Jetam Objavljeno Julij 12, 2015 Opozori Objavljeno Julij 12, 2015 Vtis.....Šel gledat moj ""mogoče"" novi motor. Pa se je vseeno cca 200km nabralo PS Lep je ko kur..a. (Rdeč) builder, Janezs, UnionJack in 2 others 5
Popularna objava Janezs Objavljeno Julij 12, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 12, 2015 (popravljeno) Planica Potem pa čez Trebiž na Mangart Srečal tega strica v kroksah na polno otovorjenem skuterju. Menda, je cel balkan prevozil z njim in je na poti že 10 dni. Pod čelado se smejim, sam ni vidt. Popravljeno Julij 12, 2015. Popravil Janezs SuNa, gsxf750, Fantocci in 19 others 22
Popularna objava Janezs Objavljeno Julij 12, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 12, 2015 Namen je bil kopanje nekje v Istri, in ker ne poznam dobro obmorskih krajov ala Poreč, Novigrad itd. (Na morje smo hodili v Kvarner ali pa Dalmacijo), ne najdeva primernega kotička, oziroma kristalno čiste vode, ki sva jo vajena iz krajov tam proti Vzhodu, kopanje odpade. Pa nič zato: Cerknica - Črni kal - Potem pa v smeri Buzet, in da se izogneva čakanju na Sočergi (Carinik je isti kot Igor Bavčar, isti) , čez Brezovico pri Gradinu, nato pa naprej Oprtalj, si ogledava bolj od daleč Motovun, Novigrad, Poreč, Funtana, Vrsar potem pa nazaj. V Oprtalju se ustaviva še na zelo dobrem kosilu, potem pa domov. 320Km. Lušnu k stu mater. Malca. igorkr, TakeALookAround, SuNa in 14 others 17
pik1 Objavljeno Julij 12, 2015 Opozori Objavljeno Julij 12, 2015 pravjo da je rana ura zlata ura men se ni zdel ... ja edin ob takihle urah mi naša pusti bit na MS-ju ...
Popularna objava bajkr88 Objavljeno Julij 12, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 12, 2015 janezs a to si hčerko zravn vzel dns sou mal crosse pogledat v okolici žirou http://tinyurl.com/o9sv9za vandrovec, Janezs, Schultz in 11 others 14
pajkica Objavljeno Julij 12, 2015 Opozori Objavljeno Julij 12, 2015 ... ja edin ob takihle urah mi naša pusti bit na MS-ju ... mislila sem vožnjo včeraj
vandrovec Objavljeno Julij 12, 2015 Opozori Objavljeno Julij 12, 2015 Srečal tega strica v kroksah na polno otovorjenem skuterju. Menda, je cel balkan prevozil z njim in je na poti že 10 dni. ...stric zna uživat. Sem pa tudi sam bil včeraj v Planici, Reziji, Bled... Janezs 1
Banjo Objavljeno Julij 12, 2015 Opozori Objavljeno Julij 12, 2015 Danes v Točak po sir. http://www.opg-novkovic.com/index.html O vtisih še ne morem nič napisat, ker še nisem poskusil sira. Janezs, builder, Kmet2 in 2 others 5
Popularna objava pik1 Objavljeno Julij 12, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 12, 2015 . ... dons sem se s "tabelim" mal vozil ... maxxa, RobiRoberto, KyoKon in 10 others 13
Robson Objavljeno Julij 12, 2015 Opozori Objavljeno Julij 12, 2015 (popravljeno) Današnja fura iz Sinja preko Drvarja in slapov Une se je končala v Čardakljah. Spanje z zajtrkom 25 KM. Večerja s pršutom, kajmakom, uštipci, telečjim sačem in šobsko solato tudi en toliko... Hujšal bom jutri po zajtrku.... Parking motorja zagotovljen pred kmečko zadrugo - za drugam motor itak ni... Sploh takle umazan.... Popravljeno Julij 12, 2015. Popravil Robson builder in Janezs 2
Janezs Objavljeno Julij 12, 2015 Opozori Objavljeno Julij 12, 2015 janezs a to si hčerko zravn vzel dns sou mal crosse pogledat v okolici žirou 20150712_113738.jpg 20150712_114020.jpg 20150712_113840.jpg 20150712_114053.jpg 20150712_114033.jpg http://tinyurl.com/o9sv9za Ne gospodična ni moja hčerka in je zasedena.
