Skoči na vsebino

EICMA Milano

-pero-

Priporočene objave

hotel rezerviran, akreditacijo bom jutri :grim

nasvet - če imaš kakšno šanso si zrihtaj novinarsko akreditacijo za vstop v torek in sredo ali "dealer" akreditacijo za sredo. Ta dva dneva sta zaprta za ostalo "rajo". Če ne, idi v četrtek ali petek, za vikend je nenormalna gužva in italijani se slinijo po vseh mopedih tako da si srečen če ti uspe ga sploh slikat ali pošlatat

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Eno vprašanje! :topic:

Je v bližini sejmišča kak nakupovalni center (ala BTC, Europark, City park)?

In če je kdo bil na stadijonu AC Milan, se da prit noter, oz. kaj videt??

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kdaj se najbolj splača obiskat Eicmo ... petek, sobota, nedelja ... v petek je prost vstop za ženske (če gre moja zraven) ...

a je na sejmu možno kakšno opremo tudi kupit?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Je v bližini sejmišča kak nakupovalni center (ala BTC, Europark, City park)?

In če je kdo bil na stadijonu AC Milan, se da prit noter, oz. kaj videt??

za nakupovalne centre ne vem, poglej na google maps, morem pa te opozoriti da je to novo sejmišče (Rho), da ne boš gledal starega sejmišča, ki je ob stadionu San Siro. Narazen sta enih 10-20 km, novo sejmišče je ob AC, staro pa v mestu.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kdaj se najbolj splača obiskat Eicmo ... petek, sobota, nedelja ... v petek je prost vstop za ženske (če gre moja zraven) ...

a je na sejmu možno kakšno opremo tudi kupit?

to je SALON motorjev in ne sejem. Načeloma se nič ne da kupit je pa tu in tam kaka stojnica s kakšnimi spominčki, majicami,... opreme ali delov se ne prodaja.

idi v petek ker je za odtenek manjša gužva kot med vikendom, se pa za vikend več dogaja (nastopi) tako da.... poglej program na njihovi strani pa se odloči.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

to je SALON motorjev in ne sejem. Načeloma se nič ne da kupit je pa tu in tam kaka stojnica s kakšnimi spominčki, majicami,... opreme ali delov se ne prodaja.

idi v petek ker je za odtenek manjša gužva kot med vikendom, se pa za vikend več dogaja (nastopi) tako da.... poglej program na njihovi strani pa se odloči.

A gres letos dol? Bi bil cajt da face2face spijeva tisto pred-predlansko kofe.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A gres letos dol? Bi bil cajt da face2face spijeva tisto pred-predlansko kofe.

v torek in sredo sem dol (no razen če kaj pride vmes) tako da se bo treba slišat :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

za nakupovalne centre ne vem, poglej na google maps, morem pa te opozoriti da je to novo sejmišče (Rho), da ne boš gledal starega sejmišča, ki je ob stadionu San Siro. Narazen sta enih 10-20 km, novo sejmišče je ob AC, staro pa v mestu.

Sem naso nekaj ;) .

Jaja vem kje je to, grem tretjic zapored :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...
  • 2 tedne pozneje...
  • 1 leto pozneje...

lahk ti zrihtam za 350€ za en dan :D

V času sejma so cene še bolj nore kot ponavadi..

Popravljeno . Popravil biker77
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Saj se da tja in nazaj v enem dnevu (če si mlad in zagnan).

Dobra varianta je tudi z avtodomom, zdaj v nesezoni je najem zelo poceni. Ne vem kako je tam s parkiranjem avtodoma, na ostalih sejmih lahko mirno parkiraš na parkingu pred vhodom.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem bil za en dan pa je premalo časa za pogledat, pa še zje... si, pol pa še domu vozit. :BUA:  :grrr

Dvakrat sem prespal v hotelu pred sejmiščem. Je cool, samo cena :headbang:. Ne dam več. 

Upam na kaj cenovno ugodnega, kaki manši hotel ali naprimer hostl.

PS:ko sem iskal hote preko spleta za Brno so se cene vrtele okrog 500-600eur, potem sem pa tam našo prenočišče za 100eur

Autodom se mi ne splača, ker grem sam, pa še parkinga ni tako kod naprimer v Veroni ali Padovi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dost je en dan.. sam nesmeš it z mačkam na sejem.. k men je blo cel dan slabo, pa še zrak v halah je bil  zelo slab..... 

• Všeč mi je 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!