Skoči na vsebino

podaljšek krmila Rox


sivi1

Priporočene objave

Zanima me če ima kdo kakšne izskušnje z podaljskom krmila. zanima me znamka Rox 2 7/8. Mislim da je ta verzija ravno za naša krmila 22 mm. Uporabil bi ga za Hondo NC 750 X. In seveda se videl da obstajajo sanke za vetrobransko steklo znamke RUUDT...jih je kdo že montiral..no tudi to zadevico imam namen montirati na že naveden motor. LP hvala za kakšne dobre informacije.

post-26210-0-19763100-1409863809_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa se ti to splača? Če sem dobro prebral pošiljajo v tujino če je preko 300 $ . Zaračunajo ti poštnino, pol te pa še tuki "cepijo" za davek in stroške. Sem se enkrat zanimal, pa me je minilo (enostavno se mi ni zdelo rentabilno) . Zato me je zanimalo, če si mogoče našel kakšnega bolj "lokalnega" ponudnika (EU) .

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no poleg tega da si popolnoma v napačen razdelek foruma šel odpirat novo temo (spet popolnoma brez veze, glede na to da bi to lahko vprašač pri temi o tvojem motociklu) se ti splača malo povprašat v lokalne moto trgovce za ta handelbar riser. kak LSL, ki ga ima bs center bi skoraj moral imet kaj takega, al pa tc moto shop. drgač pa ebay magar daš tistih 30€ za kako kitajsko zadevo, probaš če ti je sploh ok in po potrebi potem kupiš kakšnega bolj priznanih znamk.

Popravljeno . Popravil cikadina
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne, se ne splača (vprašat lokalne trgovce) . Večina pojma nimajo, da kaj takega sploh obstaja, če pa že (npr. za SW Motech) pa so hudo neresni (pa še cena je precej višja) .

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!