Scarabeo 500 Objavljeno November 3, 2015 Opozori Objavljeno November 3, 2015 pred 23 minutami, DL650 pravi: Menda ja ne? Vreme bo še zelo lepo za kakšen krog, tudi do 16°C. Zelo lep motor imaš. Lepa številka na števcu, nimaš kaj. Danes sem šel po malo močnejše rokavice, tako da planiram še kakšno vožnjo po bližnji okolici glede na obete vremenarjev. Tako je to, enkrat moraš končati. Za vikend me ni doma. Pri nas pa kar stiska mraz. Ampak, če bi imel svojo garažo, ga sploh ne bi dal na počivanje. Tako pa gre počivati h kolegu. Ja, tudi ti imaš lep motor, haha. Vreme pa kar naj bo lepo. Uživajte še teh par resnično lepih dni, Scarabeo. skalar36 1
Borutt Objavljeno November 3, 2015 Opozori Objavljeno November 3, 2015 pred 58 minutami, Zivnorc pravi: Verjetno je to-to za letos.... :D Fočk. Se vidimo naslednje leto :ras: Mislim, da je tista slika z registrsko tablico že na poti . DAMI34, pik1, Zivnorc in 2 others 5
Popularna objava Nearrain Objavljeno November 3, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 3, 2015 (popravljeno) Jadranka o j n l a j n . . . Popravljeno November 3, 2015. Popravil Nearrain KyoKon, skalaprava, DAMI34 in 29 others 32
Popularna objava Whiskey Objavljeno November 3, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 3, 2015 pred 11 urami, cene_r pravi: Foušija je hudič,čez 2 meseca bo pa Stanovnik na tapeti. Cene, kaka foušija neki ?!? Kje si pa to najdu? Bil sem praktično že po celem svetu, zato si z nepomembnimi stvarmi več ne krajšam časa. Grem kamor mi paše in to si še vedno lahko privoščim kadar želim. In kamor želim! Seveda za to ne rabim nobenga novačit, mu težit in ga prepričevat. Vsa svoja pota sem si sam organiziral. Kot sem že napisal: Isti osel ne gre dvakrat na led. Kaj si kdo o tem misli, mi pa dol v... Stanovnik je pa svoja zgodba. Nekatere zna že zdej, 2 mesca prej razburit. Ne mešat hruške z bananami Sem ga mislil za letos preskočit, pa si mi dal novega elana Mogoče si celo premislim. No, po uvodnemu razgibavanju prstov pri pozornosti do soseda, ne preveč zgovornega Ceneta, sledi bolj "resen" tekst. Zgleda, da so Jadranski projektili na pisti samo še s skrajšanim dometom in programom. Jaz sem jo potegnil standardno do Paklenice, 610 km. Celo z Dinkom sva na 20 st. vrelem soncu klepetala 2 uri. Štart ni bil za vsakega. Pri minusu in megli tokrat nisem brisal zarosenega vizirja, ampak bi rabil strgalko za pucanje ledu z njega. Za silo sem ga sproti praskal vse do Štampetovega mostu. No, nad Reko je bilo že žgečkljivih 7 st., spodaj pa vročina na 12. V Karlobagu so se obiskovalci že sprehajali v kratkih rokavih, v Paklenici pa enako oblečeni telovadili otroci na šolskem dvorišču. Nazaj grede so mi pri Križcu zaupali, da je gospod Morovič, alfa in omega Zajčkove krivine, dobil prekomando v domači Šibenik. Informacija ni bila zastonj, stala je celih 250 Kn. Skratka, kaj naj rečem, da spet ne bo kdo, še posebej užaljen. Fajn je blo. Škoda, ker je foto ostal doma tako, da ni videti lepe zelene barve morja pri Šarič Dragi Inovativen pristop k prikazu dobrot s krožnika. Prepuščam domišljiji kaj je bilo na talerjih Tisti kateri je cincal je zamudil tole SuNa, RobiRoberto, mladench in 24 others 27