bajkr88 Objavljeno Julij 12, 2015 Opozori Objavljeno Julij 12, 2015 Haha ja sm te zamenu z unim k je biu u kroksah , slab oz nahitr prebrau
Popularna objava Janezs Objavljeno Julij 12, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 12, 2015 Makedam Horror ride. Tukaj sem falil sem se moral obrnit Osamljeni kraji: Na eni strani napis Na drugi strani srhljiv prizor. :xx: Možgani so kar rabili nekaj časa, da so dojeli... :blink: Arhitektura in okolica se je ves čas ujemala z vtisi SuNa, builder, Joker in 9 others 12
Janezs Objavljeno Julij 12, 2015 Opozori Objavljeno Julij 12, 2015 Haha ja sm te zamenu z unim k je biu u kroksah , slab oz nahitr prebrau Vzeto na znanje bajkr88 1
Robson Objavljeno Julij 12, 2015 Opozori Objavljeno Julij 12, 2015 (popravljeno) Še slikca parkinga Popravljeno Julij 12, 2015. Popravil Robson
Robson Objavljeno Julij 12, 2015 Opozori Objavljeno Julij 12, 2015 Še slikca parkinga Prehud motor , pa še huda garaža, pa sploh ne gre na net...
Popularna objava menih Objavljeno Julij 12, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 12, 2015 skalaprava, ForU2, Fazer03 in 29 others 32
Popularna objava protector Objavljeno Julij 12, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 12, 2015 (popravljeno) Malo na utrke pa preko brda doma ... dva puta Subota je, barem prema računanju vremena u ovom dijelu Europe, šesti dan u tjednu odnosno prvi dan vikenda. Dan kada "radnička klasa" započinje svoj zasluženi tjedni odmor. Liječnici, policija, vatrogasci, blagajnice u samoposlugama i mnogi neimenovani djelatnici u službama koje ne poznaju ovo računanje vremena moguće i neće dijeliti moje oduševljenje vikendom no ja ih razumijem ... doista ih razumijem, iz kojekakvih razloga za koje ne osjećam potrebu da ih nekome objašnjavam. Osjećam zahvalnost određene vrste prema svima koji vikende - ovo sveto vrijeme koje bi moralo biti rezervirano za obitelj, za odmor, za oporavak duha i tijela - troše za "opće dobro", za funkcioniranje sistema i za uspostavu reda i poretka u našoj zajedničkoj okolini. Cijenim ove napore. Ne znam kako da pripomognem - u slučaju potrebe - osim osmjehom, lijepom rječju i zdravim razumom. Vikend - iz moje perspektive - izgledao je nekako "klonirano" ... kakva subota takva i nedjelja. Ako ne postoji bolji plan za subotu ... odi vidi šta ima na Grobniku. A na Grobniku svašta za vidjeti ... ostaje činjenica da sam većinu voznog parka vidio već nekoliko puta, no to nimalo ne umanjuje moje zadovoljstvo susretanja dragih ljudi koje nisam vidio neko vrijeme ... Branka, Gorana, Željka i svih ostalih poznatih. Vidio, pozdravio, štogod poslikao i produžio dalje. Glede voznog parka ... vidim da je porastao broj novih "R jedinica", onaj crni full karbonski Akrap puuuuno bolje izgleda uživo negoli na raspoloživim studijskim fotografijama. Vruće je, unatoč prognozama koje su spominjale posustajanje toplinskog vala i barem privremeno smirivanje toplinskog udara. Nije li pravo vrijeme da - sada ili nikada - dadem lijevi žmigavac kod onog križanja na staroj riječkoj nedaleko Grobnika gdje se spominje Platak, i konačno skrenem ulijevo i bacim pogled na Kvarnerski zaljev s ponešto ozbiljnijih nadmorskih visina. Zamišljeno, učinjeno ... pogled je doista dobar. Da, pogled je doista dobar i Platak je doista zapušten. Volio bih jedan EXC u garaži ... bio bi to ultimativni "alat" za istraživanje okolnih bijelih puteva oko Platka ... 