpere sezona trgatev...

Boš reku..madona, tle pa niti pehotna enota ne pomaga da te opazijo :P

Malo za šalo...

Tud sam sem mislo ko sem imel brezrokavnik gor, da sem 100% bolj varen.. Pa mi je ena gospa, srednjih let prednost vzela... Lahko sem imel suho srečo, lahko pa da sem bil pripravljen .... Nevem, pomagajte si na kak način želite, računajte pa tudi na druge....

Objavljeno

sej takšnega maš pa doma,zdej ga je mogoče mal minil ko ma končno motor za dece na dva čilindra bi naši rekli:-):-) (joke)

MONA!

Se vidi da nimaš pojma. Šmrkam ne, ker nisem prehlajen, v drugi puberteti tudi nisem, ker še s prve nisem prišel.

(vračam joke :P )

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Mah veste kej tolk se kregate o teh loncih in dušilcih da sm se odloču da ga sploh ne bom mel pa še na teži bom pršparu

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Če ne tuli ni ta prau moped!!!

lp

Oče v drugi puberteti :P

Objavljeno

Ko pa enkrat začneš mladino šimfat, potem veš, da si proti napredku in si nazadnjaški   !!!!!

Bodočnost je na ta mladih in nikjer drugje!!!!

In nehajte se zgovarjat na none. mamice z otroki... vam gre pač življenje na živce.

Auspuh pač služi svojemu namenu, in če mislite da so predelave ena navadna skropucala, potem je tisto kar je napisano v prvem stavku res.

Rintintin, sedaj pa ponoven vžig ....

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Pr nekaterih poje marving še danes ;)

Na Laverdi sem imel tudi sam ''Marving''... doma narejen. 3-1 odprto, sama cev. Kako se je to drlo... ampak čudovit glas trivaljnika. Pripeljem na tehničnega, je odklonil, ne velja. O.K., gremo domov namontirati originale. 3-1-2, je bil zadovoljen.

Objavljeno

Zadnjič v Šentjurju pri očetovem stricu kosiva in naenkrat slišim grmenje, pa čakam, pa čakam, pa ga od nikoder ni. No čez pol minute se je le prikazal model na mt-01 z Akrapoviči, itak odprtimi. Da vam povem ka je to delal, še rolete so vibrirale, men se pa kolena šibila ko sm poslušo melodijo :grim

Objavljeno (popravljeno)

In ja do zdej me z laverdo ni še noben izsilu prej ko sem imel pa original avspuhe se mi je to zgodilo vsaj 1x na furo 

Leta gospodovega xxxx pred tem tisočletjem sem se na laverdi peljal iz Ljubljane proti Kamniku  in v Duplici pri Kamnmiku ,kjer je sedaj že nekaj let krožišče , poletel v renolt 4 (katrca) kljub odprtemu avspuhu in sredi dneva tako, da ne pomaga nič , če te soudeleženci v prometu nočjo videt in slišat.

Samo ptunkat so me še hoteli ,da tak divjakl sem pač, da mi ni pomoči. :angryrant1:  :angryrant2:  :fyou:

Popravljeno . Popravil Mavti
Objavljeno

Kaj pa če fotr v drugi pubrteti pa njegov smrkovc skp vozta? A pol pa ne grmi ampak se ze nevihta prpravla?

To je isto k da recm, da so usi crnci kriminalci :) Ne posplosuj!

Objavljeno

Ja, thumper moj je še posebi glasen. 

Učas me tut kšn tak oboževalec Dopplerjevga efekta nažge k sm na motorju... in me ma, da bi mu na pumpi kšno

"Rđavom ku... svaka dlaka smeta." :winkiss:

brez veze se prepirat tle po forumu, tisti k bo preglasn in bo imel to sreco da ga bodo merili bo pac dal svoj prispevek. 

kar se pa teh pozitivnih ucinkov glasnosti tice so pa polnoma subjektivne narave. najboljsa je tista izjava k gre aftermarket  gor, sploh kake italijanske izdelave, da kako  zdwj ful bolj gre! nc ne bolj gre, samo tolko bolj se dere, da mas obcutek da bos ravnokar prebil zvocni zid.

pr nas sva zelo zadovolna, da je sel od hise, ker je bil po par urah tako tecen, da bi najrajs  v grabn zabrisal. zdej sta na obeh dolenjca (sicer ce ne bi prisla skupi, bi bili gotovo gor se original), ki sta do najinih uses veliko bolj prijazna in sva s tem zelo zadovolna.

Pa ful nevarno je  čez omejitev. Mater, tudi takim ki to delajo bi jaz isto  pobral in dal v uničenje. Očitno bo samo to pomagalo... Naenkrat bi imeli mir... al kaj?

Top šit, res :OK:

Ne posploševati in enačiti vseh 

se razlikujejo glede na težo dejanja in odražajo v razponu 

Hrup je povsem nepotrebna zadeva, sploh če je namerno povečan.

