uzzy Objavljeno Avgust 23, 2001 Deli Objavljeno Avgust 23, 2001 Uradno tromostovja ni vec, ampak to sredo je bilo tam kar lepo število, motoristov. Z mojo sva se peljala samo mimo, z namenom da greva direkt na metelkovo A GLEJ GA ZLOMKA, Tam ni bilo nikogar, od motoristov mislim, pešakov-pivakov pred gromkim je bilo kar nekaj a še ti so sedeli v temi. Alo kdo ve, zakaj ? Je morda tudi metelkove uradno-neuradno konec. lp uzzy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 23, 2001 Deli Objavljeno Avgust 23, 2001 Scena na metelkovi je uradno prekinjena - po domace povedano propadla in se je spet zacelo sicer neuradno ampak z velikim obiskom na tromostovju. Tam smo bili recimo to sredo Gregs (tebe rada pozabim), Perla, Noise Data z Lee Dee ter Bmw. A ja, pa moja malenkost!!! Pridi drugic raje na tromostovje!!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 23, 2001 Deli Objavljeno Avgust 23, 2001 quote: ...recimo to sredo Gregs (tebe rada pozabim)... Smrc, smrc, smrc.... pa tako se lepo trudim, da ti kdaj ustrezem, ti pa me vedno pozabljas... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Avgust 24, 2001 Deli Objavljeno Avgust 24, 2001 GRRRRR ! PUPA Pozabila si ae na mene, Perota, Hanzija, Gorano.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 27, 2001 Deli Objavljeno Avgust 27, 2001 Ja ampak ti nisi šel naprej z nami na pijaco, jaz sem pa te naštevala. kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 27, 2001 Deli Objavljeno Avgust 27, 2001 TROMOSTOUJE JE IN BO EDINO MESTO ZA SREDINA ZBIRANJA MOTORISTOU ejga...mene tja med tiste narkice na metelkovo že naujo spravl.....sem pa res šou sam parkat pogledat...iz firbca...pa jih vec k pet nikol nism našteu....zato vsaj zame vela MOJ TRIUMPH JE VSAKO SREDO NA TROMOSTOUJU P.S. pa nej bo pir na metelkovi cnej al pa ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 27, 2001 Deli Objavljeno Avgust 27, 2001 Ohoho Climbra, prvic sem te tu zaznala. Ce pa je tako, se pa vidimo naslednjo sredo, le do nas moraš priti. Ce ne veš, kdo smo, poglej na moj profile v Members, kjer je moja fotka, pa si jo oglej pa me najdi. kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se