Nearrain Objavljeno September 16, 2015 Opozori Objavljeno September 16, 2015 Vstavis, vprasas, pogledas... in ce je ok se vselis...ce ne... ponovi vajo . . .
izibajker Objavljeno September 16, 2015 Opozori Objavljeno September 16, 2015 Ali kdo pozna kakšno dobro lokacijo za spanje v Drvarju ali bližnji okolici ??? Po internetu najdem samo hotel Drvar, pa še ta naj bi bil terrible! Najbližje kar sem našel je pri Kninu. V tistih krajih ne bi smel bit problem najti privat prenočišče, za hotele ne vem. Ti kar pejt pa vprašaj. Mi smo za prvi maj, ko smo se vračali domov po trasi Mostar-Tomislavgrad-Livno-Drvar prespali v Bihaču...Lepi kraji so to...
DAMI34 Objavljeno September 16, 2015 Opozori Objavljeno September 16, 2015 (popravljeno) Ali kdo pozna kakšno dobro lokacijo za spanje v Drvarju ali bližnji okolici ??? Po internetu najdem samo hotel Drvar, pa še ta naj bi bil terrible! Najbližje kar sem našel je pri Kninu. Bihač ni tok daleč, je pa res da je hotel dokaj "jebčki" http://www.prenocistehanka.com.ba/ Popravljeno September 16, 2015. Popravil DAMI34
UnionJack Objavljeno September 16, 2015 Opozori Objavljeno September 16, 2015 Ali kdo pozna kakšno dobro lokacijo za spanje v Drvarju ali bližnji okolici ??? Po internetu najdem samo hotel Drvar, pa še ta naj bi bil terrible! Najbližje kar sem našel je pri Kninu. od desanta naprej je tam nočno življenje in hotelirstvo praktično izumrlo !
Whiskey Objavljeno September 16, 2015 Opozori Objavljeno September 16, 2015 Nč, bom spal pa na koncu Knina pri Mihovilu. Naslednji dan sledi naskok na Klekovačo, dan prej pa pade Panos in Mali Alan.
KilleRBee Objavljeno September 17, 2015 Opozori Objavljeno September 17, 2015 Po dolgi zidarski abstinenci končno nedeljski skok na kavo na Bloško j. in malce naokrog z boljšo polovico. cca 280km :) builder, gsxf750, Schultz in 3 others 6
dondule Objavljeno September 17, 2015 Opozori Objavljeno September 17, 2015 Nč, bom spal pa na koncu Knina pri Mihovilu. Naslednji dan sledi naskok na Klekovačo, dan prej pa pade Panos in Mali Alan. Poskusi v Bosanski Petrovac Motel No.9 Je bolj etno in ni lih 5 zvezdic,se pa da prespat,ne vem pa kako je z garažo
Zivnorc Objavljeno September 17, 2015 Opozori Objavljeno September 17, 2015 (popravljeno) ... pa ne vem nooo... včeraj sem že dal kontakte gor... pa so mi spet vse zbrisali.... ... kaj pa ta hotel? ... malo štosa... drugače pa poglej tule: Kmetija odprtih vrat: prijazna gospa.... ni neki luxus...ampak spat se da... http://www.nationalpark-una.ba/bs/open.php?id=17/Preno%C4%87i%C5%A1te%20%22Mlinarev%20san%22 Popravljeno September 17, 2015. Popravil Zivnorc Kmet2, skalar36, NumLock in 2 others 5
Whiskey Objavljeno September 17, 2015 Opozori Objavljeno September 17, 2015 @dondule, prideva iz smeri Velebita in se po Klekovači vračava do Paklenice. Zato je vse severno v smeri Petrovca ali Bihača ven poti. Sej ni problema, bova že kaj našla za prespat.
Whiskey Objavljeno September 17, 2015 Opozori Objavljeno September 17, 2015 @Zivnorc, super hvala, tale bo pa uporabna. Samo 28 km preč od Drvarja.
Whiskey Objavljeno September 17, 2015 Opozori Objavljeno September 17, 2015 (popravljeno) ...... dvojna objava. Popravljeno September 17, 2015. Popravil Whiskey 2x je objavilo. Ne poznam razloga, ker nisem 2x poslal.
