Pips Objavljeno Oktober 12, 2014 Deli Objavljeno Oktober 12, 2014 Hvala Menih, da si svoja doživetja delil z nami, tudi glasbena spremljava je odlična. Lep pozdrav in srečno kjer koli že boš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Oktober 12, 2014 Deli Objavljeno Oktober 12, 2014 To pa je avantura. Sicer to ni v moji naravi ampak priznam, malo sem pa vama favš. A sta šla popolnoma v svoji režiji? Super za pogledati. :notworthy: :notworthy: :notworthy: Scarabeo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
menih Objavljeno Oktober 12, 2014 Avtor Deli Objavljeno Oktober 12, 2014 To pa je avantura. Sicer to ni v moji naravi ampak priznam, malo sem pa vama favš. A sta šla popolnoma v svoji režiji? Super za pogledati. :notworthy: :notworthy: :notworthy: Scarabeo ja v svoji režiji drugače bi bilo še enkrat več cekinčkov pa še bolj avanturistično je....... Scarabeo 500 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SkySam69 Objavljeno Oktober 13, 2014 Deli Objavljeno Oktober 13, 2014 Menih, lepo si tole napravil - kapo dol! Norah Jones pa še kako paše v Ladakh - sicer pa: precej moker začetek sta imela Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
menih Objavljeno Oktober 22, 2014 Avtor Deli Objavljeno Oktober 22, 2014 Na željo sem naredi še en filmček brez glasbe Leh Indian Himalaya avgust 2014 – SuNa, DAMI34, MiNa in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava menih Objavljeno Oktober 26, 2014 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 26, 2014 indijci pošljejo vse Fantocci, DAMI34, Pips in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SkySam69 Objavljeno Oktober 27, 2014 Deli Objavljeno Oktober 27, 2014 20141026_124222.jpg 20141026_124242.jpg 20141026_124229.jpg 20141026_124206.jpg indijci pošljejo vse Lalli je zakon!!!! Čestitke za novo pridobitev in srečno vožnjo! P.S. Da pa sem ti čisto po slovensko "fauš", se pa razume samo po sebi :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
menih Objavljeno November 9, 2014 Avtor Deli Objavljeno November 9, 2014 obnova napreduje deli prispeli iz indije DAMI34, trojan69, DXR16 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno November 9, 2014 Deli Objavljeno November 9, 2014 Motor v "RAW" formatu, nima za celo abecedo dodatne opreme je pa pravi "bonbonček". Srečno na cesti! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno November 10, 2014 Deli Objavljeno November 10, 2014 To pa je moj Anfield! iz Liverpoola. DXR16 in menih 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
menih Objavljeno November 11, 2014 Avtor Deli Objavljeno November 11, 2014 To pa je moj Anfield! iz Liverpoola. Lepo bom kar zamenjal ga , ali menjaš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno November 12, 2014 Deli Objavljeno November 12, 2014 Menih, z vsem spoštovanjem mi kaj takšnega ne pride na misel, ne glede na to, da ima tvoj stroj korenine iz Anglije. Resnično sem vesel in z zanimanjem spremljam tvoje poste in samo potovanje. Videl sem tudi diase in filmčke četverice mariborčanov, ki so se letos potepali po krajih kjer si bil tudi ti. Noro!!! Takšne stvari in ljudi, ki se podajo na takšne avanture neizmerno spoštujem in cenim. :yes: :notworthy: Mimogrede, sam poznam te vzporedne občutke, saj sem se dobrih 20 do 30 let nazaj podil s kolesom po Alpah in osvajal prelaze kot so Grossglockner, Stelvio, Col de la Bonnet, da ne omenjam lažjih Dolomitov.... Hočem tudi povedati, da sem že dobrih 40 let navijač tega legendarnega kluba iz Anfielda. :notworthy: Pa najbolj znana nogometna himna "You´ll never walk allon" :yea1:se mora tukaj tudi omenit. Poanta vsega je pač razlika v prvi črki. Drugače pa Triumph, Norton, Matchlles, Bsa..... Uf, dobri stari britanski stroji. Seveda pa na Enfielda ne gre pozabiti. Obilo zadovoljstva pri sestavi in še več pri vožnji legende. Pozdrav izpod vinogradov! Rocky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno November 15, 2014 Deli Objavljeno November 15, 2014 Indija, Himalaja, cesta v nebesa.... Tole sesplača pogledat. Sam na vrh sveta - (burli, burli angleščina, da komaj razumeš, vendar enkratno). SkySam69, Scarabeo 500 in kaca1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno November 15, 2014 Deli Objavljeno November 15, 2014 Indija, Himalaja, cesta v nebesa.... Tole sesplača pogledat. Sam na vrh sveta - (burli, burli angleščina, da komaj razumeš, vendar enkratno). Res je zanimivo. Všeč mi je, ker je vpletel tudi življenje domačinov. Scarabeo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava menih Objavljeno November 19, 2014 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno November 19, 2014 obnova je končana dela kot indijska ura................. Rocky, malakai, DAMI34 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava menih Objavljeno November 19, 2014 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno November 19, 2014 no pa se mal zvoka SkySam69, Fantocci, rrrr in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rrrr Objavljeno November 19, 2014 Deli Objavljeno November 19, 2014 (popravljeno) ... kot indijska ura .... po navdihu? Popravljeno November 19, 2014. Popravil rrrr eltrinajst 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 Dobr kleplje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se