Danilo D Objavljeno Oktober 4, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2015 DAMI34, Schultz, Manta in 2 others 5
Popularna objava maus Objavljeno Oktober 4, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 4, 2015 Komaj se konča WSBK prva dirka, dobim poziv od dragega prijatelja (ne bom ga imenoval, ker ne vem, če je doma povedu kam gre ), če bi se šu kj peljat. Težje je svinje nagnat v koruzo k mene na motor. Pogledam v nebo in si mislim, sj bo (pa še rima se ) . Skokec v kengurujćka in škronce in odskakljam do garaže, kjer konji že rezgetajo saj se veselijo jezditi z menoj. Dobiva se na Dolgem mostu in z laganim kasom proti Vrhniki. Potem malo pojačamo tempo, saj se je ena avto neki kurču skozi ovinke proti Logatcu. Za par sekund sva mu pokazala hrbet in naju ni več videl (itak po omejitvah ... op. av. ). Sportsko lagano do Grčarevca, potem pa mal živahnejše do Planine... tam seveda 50 ... potem pa iskrivo do Postojne. Tam postaneva, se okrepčava s kawo in mi podari nekaj daril iz obiska dirke iSLE OF MAN, izroči pozdrave Syksa, barvito opiše dogovivščine... in lej ga zlomka ... kaplce začnejo kaplati. Zgrožen in ogorćen sem biu. Ampak, dobra družba vse ublaži. Po prijetnem druženju, zajahava konjiče in se po mokri cesti odpraviva proti Ljubljani. Ker je moj prijatućek vešč motocikla, saj je po Angležiji tut po dežju vozu, me prehiti in v meglici ga vidim še nekaj sekund. Sam sem po mokri cesti posran, prizam in se ne kesam . Ko se vrnem v Ljubljano, seveda v pralnico na AC, kjer srečam še drugega prijatućka, ki je glih v službi. Grem splahnt motor in na pogovor v avtopralnico, kjer mi častijo kawo. HVALA Po kratkem klepetu zaćnejo kaplce kaplati in skočim na motor, ter na obvoznico mal spihat (po omejitvah seveda, op.avt.) in v garažo na končno obdelavo in mal zeleno ketno pošpricat Tok za dons ... pa zase se brigite Sliku pa nism, ker sem si vse zapomnu ... pa itak vas ne briga n_majk, Kmet2, igorkr in 12 others 15
Popularna objava ringo5 Objavljeno Oktober 4, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 4, 2015 Ker me je letos zdravje precej omejilo, svojo sezono prav začenjam šele sedaj . Ker je popoldne bil napovedan dež, sem se zjutraj na hitro najedel in malo po 9h že od doma proti Laškemu od tu pa naprej do Zidanega mosta in Radeč kjer je Yamaha prvič pozirala ob Savi: Po Radečah pa v breg in čez Šentjanž in Krmelj do Trebnjega pa še enkrat v breg in do Žužemberka: Najprej ogled spomenika padlim med NOB na desnem bregu, nato pa še na levi breg kjer je ob cerkvi Sv. Mohorja in Fortunata še spomenik domobrancem oz. žrtvam "naslija" oblasti po vojni (zdaj pa bodi pameten ): Ob zgoraj omenjeni cerkvi je morda eden še najbolj pametni demoliral in v škarpo vzidal tisto zaradi česar se še sedaj delimo na "rdeče in bele" (pa ni še nikomur prineslo nič pametnega) : Yamaha pa se ni sekirala in je raje pozirala Sledila je še vožnja nazaj proti Trebnjemu... ...pa še naprej čez Mokronog in Sevnico do Planine pri Sevnici: Ker so oblaki že resno grozili, sem (kljub idejam o podaljških) še mirno odvozil do doma, kjer je sledilo čiščenje "mrtvakov" (mušic), mazanje verige in pokrivanje "zmrzljivke" do naslednje vožnje: Srečal sem kar nekaj moto kolegov, pred Žužemberkom (nazaj grede) pa eno grupo 15-ih (malo gor ali dol) sotrpinov (pridno pozdravljal) Zdaj pa samo upam na suho in sončno jesen DXR16, pik1, notranc in 15 others 18
Kmet2 Objavljeno Oktober 4, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2015 ni imel nikoli pripomb pa nikoli se ni delal svetnika,si me zamenjal z enim drugim lastnikom Versysa ki me je okaral ko sem tako parknu poleg spomenika v MNE DAMI34 in ringo5 2
