Skoči na vsebino

EICMA Milano

-pero-

Priporočene objave

In vse tiho je bilo.

Kot ponavadi.

Zato sem našel še eno varjanto.

TENTOURS organizira prevoz iz Lj 18.11.06 in sicer enodnevni obisk EICME. Verjetno grem kar z njimi, ker že vrsto let organizirajo take izlete in so predvsem zanesljivi. Povedali so mi, da mora biti vsaj 20 folka, da se stvar izpelje. Cena bo okrog 9000 sit.

Vsi interesenti pokličite 01 724 02 20, da se nas čimveč nabere.

9K je v to že zajeta vstopnica?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

20 ljudi se mora zbrat za to, da tentours organizira izlet. Poklič v tentours, pa ti bojo vse razložili. Je malo dražji, ampak to je pač cena zanesljivega prevoznika, ki mu ne bo kaka guma počla...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

9K je v to že zajeta vstopnica?

Cena prevoza je 9900 in v to NI všteta cena vstopnice, zav vstopnico je potrebno odštet še 10EUR.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja, zdi se mi še vedno sprejemljivo. Tistih 4000 razlike me ne bo ubilo.

Razlika med eicmo in imotom pa je tudi ta, da je na eicmi res celoten svet dvokoles (vključno s kolesi, skiroji, .... Medtem, ko je imot pogosto pomanjkljiv. Celo na intermotu so manjkali italijani, ki pa bojo na eicmi 100%.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne razumem, zakaj se sploh ubadate z 'organizirami' variantami. Če ni pač ni, vsedeš se v avto in greš. Tukaj je očitno dovolj interesentov in ni hudič, da ne bi vsaj treh ljudi našel, da bi se ti pridružili v avtomobilu. Razlika v ceni je pa itak zanemarljiva...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

folk se mogoče boji, da ne bo našel sejmišča ... fajn bi blo, če jim kdo pot napiše/nariše ... :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

folk se mogoče boji, da ne bo našel sejmišča ... fajn bi blo, če jim kdo pot napiše/nariše ... :)

Jap, Milano ni Lublana, kjer vsak ve, kje je kaj :grrr

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:OK: Že z AC se ga vidi , tako , da ni za skrbet , pa takole izgleda ...

...pa takole ...

:naughty: ...in takole... :OK:

post-5346-1163321749_thumb.jpg

post-5346-1163321836_thumb.jpg

post-5346-1163321880_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne razumem, zakaj se sploh ubadate z 'organizirami' variantami. Če ni pač ni, vsedeš se v avto in greš. Tukaj je očitno dovolj interesentov in ni hudič, da ne bi vsaj treh ljudi našel, da bi se ti pridružili v avtomobilu. Razlika v ceni je pa itak zanemarljiva...

ravno to bomo tudi naredlil. in ne prvič ne zadnjič. če smo šli v Ženevo z avtom in nazaj v enem dnevu, pa vmes še salon pogledali :wacko: , potem bomo tudi do Milana prišli.

sploh se ne gre za ceno ali pa, da se nebi trije našli. :slap:

avtobus in organiziran prevoz "somišljenikov" je pač zanimivo doživetje :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bil včeraj v Milanu.

Nobenega večjega presenečenja.

Večinoma isti razstavni prostori kot v Nemčiji.

Dodani so samo še Italijanski proizvajalci.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

prvo opravičilo če je OFF TOPIC :cry:

Gremo v petek! Nameravamo pa it tudi v shoping. Pozna kdo kašno dobro varianto (štrcuno) za kombinezone mogoče fabrško trgovino (razprodaje) ???

Mogoče kdo ve/pozna Alpinestars trgovino v mestu Brescia ???

Našel sem post na forumu (povezava):

Alpinestars in Riese Pio X° (TV) and AXO sport in Caselle d'Istrana (TV) have real factory outlets , but the real bargains may be found in Brescia , at Canella - a shop that works also as a stockist for factories; look at www.canellamoto.com

:eek:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jap, Milano ni Lublana, kjer vsak ve, kje je kaj :grrr

vsak :blink:

:nono:

jest pa ljubljana dva različna pojma vmes jih je pa 45 tko da..... :blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

prvo opravičilo če je OFF TOPIC :cry:

Gremo v petek! Nameravamo pa it tudi v shoping. Pozna kdo kašno dobro varianto (štrcuno) za kombinezone mogoče fabrško trgovino (razprodaje) ???

Mogoče kdo ve/pozna Alpinestars trgovino v mestu Brescia ???

Našel sem post na forumu (povezava):

:eek:

Nekdo mi je zadnjič omenil, da je bil v tem kraju, ampak menda Alpinestarsa nimajo (več?)...ali pa je kiksno trgovino :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!