Zivnorc Objavljeno September 24, 2015 Opozori Objavljeno September 24, 2015 (popravljeno) Na kateri motor spada zelen top case? Izgleda velik in praktičen.. Zeleno ni top case, verjetno je bazenček - lavor za dojenčka. ...peskovnik s peskom... to je obvezna oprema BeMfWlarjev... ko poči kardan... da posuješ s peskom oljni madež.... ...kr poglejte levo od talevega motorja... Popravljeno September 24, 2015. Popravil Zivnorc skalaprava, Whiskey, Joker in 6 others 9
Tedybear Objavljeno September 24, 2015 Opozori Objavljeno September 24, 2015 Ne ne ...še boljše...probaj to v Bohinju, ko se gre na planino Blato. (ljudska; vsaj po svoje, Bohinj'c pa s štrikom). PS. Se pa strinjam...za lokalce bi marsikje lahko bil popust, ali pa zastonj. Na planino Blato je za motorje zastonj. Preverjeno avgusta Očitno je 21. stoletje doseglo tudi Bohinjce. Hvala.
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno September 26, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 26, 2015 Danes sem se odpeljal od doma ob 7.30 uri pri 13 oC in se vrnil nazaj domov po prevoženih 220km ob 17.30 uri pri 17 oC. Seveda "smer" zopet po nekdanjih poteh RobiRobertota, z veeeliko pohvalo MV, ki je vlekla tudi v take klance, tudi če je pri tem morala "popiti" vsaj dvakrat več bencina, kakor po ravnini ... aders, Janezs, izibajker in 22 others 25
Popularna objava Schultz Objavljeno September 26, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 26, 2015 Danes popoldne sva s Sulico skočila en giro bolj po lokalnih cestah. Tako s Krasa sva jo mahnila do Neverk in dalje do Postojne, kjer sva na OMV spila eno kofe. Po cca polurni pavzi pa gasa dalje do Cerknice in nato preko Rakitne do Vrhnike. Nato pa po lokalni preko Zaplane in Medvedjega brda do Godoviča. Tu so nastali edini utrinki te ture. Z Godoviča pa do Wajdušne še na eno švoh kafe. Potem pa gasa dalje.... Nabralo se je lušnih 214 km. n_majk, notranc, Natty in 19 others 22
Popularna objava KyoKon Objavljeno September 26, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 26, 2015 Po dolgi suši: LJ - Črni kal - čez maloobmejni prehod ne vem imena - Buzet - Motovun - Oprtljaj - mejni prehod Brezovica - Črni kal - Lj Pred maloobmejnim prehodom Motovun in malo naprej po poti že v SLO Vrhunsko, temperatura ravno OK. skalaprava, skalar36, DXR16 in 12 others 15
bajkr88 Objavljeno September 26, 2015 Opozori Objavljeno September 26, 2015 Tm k si sliku pa ni slo kolenckat a ozka pa sfukana cesta skor skoz do godovča he
motolover Objavljeno September 26, 2015 Avtor Opozori Objavljeno September 26, 2015 Tudi jaz sem šel mimo kraja z zanimivim imenom: Moto(rje)vun. Najprej pa do Vikija, potem čez Gračišče do Buzeta, Plomin, Moščenička draga, Plomin, Pazin, Motovun, Gračišče, Viki in domov. Prijetnih 454km. Pri Plominu je kar dobro pihalo. DAMI34 in builder 2
Popularna objava stromar-aly Objavljeno September 27, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 27, 2015 Te dni se potepamo po bolj južnih krajih. Vreme je jesensko in poletno hkrati. Uživamo. Današnja fura je bila 170 km v dolžino in cca 2500 m višinskih. Zabavno! motolover, Keiko, Fantocci in 18 others 21
motolover Objavljeno September 27, 2015 Avtor Opozori Objavljeno September 27, 2015 Ste do tja šli preko Albanije?
