Popularna objava Whiskey Objavljeno Oktober 13, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 13, 2015 Tisti kateri ste jemali dopust v petek za izlet po magistrali niste imeli srečne roke. Včeraj je bil pravi dan za dvokolesne užitke po in nad Jadransko magistralo. Zjutraj je močnejša burja vlekla med Senjem in Sv. Jurajem, v nadaljevanju pa je bila samo še bonaca. V Paklenici je bilo za kratke rokave, tako da si je še Kmet hitro pregrel otrpli telešček. Ker se je nabralo cel kup slik jih bom razdelil na dva dela. Najprej mapa zanimivejšega dela. Skok iz Paklenice proti Velikem Vagancu - 660m. Naprej zaradi snemanja Winetuja na Veliko Rujno - 880m, po makadamu nisem mogel. In pa jagodka na smetani dneva, Kmetov makadamski detour po vrhu Velebita Vse se začne v Senju Nekje pri odcepu za Jablanac je že pripekalo Ker je bilo časa na pretek, sem se prepustil užitkom - Ribarica Izviri sladke vode pri Sv. Mariji Magdaleni Gužva na Velikem Vagancu Razgled v smeri Selin pri Staremgradu V ničemer ni zaostajal razgled v smeri Paga in severnih Kornatov Takole zgleda klanček proti Vagancu Ker je sonce že pošteno nabijalo v čelo, slika ne more pričarati pravega pogleda na Kornate Pred postankom pri Dinku sem zavil še do Večke kule Drugi del in smetana dneva še sledi ... skalaprava, RobiRoberto, MPeco in 25 others 28
gsxf750 Objavljeno Oktober 13, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2015 (popravljeno) ... Najprej mapa zanimivejšega dela. Skok iz Paklenice proti Velikem Vagancu - 660m. Naprej zaradi snemanja Winetuja na Veliko Rujno - 880m, po makadamu nisem mogel. In pa jagodka na smetani dneva, Kmetov makadamski detour po vrhu Velebita ... Gužva na Velikem Vagancu ??? Razgled v smeri Selin pri Staremgradu Po moje je tule kiks v poimenovanju, tale cesta gre na Veliko Rujno in parkirišče je na 660m, kjer se asfalt konča. Drugač pa dan očibodno TOP. Popravljeno Oktober 13, 2015. Popravil gsxf750
Whiskey Objavljeno Oktober 13, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2015 @gsxf750: Sem imel v mislih, da enkrat to odpeljeva do konca. Od prve slike naprej še kakih 300 m je makadanski odcep desno/desno na Veliko Rujno katero je še 220 m višje. Lahko ti pošljem GPX točke. Tudi to prečenje Velebita bi se dalo podaljšati nekje do Senja. Projekt za kaka 2 do 3 dni. Mogoče Kmet do takrat tudi nabavi lahko kobilico, vzamemo še Pik-a sabo, pa bo. Dami bo pa med čakanjem pospravil sobe in skuhal kawo. DAMI34, Whiskey, pik1 in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Oktober 13, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2015 @gsxf750: Sem imel v mislih, da enkrat to odpeljeva do konca. Od prve slike naprej še kakih 300 m je makadanski odcep desno/desno na Veliko Rujno katero je še 220 m višje. Lahko ti pošljem GPX točke. Tudi to prečenje Velebita bi se dalo podaljšati nekje do Senja. Projekt za kaka 2 do 3 dni. Mogoče Kmet do takrat tudi nabavi lahko kobilico, vzamemo še Pik-a sabo, pa bo. Dami bo pa med čakanjem pospravil sobe in skuhal kawo. En dan se bo Dami razjezil, pa bo z Ninđo preoral ves makedam po Velebitu....in to brez čustew Janezs, gsxf750, solorider in 4 others 7
Popularna objava gsxf750 Objavljeno Oktober 13, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 13, 2015 Moji vtisi so bili pa bolj hard in vlažni, 100% vlaga v zraku z občasno meglo. Bi pasalo v drugo temo, pa je nisem na hitro našel. Lokacija Most na Soči s klobaso po okolico (Čepovan, Planina Kuk na robu TNP, ...) Bi se zgodila Jadranka, pa je blo treba službeno v MNS. Seveda potem še malo po okolici. Južno nad MNS proti Široko Pogled proti MNS, ... V smeri Čepovan-a na višini ca 800mnm nekje vzhodno in nad Slap-om ob Idrijci DAMI34, RobiRoberto, NX650 in 17 others 20