Popularna objava tonystx Objavljeno Oktober 4, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 4, 2015 Petkova dnevna furca: S prjatlom se dobiva na rakovški pumpi. Greva se peljat. Kam ? Za Jadranko napovedan veter, za južne kraje dež. Na severu je lepo vreme. In pade odločitev - greva na en pir u Prago. Seveda prvi dan še nisva pršla do tja, sva pa vidla interesantne kraje in predvsem ceste. Po AC samo do Krtine pol pa samo po navadnih cestah. Obisk rdečega bikca Nato proti Češki. Spanje v Trebonu pri Slončku. Impresionirala pa me je avstrijska cesta 119, ki prečka Mühlviertel. To bo naslednja destinacija za dopust. Prvi dan samo 530 km. Se pozna ,da je kratek dan. Sobotna fura: Trebon - Praga - Pribram - Nepomuk - Železna Ruda - Passau in spanje v Gallspahu v vaški oštariji. 450 km v sončnem vremenu in ob relativno toplem vremenu za tiste kraje in ta letni čas. Cilj uresničen......... Karlov most Enkrat se bo treba it zmasirat..... Taka gužva, kot da je to edini most v Evropi. MPeco, mladench, Fazer03 in 22 others 25
tonystx Objavljeno Oktober 4, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2015 Nedeljska fura je bila zaznamovana s testiranjem dežne opreme preko prelaza Hohentauern . Žal slik ni. 450 km z eno resno pavzo in dvakrat oblačenje in slačenje dežjakov. notranc in DAMI34 2
Popularna objava NX650 Objavljeno Oktober 4, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 4, 2015 Nedeljski off road vtisi brez gps se da še izgubit DAMI34, pik1, Schultz in 12 others 15
Popularna objava Nearrain Objavljeno Oktober 5, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 5, 2015 (popravljeno) Cudna so bozja pota, oz. Gozdne ceste.... Nedeljskih 6 ur z motiko v druzbi TTR-e od LJ, preko barja, sume, Rakeka,sume,Planine, sume, Kalc, sume, Laz, sume, Vrhnike, barja nazaj v brlog. Sumo sem omenil? A ne? Daroval sem maso vulkanizerju v upanju, da ne bo uporabil kriza namesto montirke... Vejica miru za spravo med gobarji in enduristi. Kola je blo... Popravljeno Oktober 5, 2015. Popravil Nearrain Joker, KyoKon, Natty in 23 others 26
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 5, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 5, 2015 Komaj se konča WSBK prva dirka, dobim poziv od dragega prijatelja (ne bom ga imenoval, ker ne vem, če je doma povedu kam gre ), če bi se šu kj peljat. Težje je svinje nagnat v koruzo k mene na motor. Pogledam v nebo in si mislim, sj bo (pa še rima se ) . Skokec v kengurujćka in škronce in odskakljam do garaže, kjer konji že rezgetajo saj se veselijo jezditi z menoj. Dobiva se na Dolgem mostu in z laganim kasom proti Vrhniki. Potem malo pojačamo tempo, saj se je ena avto neki kurču skozi ovinke proti Logatcu. Za par sekund sva mu pokazala hrbet in naju ni več videl (itak po omejitvah ... op. av. ). Sportsko lagano do Grčarevca, potem pa mal živahnejše do Planine... tam seveda 50 ... potem pa iskrivo do Postojne. Tam postaneva, se okrepčava s kawo in mi podari nekaj daril iz obiska dirke iSLE OF MAN, izroči pozdrave Syksa, barvito opiše dogovivščine... in lej ga zlomka ... kaplce začnejo kaplati. Zgrožen in ogorćen sem biu. Ampak, dobra družba vse ublaži. Po prijetnem druženju, zajahava konjiče in se po mokri cesti odpraviva proti Ljubljani. Ker je moj prijatućek vešč motocikla, saj je po Angležiji tut po dežju vozu, me prehiti in v meglici ga vidim še nekaj sekund. Sam sem po mokri cesti posran, prizam in se ne kesam . Ko se vrnem v Ljubljano, seveda v pralnico na AC, kjer srečam še drugega prijatućka, ki je glih v službi. Grem splahnt motor in na pogovor v avtopralnico, kjer mi častijo kawo. HVALA Po kratkem klepetu zaćnejo kaplce kaplati in skočim na motor, ter na obvoznico mal spihat (po omejitvah seveda, op.avt.) in v garažo na končno obdelavo in mal zeleno ketno pošpricat Tok za dons ... pa zase se brigite Sliku pa nism, ker sem si vse zapomnu ... pa itak vas ne briga ceu prauličar si ratu...itak sm ti fouš lej sliko sm najdu (vun iz spomina sm ti jo telepatsko izvleku) Janezs, Schultz, maus in 7 others 10