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno September 17, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 17, 2015 Kar mi v nedeljo ni uspelo, mi je uspelo danes in če bi se v nedeljo odpeljal še 1,5 ali 2 km naprej po isti asfaltirani cesti, bi mi uspelo že takrat. Od doma sem se odpeljal po preverjanju radarske slike padavin ob 9.30 uri, čez Godovič in Črni vrh, kjer sem malo izgubil zaupanje v današnjo jutranjo radarsko sliko padavin, vendar se je pa že malo nižje od Cola zaupanje zopet vrnilo v mene in sem vožnjo nadaljeval po Vipavski dolini skozi Rožno dolino, Vrtojbo in Miren na Cerje, kjer pa obljubljen čudovit razgled "na vse štiri strani neba", zaradi današnjega vremena, ni bil ravno najlepši. Nazaj proti domu sem se vračal skozi Solkan, kjer je bila takoj za njim Soča "zavita v meglo, Most na Soči, kjer sem moral dotočiti štiri litre bencina in naprej proti domu, kamor sem se vrnil ob 17.30 uri, po prevženih 172 km s 25 lm/h, še vedno s sončnimi očali na nosu in L AA ČČČ EEEE NNNNN ... DAMI34, UnionJack, Joker in 12 others 15
Popularna objava UnionJack Objavljeno September 17, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 17, 2015 vau tale nou forum. da vidmo ce gre danasnja fura do Lošinja normalno gor?! kot vse se tud to začne na omv. 8 samostojnih do trajekta v Brestovi smo se nekak nakapljali, btw krasna cesta, vendar se skalar +1 odločta da bosta ostala na kontinentu feri za cres je bil kratek... uglavnem, nisem najdu Kosor sm pa najdu Osor, haha! od te tankštele jo preostanek mahne med plavalce js pa pač morm do Lošinja... še Sueški prekop ovo su neki čobani, budale.... fura popolnoma uspela, dobrih 600 se jih je ponucal. Izlet bi bil že kičast če nebi hydrocefalus u slovenskem kontejnerju gnjavu da hoče na 09cm gledat mojo sliko. Pogled je bil izbuljen, približno tako kot srnica ko stopi v sveži kravjek . mladench, Schultz, Kmet2 in 13 others 16
Popularna objava Keiko Objavljeno September 17, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 17, 2015 Po še enem norem tednu v službi je bil res že čas tudi za malo uživancije :) V četrtek sva se s Ferarristom zmenila, da proti morju štartava že v petek. Dol naj bi bil čez vikend tudi en del MS bande. V petek sem šla iz službe ob normalni uri - da sem mela čas it domov, kjer sem se napakirala na motor in kar po AC šibala do Razdrtega, kjer sva se dobila s Ferrristom. Od tam sva šibala po AC še do Kozine, tam levo in čez Podgrad, pred mejo še tankat (spet delal uni prijazni stric :) ) potem pa čez mejo. Po reški obvoznici po pravilih :P ven za Bakar in lepo na jug do Senja, kjer so naju ustavli policaji :/ Sej ne rabim pisat zakaj, ne … :( Zato sva tam zavila na AC in ker sva iz Senja štartala kar pozno (okrog pol osmih) sva se potem odločla da se po AC zapeljeva kar celo pot. Na poti naju je dobro premrazlo (od 11-13 C), zato sva bila zelooo vesela ko sva proti koncu pred Jasenicami kočno spet začutla tisti topli morski zrak … Od tam do Paklenice, poiskat prenočišče. Ga je zrihtal Dinko, kjer smo šli tudi na večerjo – pridružil se nama je še en naš motorist, malo kasneje pa tudi Kmet in Kmetica. Po dobri večerji smo se mi trije samo prestavli čez cesto. Naslednje jutro sva bila povabljena k Mileni na kavo, dobila pa cel zajtrk :D Tam smo se zmenli z še eno motoristko da se gremo potepat na jug. In tako smo po zajtrku štartali – najprej čez Gračac (noro lepi razgledi na poti), na poti smo se