Popularna objava Whiskey Objavljeno Oktober 13, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 13, 2015 (popravljeno) No dejmo napopat še drugi del kateri bo malo bolj jesensko obarvan. Ni jedne nema bolje od naše policije ... Ko ti dobrote iz morja ... Iz Karlobaga navzgor proti Bačkim Oštarijam Že na Velebitu okoli Dabanskih kukova Kratek pit-stop na jasici izpod Šatorine Jesenski kič na Velikem Alanu Ni nov zajčkov ovinek, ampak kandidat za Pulitzerja v akciji. Detalj bo objavil avtor Še standard za konec med srebanjem kapučina pred Sv. Jurajem Popravljeno Oktober 13, 2015. Popravil Whiskey basbas, DXR16, gsxf750 in 22 others 25
DAMI34 Objavljeno Oktober 13, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2015 (popravljeno) Noro, fouš, a sm že reku? Tale makedam, če je tak kot na slikah, bi pa še meni sedel Popravljeno Oktober 13, 2015. Popravil DAMI34 Whiskey, Nearrain, Kmet2 in 3 others 6
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Oktober 13, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 13, 2015 Ne zgodi se mi dostikrat da zaspim dogovorjeno zato vstanem ,navlećem nase kombinezon ,zakurblam Verzota in gas po AC do Postojne ,natankam in čez Knežak na Jelšane in gas po AC do Sv.Roka .....iz Lj sem krenil 20min do 11h in prispel po 398km v Starigrad ob 13.45h kjer so me po prednaročilu Viskiju že čakali kalamari na žaru ob naju je bil še Menih ,ki se ni želel menit z nama ,pač človek je nesocializiran Pojeva in v Karlobagu ga počakam .... Po pogovoru in mojem predlogu jo mahneva za Krasno ,Štirovača,Kugina kuča ..... Lepo je gor.... skalaprava, TOMCAT, UnionJack in 18 others 21
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Oktober 13, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 13, 2015 Ma sej počas se bom tud jaz navadil tega novega neumnega sistema,se opravičujem za dva posta..... ...pa sva se zapodila po makedamu ki ga je na koncu zneslo kar 50-60km in to z pnevmatikami za SS rakete....pa če že motor ni za tako cesto primeren pa naj ne bodo še gume.....se pa da in to kar dobro Vsepovsod res ne gre,gre pa kar velik Jesenske barve tu gori so res lepe .... Na poti dol nam prekriža pot mrzlokrvni prijatelj Ga poslikamo za anale in pustimo da uživa v zadnjih žarkih tega dneva..........no ja mal sem še rinil nos v njega a je bil obziren in me ni pičil v njega Spust proti Jablanacu nam postreže še s par lepimi razgledi V Sv.Juraju se sonce spravlja k spanju a za nas to ni čas za spanje temveč dolge luči in gasa naprej .... V Novi Vinodolski prideva ob 20h se okrepčava ,natankava in v šusu potegneva do doma.....Vinodolski by night.... Domov prispeva okrog 21.45 in ujameva še zadnjo rundo na terasi ,se zmeniva za ponovitev in poslovimo,za nami je 760km oz. za mano ,gume bodo še za kakšen obisk Jadranke ,upam da zdrži tud moped lp TOMCAT, Schultz, Pips in 21 others 24
Miha X Objavljeno Oktober 13, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2015 Se mal petkove homoerotike iz jadranske magistrale . . . Zgleda, da je šlo vsaj do Senja. Zivnorc 1
Nearrain Objavljeno Oktober 13, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2015 Zgleda, da je šlo vsaj do Senja. Samo do Postojne ... ostale slike so iz lanskega koledarja.
