Popularna objava maus Objavljeno November 9, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 9, 2015 vsem, ki ste se vozili en lep pozdrav Zivnorc, DXR16, DAMI34 in 7 others 10
Cartman Objavljeno November 9, 2015 Opozori Objavljeno November 9, 2015 54 minutes ago, Zivnorc said: ... še ena zadnja fura letos... ... no slika glih ni umetniška... vidi pa se nekaj.... od doma... okoli Šmarne gore... Kamnik... Črnivec ... Gornji grad.....Trojane na Over Mura moving cake... ...Krtina na AC.... pa domov. Zdej pa res dost za letos ... pa ne me provocirat več.... k res nam šou več... .... mogoče... mislm... ... Norc, kaj je tole? to nč ne bobni?!?!!? 40 minutes ago, maus said: vsem, ki ste se vozili en lep pozdrav Tud tebi mausi, tud tebi, kjerkol že si.... maus in Zivnorc 2
NumLock Objavljeno November 9, 2015 Opozori Objavljeno November 9, 2015 (popravljeno) Danes je padlo samo 50km. Sem šel malo nove kufre preluftat (stranske), pa po centru mesta sem se malo vozil, da sem se testiral, če se bom lahko vzdržal "prerivanja" na semaforjih. Z kufri ne bi bilo ravno najbolj prijetno! Popravljeno November 9, 2015. Popravil DL650
Zivnorc Objavljeno November 9, 2015 Opozori Objavljeno November 9, 2015 pred 25 minutami, Cartman pravi: Norc, kaj je tole? to nč ne bobni?!?!!? ...eh...nč .... qrc... kt da bi se vozu na sesaucu.. ... zdej te ne bom mogu več ustrašit z auspuhi... se bom mogu ustavt pa te v rt sunt, da me boš opazu, da mi boš pol lahko fakiče kazu.. builder 1
maus Objavljeno November 9, 2015 Opozori Objavljeno November 9, 2015 pred 29 minutami, Cartman pravi: Norc, kaj je tole? to nč ne bobni?!?!!? Tud tebi mausi, tud tebi, kjerkol že si.... Js sm tut tam, kjer nisem builder in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno November 9, 2015 Opozori Objavljeno November 9, 2015 (popravljeno) pred 42 minutami, Cartman pravi: Norc, kaj je tole? to nč ne bobni?!?!!? bobni res nč, ma pa dimnik ko TEŠ6 pred 13 minutami, maus pravi: Js sm tut tam, kjer nisem to je ta pravi ninja odgovor Popravljeno November 9, 2015. Popravil DAMI34 builder, maus in Zivnorc 3
builder Objavljeno November 9, 2015 Opozori Objavljeno November 9, 2015 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: bobni res nč, ma pa dimnik ko TEŠ6 TEŠ6 nima tak vlkega DAMI34, Zivnorc in sayo 3
NumLock Objavljeno November 9, 2015 Opozori Objavljeno November 9, 2015 Fantje, zgrešili ste temo. Za takšne medsebojne debate z citiranjem imate "čvekalnico". Danilo D in sayo 2
Popularna objava otim Objavljeno November 9, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 9, 2015 (popravljeno) Par slik od sobote, blo je ubitačno! druga slika: nerrain se privaja na islam:) tretja slika: skalar v brutalnem nagibu:P Popravljeno November 9, 2015. Popravil otim MiNa, Nearrain, Keiko in 18 others 21
Popularna objava nejc74 Objavljeno November 10, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 10, 2015 Motoristi : Zima = 1 : 0 Ni se konec s prelazi v Alpah, pa novo jakno za mrzle dni sem lahko preizkusil. notranc, pik1, NumLock in 16 others 19
Popularna objava UnionJack Objavljeno November 10, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 10, 2015 Danas? evo, 2 kila sardele i 3 kugle vanilije? Synth, sayo, otim in 25 others 28
motolover Objavljeno November 10, 2015 Avtor Opozori Objavljeno November 10, 2015 Fotogenična tale Katarina. UnionJack 1
pik1 Objavljeno November 10, 2015 Opozori Objavljeno November 10, 2015 pred 4 urami, UnionJack pravi: Danas? evo, 2 kila sardele i 3 kugle vanilije? .... i tata bih to radio ... :) tonystx, DAMI34, Bmflar in 1 other 4
Popularna objava tonystx Objavljeno November 11, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 11, 2015 Me pokliče kolega in me zelo težko prepriča za eno furo do Dinkota. Prvič doživel meglen Kvarner in severno Dalmacijo. Je pa lepš, če mal piha kot pa vlaga na asfaltu. Razgled omejen Dvojajčna dvojčka builder, SuNa, NumLock in 15 others 18
