Fantocci Objavljeno September 30, 2015 Opozori Objavljeno September 30, 2015 Drugič slikaj motor pa tankštelo pa bo veljalo in bomo lajkali na veliko DAMI34, pik1 in Cartman 3
Popularna objava Spasky Objavljeno September 30, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 30, 2015 vikend vožnja: malo po Podravski do Slavonskega broda potem na Sarajevo, Dubrovnik do Omiša in domov čez Knin, Plitvice... Luštnih 1600km. Slik ni veliko no nekaj pa le... MPeco, DXR16, motom in 23 others 26
izibajker Objavljeno September 30, 2015 Opozori Objavljeno September 30, 2015 .. Kje pa je tale luštna vasica, uvalica?
Danilo D Objavljeno September 30, 2015 Opozori Objavljeno September 30, 2015 RobiRoberto, Zivnorc, Schultz in 6 others 9
TakeALookAround Objavljeno September 30, 2015 Opozori Objavljeno September 30, 2015 Izi, tole je izliv reke Cetine v Omisu.... Spasky, Zivnorc in izibajker 3
Spasky Objavljeno September 30, 2015 Opozori Objavljeno September 30, 2015 Kje pa je tale luštna vasica, uvalica? Ti je že DIN pravilno odgovoril. Na desni je takoj glavni most, ki pelje v "center" Omiša in motoprireditev. izibajker 1
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno September 30, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 30, 2015 Danes sem se od doma odpeljal ob 06.30 uri pri 9 oC in se vrnil nazaj domov ob 18.15 uri, po prevoženih 249 km in pri 11 oC ...Ker sem kljub "termo spodnjemu perilu", dvojnimi nogavicami in tudi dvojnimi rokavicami, med vožnjo vseeno skoraj zmrznil , je bila donašnja vožnja prav gotovo zadnja letošnja tako dolga, če bom z MV spoh še kakšno odpeljal = bycycle !!! DXR16, izibajker, Joker in 31 others 34
Joker Objavljeno September 30, 2015 Opozori Objavljeno September 30, 2015 Robi, ne samo, da mi je všeč, ampak mi je ZELO VŠEČ! Zivnorc, RobiRoberto in bugy2004 3
Danilo D Objavljeno Oktober 1, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2015 DAMI34, Manta, DXR16 in 3 others 6
Popularna objava n_majk Objavljeno Oktober 1, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 1, 2015 Vceraj sem se tudi jaz mal hladil na motorju.. res mali krog 40 km skozi Lipico, Lokev in nazaj domov.... slik ni, so roke ostale kar v rokavicah... je pa bilo lepse par dni nazaj, ponedeljek, 120 km ... po celem vikendu gledanja in prenasanja polnih kant grozdja je res pasalo... notranc, Kras, Damy in 16 others 19
RobiRoberto Objavljeno Oktober 1, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2015 Kar tukaj bom vprašal, ker ne vem kje drugje bi. Na včerajšnji vožnji med Kranjsko Goro in Kranjem sem večkrat opazil znak za prepoved vožnje "traktorjev", koles in hojo pešcev (vse v enem znaku), katerega mi z googlom ni uspelo najti za objavo njegove slike tukaj. Ker za MV ni potrebna registracija, niti vozniški izpit, mogoče spada v kategorijo koles ali koles s pomožnim motorjem in sem bil zato ves čas v prekršku ??? Seveda ob tej cesti obstaja tudi kolesarska steza, katero sem tudi uporabljal, dokler je bila zraven "glavne ceste", vendar je od nje večkrat odstopila "nekam" in ker jaz še po "glavni cesti" nisem toliko zaupal vase, da se bom še po dnevu vrnil nazaj domov, sem jo uporablja samo takrat, ko je potekala zraven "glavne ceste" ...
