kađiva Objavljeno September 25, 2015 Opozori Objavljeno September 25, 2015 Zgolj razmišljam,...v Evropi so dirke Supermono z enocilindraši zelo priljubljene in razvite,...bi se to prijelo pri nas, če bi recimo na raznih "race days"-ih in BoboSBK, in podobnih Grobnik, Panonia ring eventih uvedli mogoče še kategorijo SUPERMONO? Mogoče za začetek čimbolj ohlapna pravila, važno, da je en cilinder, kubiki niso važni, ...to se mi zdi dirkanje z relativno majhnim začetnim vložkom Izbira motorjev pa tud velika, od Supermoto, enduro do pravih racing specialk SUPERMONO FIM EUROPEAN CUP
KyoKon Objavljeno September 25, 2015 Opozori Objavljeno September 25, 2015 Že en cajt razmišlajm, da bi nazaj imel enocilindrača. Moja nekdanja xt 660x, pa čeprav mehek motor, ampak ne gre mi iz spomina. Vse tačke pobrušene, pa z Akrapovičem taprav bombnik. No neki tazga, sam lažjiga in močnejšega.
svobodnaptica01 Objavljeno September 26, 2015 Opozori Objavljeno September 26, 2015 (popravljeno) Zgolj razmišljam,...v Evropi so dirke Supermono z enocilindraši zelo priljubljene in razvite,...bi se to prijelo pri nas, če bi recimo na raznih "race days"-ih in BoboSBK, in podobnih Grobnik, Panonia ring eventih uvedli mogoče še kategorijo SUPERMONO? Mogoče za začetek čimbolj ohlapna pravila, važno, da je en cilinder, kubiki niso važni, ...to se mi zdi dirkanje z relativno majhnim začetnim vložkom Izbira motorjev pa tud velika, od Supermoto, enduro do pravih racing specialk SUPERMONO FIM EUROPEAN CUP Če pogledaš kako številčno so pri nas in na dirkališčih, ki jih omenjaš zastopani enocilindraši, naked, supermoto itd motorji, kakšnega strašnega haska pač ni od tega. Tisti, ki bi se rad vozil kaj več po pisti si bo itak omislil SS motor, te pa dobiš rabljene 10 let stare zrihtane za na pisto za male pare, kar pa supermono ni. Cenovno ugodno dirkanje se gredo v Angliji, kjer dirkajo z ER6, Ninjo 250, pre-injection klasa itd. Popravljeno September 26, 2015. Popravil svobodnaptica01 Cartman, kewo in bikez 3
billy Objavljeno September 28, 2015 Opozori Objavljeno September 28, 2015 Bez veze;pr nas so vsi sami hudi superbajkerji,če nimaš vsaj BMW RR, si že obična pi.., že šestotaki so za softiče! iom 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se