Zivnorc Objavljeno Julij 23, 2015 Opozori Objavljeno Julij 23, 2015 ... jest sem bil zdele v premanturi.... prow fajn je bilo....
VS800 Objavljeno Julij 23, 2015 Opozori Objavljeno Julij 23, 2015 ... jest sem bil zdele v premanturi.... prow fajn je bilo.... Norc, res.......
Jure Objavljeno Avgust 2, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2015 (popravljeno) Saj vem, da je bilo o kampih že kar nekaj napisanega, ampak te njihove spletne strani so bolj boge, ali pa jih sploh ni, tako da si ne znam kaj veliko pomagat.. Zanimam me sledeče. V kateri kemp je najbolje it, da si še vedno v neki normalni oddaljenosti od proge, tako da se da tja v 15-20 min priti peš in da je solidno urejen. Se pravi, da so WCji in tuši kolikor toliko poštimani in čisti. Nisem še nikoli bil na dirki v Brnu oziroma nasploh še nisem nikoli kampiral na Češkem tako da mi niso ravno poznani njihovi standardi. Vem le, da naj bi bil kamp Start največji in da to pravzaprav sploh ni kamp ampak impoviziran kamp plac, ki je v uporabi samo za MotoGP vikend. Posledično so verjetno tudi wcji in ostalo precej improvizirani, prenosne kabine mogoče? Ne da bi se hotel delat finega ampak glede na to, da grem gor primarno gledat dirko in ne pijančevat cel vikend, bi mi precej pomenilo, da sem v kampu kjer so te zadeve kolikor toliko poštimane. Nimam se namreč kakšne posebne želje cel vikend gibat po poscanih in pobruhanih kemičnih wcjih . Tudi nič hudega, če se v kampu ne dogaja tako veliko.. Itak bo kar nekaj poznanih v mapu start in bomo tako in tako tudi tam, v središču dogajanja.. Le odpočit in stuširat bi se šel nekam kjer je urejeno Kaj torej priporočate? PS. Grem z avtom, ampak razmišljam da bi zad zapregel prikolico in peljal sabo tudi motor. Kako je z varnostjo, se gor kej krade al ni straha imet motor v kempu? Popravljeno Avgust 2, 2015. Popravil Jure gsxf750 1
Roman Objavljeno Avgust 3, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2015 Saj vem, da je bilo o kampih že kar nekaj napisanega, ampak te njihove spletne strani so bolj boge, ali pa jih sploh ni, tako da si ne znam kaj veliko pomagat.. Zanimam me sledeče. V kateri kemp je najbolje it, da si še vedno v neki normalni oddaljenosti od proge, tako da se da tja v 15-20 min priti peš in da je solidno urejen. Se pravi, da so WCji in tuši kolikor toliko poštimani in čisti. Nisem še nikoli bil na dirki v Brnu oziroma nasploh še nisem nikoli kampiral na Češkem tako da mi niso ravno poznani njihovi standardi. Vem le, da naj bi bil kamp Start največji in da to pravzaprav sploh ni kamp ampak impoviziran kamp plac, ki je v uporabi samo za MotoGP vikend. Posledično so verjetno tudi wcji in ostalo precej improvizirani, prenosne kabine mogoče? Ne da bi se hotel delat finega ampak glede na to, da grem gor primarno gledat dirko in ne pijančevat cel vikend, bi mi precej pomenilo, da sem v kampu kjer so te zadeve kolikor toliko poštimane. Nimam se namreč kakšne posebne želje cel vikend gibat po poscanih in pobruhanih kemičnih wcjih . Tudi nič hudega, če se v kampu ne dogaja tako veliko.. Itak bo kar nekaj poznanih v mapu start in bomo tako in tako tudi tam, v središču dogajanja.. Le odpočit in stuširat bi se šel nekam kjer je urejeno Kaj torej priporočate? PS. Grem z avtom, ampak razmišljam da bi zad zapregel prikolico in peljal sabo tudi motor. Kako je z varnostjo, se gor kej krade al ni straha imet motor v kempu? Spet lahko povem samo za kamp Start: je najbližji progi, če hočeš na hrib pred startno-ciljno ravnino ali na stadion. Kar se tiče vsega ostalega je pa žal ravno nasprotje tistega kar si želiš - tušev je mogoče 10 za cel kamp, miru ni niti ponoči, wc-ji že v osnovi komaj zaslužijo svoje ime, kakšni so pa po nekaj dneh obleganja pijanih hord, si pa vsak sam težko predstavlja. Kar se tiče varnosti, ti tudi ne morem povedati nič dobrega. Vsako leto ukradejo nekaj motorjev - če ne s kampa, pa s parkirišča, ki je nedaleč stran, drugače pa rade dobijo noge tudi kakšne manjše stvari (meni so "sneli " stole in pa bakle proti komarjem). Lani smo morali ob odhodu vsi, ki smo imeli vozila dovolj velika, da gre vanj motor, skozi policijsko kontrolo, ker je menda nekaj motoristov ostalo brez prevoza za domov. Ker imam kamper sanitarnih uslug ne uporabljam, premičnine poskušam sproti pospravljati, po celodnevnem pohajkovanju okrog steze in nekaj hmeljskih produktih, sem pa toliko utrujen, da se tudi ob več hkratnih koncertih, nažiganju motorjev, ropotu agregatov in kruljenju svinj v človeški preobleki nekako za silo naspim... P.S. Če je vroče lahko s seboj pripelješ za osvežitev napihljiv bazen, ga gasilci brez problema napolnijo z vodo, samo se ti lahko zgodi, da ga bo uporabil za kopanje ali uriniranje še kdo drug. fp4492, KyoKon in bojc84 3
PeCi Objavljeno Avgust 5, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2015 kako je z kartami, so v nedeljo še na voljo za ogled dirke oziroma kje jih kupit prej?
