fifty Objavljeno Februar 7, 2003 Opozori Objavljeno Februar 7, 2003 Bo treba kombinirat z žegnanjem na Novi štifti 8)
Max Objavljeno Februar 8, 2003 Opozori Objavljeno Februar 8, 2003 Hmmmm..., če sem prav videl to spada že med prvomajske praznike :roll: ... Bom najbrž na Korziki ali Sardiniji... :wink: :lol: Lepo se zabavajte. Tut men se zdi, da bomo v tem casu nekje na dvokolesnih prijateljih in na poti proti toplim krajem 8)
moped Objavljeno Februar 8, 2003 Opozori Objavljeno Februar 8, 2003 Termin je res neugoden, prazniki pa to...V tem česu bom najbrž kje dlje..
Sanda7 Objavljeno Februar 8, 2003 Opozori Objavljeno Februar 8, 2003 Full dobro narejena stran in res neugoden datum.Verjetno bo v igri takrat Korzika.
spidy Objavljeno Februar 9, 2003 Opozori Objavljeno Februar 9, 2003 Ja kako zelo pomemben je datum!Zdej spet nobenga nau k so tak datum zbral pol pa bo propadl k bodo rekl da se noben za to ne zanima!!!! :oops: :oops: :roll: :roll: Ciao,by Pero Itak da pridemo, malo po dirkamo malo popijemo, malo po plešmo pa so prazniki mimo, potem pa spet na delo.
manjak Objavljeno Februar 9, 2003 Opozori Objavljeno Februar 9, 2003 A je tole slučajno namesto MotoBooma v Celju? ZGLEDA Kaj, a motobooma ne bo al kaj :evil:
LuCy Objavljeno Februar 9, 2003 Opozori Objavljeno Februar 9, 2003 Zakaj ga pa ne bi bilo? Organizatorja/organizatorji OČITNO nista/niso ista/isti. Mogoče bi g. Ledeni kaj bolj vedel kaj bo z Moto Boomom letos?
MARJA Objavljeno Februar 9, 2003 Opozori Objavljeno Februar 9, 2003 Zakaj ga pa ne bi bilo? Organizatorja/organizatorji OČITNO nista/niso ista/isti. Mogoče bi g. Ledeni kaj bolj vedel kaj bo z Moto Boomom letos? Po moje bi bila že kje kakšna reklama, saj se bo marec kmalu začel.
MaraudeR Objavljeno Februar 9, 2003 Opozori Objavljeno Februar 9, 2003 neuradno kolikor vem bi naj obrtniski sejem in s tem tudi motoboom bil vsaki dve leti.letos zgleda,da ne bo nic. Kot vem MOTO BOOM ni v okviru MOS (obrtnega sejam) ampak je del sejma Življenje na kolesih. Po podatkih na www.sejmi.net in www.motoboom.net je bil na Celjskem sejmu leta 1998 prvi MOTO BOOM, v letu 2002 (14.3. - 17.3.) pa je bil peti po vrsti...torej je (bil) vsako leto.
mukki Objavljeno Februar 10, 2003 Opozori Objavljeno Februar 10, 2003 Ja kako zelo pomemben je datum!Zdej spet nobenga nau k so tak datum zbral pol pa bo propadl k bodo rekl da se noben za to ne zanima!!!! :oops: :oops: :roll: :roll: Ciao,by Pero :smilecolros: A ni fino, sploh ne bo gužve, ko ne bo nobenga!!!!!!!! Aja letos moto buma ne bo, :roll: se zgodi.......................
.T. Objavljeno Februar 10, 2003 Opozori Objavljeno Februar 10, 2003 Bo treba kombinirat z žegnanjem na Novi štifti 8) Zegnanje bo itak v nedeljo. Tko, da lahko gremo kar direkt iz Gornje Radgone :D. Koncno pa se je tudi pri nas zacelo bolj konkretno dogajati na podrocju motor showa. Tadej
divji Objavljeno Februar 10, 2003 Opozori Objavljeno Februar 10, 2003 MOTO BOOMA letos ne bo v Celju. To je uradna informacija. Lahko pa rečem da bo ta v gornji radgoni namesto njega vendar še boljši. Vsaj tako je Marjan obljubil.
superblackbird Objavljeno Februar 10, 2003 Opozori Objavljeno Februar 10, 2003 Zanimivo, zanimivo, ..razen datuma. Verjetno res ne bo gužve. Je vseeno Portugalska bolj privlačna. Pa srečno.
Brrrm Objavljeno Februar 10, 2003 Opozori Objavljeno Februar 10, 2003 Za tiste, ki se bomo za prvomajske praznike držali rodne grude, bo predstavljeni dogodek vzpodbuda za vožnjo proti kurji glavi.
Rude Boy Objavljeno Februar 10, 2003 Opozori Objavljeno Februar 10, 2003 Vidim da že neki datumi "letijo" ! Ampak na web strani od tega šova ni prav nobenega konkretnega podatka :shock: ??!! Al so to samo moji " PC črvi" al pa je vse skupaj samo preverjanje scene ??!! do nadaljnega ......
LuCy Objavljeno Februar 10, 2003 Opozori Objavljeno Februar 10, 2003 Piše, 25. , 26. 27. april Piše pa tudi "Support your ...."
pero Objavljeno Februar 10, 2003 Opozori Objavljeno Februar 10, 2003 No ampak zadeva se bo pa vseen dogajala!!!Bom naredu vse da si ogledam pa čeprav le za kratk cajt!!!Bomo pa od tam štartal prot Du!!! Juhuhu komi čakam!!! Ciao,by Pero
Pervy Objavljeno Februar 11, 2003 Opozori Objavljeno Februar 11, 2003 Pomurski sejem! Yessss, vse na kupu. Jaga in oprema za jago, kmetijstvo, traktorji, pivo, klobase, motorji in kamping. Evo mene pod OBVEZNO! Pa še lepa fura do gor. Pa ne samo za en dan! :lol: :lol: :lol: horjo, vmes še mene pobereš pol pa sva par dni na klobasah in pivu!!!!!! ah kako lepi prazniki bojo :twisted: 8)
HHV Objavljeno Februar 11, 2003 Opozori Objavljeno Februar 11, 2003 Zmejenu! Se mi pa zdi, da nas bo kar nekaj!
red pig tattoo Objavljeno Februar 11, 2003 Opozori Objavljeno Februar 11, 2003 http://www.si-motorshow.com/Končno nekaj pametnega za tole malo Slovenijo . Upam da vam bo uspelo kakor se šika. Z spoštovanjem RED PIG TATTOO
SiR Objavljeno Februar 18, 2003 Opozori Objavljeno Februar 18, 2003 Za tiste, ki se bomo za prvomajske praznike držali rodne grude, bo predstavljeni dogodek vzpodbuda za vožnjo proti kurji glavi. U oko :)
johan Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 Prvič slišim za ta sejem pa sem čist blizu doma.Bo treba it pogledat.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se