motolover Objavljeno Maj 21, 2015 Opozori Objavljeno Maj 21, 2015 To soboto in nedeljo bo v Zagrebu prireditev, Harley on Tour. Harley Davidson Europe pripelje vseh 23 letošnjih modelov na tovornjakih in se jih da preizkusiti. Organizator priporoča predhodnjo najavo, da si zasigurate mesto: http://www.harley-davidson-zagreb.hr/component/event/view/harley-on-tour-2015
motolover Objavljeno Maj 26, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Maj 26, 2015 Zaradi dežja je bila prireditev samo v nedeljo. HD šefi ne pustijo voziti, če je cesta mokra. No ja, tudi jaz ne bi, če bi na Balkan pripeljal cel šleper dragocenh motorjev. Pripeljali so vse modele, skupaj 23 motorjev. Postopek je bil enostaven; prijava v šotoru, kjer si pokazal vozniško in hop na motor. Opazil sem pameten trik: motorji sploh niso imeli kontaktnih ključev, si samo vžgal in šel. Vozilo se je v koloni, mi je eden organizatorjev obrazložil, da bi v nasprotnem primeru že pri prvi vožnji čakali motorje do večera. Počastili so nas s pijačo in jedačo in minil je en trrresoččč dan v sedlih Harleyev. Cartman 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se