Popularna objava DAMI34 Objavljeno November 4, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 4, 2015 Spet sm vtisnu SEBA33, MPeco, MiNa in 18 others 21
Popularna objava a79 Objavljeno November 4, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 4, 2015 18°C? Tole treba izkoristit.. Janezs, MPeco, DAMI34 in 9 others 12
tonystx Objavljeno November 4, 2015 Opozori Objavljeno November 4, 2015 pred 21 urami, Whiskey pravi: Cene, kaka foušija neki ?!? Kje si pa to najdu? Bil sem praktično že po celem svetu, zato si z nepomembnimi stvarmi več ne krajšam časa. Grem kamor mi paše in to si še vedno lahko privoščim kadar želim. In kamor želim! Seveda za to ne rabim nobenga novačit, mu težit in ga prepričevat. Vsa svoja pota sem si sam organiziral. Kot sem že napisal: Isti osel ne gre dvakrat na led. Kaj si kdo o tem misli, mi pa dol v... Stanovnik je pa svoja zgodba. Nekatere zna že zdej, 2 mesca prej razburit. Ne mešat hruške z bananami Sem ga mislil za letos preskočit, pa si mi dal novega elana Mogoče si celo premislim. No, po uvodnemu razgibavanju prstov pri pozornosti do soseda, ne preveč zgovornega Ceneta, sledi bolj "resen" tekst. Zgleda, da so Jadranski projektili na pisti samo še s skrajšanim dometom in programom. Jaz sem jo potegnil standardno do Paklenice, 610 km. Celo z Dinkom sva na 20 st. vrelem soncu klepetala 2 uri. Štart ni bil za vsakega. Pri minusu in megli tokrat nisem brisal zarosenega vizirja, ampak bi rabil strgalko za pucanje ledu z njega. Za silo sem ga sproti praskal vse do Štampetovega mostu. No, nad Reko je bilo že žgečkljivih 7 st., spodaj pa vročina na 12. V Karlobagu so se obiskovalci že sprehajali v kratkih rokavih, v Paklenici pa enako oblečeni telovadili otroci na šolskem dvorišču. Nazaj grede so mi pri Križcu zaupali, da je gospod Morovič, alfa in omega Zajčkove krivine, dobil prekomando v domači Šibenik. Informacija ni bila zastonj, stala je celih 250 Kn. Skratka, kaj naj rečem, da spet ne bo kdo, še posebej užaljen. Fajn je blo. Škoda, ker je foto ostal doma tako, da ni videti lepe zelene barve morja pri Šarič Dragi Inovativen pristop k prikazu dobrot s krožnika. Prepuščam domišljiji kaj je bilo na talerjih Tisti kateri je cincal je zamudil tole 1 x lignji na žaru s pomfrijem 1 x mešana solata 1 x Karlovačko veliko 1 x ...tist prazn talar me je pa čist zje... Kar se tiče jedilnika pr Dinku pa res ne rabš ful domišlije DAMI34, builder in ataIBA 3
Whiskey Objavljeno November 4, 2015 Opozori Objavljeno November 4, 2015 (popravljeno) Niso bli s pomfrijem, pa tudi solata ni bla zmešana Z desnega premakneš orodje na levega pa si zmagal Pa ne zamert p.s. Fora je pa dobra, a ne? Popravljeno November 4, 2015. Popravil Whiskey ataIBA 1
