Roman Objavljeno April 15, 2003 Opozori Objavljeno April 15, 2003 Kar se dirk na Motoshowu tiče, močno dvomim da bo kaj, ker je v istem terminu DP v Ljubečni v teh kategorijah :? .
DRAGON Objavljeno April 16, 2003 Opozori Objavljeno April 16, 2003 :evil: ČE MI RATA KONČAT MOJGA FIGHTERJA. Z AVTOM PA NE GREM. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Meglenšček Objavljeno April 21, 2003 Opozori Objavljeno April 21, 2003 A ma kdo urnik prireditve :?: :?: ker na uradni strani ga ni al ga pa jaz ne najdem :?
dave the wave Objavljeno April 21, 2003 Opozori Objavljeno April 21, 2003 Prvi motorji so ze tu, zid smrti ze stoji, transparenti visijo, torej neke bo. Izgleda pa, da se bo dosti tega dogajalo v halah. Torej dez ne bi smel biti problem. lp DTW
tom Objavljeno April 21, 2003 Opozori Objavljeno April 21, 2003 Tudi jaz pridem sigurno pogledat v Radgono, verjetno v soboto in nedeljo. Ker to pa bi bil že greh, če nebi šel kaj tja z mojo 125-ko, ko pa imam samo 7 km do tja. Pa upam, da vas bo kaj motosvetovcev tam, da vas končno malo spoznam.
SPIDI Objavljeno April 22, 2003 Opozori Objavljeno April 22, 2003 Jaz pa skutica, tudi verjetno prideva, na generalno pred Dubrovnikom.
tom Objavljeno April 22, 2003 Opozori Objavljeno April 22, 2003 Imam pa še eno novico za vse, ki bi vas stvar utegnila zanimati. Nasveti policije oz. akcija "Policijska izkušnja kot nasvet" bo na tej prireditvi v soboto, 26.4. od 9. do 15. ure. Mogoče boste tako lažje izbrali termin za odhod v Radgono, če vas to posebej zanima.
Pervy Objavljeno April 22, 2003 Opozori Objavljeno April 22, 2003 OK zdaj pa resno: Kdo gre gor, kdaj in kako dolgo bo ostal? jaz bom šel v petek, če bom prespal ali ne je odvisno od družbe in dogajanja gor. v vsakem primeru bom gor spet v soboto, noč je spet stvar dogovora. torej napišite kdo vse bi šel pa kdaj, da si po PM izmenjamo mobi številke in se dogovorimo! 1. pervy (od petka popoldan do ?) 2. johan (vse 3 dni - spanje???)
johan Objavljeno April 22, 2003 Opozori Objavljeno April 22, 2003 Jaz sem sigurn v Radgoni.Vse tri dni.
Rude Boy Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 Če za motoriste ni vstopnine in bo kej za vidit se znam parmajat gor. Glede vstopnine, je to verjetno samo tvoja pobožna želja !?
MARJA Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 Vstopnina bo 800 SIT, za študente 500 SIT za motoriste vstop z motornimi kolesi PROST . Motorji se bodo bojda parkirali znotraj sejma. Pridem v petek dopoldan in odidem v soboto zvečer. V nedeljo moramo pač eni delati.
Brrrm Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 V petek ne pridem, pravkar dobil obvestilo o rojstnodnevnem pikniku v petek popoldne. Verjetno pridem v soboto dopoldne in okoli 12h že odidem, obveznosti popoldne.
marijan Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 v sobot okoli opoldneva smo gor, brrrm pol se pa ne bova videla, če že tako hitro pičiš nazaj, ostanem pa do večera v nedeljo druge obveznosti :D
Brrrm Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 Zakaj ne. Povej, po kateri cesti boš prihajal, bom jaz tam odhajal in si bova pomahala. :D
marijan Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 no vidiš, pa saj je samo ena cesta, točno po tej bom vozil guzzlna, pa še en guzzl bo zraven, torej dva :D
Brrrm Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 OK, bom šel Rdg-MB-Dvg-SG-CE domov. Pa tja verjetno tudi (seveda v obratni smeri). Je CE-MB-Rdg prekratko, manj kot 100 km. Se mahamo, razen v MB, tam je možnih več poti.
marijan Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 res je, v mariboru greva verjetno vsak svojo pot ker so enosmerne ceste
pero Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 F soboto sm na malu!!!! :D Odpelu kako varno al pa nevarno vožnjo pojedu kak čevap ipd in pogledu kaj majo za pokazat!!!! :D :D Komi čakam!!! Ciao,by Pero
tom Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 Jaz pa bom tam ziher v soboto, pa mogoče še pridem v nedeljo kaj pogledat, če bo čas.
Rocky Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 Zanima me ali gre kdo v G. Radgono v soboto po 12 uri. Nekateri namreč dopoldan še delamo. Če je še kdo takšen naj pošlje PM, da si izmenjamo telefonijo (GSM) in odrinemo skupaj. Lep pozdrav izpod vinogradov! ROCKY 8)
AlterMann Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 V soboto bom sigurno gor. Če bo pa le mogoče pa pridem že v petek popoldne. Grem pa po SR varianti. 8)
marijan Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 Zanima me ali gre kdo v G. Radgono v soboto po 12 uri. Nekateri namreč dopoldan še delamo. Če je še kdo takšen naj pošlje PM, da si izmenjamo telefonijo (GSM) in odrinemo skupaj. Lep pozdrav izpod vinogradov! ROCKY 8) rocky motoguzzi club bo ob tem času nekje v mariboru pa se jim pridruži :D
MARJA Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 Rocky, ker bom gor že v petek, me v soboto, ko prideš v Radgono pokliči, da greva na pivo in kakšno rečeva o triumphih.
eliminator Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 Jz ziher pridem za kaksen dan pogledat(najbrz sobota). Bom se bolj tocno sporocil, da se bom mogoce kaksnemu prikljucil(cemebokdohotelzravenpress). :D lp
manjak Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 Jst upam de bom fotra nafuku de me bo gor pelu, k nisem tuk nor de bi s skuterjem gor rinu :lol:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se