Popularna objava pik1 Objavljeno Oktober 9, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 9, 2015 . ... jah, mogoče se sliši čudno ... ... ampak res mi paše ob morju ... ... karkoli ... .. še posebno ob petkih ... .. pa čeprav je "treba" zato narest 500 km ... Wakasaki, alko1, DAMI34 in 18 others 21
ludiluka Objavljeno Oktober 9, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2015 ludiluka povej več.. da še Borutt pokomentira Mah sej že vse ve
DAMI34 Objavljeno Oktober 10, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2015 ludiluka povej več.. da še Borutt pokomentira v temi črni kal je nekaj malega napisano, da ne bomo tule smetili. Zmagam izlet na črni kal me je stal 20€ za bencin in 500€ ker se me je ena budala spravla jebat. Aja pa dami je bil z mano si pa vsaj 2 kavi pršparal pik1 in ludiluka 2
Popularna objava otim Objavljeno Oktober 10, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 10, 2015 Jadranka je uspela, folka en kup, tako da slikovnega gradiva verjeno ne bo mankal DXR16, pik1, notranc in 16 others 19
Danilo D Objavljeno Oktober 10, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2015 Manta, Schultz, Miha X in 4 others 7
ludiluka Objavljeno Oktober 10, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2015 v temi črni kal je nekaj malega napisano, da ne bomo tule smetili. si pa vsaj 2 kavi pršparal jah kave sm sam jst sm čaku da mi kdo kej trave, koke, heroina,... alpa vsaj kak ekstazi ponudi DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 10, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2015 jah kave sm sam jst sm čaku da mi kdo kej trave, koke, heroina,... alpa vsaj kak ekstazi ponudi ludiluka 1
Popularna objava igorkr Objavljeno Oktober 11, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 11, 2015 Na EXPO-tu se je dalo videt znanilce prihajajoče EICME. Ducati v slovenskem paviljonu. (če gre kdo v prihajajočih dneh na EXPO, lep prosim, da vzame eno krpico s sabo in reši Ducatija praha. Ves je umazan. ) in nov model Kawasakijevega težkokategornika. DXR16, Janezs, SuNa in 11 others 14
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Oktober 11, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 11, 2015 Zjutraj v petek še vse megleno zaspano ko že težim po ortopedski in se v bistvu veselim novega posega ......si moreš mislit ,vsi se križajo ob pomisli na takšne posege jaz pa vesel ko radio,mogoče enkrat spet smučam ,rolam delam počepe Pa se zmenim z Poggijem kar pred kliniko ..... Na Rašici pobereva še Nikasport in po predpisih do mejnega prehoda Petrina kjer pridemo že dodobra namočeni .... Stanje se ne iboljša do malo pred Crikvenico kjer ugledamo jasno nebo in jesensko sonce parkiramo kot ponavadi ,kjer pa srečamo še Luxata in Pika1.... Na sliki se točno vidi kje se ustavljajo pogledi Yamaharjev in bmflarjev Vmes ko jih čakam si vzamem čas tudi za kakšno fotko ... Pri Dinkotu pa se naberejo še ostali Nearrein,UnionJack,Skalar36,Otim,Samo gxsf750 in nesrečni Matjaž ki mu je na BKingu za nazaj spustila prva pnevmatika v istem tunelu kot sem jaz pustil pol multištrudla,še sreča da se občutljivi vozijo kljub še prijetnim temperaturam v kombijih do Vinodolca ,s tem so mu pomagali spravit motor domov .....na koncu vse dobro in brez posledic ,takšna je bila tudi ribica... Evo nas ,vsi čudni ,vsi enakopravni V sredo 14.10 imam že drugi rojstni dan in za ta dogodek sem se ustavil na Zajčjem ovinku in pomislil ...............zajčki so kurba Še so poznat sledi rolbarev od 990 ,prav tako se poznajo sledi na men .....v betici od malih nog na kolenu pa od ograje Ker Nikasport še ni videl Zavratnice se javim da ga vodim,eh zabluzu sem takoj prvi odcep kjub temu da sem bil že 5x tam ,jaz sem res advanturist ....