Popularna objava NejcZ Objavljeno September 27, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 27, 2015 (popravljeno) Nč posebnega.. naložu sm opremo v kufr pa mal še na zic, pol sma šla pa na kofe na spodnjo postajo Pohorja oz do hotela.. 300km sem pa tja. Vse to učeri, dans se mi pa nikamor neda, razen če se sonce pokaže any time soon. Povedal bi še sam da so Michelinke (PR4) zelo suverene tudi po temi oz zvečer po mrazu, se da peljat zelo lepo brez kake drame. Popravljeno September 27, 2015. Popravil NejcZ Janezs, skalar36, notranc in 13 others 16
Popularna objava tonystx Objavljeno September 27, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 27, 2015 Včeraj na Plominko. Lošinj sem po nasvetih strokovnjakov izpustil. Nato pa še malo okoli Istre po stranskih cestah. 440 km. Na sliki Duga luka KyoKon, RobiRoberto, Natty in 12 others 15
builder Objavljeno September 27, 2015 Opozori Objavljeno September 27, 2015 (popravljeno) Nč posebnega.. naložu sm opremo v kufr pa mal še na zic, pol sma šla pa na kofe na spodnjo postajo Pohorja oz do hotela.. 300km sem pa tja. Vse to učeri, dans se mi pa nikamor neda, razen če se sonce pokaže any time soon. Povedal bi še sam da so Michelinke (PR4) zelo suverene tudi po temi oz zvečer po mrazu, se da peljat zelo lepo brez kake drame. tista ćrna stvar zadaj, je pokvarla čudoviti prizor Popravljeno September 27, 2015. Popravil builder
NejcZ Objavljeno September 27, 2015 Opozori Objavljeno September 27, 2015 Sm hotu na motor izostrit pa zgleda ni ratal.. grem v ponedeljek po nov telefon builder 1
builder Objavljeno September 27, 2015 Opozori Objavljeno September 27, 2015 Sm hotu na motor izostrit pa zgleda ni ratal.. grem v ponedeljek po nov telefon ne delaj si stroškov brez potrebe, telefon ni kriv Zivnorc 1
Popularna objava tonystx Objavljeno September 27, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 27, 2015 Baje da je nedelja dan za rekreacijo. Pa sem se zapeljal na Slivnico. bobi1001, Schultz, skalaprava in 13 others 16
motolover Objavljeno September 27, 2015 Avtor Opozori Objavljeno September 27, 2015 (popravljeno) Tudi jaz sem šel mimo kraja z zanimivim imenom: Moto(rje)vun. Najprej pa do Vikija, potem čez Gračišče do Buzeta, Plomin, Moščenička draga, Plomin, Pazin, Motovun, Gračišče, Viki in domov. Prijetnih 454km. Pri Plominu je kar dobro pihalo. Danes ponovitev včerajšnje fure. Pri Plominu je še bolj pihalo. Tisti del od/do Moščeničke je res dober... Hrvaške motoristke so tudi bile, žal zadekane do konca in so jamrale, da je zima. Pa komaj se je poletje končalo. Popravljeno September 27, 2015. Popravil motolover builder 1
Popularna objava sulica Objavljeno September 27, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 27, 2015 Danes popoldne sva s Sulico skočila en giro bolj po lokalnih cestah. Tako s Krasa sva jo mahnila do Neverk in dalje do Postojne, kjer sva na OMV spila eno kofe. Po cca polurni pavzi pa gasa dalje do Cerknice in nato preko Rakitne do Vrhnike. Nato pa po lokalni preko Zaplane in Medvedjega brda do Godoviča. Tu so nastali edini utrinki te ture. Z Godoviča pa do Wajdušne še na eno švoh kafe. Potem pa gasa dalje.... Nabralo se je lušnih 214 km. Da pristavim še jaz ene 2 sliki Nearrain, Schultz, pik1 in 9 others 12
Popularna objava Kmet2 Objavljeno September 27, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 27, 2015 pa sem še jaz šel en krogec z prjatli,zjutraj po opravkih v Kočevje iz tam pa zmenek z Pikom1 in Dami34 na OMW Postojna,Pik1 kot vedno akademskih 15 zamude Drugi postanek Opatija... Sta mela velik povedat o novemu superduper Versysu Releksacija Trenira za Maroko Gremo v ....ne vem en zaliv..... njuna izraza ko jima povem da mi Versys leži .... siti se odpeljemo na Učko... Kula Vojak... Za poletet.... Slabih 500km v dobri družbi ,srečali pa še kup prijateljev motoristov ki kljub muhastemu vremenu ne vržejo puško v koruzo lp igorkr, Pips, alko1 in 25 others 28
Popularna objava pik1 Objavljeno September 27, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 27, 2015 . ... dons se najbolj spomnim enga študenta, objestneža, k je hotu iz vrha Učke kar poletet iz rampe za zmajarje ... DXR16, Schultz, builder in 8 others 11
motolover Objavljeno September 27, 2015 Avtor Opozori Objavljeno September 27, 2015 . ... dons se najbolj spomnim enga študenta, objestneža, k je hotu iz vrha Učke kar poletet iz rampe za zmajarje ... Skrajen čas za Snecerjevo repliko. Schultz 1
ludiluka Objavljeno September 27, 2015 Opozori Objavljeno September 27, 2015 . ... dons se najbolj spomnim enga študenta, objestneža, k je hotu iz vrha Učke kar poletet iz rampe za zmajarje ... Pik če nisi opazil imajo zdej v klapi vsi študentske mopede tako da je skrajni čas da si tudi ti kupiš kej primernega Kmet2 in DAMI34 2
pik1 Objavljeno September 27, 2015 Opozori Objavljeno September 27, 2015 Pik če nisi opazil imajo zdej v klapi vsi študentske mopede tako da je skrajni čas da si tudi ti kupiš kej primernega ... ne morm .... .... nimam več statusa študenta ... maus in DAMI34 2
Kmet2 Objavljeno September 28, 2015 Opozori Objavljeno September 28, 2015 ... ne morm .... .... nimam več statusa študenta ... Sej ga nikoli nisi imel ... pik1, Bmflar, maus in 1 other 4
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 28, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 28, 2015 (popravljeno) Ampak, veeelik let se že družim z vama in vedno mi Pik1 obljublja, kako bomo šli gledat "peršinge" v Opatijo....in včeraj spet...razen njegovih sošolk (penzionerski avtobus bab s povprečno starostjo 65+) nisem videl nič, ama baš nič....oziroma še huj, men se je zdelo, da že duhove vidm evo dokaz: pa še ena lušna v smeri proti kraju Trgetarji: Skrajen čas za Snecerjevo repliko. K sm včeraj gledal Kmeta kako leti z Versisom, sem podvomil vase in zgleda da bom moral res verjet Snečiju, da je Versis nadmočni stroj Popravljeno September 28, 2015. Popravil DAMI34 igorkr, DXR16, Zivnorc in 8 others 11
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se