Popularna objava zoranko Objavljeno Januar 17, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 17, 2015 Poštovane motociklistice, motociklisti, motoristi, mopedisti, skuteraši, bikeri, ljubitelji vožnje na 2 kotača. Temeljem odluke Skupštine i Vijeća Udruge KARAVANA ZA ŽIVOT „bikeri na cesti“ održane dana 10.01.2015. godine u Puli donosimo slijedeću; ODLUKU I POZIV 4. Karavana za život „bikeri na cesti“ održati će se dana 02.05.2015. godine sa konačnim mjestom okupljanja u Zagrebu, ŠRC JARUN, otok Hrvatske mladeži. Pozivamo Vas SVE, bez obzira na vjeru, naciju, pripadnost klubovima, Udrugama i stranakama, sa ili bez motora, mopeda i sl...da svojim prisustvom pomognete nama (i Vama) da pokažemo Hrvatskoj javnosti koliko nas ima, kako nismo zanemarivi sudionici u prometu i ukažemo na probleme koji se već sustavno godinama ignoriraju. Pozivamo Vas sve u ime svih onih poginulih 994 motociklista( u proteklih 10 godina) koji nisu više sa nama, onih koji su vozili sa nama...do jučer...a sada voze nebeskim cestama iz svima znanog razloga...jer ih NISU VIDJELI. Pokažimo javnosti da možemo 1 dan u godini izaći organizirano na ulice, proći cijelom Hrvatskom, neka javnost vidi koliko nas ima, neka nas vide, zaista vide...ali i vide naše probleme, naše zahtjeve i naš stav...onaj odlučan stav i želju za ŽIVOTOM jer na njega svi imamo pravo. Zašto? Jer i mi smo ljudi, majke, očevi, braća, sestre...sa jednakovrijednim PRAVOM NA ŽIVOT baš kao i oni „jači“ sudionici u prometu...automobili, kamioni, autobusi...oni koje štite lim, zračni jastuci, čelik i „oklopi moderna doba“ dok nas štite...samo tanka moto odijela i zaštitne kacige! HVALA VAM što ćete biti dio jedne jedinstvene kolone i što ćete se barem na 1 dan voziti sa nama, solidarizirati sa svima nama u organiziranim kolonama pod pratnjom i barem na 1 dan...zaštitom od „jačih sudionika u prometu“. Pozivamo ovim putem i sve motocikliste iz susjednih nam država...podijelite ovaj poziv, priključite nam se i pratite stranicewww.karavanazazivot.com kao i facebook stranice Karavana za život „bikeri na cesti“ kako bi na vrijeme saznali sve točke okupljanja,mjesta sastajanja i vremena polaska kolona prema 1 cilju,1 mjestu okupljanja i 1 mjestu slanja poruke svim sudionicima u prometu i cijeloj Hrvatskoj javnosti.Motociklizam ne poznaje granice,baš kao i tragedija kada se dogodi...ne poznaje nacionalnost i zato Vas očekujemo ovdje,u Hrvatskoj, da date potporu nama jer svi smo isti...i svi imamo isti cilj...preživjeti na cesti i vratiti se sretno našim obiteljima. Pozivamo ovim putem i medije da konačno uzmu svoja „ubojita pera“, svoje „usmjerene kamere“ i naciljaju baš na ovaj dan...02.05.2015. ŠRC JARUN, otok Hrvatske mladeži i pokažu volju, znanje, profesionalnost, solidarnost ali i slobodu izražavanja i prenošenja istine na koju se toliko često pozivaju. Pozivamo Vas da dođete, na vrijeme prenesete vijest Vašim urednicima i „rezervirate termin“ i ...spasite barem jedan život...već tada ste napravili jako puno....za Vas smo osigurali sve potrebne informacije na info@karavanazazivot.com i sve potrebne materijale koji su više nego dovoljni da se naš glas čuje! Hvala Vam u ime Udruge KARAVANA ZA ŽIVOT „bikeri na cesti“ što ćete biti sa nama 02.05.2015. robot, bobi1001, signalist in 10 others 13
bobi1001 Objavljeno Januar 17, 2015 Opozori Objavljeno Januar 17, 2015 Mislim,da nebi bilo narobe ,če bi se zapeljali tudi malo po Sloveniji. builder, vidmar j in sayo 3
ELO Objavljeno Januar 17, 2015 Opozori Objavljeno Januar 17, 2015 če bi rad, da te mine, probaj organizirati to... sicer pa, če se dejansko organizira skupen slovenski odhod do hrvaških kolegov sem takoj za... builder, motofrik, signalist in 4 others 7
Efendi Objavljeno Januar 17, 2015 Opozori Objavljeno Januar 17, 2015 Koncno en motozbor brez verske podlage! Bom zacahnal v koledar in drzal pesti za vreme!