še dobro da se držim nasveta našega glavnega navigatorja Damija34 ki nama ga je ob priložnosti povedam nama z Pikom1.......če se voziš po Jadranki in je morje na tvoji levi greš proti domu ,obratno proti MNE .........od takrat se z Pikom1 vedno vračava domov in ne k sosedom Vstopnino pobirajo še vedno 20živalic na osebo ,pa z motorji se tudi ne smeš peljati do tja Parkrat se obrneš pa se že mrači ...... Še postanek v Senju v kjer spet srečamo preostalo skupinico,ki kasneje zavije na Jelšane mi pa nazaj na Petrino. V Kočevje na Rudniško jezero pridemo že po temi,spijemo čajček se poslovimo in vsak v svojo smer ,Poggy je bil prvak nekaj čez 800km ,jaz sem jih ta dan s svojim superiornim kompasom pridelal 650 ,Nikasport pa kakšnih par deset manj ..............blo je.....BREZ VEZE......... jutri,jutri ne vem še al brez veze al kje po Slo Miha X, skalaprava, SuNa in 27 others 30
ludiluka Objavljeno Oktober 11, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2015 Kmet kaj je potopljeno v morju na uni sliki
motolover Objavljeno Oktober 11, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 11, 2015 Kmet kaj je potopljeno v morju na uni sliki Švabska vojaška ladja iz 2. sv vojne.
THOMPSON Objavljeno Oktober 11, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2015 Nemška transportna ladja (maona) iz druge svetovne. Kmet2 1
Popularna objava Nearrain Objavljeno Oktober 11, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 11, 2015 Se mal petkove homoerotike iz jadranske magistrale . . . Natty, Janezs, MPeco in 22 others 25
Popularna objava maxiscooter Objavljeno Oktober 11, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 11, 2015 (popravljeno) Nedelja popoldne. Naenkrat se prikaže sonček in ker me nihče ni klical za kratko vožnjo in meni se ni dalo težiti ostalim se odločim za solo vožnjo po obali in Šavrinskih gričih. Ob prijetni temperaturi je padlo prijetnih 85 km Pogled na školjčišče v Strunjanskem krajinskem parku V ozadju naš prelep Piran Pogled na prelep...................................... Piranski zaliv Na poti sem našel tudi kak zanimiv ovinek Še malo pa bo zrelo in gremo v akcijo .... Barve jeseni Pogled na Koper iz zaledja - Šavrinskih gričev Popravljeno Oktober 11, 2015. Popravil maxiscooter UnionJack, Janezs, KyoKon in 18 others 21
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Oktober 12, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 12, 2015 (popravljeno) Zjutraj sem klical na servis v Tolminu in vprašal, če bi lahko MV pripeljal na servis pri 3.000 km že danes, ker bo naslednje dni slabo vreme in prijazna uslužbenka mi je po krajšem pogovoru z mehanikom povedala, da danes to ni mogoče, vendar lahko MV vseeno pripeljem, kar lahko "vedri" tudi pri njih in ko bo servis narejen, me bojo po mujotu obvestili in jo bom lahko prišel iskat, ko bo vreme brez padavin. Servis ni bil potreben samo zaradi prevoženih 3.000 km, ampak tudi zaradi tega, ker mi zadnje čase MV vžge šele po nekajkratnem pritisku stikala za zaganjač in danes sem moral tudi kar nekaj časa čakati, da se je motor dovolj ogrel in je MV speljala, poleg tega mi je pa do sedaj že kar nekajkrat motor ugasnil sam, na primer pri čakanju na zeleno luč pred semaforjem v križišču ... Hvala hčerkinemu fantu , ki si je vzel čas, da je zjutraj najprej peljal "naš" opel na servis na Vrhniko in potem prišel še po mene v Tolmin, oziroma me je v Tolminu moral čakati približno eno uro in pol, ker MV ne zmore več kakor 25 km/h, do Tolmina je pa 45 km ... Druga in tretja slika: če še niste vedeli, od moje zadnje vožnje proti Mostu na Soči, cestnino pobirajo tudi malo naprej od Straže (Želina) ... Popravljeno Oktober 12, 2015. Popravil RobiRoberto SuNa, Joker, Keiko in 11 others 14