Borutt Objavljeno Oktober 1, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2015 (popravljeno) Kar tukaj bom vprašal, ker ne vem kje drugje bi. Na včerajšnji vožnji med Kranjsko Goro in Kranjem sem večkrat opazil znak za prepoved vožnje "traktorjev", koles in hojo pešcev (vse v enem znaku), katerega mi z googlom ni uspelo najti za objavo njegove slike tukaj. Ker za MV ni potrebna registracija, niti vozniški izpit, mogoče spada v kategorijo koles ali koles s pomožnim motorjem in sem bil zato ves čas v prekršku ??? Seveda ob tej cesti obstaja tudi kolesarska steza, katero sem tudi uporabljal, dokler je bila zraven "glavne ceste", vendar je od nje večkrat odstopila "nekam" in ker jaz še po "glavni cesti" nisem toliko zaupal vase, da se bom še po dnevu vrnil nazaj domov, sem jo uporablja samo takrat, ko je potekala zraven "glavne ceste" ... 3. člen (pomen izrazov) (1) Posamezni izrazi, uporabljeni v tem zakonu, imajo naslednji pomen: ... 13. »kolo« je enosledno ali dvosledno vozilo z najmanj dvema kolesoma, ki ga poganja voznik z lastno močjo ali s pomočjo pomožnega motorja, s katerim lahko doseže hitrost največ 25 km/h; ... Prometne znake za prepoved pa verjetno poznaš. Objavljeni so v Pravilniku o prometni signalizaciji in prometni opremi na javnih cestah. Tam tudi piše, da so nekateri simboli za prepovedi oziroma omejitve dani kot primer, prave vrednosti oziroma simboli pa se vpisujejo glede na okoliščine na cesti in potrebe prometne varnosti. Vprašanja v zvezi prometa, predpisov in vožnje takšne in drugačne lahko postaviš v temi Stop policija ali Cestno črno sivo nabijanje. Popravljeno Oktober 1, 2015. Popravil Borutt RobiRoberto 1
Danilo D Objavljeno Oktober 1, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2015 Schultz, Wakasaki, builder in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Oktober 2, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2015 Borutt HVALA in upam da mi ne boš zaračunal sedaj, ker je že tri dni od tega ...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Oktober 2, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 2, 2015 No pa se mal pošopirmo ...........včeraj dobim klic gremo,ja bemti delat sem začel a je dopusta v izobilju šefa nažicam za prost dan in danes zjutraj se z UnionJackom dobiva v Murglah,Pregledava vremensko sliko in Kras je odpadel prav tako pršutek,slika je bila čistejša proti rodnemu kraju ,zato jo ucvreva preko Kočevja,kjer je obvezni postanek na Rudniškem jezeru Jacka je zeblo,kaj ne ve da smo šli v Medvedovo deželo peljem ga v moto trgovino kjer si kupi škrjanček barve dežkota ...... in naprej proti Kolpi ,čez mejni gladko do Lokev kjer imamo foto šuting po kratki pavzi do Krka in najlepše plaže na Krku.....Stara Baška.... Itak sem se zakopal s temi Mitaskami do izpuha in komaj motor izvlekel ven,UnionJack komentira......zdej vidm zakaj Dami34 skoz jamra ko se vozi s tabo Še mal po stranskih poteh ..... Domov jo mahneva okrog riti v žep,namesto na Rupo na Pasjak,Kozino preko Dutovlja,Vipave po Rebernicah do OMW Postojna kjer se sonči inventar Maus Za na koncu pa se UnionJack izprsi kot vedno in počasti večerico ,hvala Jack .....vmes pa poberemo še Damija34 ki je kot vedno visel na servisu a kaj čmo Kawasakijevci smo bili tokrat v večini Z UnionJackom prideva domov že v trdni temi po prepeljanih dveh ovinkih in 500km ,lp Janezs, RobiRoberto, Keiko in 25 others 28
maus Objavljeno Oktober 2, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2015 ja sj .. čakal ste, da grem, pa pol si ćastite hrano ... zgrožen sem js sm mew tut wtise, pa wam jih ne powem UnionJack, DAMI34 in Kmet2 3
otko Objavljeno Oktober 2, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2015 Z motorjem se še nisem vozil po teh krajih, sem bil pa letos tu gor z biciklom, ampak v obratni smeri. Iz Prabichla proti Eisenerzu pa je padel tudi letošnji hitrostni rekord, malo čez 80 z polno naloženim gorcem Sicer offtopic, ampak posnetek me je spomnil, da sem v teh krajih že bil. Je pa še zelo živ vtis, kako sem grizel tisti strm klanec proti prelazu Prabichl. UnionJack 1