1290 S-ADV je meni ipak draži na asfaltiranim putevima. No dobro, neka od "firtakt" Husqvarni bude također pristajala. Nedjelja. Kasni doručak odrađen, ima dosta vremena do kasnog nedjeljnog ručka. Nisam u specijalnom putnom raspoloženju budući me austrijske i talijanske planinske ceste očekuju tek od utorka ... hajde da pogledam što ima u Hrvatskom Narodnom Zagorju, meni tako dragom dijelu Lijepe Naše (kome nije draga nek to zadrži za sebe ... da si ostanemo dobri i dalje). Znadem da Kotarac nešto kemija ovu nedjelju ... idem pogledati što je smislio ovaj put. Drago moje Zagorje ... skoro isto kao još mi draža moja Slavonija. Čim sam dotaknuo prtenjak, mali Đuka popeezdio ... što ima u tim austrijancima pa da podivljaju kad nanjuše prtenjak ili makadam. Bit će da je genetika ... Vozeći se od Bedekovčine lokalnom cestom prema Novom Marofu, Lovrečan je prvo selo prije Zlatar Bistrice. Na glavnom - i jedinom - križanju u selu, treba skrenuti lijevo. Kasnije samo treba pratiti putokaze ... što će reći, cca 500 metara kasnije skrenuti desno, napustiti dosadni asfalt i ubaciti se u carstvo prtenjaka, lijepih tvrdih zemljanih puteva kroz polja i livade. Gas, gas, gaaaaas ... ništa Đuki ne smetaju cestovne šlapice 120/160 ... piči po prtenjaku kao da ga sto vraga goni. Stvarno, ali stvarno, nije mi jasno ovo s austrijancima i prtenjakom ... nemam ja ništa s time, nemojte mene pitat´ ... sam je pojurio. Ja u dolasku, docent Renato u odlasku ... kaže da mu taman trening počinje. Ajde ... budemo popili RedBull Cola kad završi trening vožnja. Docent Renato, moj dugogodišnji mehaničar, osoba od povjerenja, savjetnik po svim pitanjima oko setupa i najnovijih "apdejta" za KTM motocikle. Znaju ga i mnogi - doista mnogi - Slovenci koji KTM motocikle servisiraju u Hrvaškoj ... htjeli to oni priznati li ne. Dragi kolege, sve Vas pozdravljam ... dijelimo istu strast, iste duhove proganjamo, istim cestama i drumovima vozimo ... marginalne razlike između naših "matičnih" jezika neće me spriječiti da imam kolege s kojima budem polemizirao o najboljoj cesti između Zagreba i Podkorena ili Črnomlja i Pokljuke. Dakako, neće me spriječiti niti u nekim drugim vidovima društvenih aktivnosti ... evo baš radim žutu traku za rukav moje moto jakne kako bih bio lakše prepoznatljiv. Europa zdaj! Alzo, fotografija na kojoj je KTM sa startnim brojem 6 ... ne, nije to EXC niti EXC-F. Moj osobni mehaničar i savjetnik za sva "KTM related" pitanja - docent Renato - prepreku napada na motociklu KTM 250 XC-F ... to je cross-country model za američko tržište. A kaj ti je to XC-F? Američani baš ne poznaju "klasični" enduro kao mi europejci već imaju svoju verziju ... koja zapravo ima puno logike. No, motor je na osnovi modela 250 SXF, adaptiran za njihove Cross Country navike i regule ... mjenjač sa 6 brzina, ovjes sa 4CS vilicom i zadnjim ogibljenjem s polužjem (nije direkt na zadnju vilicu kao EXC), rezervar od finih 9 litara, zadnji kotač je 18 colski a ima i bočnu parkirnu nožicu ... nije potrebno naslanjati ga na glog ili bukvu. Kvaka je u činjenici da ga - american rules, OK - nije moguće registrirati kod nas, no cijena je nevjerojatnih 46.450.- KN (cca 6110 EUR za non-croatian speaking markets). Neodoljivo ... ima još komad ili dva na lageru ... zainteresirani požurite (http://www.moto-spica.hr). Doma ... ručak zove. Starom zagorskom sam došao, nije fora da se istim drumom vratim ... mogao bih preko Sljemena, još od zimus nisam napao Sljeme. Preko Gornje Bistre na crveni spust ... rado bih upoznao Tinu Maze ... i eto me doma. Servus dragi Zagreb moj ... Popravljeno Julij 12, 2015. Popravil protector DAMI34, sayo, mladench in 35 others 38
