biker77 Objavljeno Oktober 27, 2012 Deli Objavljeno Oktober 27, 2012 gremo..dost gužve pa na konc dneva boš mrtev.. se pa splača..se mi zdi da letos še sploh.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Oktober 27, 2012 Deli Objavljeno Oktober 27, 2012 Še sploh z motorji "recesija" bo gužva k so sigurn precej manj prodal kot lan ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 28, 2012 Deli Objavljeno Oktober 28, 2012 hotel rezerviran, akreditacijo bom jutri :grim nasvet - če imaš kakšno šanso si zrihtaj novinarsko akreditacijo za vstop v torek in sredo ali "dealer" akreditacijo za sredo. Ta dva dneva sta zaprta za ostalo "rajo". Če ne, idi v četrtek ali petek, za vikend je nenormalna gužva in italijani se slinijo po vseh mopedih tako da si srečen če ti uspe ga sploh slikat ali pošlatat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Oktober 28, 2012 Deli Objavljeno Oktober 28, 2012 Ja, tudi letos Hotel in karta rezervirani na nenormalno gužvo pa sem že itak navajen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bubu25 Objavljeno Oktober 28, 2012 Deli Objavljeno Oktober 28, 2012 Hotel in karte že rezervirane... 2 dni uživancije kot že lata prej... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Oktober 29, 2012 Deli Objavljeno Oktober 29, 2012 Cz 14 dni al kdaj tocno? Yiha. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Oktober 30, 2012 Deli Objavljeno Oktober 30, 2012 Eno vprašanje! Je v bližini sejmišča kak nakupovalni center (ala BTC, Europark, City park)? In če je kdo bil na stadijonu AC Milan, se da prit noter, oz. kaj videt?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
methey Objavljeno November 1, 2012 Deli Objavljeno November 1, 2012 Kdaj se najbolj splača obiskat Eicmo ... petek, sobota, nedelja ... v petek je prost vstop za ženske (če gre moja zraven) ... a je na sejmu možno kakšno opremo tudi kupit? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 1, 2012 Deli Objavljeno November 1, 2012 Je v bližini sejmišča kak nakupovalni center (ala BTC, Europark, City park)? In če je kdo bil na stadijonu AC Milan, se da prit noter, oz. kaj videt?? za nakupovalne centre ne vem, poglej na google maps, morem pa te opozoriti da je to novo sejmišče (Rho), da ne boš gledal starega sejmišča, ki je ob stadionu San Siro. Narazen sta enih 10-20 km, novo sejmišče je ob AC, staro pa v mestu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 1, 2012 Deli Objavljeno November 1, 2012 Kdaj se najbolj splača obiskat Eicmo ... petek, sobota, nedelja ... v petek je prost vstop za ženske (če gre moja zraven) ... a je na sejmu možno kakšno opremo tudi kupit? to je SALON motorjev in ne sejem. Načeloma se nič ne da kupit je pa tu in tam kaka stojnica s kakšnimi spominčki, majicami,... opreme ali delov se ne prodaja. idi v petek ker je za odtenek manjša gužva kot med vikendom, se pa za vikend več dogaja (nastopi) tako da.... poglej program na njihovi strani pa se odloči. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno November 1, 2012 Deli Objavljeno November 1, 2012 to je SALON motorjev in ne sejem. Načeloma se nič ne da kupit je pa tu in tam kaka stojnica s kakšnimi spominčki, majicami,... opreme ali delov se ne prodaja. idi v petek ker je za odtenek manjša gužva kot med vikendom, se pa za vikend več dogaja (nastopi) tako da.... poglej program na njihovi strani pa se odloči. A gres letos dol? Bi bil cajt da face2face spijeva tisto pred-predlansko kofe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 1, 2012 Deli Objavljeno November 1, 2012 A gres letos dol? Bi bil cajt da face2face spijeva tisto pred-predlansko kofe. v torek in sredo sem dol (no razen če kaj pride vmes) tako da se bo treba slišat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno November 2, 2012 Deli Objavljeno November 2, 2012 za nakupovalne centre ne vem, poglej na google maps, morem pa te opozoriti da je to novo sejmišče (Rho), da ne boš gledal starega sejmišča, ki je ob stadionu San Siro. Narazen sta enih 10-20 km, novo sejmišče je ob AC, staro pa v mestu. Sem naso nekaj . Jaja vem kje je to, grem tretjic zapored Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno November 6, 2012 Deli Objavljeno November 6, 2012 Če se nabere skupina 8 hrabrih za enodnevni izlet, se lahko zmenimo za prevoz :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
methey Objavljeno November 16, 2012 Deli Objavljeno November 16, 2012 Gre kdo v nedeljo na sejem v Milano? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno November 25, 2012 Deli Objavljeno November 25, 2012 http://vaski-boysi.s...d__364#entry364 Evo , mi smo bili v Milanu na EICMI . Bili smo v soboto . Res je bila gužva , da si se težko zvrstil na motorju , če si se hotel usesti naj . Najtežje pa je bilo slikati , vedno se ti je nekdo naslanjal na motor ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno November 25, 2012 Deli Objavljeno November 25, 2012 http://vaski-boysi.s...d__364#entry364 Najtežje pa je bilo slikati , vedno se ti je nekdo naslanjal na motor ... Se opravičujem ker sem ti skočo pred objektiv :lol: (v beli majci ob akrapovičevem motorju) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno December 2, 2012 Deli Objavljeno December 2, 2012 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno December 2, 2012 Deli Objavljeno December 2, 2012 (popravljeno) Evo še galerija KLIK Popravljeno December 2, 2012. Popravil gregor46 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno September 11, 2014 Deli Objavljeno September 11, 2014 http://www.eicma.it/en/ Ima namen kdo it? In če mogoče kdo ve za kakšno poceni prenočišče v okolici??? PS:350EUR za dva dni v NH FIERA ne dam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 11, 2014 Deli Objavljeno September 11, 2014 (popravljeno) lahk ti zrihtam za 350€ za en dan V času sejma so cene še bolj nore kot ponavadi.. Popravljeno September 11, 2014. Popravil biker77 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno September 11, 2014 Deli Objavljeno September 11, 2014 Saj se da tja in nazaj v enem dnevu (če si mlad in zagnan). Dobra varianta je tudi z avtodomom, zdaj v nesezoni je najem zelo poceni. Ne vem kako je tam s parkiranjem avtodoma, na ostalih sejmih lahko mirno parkiraš na parkingu pred vhodom. Kmet2 in gsxf750 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno September 11, 2014 Deli Objavljeno September 11, 2014 Za en dan je res dost za hodt....ceprov...loh preskocis kramo recimo....pa vozt se ti more dt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno September 11, 2014 Deli Objavljeno September 11, 2014 Sem bil za en dan pa je premalo časa za pogledat, pa še zje... si, pol pa še domu vozit. :grrr Dvakrat sem prespal v hotelu pred sejmiščem. Je cool, samo cena . Ne dam več. Upam na kaj cenovno ugodnega, kaki manši hotel ali naprimer hostl. PS:ko sem iskal hote preko spleta za Brno so se cene vrtele okrog 500-600eur, potem sem pa tam našo prenočišče za 100eur Autodom se mi ne splača, ker grem sam, pa še parkinga ni tako kod naprimer v Veroni ali Padovi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno September 11, 2014 Deli Objavljeno September 11, 2014 Dost je en dan.. sam nesmeš it z mačkam na sejem.. k men je blo cel dan slabo, pa še zrak v halah je bil zelo slab..... TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se