Popularna objava Nearrain Objavljeno November 4, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 4, 2015 Jadranka TIMES Po jutru se dan pozna, pravijo . . . ergo navsezgodaj sva se odpeljala z zverjo poscat plazo . . . mal kasnej se posrat malo Paklenico . . . sledil je takticen umik cimdlje od mesta zlocina . . . ... komaj sem zdrzal do Senja, kjer sem tudi jaz opravil svoje preden so zaznali polucijo, sem jo v nizkem letu ucvrl nazaj proti Dinku . . . Dinko je priskocil na pomoc s polnilom . . . prisel sem namrec prazen . . . vse je ostalo v Senju travarica naj bi bojda pomagala pri prebavi . . . KOLA smo ga sral . . . peristaltika je cela jeba, ce je lepa cesta Janezs, DXR16, SuNa in 18 others 21
Popularna objava NX650 Objavljeno November 5, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 5, 2015 Včerajšnji dan je bil prelep da ga nebi izkoristil, prej iz službe.. pri nas 12 stopinj... akcija V Josipdolu tankanje, tako je to ko greš s praznim od doma Nekaj najlepšega.. ko prideš novembra na jadranko Do Karlobaga res lepo.. sonce.. uživancija... Vračal sem se iz Karlobaga proti Gospiču, tale cesta preko velebita ja lepa... Slika en ovinek pred Baškimi Oštarijami Pri Slunju me je dobila noč, zapasalo nekaj pojest , tole priporočam, gostilna Mirjana (Rastoke, nekaj km iz Slunja v smeri Karlovca) Uživancija, dobro izkoriščeno popoldne .... Relacija.. Brežice- Karlovac- Josipdol- Vratnik- Slunj- Karlobag- Baške Oštarije- Gospič- Lički Osik- Korenica- Karlovac- Brežice znese 540 km Doma ob povratku 8 stopinj, cesta super povsod, le senčne lege znajo bit mokre... uživancija CeneR, maxiscooter, NumLock in 19 others 22
Popularna objava Nearrain Objavljeno November 5, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 5, 2015 Od Vardara pa do Triglava . . . pardoniram . . . od Zrmanje do Senja in nazaj Kola je blo dons . . . ataIBA, NumLock, CeneR in 27 others 30
Popularna objava kaca1 Objavljeno November 5, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 5, 2015 (popravljeno) pred 3 urami, Nearrain pravi: Kola je blo dons . . . Nč ni blo kola - bom js dela povedu kuk je blo.... Najbrž ne bi tega danes pisal, če ne bi bilo tako toplo tegale novembra dan in se mi ne bi pripetilo, kar se je. Fura je bila le do Grčarevca in nazaj, čeprav je bila mišljena malo drugače. Danes ni šlo vse po načrtih. Pravzaprav NIČ ni šlo po načrtih! Peljem se jaz proti Postojni, že kmalu - malo iz Vrhnike, kjer je semafor ob delovni zapori, se mi prižge lučka...."no, ravno do postojenskega OMVeja bo, kjer bova dobila vsak svojo dozo - moped župco, jaz pa en kofetek" si mislim, " potem pa naprej proti Cerknem, Baški Grapi,...." Na vrhu klanca od Kalc proti Grčarevcu pa se motor začne nekam čudno obnašat .....stisnem sklopko.....motor hitro začne izgubljat hitrost, pod ritjo pa je en čuden občutek - kot bi se vozil po travi. Ustavim cca 20 metrov za tablo "Grčarevec". "Kaj pa je zdej to - nekam čudno nizek motor je ratal ..." Zlezem dol, ... pogledam...PRAZNA GUMA! OK, "brez panike" bi rekel Švejk, jaz pa: "A že dolgo nisi flikal, a ne!? No, boš