Popularna objava maus Objavljeno Julij 12, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 12, 2015 danes en majhen krogec ... vtisi so ... slik pa ni https://www.google.si/maps/dir/Ljubljana/Longarone,+Belluno,+Italija/Ljubljana/@46.1520404,13.1739708,9z/data=!4m30!4m29!1m10!1m1!1s0x476531f5969886d1:0x400f81c823fec20!2m2!1d14.5057515!2d46.0569465!3m4!1m2!1d13.7803031!2d46.4940388!3s0x477a7cf0993d6dbd:0x3a92ae46d797705c!1m10!1m1!1s0x4779af7c941abb51:0xf212fd575b8d08fe!2m2!1d12.3005812!2d46.2723568!3m4!1m2!1d12.5993181!2d46.1946231!3s0x47799c123c1fd457:0xe0428576e2a659c!1m5!1m1!1s0x476531f5969886d1:0x400f81c823fec20!2m2!1d14.5057515!2d46.0569465!3e0?hl=sl Nikii, Scarlett, BIZIXXX in 7 others 10
Popularna objava Keiko Objavljeno Julij 12, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 12, 2015 (popravljeno) V petek zvečer sem vzela v roke karto Italije in karto Avstrije … nisem vedla kam it ^_^ Že začnem iskat nove poti po Avstriji ko zvem da so na severu možne plohe – OK, Italija torej Da bo spet nekaj novega, najdem dva prelaza kjer še nisem bila. Najdem pot do tja - da bo zanimiva. Vnesem okvirno pot v spletno karto da vidim če je časovno izvedljiva (me je zadnjič malo izučilo ). Hmmm bi kar šlo. Spišem listek s kraji. V soboto mi celo rata štartat kot zamišljeno – ob 8h iz garaže. Po AC mimo Nove Gorice - do meje, po regionalki do in mimo Vidma (Udine), ven za Ossopo. Tam nekje vmes mi (kot vedno v tistih koncih) rata malo zalutat, tako da sem šla namesto čez Pignano mimo Spilimberga, od tam mimo Maniaga do Barcisa, kjer sem nardila prvo krajšo pavzo za slikat. Med slikanjem me ogovori domačinka in mi kaže hišo na drugi strani jezera in razlaga da tam živi pesnik, ki zelo rad citira svojo poezijo, da grem lahko tja če bi želela slišat. Ji poskušam odgovorit in se trudim z neko mojo "italijanščino" Očitno ji je tisti pesnik zelo pri srcu saj ga je še kar hvalila in da naj si enkrat res vzamem čas in ga grem obiskat. Naredim par fotk … Potem se spakiram nazaj na motor, tista teta se priduša da naj vozim počasi, ji obljubim da bom Naprej po vedno lepi dolini ob reki Cellina, kjer so se očitno lotili prenove ceste in hkrati še urejanja struge. Naredili obvozno cesto, tako da se pride mimo brez težav. Na dveh delih je cesta tudi še v delu, ma normalno prevozna. Z nasmeškom na obrazu se vozim naprej proti severozahodu – res lepi razgledi mi vedno jemljejo dih! Naprej po dolini in na koncu čez Passo S. Osvaldo in spust na drugo stran, čez tunelčke mimo jezera Vajont, malo naprej so opozarjali na ta modre, ki so meli že v obdelavi enega domačina par ovinkov nižje. V Longaroneju naravnost in po lušni ovinkasti cesti. Tukaj je blo malo gneče ker je par avtov malo sanjalo in se je čez ovinke nabrala kolona, ma se je dalo hitro mimo. Srečala sem veliko domačinov motoristov – na poti do … Tam sem zavila na zahod … in potem na jugozahod in čez … … se spustila do Agorda, kjer sem zavila proti severozahodu … … v Cencenighe Agordino