Whiskey Objavljeno Oktober 13, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2015 Qrac, tile MS moderatorji tud smeškote ne obvladajo. K2, blo je super mega, full resno (pogrešu sm gsxf'ja) - Edo, tnx za ruto ... Ne vem zakaj si tolk slajdu po makadamu, ampak ...? Drugič se pelemo s flešem po poti - fotke pls press! Kmet2 1
gsxf750 Objavljeno Oktober 14, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2015 Qrac, tile MS moderatorji tud smeškote ne obvladajo. K2, blo je super mega, full resno (pogrešu sm gsxf'ja) - Edo, tnx za ruto ... Ne vem zakaj si tolk slajdu po makadamu, ampak ...? Drugič se pelemo s flešem po poti - fotke pls press! Žal je posel moral dobit prednost. Velebit bo počakal ;-) Kmet2, DAMI34 in pik1 3
Kmet2 Objavljeno Oktober 14, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2015 Žal je posel moral dobit prednost. Velebit bo počakal ;-) Ti sam delaj ,da bo za rundo DAMI34, UnionJack in builder 3
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Oktober 16, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 16, 2015 (popravljeno) HVALA Roku, ker se je danes iz Ljubljane vračal v Novo Gorico skozi Idrijo in ne skozi Ajdovščino, nas obiskal, mene "naložil" v svoj avto in dostavil v Tolmin, "za ceno" dveh ... ;-) Zakaj KAVARNA KASARNA ??? Ker Roberto tega e ni pozabil zato, ker je bila nekoč na ozemlju današnjega "trgovskega centra" res kasarna JLA, v katero je tudi Roberto hodil na svoje dožnosti "civilnega vojaka v rezervi" ... HVALA servisu v Tolminu, ki je MV zopet vrnil v "vrhunsko stanje", zato ker so bili glavni vzrok za vse njene težave ventili, katere so seveda tudi "naštelali" tako, kakor morajo biti !!! HVALA tudi Robertotu, da se je na servisu spomnil, da bi bilo treba doma imeti tudi olje za dolivanje v motor, ker je bil današnji nivo olja že skoraj kritičen ... In še drugič HVALA Robertotu, ker se kljub dežju in temu, da se mu ni dalo obleči dežnega kombinezona ni umaknil pod kakšno streho, ampak vseeno nadaljeval vožnjo proti svojemu domu tudi v dežju ... Malo manj HVALA današnjemu vremenu, ki je tudi mene in MV malo namočilo in bo seveda delalo dodatne težave tudi na vseh današnjim hitrostnih preizkušnjah Rallya Idrija 2015 ... Popravljeno Oktober 16, 2015. Popravil RobiRoberto DAMI34, MiNa, builder in 8 others 11
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 17, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 17, 2015 vse sm vtisnu, vse RobiRoberto, sayo, VS800 in 13 others 16
maus Objavljeno Oktober 17, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2015 ftisi so super nism sliku .. sm si pa vse zapomnu mladench, DAMI34, sayo in 4 others 7
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Oktober 17, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 17, 2015 Kr,neki sam je pasal MiNa, UnionJack, KyoKon in 10 others 13
Whiskey Objavljeno Oktober 18, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2015 Kr,neki sam je pasal Še nisi opral Versačeta al si presedlal na makadame? Danes se grem malo valjat po blatu čez Krim in Javornike. Kmet2 1