pa zdej!" Za take slučaje imam s sabo NNNP komplet (kaj to pomeni, najbrž veste - vsaj tisti malo starejši) ...snamem kufre, poiščem luknjo (res je bila samo luknja - brez kakega žeblja ali šraufa, zato je guma tudi tako hitro spustila sapo), poiščem še glisto in nekaj orodja in ......voila.... - glista je noter. Še napumpam in preverim... ...po moje bo do prve črpalke. Tam bom še malo dopumpal in itak moram še tankat.... Ja, Nič Nas Ne Sme Presenetiti! Pa sem bil vseeno! No, bolj prav bi bilo, če bi rekel razočaran. Razočaran nad kolegialnostjo motoristov. Namreč....res ni več višek sezone, a se je kljub temu mimo mene, medtem, ko sem tik ob cesti krpal gumo (videlo se je, da nekaj ni v redu, če sem imel snete kufre, slečeno jakno, čelado,nekaj počel okrog motorja,...), peljalo vsaj 20, če ne več, motoristov, nekaj celo 2x - še v obratni smeri. Samo ENEMU!!! izmed njih pa se je zdelo vredno ustavit in povprašat, kaj je narobe - ponudit pomoč! (Ne vem ne kdo si, ne od kod si, imel si NM tablico - HVALA ti za lepo gesto. Če to bereš in se kdaj srečava, pocukaj me za rokav, da ti častim - ti me boš lažje spoznal, kajti jaz sem bil brez čelade, ti pa ...) Ostali pa.....zamislite se malo!!! - nič ne "jokam" - da ne bo pomote ali nepotrebnih komentarjev. Jaz sem gumo popravil in se odpeljal naprej, oziroma nazaj (sam - brez tuje (vaše) pomoči). Mimogrede - zadnja, katero sem takole nafilal, me je, iz same hvaležnosti, še 15 jurjev kilometrov vozila naokrog! Kaj pa vi?! Vi, ki ste se peljali mimo. Mogoče se vam lahko kaj podobnega zgodi,...nekje, kjer ne bo niti signala ali boste mogoče imeli prazen telefon, da o kakšnem "nnnp" kompletu ne govorim. Mogoče, Bog ne daj!, se vam zgodi kaj hujšega....nekdo pa se bo samo peljal mimo....Kakšno mnenje si boste ustvarili o njem?! ....da nadaljujem....Ker mi je krpanje, kljub temu, da sem to že počel "za cesto", vzelo toliko časa, da se mi ni izplačalo nadaljevati pot, motorju pa je tudi že krulilo v kestlu, sem obrnil proti Logatcu. Na MOLu sem še enkrat preveril tlak, z bencinom "izpral pajčevine v kestlu", namen sem imel si privoščit še eno kavo v sosednjem lokalu, ampak..........ugotovil sem....... da nimam niti prebite pare s sabo, niti vozniške niti kateregakoli drugega dokumenta!!!.....hmmmmmmm Za tako kratko (dobrih 160 km) pot, se je nabralo čist preveč vtisov! Pa še nč prida niso No, kola j'blo dons pa nč drgač! Popravljeno November 5, 2015. Popravil kaca1 DXR16, igc1, Kmet2 in 23 others 26
Lipstick Objavljeno November 6, 2015 Opozori Objavljeno November 6, 2015 Si pol bencin na kredo dubu ??, se mi je zgodila podobna zanimacija, od kredita ni blo nič ( dva piva sva pa z ženo že popila - takrat sem še veliko kolesaril ) sem zastavil fotoaparat , ........
drmr69 Objavljeno November 6, 2015 Opozori Objavljeno November 6, 2015 na našem koncu izpolniš in podpišeš nek formular da boš gorivo prišel plačati v 24. urah in je to to. Je pa res, da sem za nekakšno identifikacijo imel s seboj vsaj prometno.
