mato295 Objavljeno Julij 22, 2015 Opozori Objavljeno Julij 22, 2015 Danes sem bil povabljen na nižje temperature,vabilu sem se z veseljem odzval,sproti pa sem peljal na sprehod 1190-ko tam kjer ni še noena bla Štart v močvirju pri temperaturah Lp Zdravo. A ni vožnja po Krvavcu prepovedana? pajkica 1
Zivnorc Objavljeno Julij 22, 2015 Opozori Objavljeno Julij 22, 2015 Zdravo. A ni vožnja po Krvavcu prepovedana? ... tam kjer so krave.... je pa ja mende lahka tut kmet.... ...delovnega prevoza mu pa ja ne smejo prepovedat..... pa sej ni konjujedan, da bi imel tolk kondicije, da bi krave peš ganjal gor pa dol po Krvavcu... .... mislm.... :glare: pik1, Kmet2, bobi1001 in 1 other 4
VS800 Objavljeno Julij 22, 2015 Opozori Objavljeno Julij 22, 2015 ... tam kjer so krave.... je pa ja mende lahka tut kmet.... ...delovnega prevoza mu pa ja ne smejo prepovedat..... pa sej ni konjujedan, da bi imel tolk kondicije, da bi krave peš ganjal gor pa dol po Krvavcu... .... mislm.... :glare: Ponavad krave na paši pasterja rabjo, ne kmeta!....
kaca1 Objavljeno Julij 22, 2015 Opozori Objavljeno Julij 22, 2015 Danes sem bil povabljen na nižje temperature,vabilu sem se z veseljem odzval,sproti pa sem peljal na sprehod 1190-ko tam kjer ni še noena bla Štart v močvirju pri temperaturah ...... Občutek ,kot da se voziš po Durmitorju,krave,kravjaki.....treba pazit ....in obupen makedam ponekod,no vsaj za te pnevmatike A t'kole ti kmetješ, aaaa - gnoj kr s Krvavca domu vozš!? :jezen Tisto kar si prej pobral z gumami je namenjeno blaženju udarcev na "...obupen makedam ponekod..." Spustim se v dolino ,naletim še na par ovir.... Ja, "je treba pazit" ...da ne poškoduješ strojev za proizvodnjo "blažilcev udarcev ali padcev" - beri DREKA Lp Kmet2, Zivnorc in bobi1001 3
Kmet2 Objavljeno Julij 22, 2015 Opozori Objavljeno Julij 22, 2015 Zdravo. A ni vožnja po Krvavcu prepovedana? Za tebe ja :-D DAMI34 1
notranc Objavljeno Julij 22, 2015 Opozori Objavljeno Julij 22, 2015 Kmet2, po Planinskem polju teče reka UNICA Lp,n Kmet2 1
Popularna objava stromar-aly Objavljeno Julij 22, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 22, 2015 Po šihtu se je treba ohladit. Štart v Kranju pri 34 °C. Uf, vroče. Kam čmo it... med hribi je ponavadi hladno Via Jezersko... 25 °C Večerja je nujni del dneva Čez mejo po občutno širših cestah... Ugodnih 23 °C In domov, nazaj med beton na 28 °C. Je bil pa lep pogled na luno in zvezde Večerne fure so zakon MiNa, Fazer03, skalar36 in 22 others 25
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Julij 23, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 23, 2015 Kljub temu, da sem zame in za mojo mamo zjutraj najprej pripravil zajtrk in kahwo, sem se od doma odpeljal pri zelooo prijetnih 21 oC in sem bil ob 10.00 vseeno že nazaj doma ... :notworthy: Joker, Schultz, skalar36 in 15 others 18
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Julij 24, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 24, 2015 (popravljeno) Danes sem se ob sedmi uri zjutraj s cultom odpeljal namesto v Idrijsko Belo, u Idrijsku Bjelinu ... Med vračanjem proti domu sem Culta komaj prepričal, da danes najbrž še precej časa ne bo deževalo in zato še ni treba vedriti ... Po prihodu domov sem se takoj oprhal, oblekel druga oblačila in odvespal še v Idrijski zdravstveni dom, kjer sem najprej urejal datum in uro za ultrazvok mojega levega kolka (pride po mailu ... ) in potem za zobozdravnico še ortopan mojih zob. Ura je šele 11.15 in velik del dneva je še pred mano ... Kaj naj počnem ??? Najbrž me bojo kratkočasili kar "živalski programi" na SIOL TV ... Popravljeno Julij 24, 2015. Popravil RobiRoberto igorkr, Janezs, UnionJack in 12 others 15
