actarus16 Objavljeno Oktober 16, 2011 Deli Objavljeno Oktober 16, 2011 Predlagam, da napišete na "booking pika com" besedice Fiera Milano ...in se še najde prosto. Danes sem rezerviral sobo za 4 ,300m od sejmišča za 164E ...z zajtrkom ;D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 16, 2011 Deli Objavljeno Oktober 16, 2011 no ko sem jaz še hodil dol smo spali za 50-60€ na noč z zajtrkom enih 10 km od sejmišča. spat ob sejmišču je super ampak cena tudi je.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GangY Objavljeno Oktober 16, 2011 Deli Objavljeno Oktober 16, 2011 no ko sem jaz še hodil dol smo spali za 50-60€ na noč z zajtrkom enih 10 km od sejmišča. spat ob sejmišču je super ampak cena tudi je.... nas pride hotel + zajtrk, z garazno hiso pod hotelom 70 E Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
actarus16 Objavljeno Oktober 17, 2011 Deli Objavljeno Oktober 17, 2011 Ja sej mi smo štirje...tako da je to 40 na glavo...niti ni tako slabo ;D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Oktober 17, 2011 Deli Objavljeno Oktober 17, 2011 katerega si si pa rezerviru? NH Hotels, pred samim sejmiščem . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Oktober 25, 2011 Deli Objavljeno Oktober 25, 2011 Je mogoče kdo zasledil kakšen plan, urnik dogajanja, kakšne znane osebnosti? Da nebi slučajno kaj pametnega zamudil, zaradi nepravega časa na nepravem mestu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 25, 2011 Deli Objavljeno Oktober 25, 2011 probaj najt program na njihovi uradni strani. ponavadi so znane osebnosti takrat ko je sejem zaprt za javnost in je odprt samo za novinarje in trgovce ali pa za vikedn ko je odprto za vse. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
renaissanse Objavljeno Oktober 27, 2011 Deli Objavljeno Oktober 27, 2011 Živjo, če kdo organizira kombi ali avtobus in ima še kaj prosto bi se pridružil. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GangY Objavljeno Oktober 31, 2011 Deli Objavljeno Oktober 31, 2011 NH Hotels, pred samim sejmiščem . potem se pa srecamo na zajtrku.. mal spremlam cene, usak teden so visje tko da smo se pravcas rezerviral... se miiicken se miiicken.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno November 2, 2011 Deli Objavljeno November 2, 2011 (popravljeno) Živjo, jaz grem z avtom predvidoma v četrtek 9.11. Če bi se kdo pridružil in delil stroške goriva, imam še prosto (PM). LP, A Popravljeno November 2, 2011. Popravil andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno November 2, 2011 Deli Objavljeno November 2, 2011 Živjo, jaz grem z avtom predvidoma v četrtek 9.11. Če bi se kdo pridružil in delil stroške goriva, imam še prosto (PM). LP, A to pa ne bo šlo. al greš 9.11, al pa v četrtek. Ob tej uri, čez sedem dni, bom predvidoma že okrog Benetk, za domow! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno November 2, 2011 Deli Objavljeno November 2, 2011 Je mogoče kdo zasledil kakšen plan, urnik dogajanja, kakšne znane osebnosti? Da nebi slučajno kaj pametnega zamudil, zaradi nepravega časa na nepravem mestu. Ja, te2 sta bila lansko leto tudi tam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno November 2, 2011 Deli Objavljeno November 2, 2011 Mislm, kero sliko mi je (sem jo) pripel - (sedaj mi pa lastnega posta ne dovoli popravljat) BTW: čist butasta prenova foruma - Aja, na sliki bi morala biti lanski GP prvak Lorenzo in letošnji prvak v WSBK Carlos Checa. Da ne bom čisto off: tudi letos upam da nam uspe iti v Milano med tednom, ko ni take nenormalne gužve. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno November 10, 2011 Deli Objavljeno November 10, 2011 BTW: že včeraj je bila kar gužva, si sploh ne predstavljam, kako bo šele konec tedna .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno November 10, 2011 Deli Objavljeno November 10, 2011 Mi smo bli včer, ljudi kar precej, vzdušje dobro, hostese lušne, nekaj zanimivih novosti, največ gužve pri Ducatijevem tanovem superbajku.. Več o vtisih, novostih in seveda tudi hostesah pa sledi na portalu motosvet.com maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TiPi Objavljeno November 10, 2011 Deli Objavljeno November 10, 2011 Če gre kdo dol za vikend in ima še 2 sedeža prosta naj mi prosim sporoči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GangY Objavljeno November 10, 2011 Deli Objavljeno November 10, 2011 mi pičimo jutri zjutraj, pa nam je zdajle en odpovedu, ceb se kdo prdruzu sobe mamo ze rezervirane, prevoz poskrbljen...naj se javi na PM. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kobayagy Objavljeno November 15, 2011 Deli Objavljeno November 15, 2011 kje se pride še do kakšnih slik uporabnikov, ne sam "official", ki so n prvi strani? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno November 15, 2011 Deli Objavljeno November 15, 2011 (popravljeno) kje se pride še do kakšnih slik uporabnikov, ne sam "official", ki so n prvi strani? v albumih? facebook? Popravljeno November 15, 2011. Popravil biker77 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GangY Objavljeno November 15, 2011 Deli Objavljeno November 15, 2011 v albumih? facebook? moje so na fb... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kobayagy Objavljeno November 15, 2011 Deli Objavljeno November 15, 2011 kako prideš do albumov?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sergini Objavljeno November 16, 2011 Deli Objavljeno November 16, 2011 sem iskal gangy na fb, pa te nikjer ni... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GangY Objavljeno November 16, 2011 Deli Objavljeno November 16, 2011 sem iskal gangy na fb, pa te nikjer ni... imas privat https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2654748567017.2151001.1204905177&type=1&l=c8bd0c3e14 nekaj malega slik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno December 4, 2011 Deli Objavljeno December 4, 2011 (popravljeno) kje se pride še do kakšnih slik uporabnikov, ne sam "official", ki so n prvi strani? Evo, še moja galerija KLIK Popravljeno December 4, 2011. Popravil gregor46 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
methey Objavljeno Oktober 27, 2012 Deli Objavljeno Oktober 27, 2012 Gre kdo? Kakšne izkušnje? Nasvet? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se