Robyy Objavljeno Oktober 21, 2010 Deli Objavljeno Oktober 21, 2010 kolk je pa vstopnina? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Steen Objavljeno Oktober 21, 2010 Deli Objavljeno Oktober 21, 2010 (popravljeno) kolk je pa vstopnina? 18€ podrobnosti pa klelele Popravljeno Oktober 21, 2010. Popravil Steen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robyy Objavljeno Oktober 21, 2010 Deli Objavljeno Oktober 21, 2010 Hvala...dobiš za:beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
schila Objavljeno Oktober 24, 2010 Deli Objavljeno Oktober 24, 2010 zdravo a ve kdo če na tem sejmu se da kupit rabljene rezervne dele za motorja? rabim oklepe za suzukija k4 hvala -pero- in ELO 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Oktober 24, 2010 Deli Objavljeno Oktober 24, 2010 Mislim da ne, ker to je salon (ne sejem). Rastavljajo samo nove motorje in opremo. PS:se že kje mogoče zbirajo kandidati za izlet sejma z busom? Lp, Gregor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sasot Objavljeno Oktober 27, 2010 Deli Objavljeno Oktober 27, 2010 Pozdravljeni, Mi gremo 2.11. in bi vzeli kombi. Imamo še tri prosta mesta, cena povratne fure 40 eur na osebo. Je kdo za? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuterist Objavljeno Oktober 27, 2010 Deli Objavljeno Oktober 27, 2010 Pozdravljeni, Mi gremo 2.11. in bi vzeli kombi. Imamo še tri prosta mesta, cena povratne fure 40 eur na osebo. Je kdo za? A ni sejem 2 in 3.11 odprt samo za trgovce in novinarje Od kod pa štartate? Mene in kolega tudi zanima ogled in iščeva varianto "skupinskega" prevoza. Pošlji PP. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Oktober 28, 2010 Deli Objavljeno Oktober 28, 2010 Na uradni strani piše: 2. in 3. november - Days with LIMITED OPENING for Press, Foreign Trade Visitors and Trade Visitors from Italy. 4. do 7. november - Days with PUBLIC OPENING Za splošne obiskovalce se torej odpre 4.11. Jaz bom dol 2. tako da, če bo še kdo takrat in me prepozna, naj pocuka za rokav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno November 10, 2010 Deli Objavljeno November 10, 2010 Evo nekaj fotk KLIK Lp, Gregor musaschi64 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno November 11, 2010 Deli Objavljeno November 11, 2010 (popravljeno) Evo nekaj fotk KLIK Lp, Gregor In ti temu praviš "nekaj fotk"! Jast jih nebi tol'k naredu', če bi šel peš okol' sveta... . Popravljeno November 11, 2010. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno November 13, 2010 Deli Objavljeno November 13, 2010 In ti temu praviš "nekaj fotk"! Jast jih nebi tol'k naredu', če bi šel peš okol' sveta... . dobro da nisem vseh dal gor,... potem bi moral 5×okoli sveta :lol: Kaj češ, je bilo kaj za videt, samo prevelika gužva :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Oktober 3, 2011 Deli Objavljeno Oktober 3, 2011 Italijani po lanski »kislici« to jesen pripravljalo »comeback« - udeležba med razstavljavci odlična. http://www.motosvet.com/eicma-2011-odlicni-obeti.html Lp, Gregor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GangY Objavljeno Oktober 9, 2011 Deli Objavljeno Oktober 9, 2011 ja smo že rezerviral hotel woop woop Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
actarus16 Objavljeno Oktober 9, 2011 Deli Objavljeno Oktober 9, 2011 Yes...komaj čakam...že 4 leto gremo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxiscooter Objavljeno Oktober 9, 2011 Deli Objavljeno Oktober 9, 2011 Yes...komaj čakam...že 4 leto gremo :naughty: Nekaj se dogovarjamo, da bi morda kombi najeli...... info sledijo :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boris22 Objavljeno Oktober 10, 2011 Deli Objavljeno Oktober 10, 2011 Nekaj se dogovarjamo, da bi morda kombi najeli...... info sledijo :naughty: :naughty: Jaz bi bil tudi za to. Sem z obale pa bi rabil prostor zame pa za punco .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Oktober 12, 2011 Deli Objavljeno Oktober 12, 2011 ja smo že rezerviral hotel woop woop Jaz tudi in to za dva dni Kakšen nasvet kaj posebnega se splača it v Milanu pogledat, in kako prit v center mesta. Kako je kaj z parkingom? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuterist Objavljeno Oktober 12, 2011 Deli Objavljeno Oktober 12, 2011 Nekaj se dogovarjamo, da bi morda kombi najeli...... info sledijo :naughty: :naughty: Mi mamo pa že najetega :grim :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 12, 2011 Deli Objavljeno Oktober 12, 2011 Jaz bom najverjetneje tudi šel ... kako pa še ne vem :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dromomaniac Objavljeno Oktober 13, 2011 Deli Objavljeno Oktober 13, 2011 Prodam dve karti za soboto, če koga zanima na PM! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
actarus16 Objavljeno Oktober 13, 2011 Deli Objavljeno Oktober 13, 2011 V center Milana se gre izključno in samo s podzemno! Je lepo pregledna in poceni. Avto pustite lepo pri hotelu (če boste v hotelu...če ne pa je v predmestjih P zastonj in potem lepo na metro ...Center je cel zanimiv in imaš vse v krogu 30min peš....piazza Duomo,grad Sforzesco in še tista paketarska pokrita tržnica...pa še kaj se najde Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oldy Objavljeno Oktober 15, 2011 Deli Objavljeno Oktober 15, 2011 A kdo ve,če se,da dobit prenočišče brez rezervacije,in po kolk so karte oz. vstopnice :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Oktober 15, 2011 Deli Objavljeno Oktober 15, 2011 A kdo ve,če se,da dobit prenočišče brez rezervacije,in po kolk so karte oz. vstopnice :grim Oj, karta je 18 ojrov. Za prenočišče pa nebi vedel. Jaz sem bil lanni za en dan pa si kar zjeb... od vožnje in hoje, tak da letos sem si rezerviral hotel kar za dva dni in to kar pred samim sejmiščem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GangY Objavljeno Oktober 16, 2011 Deli Objavljeno Oktober 16, 2011 Oj, karta je 18 ojrov. Za prenočišče pa nebi vedel. Jaz sem bil lanni za en dan pa si kar zjeb... od vožnje in hoje, tak da letos sem si rezerviral hotel kar za dva dni in to kar pred samim sejmiščem. katerega si si pa rezerviru? A kdo ve,če se,da dobit prenočišče brez rezervacije,in po kolk so karte oz. vstopnice :grim jst mislm da je to kar rizicna, kaksna soba se bo nasla kje, sam bodo cene temu primerne, vem da lansko leto sta kolega ka nekaj otelou preiskala predn sta dobila sobo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 16, 2011 Deli Objavljeno Oktober 16, 2011 hotel zelo težko najdeš če nisi rezerviral že pred kakim mesecem. no hotel v okolici sejmišča, kakih 5-10-15 km stran pa že gre. na slepo pa ne it dol ker se lahko zgodi da narediš 200 km v iskanju hotela. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se