skalar36 Objavljeno Julij 24, 2015 Opozori Objavljeno Julij 24, 2015 (popravljeno) Ej Robi, kadarkoli gledam slike iz Idrijske bele, ni nobenga kopalca. A je kopališče zaprto? Popravljeno Julij 24, 2015. Popravil skalar36
RobiRoberto Objavljeno Julij 24, 2015 Opozori Objavljeno Julij 24, 2015 Ob osmih zjutraj res ni še nobenega kopalca, zato pa jaz jutri in v nedeljo ne bom vozil proti Beli in nazaj domov, ker so avtomobilisti letos menda zbili že kar nekaj kolesarjev ... bajkr88 1
Popularna objava Janezs Objavljeno Julij 24, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 24, 2015 Šel prejšni vikend preverit, če je v Iški (iz zgornje strani) kaj ljudi. Ni bilo gužve. Iška je bila pa presenetljivo zelo kalna. Še dobro, da nisem bil takrat na tem mestu: Tukaj preči iško evropska pešpot: Tukaj sem preverjal razdaljo v mm-jih od tal do karterja :naughty: Še z druge perspektive: DXR16, bajkr88, notranc in 19 others 22
Popularna objava Janezs Objavljeno Julij 24, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 24, 2015 (popravljeno) Ker sem na dopustu, se mi je zdelo spodobno, da za par dni odrineva na morje: Čez gorski kotar: Potem pa samo še v vodo. Ledr hlače in jakno so zamenjale kopalke. Namesto throtl kontrole mi je bil pa v pest potisnjen mrzu pir: Life is good. Na sliki mrzla malvazija: Popravljeno Julij 24, 2015. Popravil Janezs UnionJack, jany, gsxf750 in 24 others 27
Popularna objava pik1 Objavljeno Julij 24, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 24, 2015 . ... dons se je temperatura občutno spustila ... ... iz 37 na 31 stopinj ... ... torej ???? ... gasaaaaaaaaaaaaa .... :) ... iz Vrsarja čez Umag ... v Savudrijo .... kavica, radler in aqua ... ... potem čez Strunjan v Piran ... ... tam s prjatlco od prjatla spil eno radensko ... v Portorožu pojedu še dve tortici ... ... od tam pa ... ???????? ... ja valjda ...še k Vikiju ... Potem čez Buzet v Opatijo ... naprej čez Plominko ... :) ... ki se je pa žal končala v "požaru" :( ... tko da ... ... ok ... vse skupi 325 km ... ... od tega 280 km zelo prijetnih ... zadnjih 50 pa ... proti moji volji ... zaradi požara malo manj prijetnih ... MPeco, bajkr88, Schultz in 21 others 24
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Julij 25, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 25, 2015 (popravljeno) Danes ob 12-tih je v Idriji pričelo deževati in moja draga je takoj poskrbela, da jaz ne bi bil zaradi brez dela slabe volje ... Čez dobre pol ure, po kosilu in kahwy, se je dež že preselil nekam proti severovzhodu in ker je bil tudi asfalt na dvorišču že suh, sem seveda v prijetni zunanji temperaturi zopet odvespal proti Idrijski Beli, kjer je bilo nebo že "kristalno čisto", kar pa ne bi mogel reči za Idrijco v kopališču ... Popravljeno Julij 25, 2015. Popravil RobiRoberto SuNa, bobi1001, pik1 in 11 others 14
osa rider Objavljeno Julij 25, 2015 Opozori Objavljeno Julij 25, 2015 (popravljeno) Vtisi današnje dnevne vožnje . . . . . . ZELO MOKRI!!!!! Popravljeno Julij 25, 2015. Popravil osa rider builder, UnionJack in DAMI34 3
bobi1001 Objavljeno Julij 25, 2015 Opozori Objavljeno Julij 25, 2015 En hiter skok iz Domžal ,Grosuplje,Ivančna gorica do Žužemberka,kjer mi je žena dovolila eno kavico.Nadaljevanje do Soteske in Črnomlja,nazaj proti Kočevju,v Livoldu levo proti meji,vendar me je žena opomnila,da bo dež,zato povratek čez Kočevsko reko Gotenico,Ribnico Ljubljano domov.Hvala ženi prispela domov ob prvih kapljah dežja. Včasih je dobro poslušati ženo,čeprav si to neradi priznamo :grim bajkr88 in builder 2