kaca1 Objavljeno November 6, 2015 Opozori Objavljeno November 6, 2015 pred eno uro, Vezalka pravi: Si pol bencin na kredo dubu ??, se mi je zgodila podobna zanimacija, od kredita ni blo nič ( dva piva sva pa z ženo že popila - takrat sem še veliko kolesaril ) sem zastavil fotoaparat , ........ Ja, kakopak!? pred 15 minutami, drmr69 pravi: na našem koncu izpolniš in podpišeš nek formular da boš gorivo prišel plačati v 24. urah in je to to. Je pa res, da sem za nekakšno identifikacijo imel s seboj vsaj prometno. Tudi to drži in sem imel priložnost spoznat ta formular. Kljub temu, da sem ga izpolnil, podpisal itn. je bil račun tudi že poravnan v cca 10ih minutah - prijatli pač! Moram pa pohvalit prijazno prodajalko na MOLovem BSu za prijazen, korekten odnos in pomoč pri urejanju tega, neljubega "vtisa"
UnionJack Objavljeno November 6, 2015 Opozori Objavljeno November 6, 2015 kok ene gnjavaže za 20€.... po dolenskem k romi tankajo brez plačila jim pa nobenih formularjev ne ponujajo gsxf750, pik1, maxxa in 4 others 7
kaca1 Objavljeno November 6, 2015 Opozori Objavljeno November 6, 2015 pred eno uro, UnionJack pravi: kok ene gnjavaže za 20€.... po dolenskem k romi tankajo brez plačila jim pa nobenih formularjev ne ponujajo Ja, saj imaš prav.....to ne paše več v to temo ....bil je pa vtis ! UnionJack in pik1 2
DAMI34 Objavljeno November 6, 2015 Opozori Objavljeno November 6, 2015 Sam čist na kratko, če rabi kdo ob cesti pomoč, je močno zaželjeno, da pomaha ali kakorkol pokaže...js ne vem kdo flika gumo, kdo pa feltno čisti. Nearrein 2 fotka je narobe obrnjena škoda, k je res lepa
Snečer Objavljeno November 6, 2015 Opozori Objavljeno November 6, 2015 pred 6 minutami, DAMI34 pravi: Sam čist na kratko, če rabi kdo ob cesti pomoč, je močno zaželjeno, da pomaha ali kakorkol pokaže...js ne vem kdo flika gumo, kdo pa feltno čisti. Nearrein 2 fotka je narobe obrnjena škoda, k je res lepa Očitno je pričakoval, da se vozijo sami vulkanizerji je pa to psihologija. Ob prometni cesti "noben" ne bo ustavil, ker si misli, saj bo drugi (razen če bi res mahal). Na odročni cesti pa bo že prvi ustavil. Je pa danes nevarno ustavljat, lahko da bi šlo za namišljen defekt in romuna. motolover in Zivnorc 2
DAMI34 Objavljeno November 6, 2015 Opozori Objavljeno November 6, 2015 pred 4 minutami, Snecer pravi: Očitno je pričakoval, da se vozijo sami vulkanizerji je pa to psihologija. Ob prometni cesti "noben" ne bo ustavil, ker si misli, saj bo drugi (razen če bi res mahal). Na odročni cesti pa bo že prvi ustavil. Je pa danes nevarno ustavljat, lahko da bi šlo za namišljen defekt in romuna. no ja, če si pussi potem je bolje da se nikjer ne ustaviš Romuni pa niso nevarni, preverjeno. builder 1
Kmet2 Objavljeno November 6, 2015 Opozori Objavljeno November 6, 2015 pred 3 urami, DAMI34 pravi: Sam čist na kratko, če rabi kdo ob cesti pomoč, je močno zaželjeno, da pomaha ali kakorkol pokaže...js ne vem kdo flika gumo, kdo pa feltno čisti. Nearrein 2 fotka je narobe obrnjena škoda, k je res lepa Mednarodni znak za motorista v težavah je čelada pred prvim kolesom na tleh . Pips, pik1, sohen in 5 others 8
DAMI34 Objavljeno November 6, 2015 Opozori Objavljeno November 6, 2015 pred 3 minutami, Kmet2 pravi: Mednarodni znak za motorista v težavah je čelada u grmoulju UnionJack, pik1 in Kmet2 3
Popularna objava pik1 Objavljeno November 6, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 6, 2015 . .... glih kar razdevičil Pirelli MT21 .... .... hudoooooo ... :) :) :) builder, Whiskey, MiNa in 14 others 17
Whiskey Objavljeno November 6, 2015 Opozori Objavljeno November 6, 2015 (popravljeno) @Nearrain: Kolk je tistga pešačenja gor in dol pri Kupi? @Pik1: Opa, resne gume, za avanturo Kje so pa pristale Hidenau? Popravljeno November 6, 2015. Popravil Whiskey
Nearrain Objavljeno November 6, 2015 Opozori Objavljeno November 6, 2015 1 hour ago, Whiskey said: @Nearrain: Kolk je tistga pešačenja gor in dol pri Kupi? @Pik1: Opa, resne gume, za avanturo Kje so pa pristale Hidenau? Krupo mislis?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se