DAMI34 Objavljeno November 2, 2015 Opozori Objavljeno November 2, 2015 pred 12 minutami, Whiskey pravi: Vprašanje, če ga bo še mikal se vozit po jebinah. Njegov bodoči sovoznik ima po končanih turah z vsemi težave. Upam, da bo Pik ta prvi kateri se ne bo vrnil pod stresom. Čeprav močno dvomim. Dami, a tisto je smukec na zicu? ni moj zic, torej neb vedel. Pik nima z nikomer težav (če le kak pir al dunja pade), torej je tvoje vprašanje brezpredmetno pik1 in Kmet2 2
pik1 Objavljeno November 2, 2015 Opozori Objavljeno November 2, 2015 pred 48 minutami, DAMI34 pravi: ni moj zic, torej neb vedel. Pik nima z nikomer težav (če le kak pir al dunja pade ) .... stari, če se mal spomnim na naše prijetno opletanje "trio adio" v Montenegru letos ... je blo za mene čist zadost razigrano ... .... predvsem tisto "neugodno" jutro pri srečanju s kamionom pri Plužinah ... ... tko da ... DAMI34 in Kmet2 2
DAMI34 Objavljeno November 2, 2015 Opozori Objavljeno November 2, 2015 pred 2 minutami, pik1 pravi: .... stari, če se mal spomnim na naše prijetno opletanje "trio adio" v Montenegru letos ... je blo za mene čist zadost razigrano ... .... predvsem tisto "neugodno" jutro pri srečanju s kamionom pri Plužinah ... ... tko da ... ja, a zato si na offroad prešaltal? Sam a veš tam so lahko pa srnice, zajčki in bognedaj medvedi pik1 in Kmet2 2
KARMEN1 Objavljeno November 2, 2015 Opozori Objavljeno November 2, 2015 Ob Sun Nov 01 2015 18:23:10 GMT+0100, Kmet2 pravi: Če sem včeraj zdržal ,danes nisem kratek dan,jutri pa še delovni ,zato ena rutinska bolj za druženje kot moto užitke,Planinsko polje... Piran od daleč... Piran od blizu Poglejte to jezo ko ljudi zmotiš pri jedi za fotografijo ......preživu sm P.S. Karmen zgleda ni lačna Ko se napokamo pa še eno fotko v pozdrav soncu Obala Pirana Mal nas je napihal a nas je sonce napolnilo z energijo za nov delovni teden ,280km in pnevmatike v ilegali lp, Joooojjjjjj, šele na sliki vidim grozeče face, hahahhahahaaaa. Jaz sem bila lačna, ampak kaj sem hotela, če sem tiste kalamare dobila zadnja??? Pa domačinka, phhhhhh.......... Kmet2 in DAMI34 2
pik1 Objavljeno November 2, 2015 Opozori Objavljeno November 2, 2015 ... jah ... srnce mogoče še bi .... :) ... kakšnih zajčkov al pa medvedov se mi pa glih ne gleda ... :( DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno November 2, 2015 Opozori Objavljeno November 2, 2015 Pravkar, pik1 pravi: ... jah ... srnce mogoče še bi .... :) ... kakšnih zajčkov al pa medvedov se mi pa glih ne gleda ... :( kure so tut nevarne, najraj prežijo nekje na relaciji ROAD-offroad KARMEN1, Kmet2 in pik1 3
Whiskey Objavljeno November 2, 2015 Opozori Objavljeno November 2, 2015 pred eno uro, DAMI34 pravi: ni moj zic, torej neb vedel. Pik nima z nikomer težav (če le kak pir al dunja pade), torej je tvoje vprašanje brezpredmetno Ja, ja, pajade. Ne hvali dneva pred TV Dnevnikom. Ko pride nazaj, Januarja al Februarja (?), sej ni važno, boš pa lohka poročal kar pod Vtise Nisem brez veze to napisal. Dobrohotno ... se mi pa Pik že zdele mal smili pred 12 minutami, KARMEN1 pravi: Joooojjjjjj, šele na sliki vidim grozeče face, hahahhahahaaaa. Jaz sem bila lačna, ampak kaj sem hotela, če sem tiste kalamare dobila zadnja??? Pa domačinka, phhhhhh.......... Ne se sekirat. Maš pa lepši nasmeh vs. pogled iz drugega konca mize, ja. Še Dami zgleda kot da bi ga zbudu ob 6-ih po prekrokani noči :-) KARMEN1 1