DAMI34 Objavljeno Julij 25, 2015 Opozori Objavljeno Julij 25, 2015 Vtisi današnje dnevne vožnje . . . . . . ZELO MOKRI!!!!! brez slik ne vela builder, osa rider in pik1 3
bajkr88 Objavljeno Julij 25, 2015 Opozori Objavljeno Julij 25, 2015 brez slik ne vela Pocak da se mu telefon posusi, da ne bo slika motna osa rider, builder in bobi1001 3
Popularna objava kaca1 Objavljeno Julij 25, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 25, 2015 Dons 2X MOKER, 3X SUH (no, tole ni čist res - suh sem zmeraj, pa če še tko od mene teče ) V glavnem....v Ljubljani pomagal vedrit enim Slovakom pol pa, glede na "vedrino neba", ki je ni in ni hotelo več bit', obrnem proti domu. Sem pa srečeval dons samo dve sorti motoristov..... tiste TA MOKRE, in ... ...TISTE, KI TO ŠELE BODO , oz. so to kmalu ratal RobiRoberto, DAMI34, Zivnorc in 8 others 11
Popularna objava maus Objavljeno Julij 25, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 25, 2015 Zjutraj se zbudim, oči pomanem, naskočim kobinezon, zajaham kwakico in že oddirjava proti morju. Lej ga zlomka, v Lohatcu deži ... ne bodi len,obrnem kwakico proti vzhodu in odjezdiva preko Trojan do rojstnega Ptuja. Ker imajo Kurenti zbor, pokličem bratranko, če bo dala za ćvapćiče.... odgovor je seveda pritrdilen. Pogoutam čvapićiće z užitkom (seveda ker so bili zastojn ) .. se začne ornk neurje ... počakam dve uri, seveda z mojo štajersko žlahto. Ko se cesta osuši, odbrzim nazaj Slovenski Bistrici, Celju ter se tam spomnim, da bi bilo res fajn, če zavijem levo. Ne bodi len, zavijem levo proti Polzeli. preko Maričke v Trboule ter nadaljujem ježo proti Litiji in ... ne boste verjeli ... pridem v Ljubljano Nč me ni pralo, edin marička je bila mau vlažna, ampak njej se oprosti ... naredu cca 350 luštnik kilometrćkov ... aja .. še slika iz Ptujskega morja, da naute mislil da se lagujem :krneki: hajoktejn, SuNa, n_majk in 21 others 24
Popularna objava Nearrain Objavljeno Julij 26, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 26, 2015 Otim in moja malenkost, t.i. "Odprava zelenega zmaja" se je uspesno izognila vsem dezevnim kapljam od Lj-Icicev-Karlobaga in nazaj... med potjo ulovila tri brankote in nabrala tri kapesante, katere si je po prihodu domov kremirala na hisnem krematoriju . . . I puno kafenisala . . . Precekirala delovna sredstva . . . Vmes pa malcek nagibala . . . v desno . . . I puno kafenisala . . . Vmes pa malcek nagibala . . . tudi v levo . . . In par minutk malce vedrila . . . I puno kafenisala . . . Se podrenjala na ridah . . . Braca Branko Brankovic na poti v vecna lovisca . . . Ama-Ama . . . kola je blo, pa nc drgac HyperJack, DXR16, Wakasaki in 31 others 34
osa rider Objavljeno Julij 26, 2015 Opozori Objavljeno Julij 26, 2015 Pocak da se mu telefon posusi, da ne bo slika motna :grim
osa rider Objavljeno Julij 26, 2015 Opozori Objavljeno Julij 26, 2015 brez slik ne vela Jeba se je telefon in aparat utopu . . . . :grim DAMI34 1
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Julij 26, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 26, 2015 (popravljeno) Danes sem vstal malo pred sedmo uro, pozajtrkoval, popil kahwo in si po preizkusu velikosti mojega novega kolesarskega dresa by moja draga, ... ..., zaradi današnje popoldanske vremenske napovedi, z novimi prekolesarjenimi 25 km, prislužil za današnje kosilo pico in brezalkoholno pivo, ter popoldanski ogled F1 na TV ... Domov sem se vrnil suh, trenotni pogled skozi okno mi pa kaže, da že dežuje ... Popravljeno Julij 26, 2015. Popravil RobiRoberto vidmar j, pik1, builder in 20 others 23
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se