Dark Objavljeno September 21, 2014 Opozori Objavljeno September 21, 2014 Letošnji MotoGP se končuje 9. novembra v Valenciji. S soprogo se odločava, da bi si dirko ogledala in me zanima, če ima kdo izkušnje z organizacijo potovanja v lastni režiji?
motegi Objavljeno September 24, 2014 Opozori Objavljeno September 24, 2014 Za lastno režijo ne vem natančno, sicer pa, če greš z letalom lahko izbereš letališče Benetke. Za bolj natančno poglej kdo leti tja in katerih letališč. Valencija ima svoje letališče. Prenočišče tudi ni težko dobiti. Valencija in okolica imata tega na pretek. Poglej booking.com. Karte pa lahko kupiš na motogp.com, circuitvalencia.com idr.. Sicer pa slovenska turistična agencija eurogo.si organizira ogled, 3 ter 7-dnevni aranžma. Mogoče tudi tentours in linda.si, citybreak.si, as-klub.si ... Dark 1
Cartman Objavljeno September 26, 2014 Opozori Objavljeno September 26, 2014 (popravljeno) MyLady je šla u lastni režiji pred par leti, priporoča renta car in hotel v okolici. Verjetno bi še lažje prišel skozi z rent a bike ali maxi scooter. Zarad mraza ponoči, šotorenje odsvetuje. Letela je menda z AlItalia. Pravi da je to pista kjer je največ videt v živo. (vidla sva še ene 8 drugih dirkališč) Popravljeno September 26, 2014. Popravil Cartman Dark 1
MARJA Objavljeno September 26, 2014 Opozori Objavljeno September 26, 2014 Valencija je tipično stadionsko dirkališče. Mislim da se da iz vseh tribun videti vse. Sem bil poleti tam na ogledu ko sem se z motorjem sprehajal po Španiji in Portugalski. DXR16, Dark in maus 3
Dark Objavljeno September 28, 2014 Avtor Opozori Objavljeno September 28, 2014 Motegi, hvala za odgovore, ki pa jih že poznam, saj sem veliko na poti in mi organizacija potovanj, takšnih in drugačnih, ni tuja... Cartman, ideja z najemom mopeda je super, vendar samo v primeru lepega vremena. Šotoriti nisem imel namena, ogrevam pa se za najem hotela ali stanovanja v centru, saj v Valenciji še nisem bil, zanimajo pa me tudi kulturne znamenitosti mesta. Zanima pa me, kako je z organizacijo javnega prevoza iz mesta na dirkališče, če bi ne najel enosledno vozilo? Ne želim preživeti pol dneva na poti na in z dirkališča. Se bom še pozanimal... Marja, zanimive fotografije, hvala...
MihaJ Objavljeno September 28, 2014 Opozori Objavljeno September 28, 2014 Dark, ne poznam detajlov, ampak iz centra pelje vlak direktno do dirkališča in če boš imel hotel v mestu, niti ne potrebuješ rent-a-carja. Je pa Valencia kar lepa in se splača pogledat. Dark 1
frajtonar Objavljeno Oktober 12, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2014 Lani sva bila z mojo v Valenciji. Z letalom iz Benetk - Treviso. Bivala sva v centru mesta v hotelu , ni pretirano drago. Moj predlog je da greš zjutraj na dirkališče z taxijem, nazaj pa z vlakom. Če greš v obe smeri z vlakom prišparaš kvečjemu 10 eur ne več! Nabavi si tudi karte za vožnjo z metrojem po mestu, pe še do morja pojdita, ker je prečudovito. V mestu samem pa imaš kaj videti. Predlagam, da si vzameta vsaj 4 dni! lp Dark 1
SiM Objavljeno September 19, 2022 Opozori Objavljeno September 19, 2022 Tisti, ki ste si že bili ... katere vstopnice priporočate? Odločam se med tribuno azul in tribuno boxes. Kugelschreiber 1
Julijasav12 Objavljeno Januar 19, 2023 Opozori Objavljeno Januar 19, 2023 (popravljeno) Ob 24. 9. 2014 ob 13:56, motegi pravi: Za lastno režijo ne vem natančno, sicer pa, če greš z letalom lahko izbereš letališče Benetke. Za bolj natančno poglej kdo leti tja in katerih letališč. Valencija ima svoje letališče. Prenočišče tudi ni težko dobiti. Valencija in okolica imata tega na pretek. Poglej booking.com. Karte pa lahko kupiš na Naravna kozmetika Atelier Rebul, circuitvalencia.com idr.. Sicer pa slovenska turistična agencija eurogo.si organizira ogled, 3 ter 7-dnevni aranžma. Mogoče tudi tentours in linda.si, citybreak.si, as-klub.si ... MyLady je šla u lastni režiji pred par leti, priporoča renta car in hotel v okolici. Verjetno bi še lažje prišel skozi z rent a bike ali maxi scooter. Zarad mraza ponoči, šotorenje odsvetuje. Letela je menda z AlItalia. Pravi da je to pista kjer je največ videt v živo. (vidla sva še ene 8 drugih dirkališč) Popravljeno Januar 19, 2023. Popravil Julijasav12
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se