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 12, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 12, 2015 (popravljeno) Tole Zavratnico sem si hotel pogledat avgusta, ko smo se vračali s Paga. Iz smeri Prizna je par kilometrov pred odcepom za trajekt na Rab (Stinica) ena mala tabla, bolj kažipot, kjer piše Zavratnica. Pa zavijem tam dol in se nekaj časa spuščam, potem pa kar neki odcepi pa brez oznak, pa nikjer nikogar, da bi vprašal...Pa kar pozno je že bilo, se nam je mudilo še na en obisk. Zdaj pa naj mi Kmet pove, a sem bil na pravi poti, ali bi moral it po glavni cesti do trajektne luke Stinica, in od tam v Zavratnico. Hvala za precizna pojasnila. Tam kjer si ti zavil, je dostop z vrha. Enostavneje je da greš dol do Jablanca (kot bi šel na trajekt za Rab), pustiš moped, potem je pa lepa pešpot (cca 3km) v sam fjord. Poleti v opremi je verjetno zlo vroče, a pozimi je majka. Tule se začne pot: začetek poti takle pa zgleda: pot Popravljeno Oktober 12, 2015. Popravil DAMI34 pik1, Danilo D, Schultz in 16 others 19
Danilo D Objavljeno Oktober 12, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2015 Tole pa če bo varjanta, si grem pa še jaz letos pogledat .... da se enkrat vidim iz kopnega, pa če bi šlo v enem dnevu zadeva skozi UnionJack in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Oktober 12, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2015 Tole pa če bo varjanta, si grem pa še jaz letos pogledat .... da se enkrat vidim iz kopnega, pa če bi šlo v enem dnevu zadeva skozi čist komot, do Jablanca sploh ni daleč.
Danilo D Objavljeno Oktober 12, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2015 (popravljeno) guglj meps mi pokaže 10h53min vožnje, mal hitrej bi morda le blo, mrbit tolk kot bi tam po makadamu prošetao . Bom o tej turi razmišlal naslednji vikend, ker kot sedaj kaže bi znal bit lep :). Popravljeno Oktober 12, 2015. Popravil Danilo D
DAMI34 Objavljeno Oktober 12, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2015 (popravljeno) pust gugl. Če voziš po predpisih imaš iz Rijeke 1 uro vožnje do Senja, potem pa še cca pol ure do 40min do Jablanca. Vzem si še 1 uro pa pol za ogled in izračunaj. Popravljeno Oktober 12, 2015. Popravil DAMI34
izibajker Objavljeno Oktober 12, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2015 Tam kjer si ti zavil, je dostop z vrha. Enostavneje je da greš dol do Jablanca (kot bi šel na trajekt za Rab), pustiš moped, potem je pa lepa pešpot (cca 3km) v sam fjord. Poleti v opremi je verjetno zlo vroče, a pozimi je majka. Ja, tako nekako se mi je dozdevalo, da bi se ta pot (če bi nadaljeval po začetni trasi od vrha) na koncu končala. Je bil pa problem, ker smo bili tam skupaj 1 moped + 1 avto, v soboto sredi avgusta. Če bi bil sam, bi se šel rinit mimo kolone po cesti dol do Jablanca, tako pa smo šli dalje... Hvala za pojasnila. DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 12, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2015 Kmet pa Whiskey, fouš sm vama Kmet2 1
