maus Objavljeno Julij 13, 2015 Opozori Objavljeno Julij 13, 2015 kje maš pa ti Z js ga mam, pa nisam mogao predet DAMI34 1
skalar36 Objavljeno Julij 13, 2015 Opozori Objavljeno Julij 13, 2015 (popravljeno) Torej bila je ura 19:15, ko sem prejel poziv in zgodilo se je "Basanje dveh krač #2". Prihod domov je bil malce pred 22:00... V temi vmes sva nabrala mušice ob mraku z Bohinskega na Blejskega, od Lesc pa do Kranja sva jih pa umila ker je padalo... Routa Vrhnika-Vrzdenec-Lučine-Škofja loka-Sorica-Bohinj-Bled-Lesce-Kranj-Ljubljana-Vrhnika Cca 220km... Lastim si samo eno slikco 20:29 Bohinj na švepsu... Dobro sta me ustrašila na Visokem pri Poljanah (takrat ko sta gledala priti tuningu), ko je eden od vaju nabil gas... Popravljeno Julij 13, 2015. Popravil skalar36 Janezs in KilleRBee 2
DAMI34 Objavljeno Julij 13, 2015 Opozori Objavljeno Julij 13, 2015 kje maš pa ti Z js ga mam, pa nisam mogao predet v duhu si bil cel čas z nami, oziroma z mladino je bil en dedk (jaz) in manjkal je še pradedek (ti) Kmet2, pik1 in maus 3
KilleRBee Objavljeno Julij 13, 2015 Opozori Objavljeno Julij 13, 2015 To je motor kriv, da vzbuja Hooligana v meni! :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr skalar36 1
pik1 Objavljeno Julij 13, 2015 Opozori Objavljeno Julij 13, 2015 v duhu si bil cel čas z nami, oziroma z mladino je bil en dedk (jaz) in manjkal je še pradedek (ti) ... verjetn imajo starostno omejitev ... ... minumum ... in maximum ... :krneki: ... pa Mausov letnik vn izpade ... DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Julij 13, 2015 Opozori Objavljeno Julij 13, 2015 ... verjetn imajo starostno omejitev ... ... minumum ... in maximum ... :krneki: ... pa Mausov letnik vn izpade ... ja sej, pr višinski omejtvi, pa še ti vn letiš....sicer pa o prapradedku pa res ni bilo govora, tak, da kaj se sploh tlelele mešaš? pik1 1
Noiser69 Objavljeno Julij 13, 2015 Opozori Objavljeno Julij 13, 2015 ena naša iz jezerskegahttps://youtu.be/iDSLznNuVAc skalar36, Kmet2, builder in 1 other 4
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Julij 13, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 13, 2015 (popravljeno) Če bi moral poimenovat včerajšnje potepanje bi rekel ...........6 jezer........... 1.) Jezero Podtabor ,prvi postanek ..... 2.) Jezero na Zg. Jezerskem,tu že prijetne temperature in kljub veliko obiskovalcem hitra postrežba napram Podtaborju kjer sva vstala in šla po 15 min ......mogoče sva bila nevidna,oba bolj drobčkana in nižje rasti Tihožitje Večkrat sem že šel na avstrijsko Golico a vedno iz kontra smeri,sedaj pa ravno obratno,kljub navigaciji sem našel koruzo -_- bom šel jaz kar na karte nazaj 3.) Jezero na Avstrijskem .....kok se že reče O:-) Če neb blo tistih dveh tjulnjev bi mogoče slika še lepa..... 4.) Jezero (akumolacijsko) v Veleju ,ceste na Avstrijskem so guuuuut,ko pridem čez mejo pa vklopim vse na comfort ^_^ Abstraktna Velenjska idila 5.) Jezero Rakitna.Vmes pa pobereva še našega tretjega družinskega člana Biba Pojeva pizzo in jo mahneva še naprej v Podpeč . 6.) Podpeško jezero Za nami je bilo slabih 400km ,veliko sonca in cocacole :lol: lp Popravljeno Julij 13, 2015. Popravil Kmet2 bajkr88, pik1, Schultz in 33 others 36