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Oktober 18, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 18, 2015 (popravljeno) Nedelja je .................................... čas za v Železnike ... Od doma sem se odpeljal nekaj minut pred deveto uro pri 8 oC in vrnil nazaj domov nekaj minut čez štirinajsto uro, na pico ... "Smerne table" so ob cesti zato, da mi pomagajo najti željeni cilj in ne zato, da bi kam zašel ... Opravičujem se. ker je danes kar precej slik, toda ker je bila to moja zadna letošnja vožnja z MV, naj mi bo oprošćeno ... Popravljeno Oktober 18, 2015. Popravil RobiRoberto pik1, Natty, Fantocci in 15 others 18
Popularna objava Whiskey Objavljeno Oktober 18, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 18, 2015 (popravljeno) Danes 170 km bolj prašnih in blatnih. Čez Krim, Bloke in Slivnico na koncu pa še po Polhograjcih mimo Slavkovega doma nazaj. Sem hotel tudi čez Javornike, pa je bilo preveč črno pr ke vrhu. Iz Topola navzdol proti Golem brdu Popravljeno Oktober 18, 2015. Popravil Whiskey bobi1001, Janezs, gsxf750 in 15 others 18
Popularna objava bobi1001 Objavljeno Oktober 18, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 18, 2015 Popoldanski potep po osrednji Sloveniji in delno tudi štajerski-ceste ponekod vlažne in tudi listja je že kar dovolj. lahko bi nabral tudi kostanj na Trojanah pa počitek in seveda obvezna RobiRoberto, Keiko, MiNa in 11 others 14
Popularna objava maxiscooter Objavljeno Oktober 18, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 18, 2015 Nedelja. Moto dirka po TV-ju končana. Ura šele 9:30 zjutraj in kaj sedaj. Pogledam skozi okno in vreme vedno lepše. Hitro napišem SMS sporočilo, da bi se šel nekam zapeljat. Zbor ob 10:30 na našem stalnem zbirnem mestu. Na zbor se nas je zbralo 6 motorjev kar je zelo veliko glede na to, da od poslanega sporočila pa do štarta je minilo le eno uro. Dogovor je padel, da gremo v Tinjan na fešto pršuta. Med potjo v Portepotonu opazimo oblake kateri so kar grdo izgledali zato sprememba v planu. Tu nas je Dean tudi zapustil in ubral pot proti Buzetu mi pa proti Poreču. V Poreču smo se malo sprehodili po mestu zaužili malo cukra ( kremšnita ) in kavico.... Sonček nas je kar vabil spet na motorje in tako smo si rekli, pa naj bo Tinjan oziroma nam priljubljena konoba Stari Kostanj. Ker med vožnjo mimo Tinjana smo opazili nenormalno gnečo smo pot nadeljevali proti Starem Kostanju. Odločitev se je pokazala za odlično potezo saj smo nekako vedno bežali oziroma lovili dežne oblake. In tako res med kosilom se je oblak odprl in začelo je deževati. To pa smo opazili, ko smo prišli iz konobe ker so bili motorji mokri. Pred odhodom smo se za vsak slučaj oblekli v dežne kombinezone, kar se je na srečo izkazalo za nepotrebno a vajo oblačenja lažje izvedeš v gostilni pod streho kot pa nekje po poti pod dežjem. Pred pozdravom smo se še za kratek čas ustavili na Črnem Kalu. Ob prihodu domov mi je števec pokazal prijetnih 210 km. Kaštel Poreč Stari Kostanj..priporočam Pogled na Motovun ..kje je že to ? Trasa Natty, jskrablin, DAMI34 in 16 others 19
maus Objavljeno Oktober 18, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2015 dons je blo res fajn DAMI34 in Natty 2
Popularna objava nejcgs Objavljeno Oktober 18, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 18, 2015 dons po dolgem času mal do vikija in pirana; vmes srečal kar nekaj kolegov iz časa mojega motoriranja in dobil še mal več motivacije, da počasi le zaključim s tole pavzo pri motorjih in se povrnem nazaj v motosvet ;-) Slike ni nobene ker moram najprej film razvit ;-) :-) ciciban, izibajker, Whiskey in 21 others 24
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se