Popularna objava MiNa Objavljeno Oktober 12, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 12, 2015 Glede na napoved (naslednje dni sam dež) ni blo druge kot na motor. Na Jadranko? Eh danes ne, grem na Plominko. Kar naenkrat v RIMU, res je blizu. malo "pošlatat" vodo, še je topla ... nato pa po reški obvoznici proti kraju, po katerem je tisti odsek magistrale dobil ime, Plominu. Sonce in toplo!!! Vračanje po isti trasi mi ne diši najbolj, zato jo mahnem čez hrib. Učka na vrhu komaj 8 stopinj. Nazaj domov pa v tistole meglo v daljavi. Tule, nad Grobnikom je še nekako bilo, potem pa oblačno in ponovno hladno. Kljub mrazu, na prelazu med Kupjakom in Delnicami je bilo le 3 stopinje, prijetnih 581 kilometrov. breg, Mia, maxiscooter in 21 others 24
Popularna objava skalaprava Objavljeno Oktober 12, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 12, 2015 (popravljeno) Danes v službi....ura - 13.00: Sodelavec: pi..da, danes bo očitno edini dan brez dežja v tem tednu. Jaz: greva? Sodelavec: ti bi šel? Jaz: a je treba sploh vprašat? Itak! In tako je bilo ob 13.15 nepričakovano konec "šihtanja" za danes in že sta se dva bokserja veselo tresla proti ....hmmmmmm....kam pa sloh greva? No, po kratkem posvetu sva se odločila preveriti vodostaj reke Kolpe, torej greva preko Kočevske reke, vzpon na Strmo reber in spust v Osilnico in naprej do Petrine. Mimogrede, jesen je v Kočevskih gozdovih že zelo opazna in tako sem fino zadriftal in skoraj telebnil na enem od ovinkov na mokrem jesenskem listju - tako da pozornost na jesenskih cestah ni odveč! V Petrini kratek posvet - ali preko meje ali ne? Ne, odločiva se, da greva rajši na čaj pri Madroniču! Tam je nastal tudi edini današnj foto vtis: Torej da poročam o vodostaju rekel Kolpe pri Mardoniču: Kolpa visoka in deroča! Včeraj pa je bila menda še 60cm višja, takoje pripovedovala gazdarica. Ko sva se ogrela, sva jo pihnila še naprej ob "Koupi" do Vinice, pa nazaj proti Črnomlju, kjer sta se najini poti razšli: jaz naredil še en điro preko Gorjancev v NM in nazaj, sodelavec pa po makadamski bljižnjici preko kočevskega roga proti Kočevju in Ribnici. Zbir kilometrov ni bil epsko velik, a glede na enotedensko moto-sušo, je tole pasalo bolj, ko budali šamar Ugotavljam, da glede na vse krajše in mrzle dneve, bo potrebno take "brziče" večkrat organizirati Lp. Popravljeno Oktober 12, 2015. Popravil skalaprava Nearrain, Kmet2, sayo in 19 others 22
Popularna objava Nearrain Objavljeno Oktober 12, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 12, 2015 (popravljeno) Dobrih 600 kilometrskih svaljkancev se je danes nabralo. Malo ob slani vodi, malo blizu oblakov, malo po asfaltu, malo po blatu, malo po travi in sodru. od Bakarca . . . preko tunar (brez tun) . . . Senja . . . mimo travnate bob steze za avtobuse okoli obracalisca v Karlobagu . . . do zdrmanega kozjega plezalisca na S. Velebit . . . kjer se je ves znoj in preklinjanje hudourniskih kanalov poplacalo s prelepimi pejsazi . . . ... sledil je spust direktno nazaj v Senj . . . s na zasluzeno krmilo . . . Pred temo je dan postregel se techno sunset . . . ...kola . . . PS: kar ni uspel asfalt, je danes dokoncal sodr na Velebitu . . . oddam znucano prvo gumo dobrim, skbnim ljudem, kateri bi ji nudili vse tisto, kar ji jaz nisem . . . ...rad bi ji nasel cudovit dom Popravljeno Oktober 12, 2015. Popravil Nearrain KyoKon, DXR16, MiNa in 29 others 32
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se