maxxa Objavljeno Julij 13, 2015 Opozori Objavljeno Julij 13, 2015 Če bi moral poimenovat včerajšnje potepanje bi rekel ...........6 jezer........... 1.) Jezero Podtabor ,prvi postanek ..... Popravek za Kmeta: Podtabor za 1x se nima nobene mlakuze, ima pa jo Preddvor, kjer sta imela prvi postanek Kmet2 1
motozajebant Objavljeno Julij 13, 2015 Opozori Objavljeno Julij 13, 2015 Popravek za Kmeta: Podtabor za 1x se nima nobene mlakuze, ima pa jo Preddvor, kjer sta imela prvi postanek Preddvor.jpg Pusti njega, njemu tudi navigacija ne pomaga... pol pa mene pegla da ne najdem Pirana, a človeka postaviš na glavno cesto kjer se mora vozit samo naravnost, on ti bo zalutal... huje ko pik1 Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Julij 13, 2015 Opozori Objavljeno Julij 13, 2015 (popravljeno) Pusti njega, njemu tudi navigacija ne pomaga... pol pa mene pegla da ne najdem Pirana, a človeka postaviš na glavno cesto kjer se mora vozit samo naravnost, on ti bo zalutal... huje ko pik1 Sej ti se ne moreš izgubit iz garaže na Rakitno pa nazaj ...... sam si nas zadnjič tud po Ridah nekaj iskal :lol: P.s. Pik1 je star možakar in lahko mu pokažeš mal spoštovanja ,res da se izgubi ko se sam obrnem in še mene zavede :grim a ko boš ti v njegovih letih ne boš vedu al ga maš al ga nimaš ,predvsem pa ga najdu ne boš ,Pik 1 ena pa ga pri teh letih uporablja namesto bergle ko si zvije gleženj :grim :lol: Popravljeno Julij 13, 2015. Popravil Kmet2 ataIBA, DAMI34, pik1 in 1 other 4
Matej207 Objavljeno Julij 13, 2015 Opozori Objavljeno Julij 13, 2015 Kmet2... ne zgledaš ravno majhen in neopazn ampak požrešn :P Kmet2 in bajkr88 2
Popularna objava Matej207 Objavljeno Julij 13, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 13, 2015 Mene je včeraj prijelo... gremo gledat kam se naši ferenšvarošni sosedje hodijo kopat..... Slišal besede, da je balaton kot morje... ... še sreča da si nisem kopalk vzel zravn........ ... občutki? lepa voda čista Marina predpriprava na baliranje po končanem opravilu 389km..... SuNa, DAMI34, UnionJack in 17 others 20
Snečer Objavljeno Julij 13, 2015 Opozori Objavljeno Julij 13, 2015 Očitno tudi na Golici nismo več varni pred objestneži Morda pa bodo albumi odvrnili od nadaljnjih obiskov. Scarlett in Matej207 2
Kmet2 Objavljeno Julij 13, 2015 Opozori Objavljeno Julij 13, 2015 Kmet2... ne zgledaš ravno majhen in neopazn ampak požrešn :P Zase se brigi Matej207 1
motozajebant Objavljeno Julij 13, 2015 Opozori Objavljeno Julij 13, 2015 Sej ti se ne moreš izgubit iz garaže na Rakitno pa nazaj ...... sam si nas zadnjič tud po Ridah nekaj iskal :lol: P.s. Pik1 je star možakar in lahko mu pokažeš mal spoštovanja ,res da se izgubi ko se sam obrnem in še mene zavede :grim a ko boš ti v njegovih letih ne boš vedu al ga maš al ga nimaš ,predvsem pa ga najdu ne boš ,Pik 1 ena pa ga pri teh letih uporablja namesto bergle ko si zvije gleženj :grim :lol: Ja seveda da sem vas, če pa ste počasnele :-P jst rakitno lahk z navigacijo na čist porih že odpeljem :lol:
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Julij 14, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 14, 2015 Moj današnji namen je bila kahwa z MV v Izoli, vendar me je včerajšnja vremenska napoved po večernem TV dnevniku dokončno prepričala, da to pri današnji napovedani temperature najbrž ne bo prav najbolje za mojo glavo, kljub premikanju s 25 km/h, veeeliko vprašanje je pa tudi, kako je pri taki hitrosti in temperaturi z zračnim hlajenjem motorja MV-e ??? Tudi naslednjih 5 dni z MV sigurno še ne bova pila kahwe v Izoli ... Zato sem pri 17 oC malo pred osmo uro v Belo raje odpeljal mojega Culta na prvi tečaj plavanja, kar pa mu danes še ni šlo najbolje od koles ... UnionJack, markII, Joker in 13 others 16
motozajebant Objavljeno Julij 14, 2015 Opozori Objavljeno Julij 14, 2015 ...danes samo 46km... 23 do oštarije in 2r nazaj... Kmet2, Schultz, builder in 2 others 5
pikec99 Objavljeno Julij 15, 2015 Opozori Objavljeno Julij 15, 2015 [..] verjetno izgubil izpit, prenočil v zaporu in zaplemba nepremičnine + vozila. Aja pa 200€ na mesec "sodišču" just in case. No ja... pretiraval pa ne bomo
RobiRoberto Objavljeno Julij 15, 2015 Opozori Objavljeno Julij 15, 2015 Današnji trije km ob 14.15 uri do zobarice in še tri km za vrnitev nazaj domov čez približno eno uro, so me prepričali, da bo moja kahwa v Izoli prestavljena za nedoločen čas, oziroma bo to zame izvedljivo, ko bo vsaj približno 10 oC manj ... Kmet2, Fazer03, UnionJack in 4 others 7
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Julij 15, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 15, 2015 Vroče je in na motor me ne vleče preveč,a dobim klic a gremo ? težko je žabo v vodo naterat pajkice gor pa smo šli....... Lovran. Plomin in +35 ja tud oči so se mi orosile .) Premantura Vročina me je zdelovala zato sem se pobral domov . Vmes se ustavim še za rehidracijo v kakšni senčki ..... Ko že skoraj prečim v Slovenijo pa moji dobri prijatelji ,ki me na mojih izletih redno sledijo in ustavljajo in kot vedno je prvi komentar po ogledu dokumentov : " eee moj Sergeju...." pa smo spet tam ^_^ Ker pa moj dober prijatelj obeša statistike z zelo koristnimi informacijami mu slepo sledim ........ :lol: Slabih 500 je spet za mano ,to sezono sem priden več kot ponavadi ,to bo vrjetno zaradi pomanjkanja dela :lol: :lol: :lol: od Januarja do danes sem obrnil reci piši 18.340 km lp UnionJack, ataIBA, MPeco in 24 others 27
pik1 Objavljeno Julij 15, 2015 Opozori Objavljeno Julij 15, 2015 ....več kot ponavadi ,to bo vrjetno zaradi pomanjkanja dela :lol: :lol: :lol: od Januarja do danes sem obrnil reci piši 18.340 km lp trebor, BMWRIDER, Kmet2 in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Julij 15, 2015 Opozori Objavljeno Julij 15, 2015 ....več kot ponavadi ,to bo vrjetno zaradi pomanjkanja dela :lol: :lol: :lol: od Januarja do danes sem obrnil reci piši 18.340 km lp .... jest pa šest pik ... builder, DAMI34, pik1 in 1 other 4
builder Objavljeno Julij 15, 2015 Opozori Objavljeno Julij 15, 2015 za enkrat 0, od zmeraj :grim , lahko sm za zgled , še hrvaškega poilcaja sm v torek prepričal, da imam prav p.s. hitr morm les najdet in potrkat Kmet2, pik1, DAMI34 in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se