odločli, da se vmes ustavimo, zato smo pred Otrićem zavili levo … Naprej čez Kupirevo do izvira reke Une … kjer smo uživali ob vodi in debatirali o vsem mogočem :D Od tam smo se vrnili po tisti lepi ovinkasti cesti nazaj in čez Otrić nadaljevali naprej na jugovzhod vse do Knina. Ker smo bli tam pred leti s faksom, sem se spomnila, da je s trdnjave lep razgled na mesto, zato smo se najprej zapeljali gor … Od tam smo se spustili nazaj v mesto in ker je bila ura ravno prav za kosilo smo se v lokalu ob cesti ustavli in nabrali novo energijo … Spet zanimive debate (smo bli ta pravi na kupu :D ). Po pavzi smo se zmenli da gremo še naprej, in sicer čez Drniš do Šibenika. Tam smo zavili k morju - da smo nardili par fotk … … potem pa se obrnili v smeri proti severozahodu in prečkali Krko (spet noro lepi razgledi vse naokrog) … Od tam nadaljevali čez Vodice, vmes smo hotli ubrat eno bližnjico in najprej malo falili in nardili en manjši ovinek do mestnega odpada :P ... Obrnili in šli nazaj in že kmalu prišli do Vranskega jezera … Od tam na sever do Benkovca, kjer smo se zapeljali še na hrib pogledat grad … .. nato nazaj dol po hribu slikat še misel dneva, ki sem jo opazila na poti navzgor ;) Od tam še naprej na sever do Novigrada (čudovito! ) Se spustili dol k morju, se vsedli na pijačo in uživali v razgledu … prav za dušco spočit :) Od tam pa že po mraku nadaljevali do Paklenice. Spet morska večerja, potem pa spat. Naslednji dan po zajtrku smo štartali proti domu. V Karlobagu smo se dobili s ta hitrimi ;) Od tam smo šli vsak svojo pot. Midva s Ferarristom čez Senj do Šmrike, kjer sva zavila desno in preko Zlobina in Fužin nadaljevala mimo jezera Bajer proti Lokvarskem jezeru, nad katerim sva na postajališču naredila pavzo … Vmes je mimo pripeljala najina sobotna sopotnica N., zato smo pot domov nadaljevali skupaj :) Vračali smo se čez Delnice in Gerovo po tisti fenomenalni cesti. Smo meli pa veliko srečo da nas je nekje na poti od Malega Luga proti meji par na kolesih opozoril na kamne na naši strani ceste (na enem od tistih lepih ovinkov) Sem se sama pri sebi zahvaljevala še celo pot do doma … Čez mejo in čez Babno polje do Cerknice, kjer smo šli še na pijačko, potem pa je bil počasi že čas da se vrnemo domov. 1010 kvalitetnih kilometrov. Super vikend, v odlični družbi, baterije napolnjene in v čakanju na nove jadranske užitke :D skalaprava, Fantocci, TOMCAT in 33 others 36
Popularna objava TineSX Objavljeno September 17, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 17, 2015 Karlobag Jaz & Deki28, midva sva doma .... gume so pa tam ostale.... MPeco, mladench, builder in 18 others 21
Popularna objava kaca1 Objavljeno September 17, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 17, 2015 Dons je blo na sporedu senjčkanje... ....mal preverim, kako je kaj z mojo ladjo... ...ah, tile golebi...., no, galobi...eh no - eni in drugi - vse poserjejo!!! Še na klopco se lohk usedeš samo na ta vrhnji štuk, če nočeš bit usran Sem bil pa veliko bolj vesel tele dekline, ki mi jo je dala za polizat...