Popularna objava motolover Objavljeno November 11, 2015 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno November 11, 2015 Včeraj sta manjkala. jskrablin, Wakasaki, HyperJack in 17 others 20
Popularna objava sunnygirl Objavljeno November 11, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 11, 2015 It was a perfect day a79, stromar-aly, Schultz in 21 others 24
skalaprava Objavljeno November 11, 2015 Opozori Objavljeno November 11, 2015 pred 22 minutami, motolover pravi: Opa, novi stroj že nabira kilometre....čestitam motolover, jskrablin, sayo in 1 other 4
otim Objavljeno November 11, 2015 Opozori Objavljeno November 11, 2015 Bi mel z veseljem, ampak brez rdečega vzorca po možnosti:) motolover in TakeALookAround 2
motolover Objavljeno November 11, 2015 Avtor Opozori Objavljeno November 11, 2015 Moral sem vzeti rdečega, da ga lahko skrijem med jagode. Sunnygirl, tukaj mimo sem šel danes popoldne. Lepo spolzka cesta. solorider, sunnygirl in builder 3
Popularna objava a79 Objavljeno November 11, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 11, 2015 Ena zadnjih, ce ne zadnja letosnja.. 240 km, od doma - Kocevje - Crnomelj - Metlika - NM - Sentjernej - Skocjan - Bucka - Sevnica - Brunk - Mokronog - domu... Po sencnih predelih vlaga, drgac pa lustnu... KyoKon, Schultz, DXR16 in 15 others 18
Popularna objava stromar-aly Objavljeno November 12, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 12, 2015 (popravljeno) Na šiht, pa malo okrog uživat na soncu. Zjutraj so frišne 4 stopinje Ampak vožnja v sončnem vzhodu odtehta mrzle prste Popravljeno November 12, 2015. Popravil stromar-aly MarkoR, Fantocci, Kmet2 in 15 others 18
Popularna objava motolover Objavljeno November 12, 2015 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno November 12, 2015 Temperature so kazale topleje v centralni Sloveniji kot na Obali in sem jo ubral proti Trojanam, Mozirju in pristal v "prelepem" Šoštanju, kjer se pretakajo milijarde v zrak in milijoni v žepe direktorjev, ki ne vedo povedati odkod jim te vsote na sefu. Na črpalki sem si privoščil kavo in opazil zanimivo opozorilno nalepko. Najbrž jo imajo, ker Štajerke veljajo za nevarne ženske. Šoštanj sicer ni bil končni cilj, želel sem si priti na to goro nad Polzelo, ki se imenuje Gora Oljka. Po nekaj lepih km ozke asfaltirane ceste skozi gozd prideš skoraj do vrha, potem je kak km makadama, ki ravno prav pride za poskus vožnje v stoje in vožnjo v Enduro mode. Na vrhu razgled zaradi drevja ni kdo ve kak, je pa vseeno zelo lepo. Zanimiv napis o letu obnove cerkve. In še pogled na šoštanjski dim(nik), tokrat od zgoraj. Domov po cesti čez Trojane in to je to za današnje popoldne. 166 km, temperatura do 21 stopinj. jskrablin, Mavti, UnionJack in 21 others 24
sayo Objavljeno November 12, 2015 Opozori Objavljeno November 12, 2015 pred 23 urami, motolover pravi: Včeraj sta manjkala. Prou lep je, mal izstopa iz povprečne sivine UnionJack in motolover 2
sunnygirl Objavljeno November 12, 2015 Opozori Objavljeno November 12, 2015 Ob 11.11.2015 20:44:06, motolover pravi: Moral sem vzeti rdečega, da ga lahko skrijem med jagode. Sunnygirl, tukaj mimo sem šel danes popoldne. Lepo spolzka cesta. Res je, sem šla kar zelo previdno. Hmmm, enega motorista sem sicer srečala tam, pa enega na poti nazaj, ne vem pa če si bil to ti...
motolover Objavljeno November 12, 2015 Avtor Opozori Objavljeno November 12, 2015 Tja sem šel čez Ljubelj, nato spodaj po dolini do Beljaka kupiti komplet za krpanje gum (razlog za vožnjo je potreben) in preko Korenskega sedla in KR G proti domu. Se vidi, da Jodlarji niso na sončni strani Alp, ker je res vse sluzasto in sonca popoldne praktično več ni. Mogoče je bolje v smeri Bad Kleinkirchheima, ki je bolj osončen. Samo je vseeno treba priti do tja in nazaj, po AC skozi tunel pa ni ne luštno, ne poceni. sunnygirl in builder 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se