maus Objavljeno Oktober 5, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2015 ceu prauličar si ratu...itak sm ti fouš lej sliko sm najdu (vun iz spomina sm ti jo telepatsko izvleku) huala, ker nisi une packaste slike v vleku DAMI34 1
Popularna objava otim Objavljeno Oktober 5, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 5, 2015 Lepotica in zver popoldne na Krasu:) builder, DAMI34, Schultz in 13 others 16
a79 Objavljeno Oktober 6, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2015 Vcer pa skor po treh mescih spet ena fura... Od doma - Sevnica - Celje(kava) - Trojane - Skofljica - Grosuplje - Trebnje- domu... Nc posebnga, srecal kar nekaj motoristov, ceste suhe.. Nema veze, pasalo je k svina.... TOMCAT, DAMI34 in builder 3
Popularna objava Nearrain Objavljeno Oktober 6, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 6, 2015 Lepotica in zver popoldne na Krasu:) Vcerajsnji poobedek v obliki 200 kilometrske Kraske Osmice . . . Ce bi blo isto, ne bi blo drgac . . . PS: dan je bil na zalost prekratek za Krasko Presto . . . drugic-tretjic UnionJack, builder, MiNa in 13 others 16
maus Objavljeno Oktober 6, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2015 res je dan že prekratek ... mene je že ob 18,30 zeblo ... no ja ... u srcu mi je blo toplo, k sm zeleno ketno mau na sprehod pelu ... DAMI34, Manta in pik1 3
Popularna objava MiNa Objavljeno Oktober 6, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 6, 2015 Včeraj sem "kitajko in švabico" prvič na sprehod peljal. Na hitro sem se odločil, da na senčno stran Alp. Od doma ob Savinji, kjer je gozd že dobil jesensko preobleko, cesta pa spolzko, preko Pavličevega Sedla, sušo v tanku namočit v Železni Kapeli. Od tam pa preko Pliberka do Mežice in preko Slemena nazaj domov. sončnih popoldanskih 190km. Natty, mladench, BMWRIDER in 24 others 27
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Oktober 6, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 6, 2015 Včeraj je bila ena prov posebna furca. S Pikom se dobiva na fitnessu ,odbijeva trening nakar prijavi ,jz morem zdej registrirat motor,faak tud jz sem se spomnil .Zmeniva se pri Trnovskih vratih na Petrolu ..... napojimo ,vlijemo še mal dvotaktola da lepše diši in pičiva.....šlo je na nož Paliva po cesti in kot metek odletiva mim Ukice ,ko nas dohiti ko čakava zeleno sva midva že na pol požišnu Po ravnini spet nažgeva Ukico in se pripeljeva 15 min preden zaprejo tehničnega ,so nas kar mal nejevoljno gledali .... Prvo sprobajo Pikovo mašino...... Potem pride še starček proti Pikovemu mladičku .... Po vseh zapletih,seveda humorno zapletenih sva jim podaljšala delovni čas za 30min ,tako da sva dobila prometne sam da sva izginila od tam ,takoj so zaklenili za nami ,vseno pa zelo prijazni saj nam je prijazna zavarovalničarka obema naredila ugoden paket z AO+ sem dal 67evričev .... Seveda treba po dolgi vožnji tudi kaj pojest..... Po treningu zdravo še naprej ,sva pa oba v gostilni smrdela po mešanci Jah domov se nam še nea gre,kljub letom pa ne rabiva dost da še kakšno ušpičiva ,pa jo greva špičit na Lj grad ..... Za dol sva kolenčkala ,Pik v nori vožnji .......čist razigran .... In jz ,seveda je starček res hiter tako da je sam blisknilo mim....... Kilometrov ne vem saj imam od elektronike sam telefon v žepu ,tok pa ko sem med vožnjo štel črte mislim da okrog 30km ,lp pik1, MiNa, skalaprava in 30 others 33