Tu je lahko samo en namen=čista objestnost

Ne boš verjela da se pozna na moči 

Stari tvoj  je tolk glasen da si že oglušel :D

js med vožnjo poslušam "I tebe sam sit kafanoooooo" ... pa še žvižgam in pojem si umes, kar je sicer brez posluha, ampak men je fajn :D

umes pogledam kok hitr vozm, v keri  imam, in kok  se mi vrti ... če pa vidim, da imam znakec za ekonomoično porabo, pa vse ostalo ne pogledam ... tojeto :P

mi je pa smešno .. ... fantje so imeli do konca gas in so imeli občutek, ... no ja .so do konca kokr je šlo ... . ker mi ni bilo za poslušat tega  ... sem iz 3 - tje prešaltal v 4-to in so bli v parih sekundah na varni razdalji par  uzadi ... pol sm itak dol zaviu na Vrhniki :D

aja .. to bi moral napisat med vtise :?

sej  so pralni (drugih pa na žalost ne poznam :? ). umaže mi ga pa ne, ker mi ga v tako slabi sezoni niti nima kdaj. bom pa vseeno letos ga spucala, bolj iz veselja kot potrebe.

Ja, ti pralni so sicer trajni, a jih moraš prat, predvsem pa potem naoljit s tistimi njihovimi produkti, ki spet nekaj stanejo, pa pol to šparanje kar nekam zgine (ok, razen če delaš res dosti ).

In običajno so tudi glasnejši (da nisva glih off topic). :D

moj vlek zraka je že tako med glasnejšimi :P, ampak še zmeri ni pa to najglasnejši del 

je pa neki res, da so manj kubični  ( in nakedi) bolj zoprni kar se hrupa tiče, ker "rohnijo" na višjih frekvencah, kar nam je večini veliko bolj nadležno, kot močnejši basi, ki jih proizvedejo litraši.

...s svojo sva se šla včeraj peljat, pa sem dal not killerje. Sicer ne originalne, ampak une, ko sem jih sam naredil....

..bemti...skozi sem mislil, da je nekaj narobe . Slišal sem od ventilov i, do šklepetanja  in plastik.

Zdej pa ne vem...a je to normalno, al moram  na servis peljat...   :huh:

...ajd, ne rečem, če bi imel ATIja,    :slap:

... kaj bi šele bilo, da bi dal not taoriginalne.... občutek je isti, ko da bi se najedu pasulja, pol pa usnjen kombinezo obleku... pol pa prdn...   :slap:

...itak pa je moj i basist, k laufa sam po dveh ....  :P

...madona, kako je bilo šele včasih.. Ko so peli Marwingi, Sebringi... ... kaj je že to?

Some people are just to old for this shit.... :grim

Nisem rekel da ne slišijo ampak jih ne motijo (opazijo te vseeno) ;) pač niso tko občutljivi kot uni ki so v krizi srednjih let.

prej  se mi je to zgodilo vsaj 1x 

sej takšnega maš pa doma,zdej ga je mogoče mal minil ko ma končno za dece na dva čilindra bi naši rekli:-):-) (joke)

Pridi kaj na štajersko ... V območje haloz in slovenskih goric ;) ... Počakaj vsaj še dva tedna da se odpere sezona trgatev... :P

Malo za šalo...

Tud sam sem mislo ko sem imel gor, da sem 100% bolj varen.. Pa mi je ena gospa, srednjih let prednost vzela... Lahko sem imel suho srečo, lahko pa da sem bil pripravljen .... Nevem, pomagajte si na kak način želite, računajte pa tudi na druge....

MONA!

Se vidi da nimaš pojma. Šmrkam ne, ker nisem prehlajen, v drugi puberteti tudi nisem, ker še s prve nisem prišel.

(vračam joke :P )

Če ne tuli ni ta prau !!!

lp

Oče v drugi puberteti :P

Ko pa enkrat začneš mladino šimfat, potem veš, da si proti napredku in si nazadnjaški   !!!!!

Bodočnost je na ta mladih in nikjer drugje!!!!

In nehajte se zgovarjat na none. mamice z otroki... vam gre pač življenje na živce.

pač služi svojemu namenu, in če mislite da so predelave ena navadna skropucala, potem je tisto kar je napisano v prvem stavku res.

Rintintin, sedaj pa ponoven vžig ....

Kaj pa če fotr v drugi pubrteti pa njegov smrkovc skp ? A pol pa ne grmi ampak se ze nevihta prpravla?

To je isto k da recm, da so usi crnci kriminalci :) Ne posplosuj!

Objavljeno

Dobro jutro, đezeri.

A je kateremu penis že kaj zrasel al ga je treba še naprej podaljševati z glasnim izpuhom :naughty: :evilgrin:

• Všeč mi je 3
Objavljeno

men je zjutri k sm se zbudu .. zdj je pa že uplaknu :cry:

bi pa rabu dB killer dons zjutri ... k sm pešaču u službo ... mi je blo skor nerodno k so me po poti vsi poslušali .. js sm reku ... ups .. na žabco sm stopu :blush:

:krneki:

Objavljeno

Kolikor sem jaz slišal od verodostojnega forumaša si penis podalšujejo z GS-kami,sm ga takoj prodal ............. :grim

• Všeč mi je 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!