(kuglo sladoleda!!!...ka' si pa mislu!?) Poližem, nataknem čelado, pa nazaj proti Vinodolskemu, tam pa desno...pa da vidim, kam se pride. Na tabli piše Ogulin, pa Breze, pa Bater, pa še nekaj....No, če piše Ogulin, pol bo že prav! Najprej se odpre en lep razgled na morje, Krk in Ledenice. Najbrž bi se še lepše videlo v dolino dopoldan, ko sonce ne nabija direkt v ksiht. No, pol pa....me v Batru, na sred ovinka počaka tale đukela - Ka' bo pa zdej?! K sreč je kuzla ostala raje v senci! Še dobr...! Tudi jst sem do Ogulina vozil večinoma po senci. Razen nekaj hiš v Jasenku (Jasenak), dveh šleparjev in treh osebnih avtomobilov, na več kot 50ih kilometrih nisem videl nič. Bi pa priporočal, če se bo kdo podal na ovinkarjejnje po tej trasi, naj poskrbi, da v kestlu ne bo suša, kajti na poti je samo ena črpalka, pa še tu lahko dobiš samo trdo gorivo - , tako da.....pol ne bo kakšnga joka, a ne! Prečkam jst Dobro, Ogulin, Trošmarijo, Bosiljevo, Kolpo ....in zapustim Lepo njihovo, ter se po Partizanki odkotalucam domu. Mater je blo fajn - a s' mi kej fouš? KyoKon, Fantocci, Schultz in 24 others 27
kaca1 Objavljeno September 17, 2015 Opozori Objavljeno September 17, 2015 Še pot.... 500km n_majk, builder, Schultz in 2 others 5
skalar36 Objavljeno September 18, 2015 Opozori Objavljeno September 18, 2015 (popravljeno) vau tale nou forum. da vidmo ce gre danasnja fura do Lošinja normalno gor?! kot vse se tud to začne na omv. 8 samostojnih do trajekta v Brestovi smo se nekak nakapljali, btw krasna cesta, vendar se skalar +1 odločta da bosta ostala na kontinentu feri za cres je bil kratek... uglavnem, nisem najdu Kosor sm pa najdu Osor, haha! od te tankštele jo preostanek mahne med plavalce js pa pač morm do Lošinja... Zdej se je pa skalar odloču, da gre na plavalni tečaj, da bo naslednjič upal z vami na trajekt!!! Boste vidl... Popravljeno September 18, 2015. Popravil skalar36 UnionJack, gsxf750, mladench in 2 others 5
NumLock Objavljeno September 18, 2015 Opozori Objavljeno September 18, 2015 Danes sem se malo zapeljal, toliko, da sem se prezračil in v objektiv ujel dva delovna stroja .... Janezs, Joker, builder in 5 others 8
Popularna objava MiNa Objavljeno September 18, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 18, 2015 Nekaj današnjih vtisov in odtisov... notranc, Keiko, RobiRoberto in 14 others 17
Popularna objava mladench Objavljeno September 18, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 18, 2015 Kwaaaaaa SLVR, Janezs, KyoKon in 20 others 23
Popularna objava Scarlett Objavljeno September 18, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 18, 2015 (popravljeno) Honda ma novo endurco.. vtisi prašnati in pesknati, ampak CELI :D Popravljeno September 18, 2015. Popravil Scarlett Schultz, notranc, mladench in 9 others 12
NumLock Objavljeno September 19, 2015 Opozori Objavljeno September 19, 2015 (popravljeno) Ali kdo pozna kakšno dobro lokacijo za spanje v Drvarju ali bližnji okolici ??? Po internetu najdem samo hotel Drvar, pa še ta naj bi bil terrible! Najbližje kar sem našel je pri Kninu. Zdaj v kolikor si že odpotoval je zadeva brez pomena, morda pa koristna info za druge. V svojih zapiskih sem zraven že omenjenega hotela zasledil še spodaj omenjenega. Hotel BastašicaDrvar, Bastasi bbtel: +387 34 820 133, 099 564 028 Popravljeno September 19, 2015. Popravil DL650
Popularna objava tonystx Objavljeno September 19, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 19, 2015 Današnja Jadranka po kavici v Baški buri se je končala prašno visoko na Velebitu. NumLock, MiNa, notranc in 18 others 21
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 20, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 20, 2015 Ker "lepota ni naklučje" sta dve ninđe sejale "lepoto" po jadranki. MPeco, Janezs, mladench in 16 others 19
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se