Roman Objavljeno Avgust 6, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2015 kako je z kartami, so v nedeljo še na voljo za ogled dirke oziroma kje jih kupit prej? V Brnu nikoli ne zmanjka kart.
jozexj6 Objavljeno Avgust 6, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2015 Jst mam pa eno drugo željo. Mi je kdo pripravljen v Brnu kupit hoody od Tech3 yamaha? Upam da jih tam imajo,ker na uradni gp store jih ni več.Lani je bila cena menda okol 50€. Lohk dam denar naprej al pa kasnej .kokr se zmenmo. Če je kdo taka dušica,naj se mi javi zasebno.
Uroš Zorko Objavljeno Avgust 7, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2015 Zdravo Če še kdo rabi karto za Brno za cel vikend 14.15.16.8. za tribune B,C,D,E,F,G naj mi piše na pm Pozdravljen, Zanima me ali še imaš kakšne karte za dirko. Hvala
erciona Objavljeno Avgust 8, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2015 Naša družba gre z dvemi avtodomi ter smo nekako v dilemi ali v kamp Start ali Tranzit? Je sploh kakšna velika razlika med njima?
SeBB Objavljeno Avgust 9, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2015 Pozdravljen, Zanima me ali še imaš kakšne karte za dirko. Hvala Zdravo Poglej v inbox PM in me pokliči.
Roman Objavljeno Avgust 10, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2015 Naša družba gre z dvemi avtodomi ter smo nekako v dilemi ali v kamp Start ali Tranzit? Je sploh kakšna velika razlika med njima? Tranzit je nekoliko naprej od Starta, tako da je do najbolj obleganega dela steze (vzpon proti cilju) nekaj več hoje.
gregor46 Objavljeno Avgust 10, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2015 Ima mogoče kdo kakšno karto viška?
luka1 Objavljeno Avgust 10, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2015 Zdravo Če še kdo rabi karto za Brno za cel vikend 14.15.16.8. za tribune B,C,D,E,F,G naj mi piše na pm kolko je cena???in kje je prevzem? ajd
semering Objavljeno Avgust 10, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2015 (popravljeno) Ali kdo ve, koliko je nočitev (karta) za kamp START? oseba + mali šotor + motor? Hvala! Popravljeno Avgust 10, 2015. Popravil semering
TaMaLa* Objavljeno Avgust 10, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2015 Ima mogoče kdo kakšno karto odveč? (4?) hvalaa
Kras Objavljeno Avgust 10, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2015 Naša družba gre z dvemi avtodomi ter smo nekako v dilemi ali v kamp Start ali Tranzit? Je sploh kakšna velika razlika med njima? Tranzit !
abn Objavljeno Avgust 10, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2015 če mogoče koga zanima - v kombiju imamo prosta 3 mesta ...štart v četrtek iz KP (ob 16:00) - pobiramo po poti... info na ZS
juress Objavljeno Avgust 11, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2015 cenik za tranzit http://www.genagro.cz/camp_data/eur/C_CR_EUR-15.pdf
juress Objavljeno Avgust 11, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2015 Kamp Tranzit je odprt od 20.8? pa piše ti 11-17.8
luka1 Objavljeno Avgust 11, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2015 pa piše ti 11-17.8 ja in posebej za dirko cene..
FrigoFrops Objavljeno Avgust 11, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2015 A v tranzitu se lahko tudi na elektriko priklopiš, nekako nimam tega v spominu izpred dveh let?
Zocky Objavljeno Avgust 11, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2015 Prodam karto za Brno GP, za tri dni, GOLD tribuna BCDEFG. KONTAKT na zocky.zocky@gmail.com. Cena 60€.
juress Objavljeno Avgust 12, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2015 A v tranzitu se lahko tudi na elektriko priklopiš, nekako nimam tega v spominu izpred dveh let? Ce mas svoj agregat.
mihovc Objavljeno Avgust 12, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2015 (popravljeno) Ima se kdo prostor za prevoz 4ih osebkov? Popravljeno Avgust 12, 2015. Popravil mihovc
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se