DAMI34 Objavljeno November 2, 2015 Opozori Objavljeno November 2, 2015 Pravkar, Whiskey pravi: Ja, ja, pajade. Ne hvali dneva pred TV Dnevnikom. Ko pride nazaj, Januarja al Februarja (?), sej ni važno, boš pa lohka poročal kar pod Vtise Nisem brez veze to napisal. Dobrohotno ... se mi pa Pik že zdele mal smili ne vem, ne morem sodit, sem ti že prej napisal. Vem pa da je moj kolega močno prilagodljiv človek, z določenimi dodatki dunje in podobnih opojnih substanc tudi dobro vodljiv in nekoflikten. Zdj pa dost o tem, počakajmo rezultate. Whiskey, Kmet2 in pik1 3
Whiskey Objavljeno November 2, 2015 Opozori Objavljeno November 2, 2015 Pravkar, DAMI34 pravi: ... Zdj pa dost o tem, počakajmo rezultate. Operacija je uspela, pacient pa umrl
pik1 Objavljeno November 2, 2015 Opozori Objavljeno November 2, 2015 pred 17 minutami, DAMI34 pravi: kure so tut nevarne, najraj prežijo nekje na relaciji ROAD-offroad ... po mojih skromnih izkušnjah s kurami ... ... ocenjujem ... da ti kura"prekriźa pot" u bistvu skor povsod ... ... tko da ... previdnost itak ni nikoli odveč ... DAMI34 1
luxsa Objavljeno November 2, 2015 Opozori Objavljeno November 2, 2015 16 minutes ago, DAMI34 said: ne vem, ne morem sodit, sem ti že prej napisal. Vem pa da je moj kolega močno prilagodljiv človek, z določenimi dodatki dunje in podobnih opojnih substanc tudi dobro vodljiv in nekoflikten. Zdj pa dost o tem, počakajmo rezultate. Jest mislm da ce bo zadost piva najdu,pa ce bo zadost vazelina sabo uzeu da bo rincek mazu k ga bojo tepiharji naskocil bo z lahkoto zmogu,cez tri dni pa itak nou vedu kje je biu pa zakaj. DAMI34 in Kmet2 2
Popularna objava RRyDeRR Objavljeno November 2, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 2, 2015 Malo romantike sayo, Ninč., kotzi in 18 others 21
KARMEN1 Objavljeno November 3, 2015 Opozori Objavljeno November 3, 2015 pred 8 urami, izibajker pravi: Nedelja, 1. November. Tuhtam, tole bo zagotovo zadnja taka fura v letošnjem letu. Ob pol enajstih osedlam konjička, nase navlečem temu primerne cote, poveznem čelado na betico in gasa. Do Postojne po ac, potem pa LS (Lagano Sportski) po stari cesti naprej proti morju. Kar konkretno je pihalo, si ne predstavljam kako šele ruka na vipavskem... V Piranu na Punto malo pogledat valove, pa na en kofe. Še malo se posončim na klopci (v neposredni bližini nastane tale snepšot) in odrinem proti domu. V Strunjanu kratek postanek pri križu od koder se ponuja lep panoramski razgled. Hočem vozit še po dnevu, zato grem kmalu dalje. Domov pridem ravno pravi čas za pozno kosilo oz. zgodnjo večerjo. Glede na slikovne prispevke (ene par postov nazaj) pa obstaja utemeljen sum, da se je taisti dan v Piranu martinčkalo kar nekaj motosvetovcev... Mislim, da smo se srečali v Piranu izibajker 1
motolover Objavljeno November 3, 2015 Avtor Opozori Objavljeno November 3, 2015 9 hours ago, izibajker said: Zelo varna ročica za zavoro. Da ti ne bo popustila, ravno takrat, ko jo boš najbolj potreboval! builder in izibajker 2
CeneR Objavljeno November 3, 2015 Opozori Objavljeno November 3, 2015 pred 16 urami, Whiskey pravi: Vprašanje, če ga bo še mikal se vozit po jebinah. Njegov bodoči sovoznik ima po končanih turah z vsemi težave. Upam, da bo Pik ta prvi kateri se ne bo vrnil pod stresom. Čeprav močno dvomim. Dami, a tisto je smukec na zicu? Foušija je hudič,čez 2 meseca bo pa Stanovnik na tapeti. motolover, DAMI34 in pik1 3
