pikolo Objavljeno November 11, 2014 Opozori Objavljeno November 11, 2014 Nevem če bi pršu, nisem še pripravljen bit zvezda večera...sploh ker vozim Versačija, zna bit to vseen mal prevelik pritisk zame A tud če ti (kvaliteten) prevoz plačajo? O pridna zdaj sem pripravljen pa tudi drve cepit ali pomest kej okoli bajte... prlizuwouc maus in DXR16 2
DXR16 Objavljeno November 11, 2014 Opozori Objavljeno November 11, 2014 (popravljeno) prlizuwouc nene.. zs tem bi samo odplaču kauč.. Popravljeno November 11, 2014. Popravil DXR16 pikolo, Keiko in maus 3
Zivnorc Objavljeno November 11, 2014 Opozori Objavljeno November 11, 2014 ...HajperĐek.... ...ej... pol nej pa sam tvoja pikica pride.... maus in thumper 2
Kmet2 Objavljeno November 11, 2014 Opozori Objavljeno November 11, 2014 ...HajperĐek.... ...ej... pol nej pa sam tvoja pikica pride.... A pikica a .......prvo se zmen s svojo pikico ,da boš šu lahko sploh za kakšno uro ven,kaj šele na Mamute :lol: pik1, HyperJack in DAMI34 3
DAMI34 Objavljeno November 11, 2014 Opozori Objavljeno November 11, 2014 A pikica a .......prvo se zmen s svojo pikico ,da boš šu lahko sploh za kakšno uro ven,kaj šele na Mamute :lol: po mojem bo ušel tist večer...al pa mu bo podaljšala ketno BinaBana, pik1 in Kmet2 3
maus Objavljeno November 11, 2014 Avtor Opozori Objavljeno November 11, 2014 čakam , kako se bo debata razvila BinaBana 1
nazo13 Objavljeno November 11, 2014 Opozori Objavljeno November 11, 2014 Nevem če bi pršu, nisem še pripravljen bit zvezda večera...sploh ker vozim Versačija, zna bit to vseen mal prevelik pritisk zame Naslednje leto bo baje praznovanje na trajektu Bled - Blejski otok. Versysi imajo prost vstop. pikolo in hribuc 2
Kmet2 Objavljeno November 11, 2014 Opozori Objavljeno November 11, 2014 mamutjedan.... :glare: Ja pikica,kaj si pa jezen.....
Snečer Objavljeno November 11, 2014 Opozori Objavljeno November 11, 2014 Naslednje leto bo baje praznovanje na trajektu Bled - Blejski otok. Versysi imajo prost vstop. Pridem KLOVN, VS800, DXR16 in 3 others 6
Fantocci Objavljeno November 11, 2014 Opozori Objavljeno November 11, 2014 Naslednje leto bo baje praznovanje na trajektu Bled - Blejski otok. Versysi imajo prost vstop. Lahko bi že letos imeli prost vstop, kolko je enga odvečnega gobcanja čez njih
thumper Objavljeno November 11, 2014 Opozori Objavljeno November 11, 2014 Lahko bi že letos imeli prost vstop, kolko je enga odvečnega gobcanja čez njih letos imajo zastonj potop... teb bom pa jst zrihtal zastonj vstop če boš svoj moped zravn mojga parkiral...al pa vsaj v isto vrsto...
pajkica Objavljeno November 11, 2014 Opozori Objavljeno November 11, 2014 neki se šušlja, da bo letos neki za očke spočit ne, ne mislim unga zdrapanga železa pa plastike pred vhodom .... Zivnorc, Keiko, umetnica51 in 2 others 5
Fantocci Objavljeno November 11, 2014 Opozori Objavljeno November 11, 2014 letos imajo zastonj potop... teb bom pa jst zrihtal zastonj vstop če boš svoj moped zravn mojga parkiral...al pa vsaj v isto vrsto... Povedat bi moral še, s katerim boš tam, ko pa jih imaš ene par v podpisu, da se ne zajebem pa v kero drugo vrsto parkiram. Ampak hvala za ponudbo - ne verjamem, da bom z motorjem prišel, bi me znalo zanohtat pol sem pa tečen pa zvijam roke vsem, ki majo kaj čez versisa za povedat thumper 1
BinaBana Objavljeno November 11, 2014 Opozori Objavljeno November 11, 2014 Ampak hvala za ponudbo - ne verjamem, da bom z motorjem prišel, bi me znalo zanohtat pol sem pa tečen pa zvijam roke vsem, ki majo kaj čez versisa za povedat dobr, da jih kam ne rines.. thumper, Kmet2 in Fantocci 3
thumper Objavljeno November 11, 2014 Opozori Objavljeno November 11, 2014 Povedat bi moral še, s katerim boš tam, ko pa jih imaš ene par v podpisu, da se ne zajebem pa v kero drugo vrsto parkiram. Ampak hvala za ponudbo - ne verjamem, da bom z motorjem prišel, bi me znalo zanohtat pol sem pa tečen pa zvijam roke vsem, ki majo kaj čez versisa za povedat z gnujem ..ta je zdaj določen za zimske vožnje..