ukica Objavljeno Oktober 6, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2015 (popravljeno) Haha, res sta bla dobra in hitra..sad ga vidis sad ga nema varjanta To je pa restavracija piazza? Priporočam Popravljeno Oktober 6, 2015. Popravil ukica Kmet2 in pik1 2
Kmet2 Objavljeno Oktober 7, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2015 Haha, res sta bla dobra in hitra..sad ga vidis sad ga nema varjanta To je pa restavracija piazza? Priporočam Piazza
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 7, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 7, 2015 Vreme ko vreme, sam dol proti Horici se je mal svetilo...pa sm šel..do Sistjane...al ke nekm u Šešljan Schultz, MiNa, pik1 in 26 others 29
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Oktober 9, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 9, 2015 (popravljeno) HVALA današnjemu vremenu, da mi je to omogočilo ... V dnevniku letenja z jadralnim padalom mi piše, da sem s Kobale nad Tolminom zadnjič letel 11.03.1995 in polet je trajal 15 minut, kar pomeni, da ni bilo nobene termike in se zato ni dalo jadrati. Letel sem s padalom Sensor in na priloženi sliki sta padalo in njegov pilot prava, le slika je z nekega drugega kraja, najbrž iz Lijaka pri Novi Gorici. Najprej Google Maps in danes ob 9.00 uri "gas" ... Dostop je "malo tak in malo drugačen", vendar če je to zmogla MV bi verjetno zmoglo tudi kakšno drugo prevozno sredstvo ... ;-) OGLASI: Takoj vseljivo enostanovanjsko hiško v dolini reke Soče ugodno prodamo. Informacije RobiRoberto g.m.b.h. ;-) Ko sem jaz ravno odhaja s Kobale se je pripeljal kombi francoske registracije z dvema jadralnima padalcem in voznikom in enega od padalcev sem slikal med njegovimi pripravami na pristanek, ko sem se že vračal nazaj proti "Tminu" ... Kilometrina je 15 km daljša, kakor so jo izračunali Google Maps, vendar v njih še nisem vnesel dodanih kilometro za oglase ... ;-) NaKobali sem s Canonom posnel tudi krajši video posnetek "bližnje in daljne" okolice Kobale nad Tolminom ... https://www.youtube.com/watch?v=eNmPNrn481c&feature=youtu.be Popravljeno Oktober 9, 2015. Popravil RobiRoberto UnionJack, notranc, Zivnorc in 18 others 21
Tedybear Objavljeno Oktober 9, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2015 (popravljeno) Čeprav sem naredil okoli 200 km skozi Tuhinjsko dolino do Vranskega, pa nazaj čez Trojane, je največji vtis name naredila: laserska pištola v rokah moža postave. Že dooolgo si je nisem ogledal tako od blizu. Ta privilegij me bo olajšal za 250 (polovičko pravzaprav) ojrov in 3 KT. Lokacija; Golnik, križišče za bolnišnico. 50 podlage pa 20 dodatno. Popravljeno Oktober 9, 2015. Popravil Tedybear DAMI34, pik1, Kmet2 in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Oktober 9, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2015 lajkam izlet, da ne bo pomote Kmet2, pik1, Tedybear in 1 other 4
ludiluka Objavljeno Oktober 9, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2015 Zmagam izlet na črni kal me je stal 20€ za bencin in 500€ ker se me je ena budala spravla jebat. Aja pa dami je bil z mano DAMI34, UnionJack, pik1 in 3 others 6
BMWRIDER Objavljeno Oktober 9, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2015 (popravljeno) Sam unedva modela s TOMOSI na tehničnih tgata gate... KOMEDIJANTA... Popravljeno Oktober 9, 2015. Popravil BMWRIDER pik1 1
NejcZ Objavljeno Oktober 9, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2015 ludiluka povej več.. da še Borutt pokomentira
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se