Skoči na vsebino

Tudi Nemci niso nič boljši -> bitumen,kačje ride & do


suzuki

Priporočene objave

Pravkar sem dobil novo številko Motorrada (4/2003). Med novicami je tudi najnovejše nadaljevanje zgodbe o Sudelfeldu (nekako kot naš Ljubelj, le odličen asfalt in še lepše speljana cesta, med motoristi ena najbolj priljubljenih cest v tistem delu Nemčije).

Kratek povzetek: domorodci se že leta in leta pritožujejo in jokajo, da bi bilo treba cesto zapreti za motoriste, ker "motoristi dirkajo po naši cesti, pa se noben turist ne upa več priti, pa kako grozn hrup zganjajo s tistimi odprtimi auspuhi" (rings a bell, anyone?).

Pa je policija odgovorila, da bodo namesto zaprtja kot skrajnega ukrepa raje poskusili prej še s "klasičnimi" policijskimi ukrepi: povečana policijska prisotnost, poostrili bodo kontrole, merjenja...

Domorodci pa v zrak: "ne, to pa ne, naši krajani radi spijejo kak pirček al pa tri, pa malce pohodijo gas, zdej jih bo pa policija maltretirala - ne, to pa ne!" (rings a bell, anyone?).

In so domorodci urno umaknili predlog za zaprtje ceste... AMPAK...

Ampak zgodbe sploh še ni konec: jeseni so se na tej cesti zgodila "nujna vzdrževalna dela" in so prej izjemno krasen asfalt na najlepših odsekih zalili z bitumenskimi kačami (rings a bell, anyone?, npr Kačje ride???).

Hja, očitno je kljub nasprotnim zagotovilom cestnih podjetij "kačanje" najlepših motorističnih cest postalo trend, žal tudi pri nas. Le pomislite na razliko na cestah predlani in lani - le kaj bo šele letos??? Če to ni več kot žalostno :cry: :cry: :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Preprosto, stroškovno zelo učinkovito.......skratka, niso bebci. :evil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

oprosti, ampak jest nevem kaj so to kačje ride...

:oops:

Medtem si že odkril, kaj so to Kačje ride - poanta je pa v tem, da so tam naši vrli cestarji naredili enako :evil: :twisted: (seveda je Klimbra izvzet: zagotovo ne bi dopustil tega, če bi bilo v tvoji moči, kajne?!)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!