na zahod … … in spet čudoviti razgledi na vse strani … do … Od tam čez na drugo stran do križišča z glavno cesto, kjer sem zavila desno – na zahod in mimo jezera Paneveggio … Sledil je spust v Predazzo, kjer sem mogla it tankat. Na bencinski sem čakala enega italijanskega motorista da natanka, ko mi ponudi ročko. Zmeda ga gledam ker mi najprej ni blo jasno kaj mi če povedat, potem le skapiram da mu je ostal bencin. Stočim še kar je ostalo, mu hočem plačat pa ni hotel vzet, se je samo smejal Lepa gesta Dotočim še razliko, motorist je vmes že odpeljal, tako da sem potem tudi jaz kar šibala naprej na zahod … Tukaj je ratalo že kar pošteno vroče, zato sem komaj čakala da se vrnem nazaj v hribe. V Cavalese sem se zaradi zapore in obvoza (kot ponavadi ) malo zgubila, ma hitro ugotovila da ne grem v pravo smer. Obrnila in našla pravo pot do … Gor je blo vse polno ljudi, zato sem opustila idejo o pavzi in se raje spet spustila v dolino, do Ponte Nova Birchabruck, kjer sem zavila na vzhod in se spet dvignila v višave mimo še enega čudovitega jezerca … .. pa naprej do Passo di Costalunga … Na koncu desno – na jug … in naprej čez Moeno, kjer sem šla še na bencinsko dotočit preden sem šla spet v hribe Potem levo – na vzhod do … Potem pa sem končno našla en lušen plac za se ustavit. Parkiram motor, dam dol čelado in slišim neko čivkanje čisto blizu. Se ozrem okrog sebe in zagledam tole lušno bitje čisto blizu mene Si še mislim da bo sigurno zletela ko me je zagledala, pa ni – je kar stala tam in me gledala in pridušeno čivkala z enim velikim črvom v kljunu. Primem fotoaparat in začnem slikat - je ni kje dosti motlo, se je samo obrnila stran potem … Sem jo raje pustila na miru da je ne bi prestrašila in šla odložit stvari na eno klopco malo stran od tam. Malca in oddih z razgledom … Ko sem se vsedla na klopco se obrnem na drugo stran in vidim enega strica, ki se sonči na ležalniku malo dlje stran od mene. Pojem in se malo še martinčkam – je prav pasalo ker tam ni blo vroče in uživam v čudovitem razgledu. Po malci sem se odpravla nazaj do motorja, v tistem pa vidim unega strica da je vsat z ležalnika in začel mahat in hodit proti meni. Ga slišim da me sprašuje kje mam družbo in da če sem sama. Povem da sem sama ja in se smejim. Ves navdušen mi ponudi roko in mi hiti razlagat nekaj od žensk in 21. stoletja – ga na žalost nisem razumela, ma po nasmehu in vsemu ostalemu povedanemu sodeč je bil navdušen nad tem da potujem sama Se posloviva, grem proti motorju in vidim da je una lušna ptička še vedno tam in izgubljeno čivka - še vedno s črvom v kljunčku… Naredim krog okrog nje do motorja, se oblečem in še enkrat pomaham unemu stricu, potem pa naprej v dolino … … v smeri proti Agordu. Na poti do tja sem se odločla da se vračam po isti poti kot sem prišla, namesto da grem na sever in čez Maurio. Torej – v Agordu na severovzhod in čez Passo Duran … in … … na poti sem vidla par vodnjakov, ma vedno prepozno da bi se ustavla, obračat pa se mi ni dalo. Ker sem bla že fajn žejna, sem upala da nekje na poti pa le vidim kakšnega dovolj kmalu da se bom ustavla. Spust do Longaroneja, potem čez Passo S. Osvaldo do San Floriana, kjer sem le zagledala tale vodnjak, obrnila in se z užitkom končno odžejala Od tam mimo jezera Barcis, od tam pa tako na pamet do Vidma, kjer se mi je celo uspelo zgubit samo enkrat in potem prit do obvoznice in ven iz mesta, do Gorice, tam čez mejo in potem po AC do doma. Doma sem bila malo čez pol deveto, kar dobro zmatrana od vročine in kilometrov – nabralo se je cca 720 km. Popravljeno Julij 12, 2015. Popravil Keiko DAMI34, aders, n_majk in 35 others 38
