Dr_Jakob Objavljeno December 31, 2014 Opozori Objavljeno December 31, 2014 Nikoli več!!! Kaj maš pa ti probleme s 1.1.2015? A ni fajN?
thumper Objavljeno December 31, 2014 Opozori Objavljeno December 31, 2014 Nikoli več!!! mi je nekako jasno zakaj... solorider 1
solorider Objavljeno Januar 1, 2015 Opozori Objavljeno Januar 1, 2015 Kaj maš pa ti probleme s 1.1.2015? A ni fajN? 1.1- je super....
brankom Objavljeno Januar 1, 2015 Opozori Objavljeno Januar 1, 2015 Vsem Slo-motoeskimom želim Srečno in mušicnazobehpolno 2015!
Popularna objava motolover Objavljeno Januar 1, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 1, 2015 thumper, Dr_Jakob, MiNa in 14 others 17
MiNa Objavljeno Januar 1, 2015 Opozori Objavljeno Januar 1, 2015 (popravljeno) Takole je bilo ob odhodu proti Žalcu, žal so zaradi nizke temperature zatajile baterije in en del sodelujočih ni na posnetku. Vsem udeležencem pa globok . Popravljeno Januar 1, 2015. Popravil MiNa DAMI34, notranc, DXR16 in 6 others 9
MiNa Objavljeno Januar 1, 2015 Opozori Objavljeno Januar 1, 2015 Čakamo pa na skupinsko sliko od "uradnega" fotografa. Dr_Jakob, Mavti in avtomoto 3
Popularna objava avtomoto Objavljeno Januar 1, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 1, 2015 (popravljeno) Uspelo je ! (jebela cesta, dolge gate so bile odveč) Gasilka slika - originalna bo v albumu zvečer ali jutri (MS forum ne spusti naložit originalno velike . . .*?:_?"#$?!"$& ) p.s. MiNa, zgodba o bateriji mi je nekam znana . . . . Popravljeno Januar 1, 2015. Popravil avtomoto Janez123, DAMI34, Dr_Jakob in 10 others 13
Dr_Jakob Objavljeno Januar 1, 2015 Opozori Objavljeno Januar 1, 2015 Takole je bilo ob odhodu proti Žalcu, žal so zaradi nizke temperature zatajile baterije in en del sodelujočih ni na posnetku. Vsem udeležencem pa globok . Ne maram te, k si me zbrisu Baterije krive, ja... kr izgovarji se. Drugič boš moru dat za šnops!! Čakamo pa na skupinsko sliko od "uradnega" fotografa. Haha, uradnega fotografa nismo smel kepat... Škoda ZdravkoK 1
SuNa Objavljeno Januar 1, 2015 Opozori Objavljeno Januar 1, 2015 (jebela cesta, dolge gate so bile odveč) Le zakaj? :naughty: Ne maram te, k si me zbrisu Baterije krive, ja... kr izgovarji se. Moje baterije so bile b.p. avtomoto, kamionar, DAMI34 in 3 others 6
MiNa Objavljeno Januar 1, 2015 Opozori Objavljeno Januar 1, 2015 Prekleti paparaci. Človek še šluknt ne more v miru. Tole je v resnici uporaba obvezne zimske opreme, če se ne motim? Ne maram te, k si me zbrisu Baterije krive, ja... kr izgovarji se. Drugič boš moru dat za šnops!! Bom. Pa tudi baterije bom imel na toplem. ZdravkoK in Dr_Jakob 2
Dr_Jakob Objavljeno Januar 1, 2015 Opozori Objavljeno Januar 1, 2015 Obvezna zimska oprema: Šnops pa dolge gate.... no, pa na pogonskem kolesu tud ketna ZdravkoK, SuNa in MiNa 3
Mavti Objavljeno Januar 1, 2015 Opozori Objavljeno Januar 1, 2015 Sem moral motoristom malo pokvarit dan pa sem utihotapil en skuter vmes , fantje super je bilo čeprav je na začetku kazalo ,da nas bo bolj malo se nas je na koncu zbral lep kup . Tako sezona je začeta vsem želim veliko kilometrov . Mavti SuNa, zlati, MiNa in 1 other 4
avtomoto Objavljeno Januar 1, 2015 Opozori Objavljeno Januar 1, 2015 Mi trije smo ta nartabulši par . . . . p.s. Hvala SuNa, vsaj eden pri hiši, ki ima dobre baterije ;-) ZdravkoK in MiNa 2
Dr_Jakob Objavljeno Januar 1, 2015 Opozori Objavljeno Januar 1, 2015 Mi trije smo ta nartabulši par . . . . p.s. Hvala SuNa, vsaj eden pri hiši, ki ima dobre baterije ;-) Ne vem o čem ti to, mene tle ni blo zraven,... pa tud če sm bil, nč ne priznam kamionar, MiNa in ZdravkoK 3
ZdravkoK Objavljeno Januar 13, 2015 Opozori Objavljeno Januar 13, 2015 (popravljeno) Le zakaj? :naughty: Moje baterije so bile b.p. Moje tudi!!! Popravljeno Januar 13, 2015. Popravil ZdravkoK Dr_Jakob 1
MiNa Objavljeno Januar 13, 2015 Opozori Objavljeno Januar 13, 2015 A to je tako kot pri kamelah "zalegne", da lažje zajahaš? avtomoto 1
builder Objavljeno Januar 13, 2015 Opozori Objavljeno Januar 13, 2015 A to je tako kot pri kamelah "zalegne", da lažje zajahaš? in da greš lažje dol :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se