Skoči na vsebino

Vtisi z dnevnih voženj 2015

Priporočene objave

Objavljeno

Skrajen čas za Snecerjevo repliko.

Pismo da ni kej narobe s Snecerjem zdej se pa že lep čas ni oglasu.

Objavljeno (popravljeno)

Pismo da ni kej narobe s Snecerjem zdej se pa že lep čas ni oglasu.

.....ja, žal ni prenesel, da sedaj s Kmetom vozita za isto ekipo! :cry:  Ga pa razumem, če bi Kmet prešaltal na RT-ja, bi si tudi jaz žile rezal :kva2:

V bistvu pričakujem v bljižnji prihodnosti ponovitev znamenite slike nasmejanega trojčka na Multistradi. Seveda tokrat v dugačni zasedbi na drugem motociklu: 3 čelos na Versys-u, pa tisti na sredini se mora najbolj režati! Če lahko predlagam razpored, bi svetoval spredaj in zadaj kawasakijevca, na sredini pa bemflarja! To pa zato, ker nas "Fahrerje" itak vsi nategujejo od spred in od zad :eek:

:jezik:   

Popravljeno . Popravil skalaprava
Objavljeno

.....ja, žal ni prenesel, da sedaj s Kmetom vozita za isto ekipo! :cry:  Ga pa razumem, če bi Kmet prešaltal na RT-ja, bi si tudi jaz žile rezal :kva2:

V bistvu pričakujem v bljižnji prihodnosti ponovitev znamenite slike nasmejanega trojčka na Multistradi. Seveda tokrat v dugačni zasedbi na drugem motociklu: 3 čelos na Versys-u, pa tisti na sredini se mora najbolj režati! Če lahko predlagam razpored, bi svetoval spredaj in zadaj kawasakijevca, na sredini pa bemflarja! To pa zato, ker nas "Fahrerje" itak vsi nategujejo od spred in od zad :eek:

:jezik:   

Zanimiva razmišljanja maš, neverjetne ideje, sam kot sem včeraj potom prisluhov "bmflarju" uspel spoznati, se ta 100% bmflar, lah kaj hitro spreobrne, namreč potiho je spraševal kok pride en kawasaki "za zimo" (pa to ne navaden, on bi kar 1043 ccmju), tak da nam zaveden bmflar za sredino manjka, razn če se ti javiš :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Zaenkrat samo razmišlja, torej je še bemflar. Če pa prestopi slučajno v nasprotno ekipo, imate pa novopečenega bemflarja, ki je že vajen oranžnega versysa :P

Jaz se pa rajši ne bi javil za to slikanje.............tudi v tem primeru bi si rajši žile rezal pa to :kva2:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Ker nisem sam nasel nacina kako evrosonge aplicirat v nas budget, sta mi prijazna (NOT) policista iz OPC providie ustrezljivo priskocila na pomoc. 

In če si ga cepal mimo vojašnic, ti morda pošlejo pozdrave tud lokalci.  Ko si "športno in dinamično" vijugal skoz Postojnske rondoje si jim letel direkt u naročje.   

Objavljeno (popravljeno)

In če si ga cepal mimo vojašnic, ti morda pošlejo pozdrave tud lokalci.  Ko si "športno in dinamično" vijugal skoz Postojnske rondoje si jim letel direkt u naročje.   

Tem pa sploh z veseljem nakazem. Tok velik obcin mamo, pa tok mau gnarja zanje.

Treba pomagat prezivet obcinskim birokratkom! :smoke:

Popravljeno . Popravil Nearrain
Objavljeno

Tem pa sploh z veseljem nakazem. Tok velik obcin mamo, pa tok mau gnarja zanje.

Treba pomagat prezivet obcinskim birokratkom! :smoke:

Pa hitro povečaš varnostno razdaljo, ko vidiš modre luči na zadnjem steklu avtomobila. Prirojen strah ? 

Objavljeno

Pa hitro povečaš varnostno razdaljo, ko vidiš modre luči na zadnjem steklu avtomobila. Prirojen strah ? 

Al pa malcek pospesim, da povecam varnostno razdaljo, ce se mi prevec pribliza  . . . A ne?  :smoke:

Objavljeno

Al pa malcek pospesim, da povecam varnostno razdaljo, ce se mi prevec pribliza  . . . A ne?  :smoke:

Jaz sem bil s Škodo in ne z Oplom. Spodaj desno lahko prebereš ime. 

Objavljeno

A vam ni noben povedu da se do razglednega stolpa na Vojaku lahko gre samo peš, kazen če te dobi redar je 300 €, mi smo bili opozorjeni spodaj na parkingu, ko smo se hoteli zapeljat gor

20150927_144410.jpg.8ce49aa74bc82564221e

Objavljeno (popravljeno)

Jaz sem bil s Škodo in ne z Oplom. Spodaj desno lahko prebereš ime. 

Vem... v Postojni . . .  srce mi stalo i misao preko mozga: "sreco, zar dvaput u istom danu?"   :D

BTW: ni bil prirojen strah... prej grenka izkusnja, mlajsa od ene ure  

Popravljeno . Popravil Nearrain
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

Kje so te Provide dobile?

Malo za Petrinjami v smeri proti Kozini.  K sreci brez pik. Hvala denarjemalcoma za izkazano milost. 

Screenshot 2015-09-28 23.26.18.png

Objavljeno

A vam ni noben povedu da se do razglednega stolpa na Vojaku lahko gre samo peš, kazen če te dobi redar je 300 €, mi smo bili opozorjeni spodaj na parkingu, ko smo se hoteli zapeljat gor

20150927_144410.jpg.8ce49aa74bc82564221e

Pa sem govoril unima dvema,da se to ne sme.....:P

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Malo za Petrinjami v smeri proti Kozini.  K sreci brez pik. Hvala denarjemalcoma za izkazano milost. 

Od Kozine do Črnega Kala je treba več v ogledala gledati, kot na cesto.

Objavljeno

kako te je dubu .. tle se da pelat več kot 250 km/h :jezik:

no ja .. js tega ne vem .. so mi strici povedali ... men gre tle največ 95 km/h :D 

Objavljeno

kako te je dubu .. tle se da pelat več kot 250 km/h :jezik:

no ja .. js tega ne vem .. so mi strici povedali ... men gre tle največ 95 km/h :D 

U smrt je slo...ti povem... 132km/h :smoke:

Objavljeno

Pa sem govoril unima dvema,da se to ne sme.....:P

Očufat bi bi jih mogu

Objavljeno

Tankat sm se pelu. A to šteje? Po najbližji poti na pumpo in nazaj.

Objavljeno

Tankat sm se pelu. A to šteje? Po najbližji poti na pumpo in nazaj.

seveda šteje. več si se vozu kot jaz.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!