Keiko Objavljeno November 11, 2014 Opozori Objavljeno November 11, 2014 koplješ jamo a? Ne, zakaj? O pridna zdaj sem pripravljen pa tudi drve cepit ali pomest kej okoli bajte... Haha ne bo treba - kavč je v stanovanju, ne v hiši Nevem če bi pršu, nisem še pripravljen bit zvezda večera...sploh ker vozim Versačija, zna bit to vseen mal prevelik pritisk zame Ma dej - itak da morata prit! neki se šušlja, da bo letos neki za očke spočit ne, ne mislim unga zdrapanga železa pa plastike pred vhodom .... M-m-m! DXR16 in umetnica51 2
thumper Objavljeno November 11, 2014 Opozori Objavljeno November 11, 2014 M-m-m! morta dxr-a naterat u fitnes ...al pa u hosto .. DXR16 in Keiko 2
DXR16 Objavljeno November 12, 2014 Opozori Objavljeno November 12, 2014 Haha ne bo treba - kavč je v stanovanju, ne v hiši Ku šus alora samo da ni kakšen sedmi štuk in,da ni dvigala.. morta dxr-a naterat u fitnes ...al pa u hosto .. Ma kaj,a za prit na to fešto moraš hodit pa še prej v fitnes? pajkica, Keiko in thumper 3
Kmet2 Objavljeno November 12, 2014 Opozori Objavljeno November 12, 2014 Ku šus alora samo da ni kakšen sedmi štuk in,da ni dvigala.. Ma kaj,a za prit na to fešto moraš hodit pa še prej v fitnes? Ja odvisen katero boš hotel,ene ti same skočijo v naročje (za te ne rabš fitnesa) ene morš pa prosit in se jim do pasa slečt(potreben fitnes) thumper, DXR16, DAMI34 in 2 others 5
Zivnorc Objavljeno November 12, 2014 Opozori Objavljeno November 12, 2014 ... za une tretje moraš biti pa maratonec.. ...v več smislih.. DXR16, Keiko, pik1 in 2 others 5
DXR16 Objavljeno November 12, 2014 Opozori Objavljeno November 12, 2014 Ja odvisen katero boš hotel,ene ti same skočijo v naročje (za te ne rabš fitnesa) ene morš pa prosit in se jim do pasa slečt(potreben fitnes) Hotu bi marsi kako ma potem bo moja doma prvo in polej še ....
Kmet2 Objavljeno November 12, 2014 Opozori Objavljeno November 12, 2014 Hotu bi marsi kako ma potem bo moja doma prvo in polej še .... Aha pol maš urejeno družinsko sfero kot jaz TOMCAT 1
thumper Objavljeno November 12, 2014 Opozori Objavljeno November 12, 2014 (popravljeno) Hotu bi marsi kako ma potem bo moja doma prvo in polej še .... se ga mor tolk nažgat da se nič ne spomniš..blackout - pol pa ne cia , kgb in ne baba ne more nč vn potegnt...no baba lohk sam to j pol že crtlajne ...... Popravljeno November 12, 2014. Popravil thumper
pajkica Objavljeno November 12, 2014 Opozori Objavljeno November 12, 2014 če bejbo sabo prpeleš, ji jaz kavč odstopm..... mam vse doma porihtan oz urejen (mislim spucan, pa posesan, nč bat) Keiko in umetnica51 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se