Popularna objava skalar36 Objavljeno Oktober 3, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 3, 2015 Z prijateljem sva šla pogledat na Ptuj, kjer sva se vojaško udejstvovala pri naših "tabornikih". Nekaj najboljših vtisov je poslikanih. Za ostale ni bilo časa, ker je moral sotrpin biti doma do 16h. Doma sva bila ob 19h zaradi njegovega "poznavanja" Slovenije. Ga vprašam, a ti veš kam greva? On: "seveda, saj iz štajerske se gre vedno čez Zidani most domov". No meni se ni mudilo in sem bil tiho Moram pa še pohvalit Stari pisker V Celju, kjer sva zelo dobro jedla, ter cene so nizke! Priporočam! DXR16, igorkr, RobiRoberto in 9 others 12
Popularna objava Nearrain Objavljeno Oktober 3, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 3, 2015 (popravljeno) Vcerajsnja Jadranchicha do Maslenice...privez pri Dinkotu in Brankotu... burje je bilo tocno tok kot je pisalo... Kola je blo... ... ko budali samar Popravljeno Oktober 3, 2015. Popravil Nearrain skalaprava, mladench, Joker in 24 others 27
Popularna objava pik1 Objavljeno Oktober 3, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 3, 2015 . .... tud mal "sapice" je blo ... Kmet2, TakeALookAround, BIZIXXX in 20 others 23
Popularna objava NejcZ Objavljeno Oktober 3, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 3, 2015 Mah nč kaj. Popoldne spim ker je zjutraj deževalo, se vmes zbudim in nekaj čudno sveti.. pogledam ven in vreme kot bi si ga zmislo Malo je bilo že pozno, zato samo kratek skok na Marijo Reko in Celjski grad. DAMI34, Janezs, Damy in 11 others 14
Fantocci Objavljeno Oktober 3, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2015 Danilo, vozil si Versysa, napisal pa TDM900 v naslov... Kot bi rekel maus - ćist zgrožen sem UnionJack 1
Popularna objava Danilo D Objavljeno Oktober 3, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 3, 2015 Mi je blo neroden priznat Danes se pa tudi jaz motoristu . Zjutraj že ob 7:00 na pumpi kontroliru tlak v gumah, pa pridem nazaj do motorja pa ene vlke dežne kaple na tleh, si rečem oblečt se pa nazaj domov :d. Pa sem si spremislu pa kar porti Velenju in nato za SG. Malo je porosilo pa nč drucga, potem pa čez Vič, Wolfsberg, Zeltweg, in v Spielberg pogledat Red Bull rign, nazaj pa čez Turraherhohe, Relkirchen, Volkermarkt, Pliberk, Lavamund, in ker bil že tako blizu, skočil še na Golico. In ker mi še ni bilo dovolj, grem na Dravograd, potem pa na Ravne in Črno na K. na Sleme in nazaj do Veleja. Čudovitih 519km je blo za mano :). DAMI34, UnionJack, DXR16 in 18 others 21
Popularna objava maxiscooter Objavljeno Oktober 3, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 3, 2015 Vremenska napoved za soboto je bila dež. A kot že velikokrat so se tudi tokrat vremenarji zmotili. Sonce je posijalo in takoj sem dobil željo po vožnji z motorjem. Mojo namero najavim prijateljem, da v roku ene ure grem na kratko popoldansko vožnjo. Pač, če pa ne bo nobenega, grem sam. Zbor je bil kot ponavadi v Kopru na Petrolu. V tako kratkem času so se odzvali N., B. in D.. Odločitev je padla, da gremo v smeri proti soncu. Pot nas je peljala proti Portorožu. Tu smo se odločili, da gremo naprej proti Savudriji, kjer smo izkoristili tudi možnost slikanja ob prelepem sončku. Kaj hitro so se oglasili tudi naši želodčki. Za kosilo smo se odpeljali v Brtoniglo. Ob prijetni družbi, odlični hrani, je čas kar letel. Po obilnem kosilu smo pot nadaljevali proti Momjanu. Od tu smo prek Belvedurja obiskali Marezige, kjer je padla odločitev, da bo potrebno tudi še na tortico v center Kopra. Nabralo se je nepričakovanih 140 km. KyoKon, UnionJack, igorkr in 21 others 24
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se