Skoči na vsebino

Vtisi z dnevnih voženj 2015

Priporočene objave

Objavljeno

kje maš pa ti Z :O

js ga mam, pa nisam mogao predet :P

Objavljeno (popravljeno)

Torej bila je ura 19:15, ko sem prejel poziv in zgodilo se je "Basanje dveh krač #2".

Prihod domov je bil malce pred 22:00... V temi vmes sva nabrala mušice ob mraku z Bohinskega na Blejskega, od Lesc pa do Kranja sva jih pa umila ker je padalo...

Routa Vrhnika-Vrzdenec-Lučine-Škofja loka-Sorica-Bohinj-Bled-Lesce-Kranj-Ljubljana-Vrhnika

Cca 220km...

izlet.png

Lastim si samo eno slikco 20:29 Bohinj na švepsu... :OK:

kmt2.jpg

Dobro sta me ustrašila na Visokem pri Poljanah (takrat ko sta gledala priti tuningu), ko je eden od vaju nabil gas...

Popravljeno . Popravil skalar36
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

kje maš pa ti Z :O

js ga mam, pa nisam mogao predet :P

v duhu si bil cel čas z nami, oziroma z mladino je bil en dedk (jaz) in manjkal je še pradedek (ti) :D

• Všeč mi je 3
Objavljeno

ok-it-was-me-just-put-the-finger-down.jp  

To je motor kriv, da vzbuja Hooligana v meni! :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr

Objavljeno

v duhu si bil cel čas z nami, oziroma z mladino je bil en dedk (jaz) in manjkal je še pradedek (ti) :D

... verjetn imajo starostno omejitev ...   :eek:

... minumum ... in maximum ...  :krneki:

... pa Mausov letnik vn izpade ...  :kva2:

Objavljeno

... verjetn imajo starostno omejitev ...   :eek:

... minumum ... in maximum ...  :krneki:

... pa Mausov letnik vn izpade ...  :kva2:

ja sej, pr višinski omejtvi, pa še ti vn letiš....sicer pa o prapradedku pa res ni bilo govora, tak, da kaj se sploh tlelele mešaš? :P

Objavljeno

Če bi moral poimenovat včerajšnje potepanje bi rekel ...........6 jezer........... :kva1:

1.) Jezero Podtabor ,prvi postanek .....

11752503_1597477507178451_77788609454154

11009977_1597477510511784_64630563445364

Popravek za Kmeta:

Podtabor za 1x se nima nobene mlakuze, ima pa jo Preddvor, kjer sta imela prvi postanek :)

post-37374-0-62086400-1436809011_thumb.jpg

Objavljeno

res je ,hvala za popravek  :OK:

Objavljeno

Popravek za Kmeta:

Podtabor za 1x se nima nobene mlakuze, ima pa jo Preddvor, kjer sta imela prvi postanek :)

attachicon.gifPreddvor.jpg

Pusti njega, njemu tudi navigacija ne pomaga... pol pa mene pegla da ne najdem Pirana, a človeka postaviš na glavno cesto kjer se mora vozit samo naravnost, on ti bo zalutal... huje ko pik1 :)
Objavljeno (popravljeno)

Pusti njega, njemu tudi navigacija ne pomaga... pol pa mene pegla da ne najdem Pirana, a človeka postaviš na glavno cesto kjer se mora vozit samo naravnost, on ti bo zalutal... huje ko pik1 :)

Sej ti se ne moreš izgubit iz garaže na Rakitno pa nazaj ...... :lol1: sam si nas zadnjič tud po Ridah nekaj iskal  :lol:

P.s. Pik1 je star možakar in lahko mu pokažeš mal spoštovanja ,res da se izgubi ko se sam obrnem in še mene zavede  :grim a ko boš ti v njegovih letih ne boš vedu al ga maš al ga nimaš ,predvsem pa ga najdu ne boš ,Pik 1 ena pa ga pri teh letih uporablja namesto bergle ko si zvije gleženj  :grim  :lol:

Popravljeno . Popravil Kmet2
Objavljeno

Kmet2... ne zgledaš ravno majhen in neopazn :P ampak požrešn :P :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Očitno tudi na Golici nismo več varni pred objestneži :)

Morda pa bodo albumi odvrnili od nadaljnjih obiskov.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Kmet2... ne zgledaš ravno majhen in neopazn :P ampak požrešn :P :P

Zase se brigi  :P

Objavljeno

Sej ti se ne moreš izgubit iz garaže na Rakitno pa nazaj ...... :lol1: sam si nas zadnjič tud po Ridah nekaj iskal  :lol:

P.s. Pik1 je star možakar in lahko mu pokažeš mal spoštovanja ,res da se izgubi ko se sam obrnem in še mene zavede  :grim a ko boš ti v njegovih letih ne boš vedu al ga maš al ga nimaš ,predvsem pa ga najdu ne boš ,Pik 1 ena pa ga pri teh letih uporablja namesto bergle ko si zvije gleženj  :grim  :lol:

Ja seveda da sem vas, če pa ste počasnele :-P jst rakitno lahk z navigacijo na čist porih že odpeljem :lol:
Objavljeno

...danes samo 46km... 23 do oštarije in 2r nazaj... :)

post-27756-0-04563900-1436903317_thumb.jpg

Objavljeno

[..] verjetno izgubil izpit, prenočil v zaporu in zaplemba nepremičnine + vozila.

Aja pa 200€ na mesec "sodišču" just in case.

No ja... pretiraval pa ne bomo :D

Objavljeno

Današnji trije km ob 14.15 uri do zobarice in še tri km za vrnitev nazaj domov čez približno eno uro, so me prepričali, da bo moja kahwa v Izoli prestavljena za nedoločen čas, oziroma bo to zame izvedljivo, ko bo vsaj približno 10 oC manj ... :blush:

2015-07-15-152003.jpg

Objavljeno

....več kot ponavadi ,to bo vrjetno zaradi pomanjkanja dela  :lol:  :lol:  :lol: od Januarja do danes sem obrnil reci piši 18.340 km lp :kmet:

Objavljeno

....več kot ponavadi ,to bo vrjetno zaradi pomanjkanja dela  :lol:  :lol:  :lol: od Januarja do danes sem obrnil reci piši 18.340 km lp :kmet:

.... jest pa šest pik ... :(

Objavljeno

za enkrat 0, od zmeraj :grim , lahko sm za zgled :kva2: , še hrvaškega poilcaja sm v torek prepričal, da imam prav :OK:

p.s. hitr morm les najdet in potrkat :smoke:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!