gorazd Objavljeno Marec 1, 2003 Opozori Objavljeno Marec 1, 2003 8) Normalno, da pridem pogledat, saj ni važno namesto kerega sejma je 8)
Thundercat Objavljeno Marec 6, 2003 Opozori Objavljeno Marec 6, 2003 Kumej čakam!!Upam da mi ne bo treba it peš tja gor.... :(
Ales Objavljeno Marec 8, 2003 Opozori Objavljeno Marec 8, 2003 Pogledat bom šel, samo nevem kako bo ta sejem izgledal. Upam da ne bo podoben tistemu v Celju, ki je na žalost bil bolj ubog. Se pa vsaj nekaj dogaja glede sejmov na naši motoristični sceni. :twisted:
Brrrm Objavljeno Marec 9, 2003 Opozori Objavljeno Marec 9, 2003 Kakor koli že, na reklami piše: "Z motorji vstop prost!!!". Podarjenemu konju pa iz vljudnosti ne prešteješ ravno vseh zob :P
enduraš Objavljeno April 5, 2003 Opozori Objavljeno April 5, 2003 jaz bom do radgone prikolovratil z mojo 125ko s frendi za cel vikend :roll: :twisted:
Cegi Objavljeno April 6, 2003 Opozori Objavljeno April 6, 2003 Tut men se zdi, da zadeva ni ravno na ugoden datum, ampak zadevo je treba podpreti da bo drugo leto še boljše. Zakaj bi imeli v tujini bolše šove, če pa je lahko dobro tudi doma. Sigurno pridem :D
ar Objavljeno April 6, 2003 Opozori Objavljeno April 6, 2003 A se mi samo zdi, da se nekako ne ceni take vrste prireditev, organizirane s strani Slovencev. Že vnaprej vsi nekaj kritizirajo. Če bi pa Jodlarji organizirali bi pa vsi drl tja in komentirali kako je blo oh in sploh dobr. (To je samo moje mnenje in nisem kakorkoli povezan z organizatorji) Upam, da pridem že z novim motorjem in da bo udeležba množična. Se vidimo :!: :!: :!:
Ice Objavljeno April 6, 2003 Opozori Objavljeno April 6, 2003 A se mi samo zdi, da se nekako ne ceni take vrste prireditev, organizirane s strani Slovencev. Že vnaprej vsi nekaj kritizirajo. Če bi pa Jodlarji organizirali bi pa vsi drl tja in komentirali kako je blo oh in sploh dobr. (To je samo moje mnenje in nisem kakorkoli povezan z organizatorji) Upam, da pridem že z novim motorjem in da bo udeležba množična. Se vidimo :!: :!: :!: ......tell me about it...... :roll:
CAPIROMZY Objavljeno April 7, 2003 Opozori Objavljeno April 7, 2003 A se mi samo zdi, da se nekako ne ceni take vrste prireditev, organizirane s strani Slovencev. Že vnaprej vsi nekaj kritizirajo. Če bi pa Jodlarji organizirali bi pa vsi drl tja in komentirali kako je blo oh in sploh dobr. (To je samo moje mnenje in nisem kakorkoli povezan z organizatorji) Upam, da pridem že z novim motorjem in da bo udeležba množična. Se vidimo :!: :!: :!:
Leteči Objavljeno April 8, 2003 Opozori Objavljeno April 8, 2003 To je treba it pogledat, hvala bogu da se tudi pri nas kaj takega dogaja LP Leteči
Jerry_exc Objavljeno April 10, 2003 Opozori Objavljeno April 10, 2003 Živjo kaj mislite kateri dan motoshova bi se najbolj splacalao ogledat? ker nazalost ne moram priti na use 3 :?
marijan Objavljeno April 11, 2003 Opozori Objavljeno April 11, 2003 ali bo imel motosvet kakšen šank rezerviran, da se pač tam najdemo in spijemo kozarec vode. :D
chris Objavljeno April 11, 2003 Opozori Objavljeno April 11, 2003 ali bo imel motosvet kakšen šank rezerviran, da se pač tam najdemo in spijemo kozarec vode :lol: :lol: :lol:
marijan Objavljeno April 11, 2003 Opozori Objavljeno April 11, 2003 ker torte ne bo, ne vem kaj bomo jedli, pa sem mislil, da bi bila voda najboljše-salmonela pa to :D
Thundercat Objavljeno April 11, 2003 Opozori Objavljeno April 11, 2003 Mene sam skrbi da nebi bilo dežja!Glede na to da je April muhast bi jst take zadeve v Maju raje videl!! :wink:
Lucky Objavljeno April 11, 2003 Opozori Objavljeno April 11, 2003 Mene sam skrbi da nebi bilo dežja!Glede na to da je April muhast bi jst take zadeve v Maju raje videl!! :wink: Sej to je tik pred prvim majem. Mogoče pa bo! Vreme namreč. :wink: 8)
marijan Objavljeno April 11, 2003 Opozori Objavljeno April 11, 2003 še nihče ni napisal o mestu motosveta :D motosvet treffen
Brrrm Objavljeno April 12, 2003 Opozori Objavljeno April 12, 2003 Ja, motosvetovsko zbirno mesto je na Motoshowu v Radgoni. :wink: :P :twisted: :roll: Malo bolj resno, o tem se bomo zares dogovorili 23. - 24. aprila, ko bo tudi glede stanja vremena bolj jasno.
Tratnjak Damijan Objavljeno April 12, 2003 Opozori Objavljeno April 12, 2003 Drugače pa se bo na sejmu predstavil tudi Avtoplus z novimi guzziji in vabi vse ki se zanimajo za to znamko motociklov, da se zglasijo tudi na njihovem razstavnem prostoru ter si ogledajo novost med guzziji, ki pa naj bo zaenkrat še skrivnost. Tudi nekaj članov našega kluba bo tam (MK MOTO GUZZI), kjer se bomo malo predstavili in kako rekli ob kakem pivu.
MARJA Objavljeno April 12, 2003 Opozori Objavljeno April 12, 2003 Tako je se vidmo na pivu. Tam bom od petka do sobote, žal sem v nedeljo v službi.
vrho1679 Objavljeno April 14, 2003 Opozori Objavljeno April 14, 2003 Če za motoriste ni vstopnine in bo kej za vidit se znam parmajat gor.
Thundercat Objavljeno April 15, 2003 Opozori Objavljeno April 15, 2003 Joj vreme.................. :angel:
JerryTDM Objavljeno April 15, 2003 Opozori Objavljeno April 15, 2003 Verjetno pridem malo pogledat, na drugo stran Slovenije :wink: če bo vreme :?: :D LP :lilangel:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se