KARMEN1 Objavljeno November 3, 2015 Opozori Objavljeno November 3, 2015 pred eno uro, motolover pravi: Zelo varna ročica za zavoro. Da ti ne bo popustila, ravno takrat, ko jo boš najbolj potreboval! Hahahaaa, jaz imam ročico od sklopke tako elegantno ukrivljeno . Zakaj le ? maus 1
motolover Objavljeno November 3, 2015 Avtor Opozori Objavljeno November 3, 2015 Sklopka ni tak problem, ročica zavore lahko poči in se lahko zaradi tistih par privarčevanih € posloviš ali še kaj hujšega builder 1
Popularna objava NumLock Objavljeno November 3, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 3, 2015 (popravljeno) Kratek kolaž dvodnevnega kruzanja po najlepših delih Slovenije. Popravljeno November 3, 2015. Popravil DL650 Problem pri vstavljanju videa ... MPeco, Nearrain, ataIBA in 7 others 10
izibajker Objavljeno November 3, 2015 Opozori Objavljeno November 3, 2015 pred 2 urami, motolover pravi: Sklopka ni tak problem, ročica zavore lahko poči in se lahko zaradi tistih par privarčevanih € posloviš ali še kaj hujšega Počla bi, če bi jo probal poglihat nazaj. Zaenkrat mi paše tako ukrivljena, itak imam drugi in tretji prst skoz gor. Bom pa pozoren, če bi se nenadejano pojavila kakšna razpoka na ročki. Jo pa takoj vržem dol. Hvala za opozorilo.
builder Objavljeno November 3, 2015 Opozori Objavljeno November 3, 2015 pred 5 urami, motolover pravi: Zelo varna ročica za zavoro. Da ti ne bo popustila, ravno takrat, ko jo boš najbolj potreboval! jest sm že skeptičen za Ebay nakup ročic iz Kitajske, kamoli za tole
skalar36 Objavljeno November 3, 2015 Opozori Objavljeno November 3, 2015 Naj vas pomirim, da so ročke iz ebay-a konkretno dobre. Kako vem!?. Ker sem naročil en komplet, ki potem ni pasal na mojga versota, in so bile potem testne...
builder Objavljeno November 3, 2015 Opozori Objavljeno November 3, 2015 pred 51 minutami, skalar36 pravi: Naj vas pomirim, da so ročke iz ebay-a konkretno dobre. Kako vem!?. Ker sem naročil en komplet, ki potem ni pasal na mojga versota, in so bile potem testne... nism nič rekel, da niso, le skepsa je prisotna
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno November 3, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 3, 2015 Zadnja vožnja v tem letu. Čudoviti vreme, Celjska kotlina v soncu in prijetno toplo. Na Trojane po gibanico in potem kam? Preko Trbovelj domov. Jutri še eno generalno čiščenje in motor gre na zimovanje. Še ena fotka zanimivih številk. Čez dobre 4 mesece pa zopet. Malo zavidam krajem, kjer je bolj toplo. Po drugi strani pa dobre 4 mesece pavze - u je noro zopet se po dolgem času zopet vsest na motor. Scarabeo Fantocci, DXR16, a79 in 19 others 22
Popularna objava Zivnorc Objavljeno November 3, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 3, 2015 Verjetno je to-to za letos.... :D Fočk. Se vidimo naslednje leto :ras: skalaprava, pik1, MPeco in 13 others 16
NumLock Objavljeno November 3, 2015 Opozori Objavljeno November 3, 2015 pred 36 minutami, Scarabeo 500 pravi: Zadnja vožnja v tem letu. Scarabeo Menda ja ne? Vreme bo še zelo lepo za kakšen krog, tudi do 16°C. Zelo lep motor imaš. Lepa številka na števcu, nimaš kaj. Danes sem šel po malo močnejše rokavice, tako da planiram še kakšno vožnjo po bližnji okolici glede na obete vremenarjev.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se