moto rider Objavljeno Januar 18, 2015 Opozori Objavljeno Januar 18, 2015 Ja, Buffalo Bill! Tudi jaz sem ZA!! Bilo bi zanimivo! Efendi 1
ELO Objavljeno Januar 18, 2015 Opozori Objavljeno Januar 18, 2015 jaz sem se udeležil njihove prve karavane. organizacija in vse skupaj je bilo na 110%. res mi je bilo v užitek in ponos biti del tako številčne a vseeno brezhibno organizirane kolone motoristov. če bi v sloveniji dejansko spravili skupaj organizacijo priključka hrvaški karavani sem takoj za. glede na takratno časovnico menim, da to ne bi smel biti problem. problem je le v tem, da se pri nas najbrž težko spravi organizacijski odbor za kaj takega, kaj šele za pridobitev vseh zahtevanih dovoljenj in ostalih vzporednih manj pomembnih a vseeno nujno potrebnih zadev. signalist 1
motofrik Objavljeno Januar 18, 2015 Opozori Objavljeno Januar 18, 2015 Hm... kaj pa, če se tu napiše, tako..'neuradno'' ob kateri uri se gre od ene točke in potek trase...potem pa se spontano priključujemo koloni.... saj tudi avti včasih vozijo v dolgi koloni....
zoranko Objavljeno Januar 19, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Januar 19, 2015 jaz sem se udeležil njihove prve karavane. organizacija in vse skupaj je bilo na 110%. res mi je bilo v užitek in ponos biti del tako številčne a vseeno brezhibno organizirane kolone motoristov. če bi v sloveniji dejansko spravili skupaj organizacijo priključka hrvaški karavani sem takoj za. glede na takratno časovnico menim, da to ne bi smel biti problem. problem je le v tem, da se pri nas najbrž težko spravi organizacijski odbor za kaj takega, kaj šele za pridobitev vseh zahtevanih dovoljenj in ostalih vzporednih manj pomembnih a vseeno nujno potrebnih zadev. Mogoče sugestija za ZMKS Efendi in ELO 2
signalist Objavljeno Januar 19, 2015 Opozori Objavljeno Januar 19, 2015 Karavane se zagotovo udeležim. Kolikor sem spremljal potek prejšna leta bi bilo smiselno se priključit v Delnicah in nadaljevati skupaj z njimi do Zagreba. Zbor bi bil lahko spontan v Kočevju.
builder Objavljeno Januar 19, 2015 Opozori Objavljeno Januar 19, 2015 ali pa v Brežicah, vsak si najde najbližjo destinacijo, tako se tudi oni po poti pobirajo in vsi pridejo v Zagreb, na Jarun :grim
signalist Objavljeno April 12, 2015 Opozori Objavljeno April 12, 2015 Mi se počasi organiziramo. Zbor bo 2.5.2015 okrog 10:00 ure na parkirišču SPAR v Novem mestu (nasproti REVOZ-a). Relacija NM-Metlika-Netretič-Karlovac kjer se priključimo udeležencem iz Dalmacije in Istre in skupaj z njimi nadaljujemo do Zagreba. Zaenkrat potrjena udeležba nekaj deset motorjev. Podrobnosti sledijo. Lahko nas spremljate tudi na FB Moto ajznponar.
zoranko Objavljeno April 27, 2015 Avtor Opozori Objavljeno April 27, 2015 Na linku so vsi urniki in zbirna mesta https://www.facebook.com/groups/163664777145226/permalink/437861009725600/
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se