danov Objavljeno Februar 28, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Februar 28, 2015 Danes sem ključ obrnil najprej doma , potem pa še v Piranu in Portorožu ...skupaj cca 400 km :-) daneb, celjan89 in DXR16 3
celjan89 Objavljeno Marec 1, 2015 Opozori Objavljeno Marec 1, 2015 jas pa ključ obračam že celo zimo. daneb 1
daneb Objavljeno Marec 3, 2015 Opozori Objavljeno Marec 3, 2015 Danes sem ključ obrnil najprej doma , potem pa še v Piranu in Portorožu ...skupaj cca 400 km :-) Jaz tudi, od stanovanja. Scarlett, maxxa in Kmet2 3
motofrik Objavljeno Marec 5, 2015 Opozori Objavljeno Marec 5, 2015 Obrnil sem ključ...nič. Pritisnem START gumb in... je zagrmelo tako lepo, da sem moral iti tankati (seveda sem moral prej kesl izprazniti, ker je bil poln. Ampak, ne bodimo malenkostni)... daneb, notranc, thumper in 2 others 5
Kmet2 Objavljeno Marec 5, 2015 Opozori Objavljeno Marec 5, 2015 Še kakšnih 14 dni pa prinesem pametni ključ k italijanu ..... Cartman, Scarlett, daneb in 1 other 4
skalaprava Objavljeno Marec 5, 2015 Opozori Objavljeno Marec 5, 2015 (popravljeno) Še kakšnih 14 dni pa prinesem pametni ključ k italijanu ..... Kam smo prišli....ključ bolj pameten od tebe Popravljeno Marec 5, 2015. Popravil skalaprava mig72 in daneb 2
Kmet2 Objavljeno Marec 5, 2015 Opozori Objavljeno Marec 5, 2015 Kam smo prišli....ključ bolj pameten od tebe Zase se brigi bmflar daneb, skalaprava in mig72 3
thumper Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 Zase se brigi bmflar ne se sekirat ..pr teb je vsaj en pametn pr bajt.. skalaprava, Kmet2, mig72 in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 ne se sekirat ..pr teb je vsaj en pametn pr bajt.. Kaj pri tebi ni nobenega al kaj daneb in builder 2
builder Objavljeno Marec 21, 2015 Opozori Objavljeno Marec 21, 2015 pripravljeni za sezono , Bmw že nekaj časa :grim , japončka pa za v štacuno daneb, notranc in Kmet2 3
Kmet2 Objavljeno Marec 21, 2015 Opozori Objavljeno Marec 21, 2015 pripravljeni za sezono , Bmw že nekaj časa :grim , japončka pa za v štacuno Kakor sem jasz tebe vidu pazi da ko obrneš ključ da ga ne zlomiš,ker znaš bit brez občutka ko premetavaš tist železje .... builder in daneb 2
builder Objavljeno Marec 21, 2015 Opozori Objavljeno Marec 21, 2015 (popravljeno) Kakor sem jasz tebe vidu pazi da ko obrneš ključ da ga ne zlomiš,ker znaš bit brez občutka ko premetavaš tist železje .... zato se pa vozim večina z Bmw, saj je trpežna mašina , pa ključ je tak, kot se spodobi, ga maš kaj za vroko primt, na pa te japončki, se nanje bol s strahom vsedem, da kej ne polomim :grim , pa še žena mi jih mora vžigat p.s. vse to velja tudi zate, kolk sm jest tebe vidu :grim Popravljeno Marec 21, 2015. Popravil builder daneb in Kmet2 2
Lokos Objavljeno Marec 21, 2015 Opozori Objavljeno Marec 21, 2015 Obrnu ključ. Kresne. Zaropota. Sosedov pes zgubi živce. Jaz zgubim pamet ... Grem 3, 4, 5 krogov po domačih ulcah . Baje je fajn če ga zalaufaš da vsaj olje segreješ. Parkiram. Snamem čelado. Mimo pripelje policaj. Uf pa sem jo dobr odnesel ... brez tablice :krneki: ... Mislim da je čas da grem na tehničnega ... spet brez tablice builder in daneb 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se