Popularna objava BIZIXXX Objavljeno Julij 12, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 12, 2015 Me ne bi spravili nikamor danes,če ne bi dobil na voljo en precej drugačen motorček, kot ga vozim drugače am bam pet podgan..... :lol: GSA je moj :lol: Kam, itak da na jadransko magistralo Pa na ogled policijske postaje v Obrovac za 4 minute, na števcu zunanje temperature je kazalo ludih i nezoboravnih 38,5 stopinj Pa k Dinkotu na mačka.....kmhmmmmm....ribice za pojest :lol: No sej muca je dobila svoj kos ribice :lol: Pa še mal vijugat po cestici Prelep dan je bil :yes: Prvih 650 kilometrov z kardanarjem nikoli ne pozabiš Janezs, Ninč., MiNa in 27 others 30
Popularna objava KilleRBee Objavljeno Julij 13, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 13, 2015 (popravljeno) Torej bila je ura 19:15, ko sem prejel poziv in zgodilo se je "Basanje dveh krač #2". Prihod domov je bil malce pred 22:00... V temi vmes sva nabrala mušice ob mraku z Bohinskega na Blejskega, od Lesc pa do Kranja sva jih pa umila ker je padalo... Routa Vrhnika-Vrzdenec-Lučine-Škofja loka-Sorica-Bohinj-Bled-Lesce-Kranj-Ljubljana-Vrhnika Cca 220km... Lastim si samo eno slikco 20:29 Bohinj na švepsu... Popravljeno Julij 13, 2015. Popravil KilleRBee Schultz, Scarlett, HyperJack in 16 others 19
Fantocci Objavljeno Julij 13, 2015 Opozori Objavljeno Julij 13, 2015 danes en majhen krogec ... vtisi so ... slik pa ni https://www.google.si/maps/dir/Ljubljana/Longarone,+Belluno,+Italija/Ljubljana/@46.1520404,13.1739708,9z/data=!4m30!4m29!1m10!1m1!1s0x476531f5969886d1:0x400f81c823fec20!2m2!1d14.5057515!2d46.0569465!3m4!1m2!1d13.7803031!2d46.4940388!3s0x477a7cf0993d6dbd:0x3a92ae46d797705c!1m10!1m1!1s0x4779af7c941abb51:0xf212fd575b8d08fe!2m2!1d12.3005812!2d46.2723568!3m4!1m2!1d12.5993181!2d46.1946231!3s0x47799c123c1fd457:0xe0428576e2a659c!1m5!1m1!1s0x476531f5969886d1:0x400f81c823fec20!2m2!1d14.5057515!2d46.0569465!3e0?hl=sl Boljše majhen krogec kot velika črtica... Scarlett, DAMI34 in maus 3
Popularna objava HyperJack Objavljeno Julij 13, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 13, 2015 zZz zbor 2015 =) opis skoraj nepotreben en del ekipne odprave na Dvoru: počasi nastaja gužwa, temperature se dvigajo Precizno pozicioniranje na milimetre: NONO na obisku: Četica koraka NONO pršu do svežega zraka, pa je vs vesel :grim Na kosilu pa vtisi taki, da je vse viselo čez... če ni placa naložiš pol pizze kr na sosednjo Hvala vsem za udeležbo , bli ste ekipa da te skipa, škoda le, da smo dve posadki z njihovimi potniki izgubili nekje na relaciji do Bogenšperka, ki pa nas je nato prehitela, a nas ni več hotela počakati. 200 Zjevskih km =) Kmet2, DAMI34, Ninč. in 21 others 24
SLVR Objavljeno Julij 13, 2015 Opozori Objavljeno Julij 13, 2015 Še dobro, da je Nataša z Aprilio prišla ... je bil vsaj en lep motor tam. :evilgrin: Pice so ble pa vrhunske, hitro pečene, zelo okusne, predvsem pa ogromne! Še bo treba it, če ne zaradi drugega, ker imajo parking idealen za motorje. Dej nacahni to na Guglkarti™, da bo za v arhiv. ^_^
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se