Skoči na vsebino

Kontrola db glasnosti-Policija

Priporočene objave

Objavljeno

Mene samo zanima kdaj bodo že začeli kazni pisati tistim z rumenimi odsevnimi jopči.

Me zabolijo oči, vsakič ko se kak tak mimo pripelje.

Enkrat sem pa enega celo izsilil. Ne vem sicer kako to, ker normalno oblečenega še nisem.

lp

Objavljeno

kmau kmau :krneki:

Objavljeno

men je zjutri k sm se zbudu .. zdj je pa že uplaknu :cry:

bi pa rabu dB killer dons zjutri ... k sm pešaču u službo ... mi je blo skor nerodno k so me po poti vsi poslušali .. js sm reku ... ups .. na žabco sm stopu  :blush:

:krneki:

Morning glory ne šteje ;)

Pa včerajšnji pasulj tud ne :ninja:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Kolikor sem jaz slišal od verodostojnega forumaša si penis podalšujejo z GS-kami,sm ga takoj prodal ............. :grim

Seveda, z najbolj grdim in dolgočasnim mopedom ever (če ne štejemo Versysa) :zzz: GS-ka je kt Volvo med motorji...to nabaviš, ko prerasteš imidž.

Try a better one :winkiss:

Objavljeno

Dons dam demfrje vn.....k je dolgcas :P

Objavljeno (popravljeno)

Dons dam demfrje vn.....k je dolgcas :P

A to une za inteligenco ali za izpuh? Aja, to sam prestavljaš z enega konca na drugega, logiš :evilgrin:

Popravljeno . Popravil Fritz
  • Všeč mi je 1
Objavljeno (popravljeno)

sj se ne upate z odprtimi lonci vozt po LJ ... ceu dan gor pa dol ... nepaneupate  :ras:  :jezik:

nažigat po Dunajski gor pa dol ... 30 x ... na pouno ... do blokad ... :ras:

:krneki:

Popravljeno . Popravil maus
  • Všeč mi je 3
Objavljeno

Kk se vam da.. original ror gor, pa ni treba 13 strani napisat na forumu :book:

Objavljeno

Ce bi mel original,bi se raj s kolesom vozu....:)

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Kot original šteje tut homologiran neoriginal z vstavljenimi dušilci. Pač prdi, js sem se sprijaznil zdej glede na to da grem vsako priliko v Avstrijo na ovinke.

Objavljeno

Dejte sam na hitr povedat kaka je kazen po Avstriji če nimaš dušilca? Pa ne mi sedaj notri ga daj, pa te ne bo skrbelo..niti ga nisem dobil ob nakupu motorja (itak ga pa ne bi meu notr v nobenem primeru :D)

Objavljeno

400 Evričev toda info ni preverjen!

Objavljeno

Raj se pelam 20 prehitr pa prdim :grim

Objavljeno

Dobro jutro, đezeri.

A je kateremu penis že kaj zrasel al ga je treba še naprej podaljševati z glasnim izpuhom :naughty: :evilgrin:

Je že tko prevelik sam za sigurno sm si tud odprt ror nabavu in to ne sam enga dva sm gor namontiru da bo za ziher ;)

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Dejte sam na hitr povedat kaka je kazen po Avstriji če nimaš dušilca? Pa ne mi sedaj notri ga daj, pa te ne bo skrbelo..niti ga nisem dobil ob nakupu motorja (itak ga pa ne bi meu notr v nobenem primeru :D)

Zna bit da boš šel domov z vlečno službo.

lp

Objavljeno

Ti si itaq v napačni debati, ker se tukaj pogovarjamo o odprtih izpuhih na motorjih in ne na 250-kubičnih biciklih :evilgrin:

Objavljeno

Kak prasec, upam da ti dušilce ukradejo! :grim

Objavljeno

Se strinjam z zgornjim postom :P Moja prdalica hrumi bolj kot marikater 600+ccm motor :naughty:  Pa gre tut lepo zarad navora :naughty:

Ne res si bo očitno treba omislat en dušiuc če se hočem še kaj po Avstriji vozit..

Objavljeno

Se strinjam z zgornjim postom :P Moja prdalica hrumi bolj kot marikater 600+ccm motor :naughty:  Pa gre tut lepo zarad navora :naughty:

Ne res si bo očitno treba omislat en dušiuc če se hočem še kaj po Avstriji vozit..

Tvoj huso verjetno šele brez dušilca zveni kot motor. Če pa slučajno nisi razumel prvi post v tej temi, bodo kmalu tudi v Slo zadeve bolj urejene in se ne bo zdravo (tokrat za finance) voziti s preveč glasnim in nehomologiranim izpuhom.

Če je dobro za Avstrijce, bo verjetno tud za nas. Ipaq so to kao neki civilizirani človečki :smoke:

Objavljeno

A dejte no....v nedeljo v avstriji.....jem pizzo.....pa jih gre tricetrt mem z "preglasnimi" rori.....res ceu bau bau....

Objavljeno
Nič nimam proti aftrmarket izpuhom (tudi jaz ju imam) ampak vse v meji "normale". DB killer? Nekateri izpuhi niso "preglasni" brez njih in imajo celo prijeten zvok.... nekateri so pa res too much.

Torej je stvar okusa? Mislim da bi bla kr težava uzakonit lep zvok in grd zvok.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Bolj kot si star (mentalno), manj si toleranten do drugačnih!!!

..........sam meni še vedno prihaja, ko slišim, kak dober ror :P

Objavljeno

Oh, mon cheri, jaz sem izredno toleranten do vseh vrst 'drugačnih'. Tako po spolni, verski, politični, motoristični etc. orientaciji. Če se s kom ne strinjam, potem navedem argumente za to. In če mi nekdo predstavi boljše argumente, jih tudi sam privzamem. Imam pa težave z ljudmi, ki so sicer rojeni normalni, obnašajo pa se kot idioti.

In kot sem že napisal, aftermarket je ok, močnejši in bolj globok ali specifičen zvok je ok. Odprt, ibrno glasen izpuh pa ni ok. Morda bi bil ok, če bi ga uporabniki vsaj primerno uporabljali (naj bi šlo za varnost), ampak vedno znova se najdejo idioti, ki s tem najedajo na najbolj nemogočih mestih. In potem se zgodi, kar se zgodi, ko človek ne razume normalnega pravila, da njegove pravice sežejo samo in izključno do pravic drugih ljudi. In ker omejen tega ne razume, ker enostavno ne razume, da nima pravice do netolerantnega obnašanja do drugih ljudi, potem je logična posledica, da ga represivni aparat družbe kaznuje.

Lahko pa vse to obrneš tudi na glavo, ampak le z argumenti razvajenega 5-letnega otroka.

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Aaaaaa še kr mi prihaja, mon cheri :-P

Objavljeno

To je bilo pa lepo napisano. Ampak mislim, da tukaj ne govorimo o tisti peščici motoristov ki res pretiravajo. Gre, mislim da bolj za to, da policija meri glasnost izpuhov na majavih osnovah.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!