John2005 Objavljeno September 12, 2016 Opozori Objavljeno September 12, 2016 Naroču. Jupi. Bmflar, thumper in 3nity 3
motolover Objavljeno September 13, 2016 Avtor Opozori Objavljeno September 13, 2016 On 12 September 2016 at 8:42 AM, thumper said: za vsak motor kateregakoli proizvajalca se lahko dobi nekaj posebne ponudbe - ali v denarju ali v opremi. tako da ne razvijaj teorije o ponudbi .. ehh.. ni moj tip..sedel na enem pa mi ne sede ne pozicija ne razmerje ne armatura.. 8150€?? moj t100 2009 je bil 2011 pri 3052km 5990€ .. Ni vse v ceni. Ce ti je motor vsec ze spraskas vec.
motolover Objavljeno September 20, 2016 Avtor Opozori Objavljeno September 20, 2016 Kot vedno všečen filmček Južnoafričanov.
John2005 Objavljeno September 20, 2016 Opozori Objavljeno September 20, 2016 Razmišlam a sem zaj... ker sem naročil motor z navadnimi feltnami. Nimam izkušenj s špriklami?!
UnionJack Objavljeno September 20, 2016 Opozori Objavljeno September 20, 2016 (popravljeno) 13 minutes ago, John2005 said: Razmišlam a sem zaj... ker sem naročil motor z navadnimi feltnami. Nimam izkušenj s špriklami?! če si predstavlaš to za svoj arhivski moped (keeper) pol zameni u špice, una 2 rora u enga pa cafe rit drgač pa pust, bojo prsti manj trpel pri pucanju Popravljeno September 20, 2016. Popravil UnionJack
motolover Objavljeno September 20, 2016 Avtor Opozori Objavljeno September 20, 2016 11 minutes ago, John2005 said: Razmišlam a sem zaj... ker sem naročil motor z navadnimi feltnami. Nimam izkušenj s špriklami?! Razen, da so z naperami (za mnoge) lepše imajo kar nekaj slabih strani: težje, težko se čistijo, potrebno jih je redno pregledovati, in še kaj bi se našlo. Prednosti kolesnih obročev z naperami so predvsem lažje popravilo in večja prožnost.
Cartman Objavljeno September 20, 2016 Opozori Objavljeno September 20, 2016 6 minutes ago, motolover said: Razen, da so z naperami (za mnoge) lepše imajo kar nekaj slabih strani: težje, težko se čistijo, potrebno jih je redno pregledovati, in še kaj bi se našlo. Prednosti kolesnih obročev z naperami so predvsem lažje popravilo in večja prožnost. Nebi si mislil. Kdo pa to rihta? Take mojstre je dobro met na radarju. Ce zbijes lito kolo res ni tezav. neses Jermanovim.
motolover Objavljeno September 20, 2016 Avtor Opozori Objavljeno September 20, 2016 5 minutes ago, Cartman said: Nebi si mislil. Kdo pa to rihta? Take mojstre je dobro met na radarju. Ce zbijes lito kolo res ni tezav. neses Jermanovim. Mišljeno je na poti. Boš iz npr. Maroka poslal lito feltno k Jermanu in počakal, da jo pošlje nazaj? Lokalc ti bo jekleno hitreje popravil s kladivom. Mogoče se motim, k sreči še nisem imel takega problema.
Cartman Objavljeno September 20, 2016 Opozori Objavljeno September 20, 2016 23 minutes ago, motolover said: Mišljeno je na poti. Boš iz npr. Maroka poslal lito feltno k Jermanu in počakal, da jo pošlje nazaj? Lokalc ti bo jekleno hitreje popravil s kladivom. Mogoče se motim, k sreči še nisem imel takega problema. Aaaa. Cist narobe sva se zastopla. Ajd, je 25 let stara paranoja, ampak z naperami sm mel na prvem motorju tolk slab3 volje da se jih se zdej bojim, zato sm prasal. Drgac pa jekleno? Sej spriklaste majo tud alu obroce?! Lito kolo ti popravi mal bol spretn kovac s struznico. Ker se ga dejansko z macolo spravla u red. Kolo z naperami ima pa kolk 32? Naper? Torej je sestavljena z ene 70 kosov, in ce 2-3 napere popustijo gre hitro u kurac cel bicikl....
ciciban Objavljeno September 21, 2016 Opozori Objavljeno September 21, 2016 Lite so malo bolj praktične za povprečnega uporabnika, ki se vozi po cesti. Imam na napere. Pucat je nadležno, set za flikanje vzame več placa, pa fajn je napere naštelat enkrat na sezono. Kar za večino od nas pomeni en dodaten obisk pri kakšnem majstru.
motolover Objavljeno September 21, 2016 Avtor Opozori Objavljeno September 21, 2016 Lepe pa so, zato se jih tudi na Scramblerje daje ciciban 1
John2005 Objavljeno September 21, 2016 Opozori Objavljeno September 21, 2016 Boga isusa ... zdej sm pa lih tam ko sm bil prej. Torej lepe ampak za povprečnega loleka kot sm jest boljše alu. ciciban, Bmflar in Cartman 3
motolover Objavljeno September 22, 2016 Avtor Opozori Objavljeno September 22, 2016 20 hours ago, John2005 said: Boga isusa ... zdej sm pa lih tam ko sm bil prej. Torej lepe ampak za povprečnega loleka kot sm jest boljše alu. Čisto odvisno za kaj misliš motor uporabljati. Če za poziranje, moraš dati šprikle, pa naj stane kar hoče Za veliko voziti tudi na GSu ne motijo, jih pač ne čistiš preveč . Menda gredo v prodajo najbolj popolnoma goli, vsaj tako so mi rekli pri BMWju. Najverjetneje bodo čez zimo razstavljeni, pobarvani in transformirani za naslednjo pomlad za pred kavarno. Cartman 1
John2005 Objavljeno September 22, 2016 Opozori Objavljeno September 22, 2016 Jest sm si dal gor ASC, gretje ročk, led žmigavce in alarm. 1000 za alu tank se mi je zdelo too much, šprikle so pa 400. Ko pride bo treba neki naredit z nosilcem za tablico. Ostalo bomo pa vidl. Idejo sem imel da bi pokrov od cilindrov dal v črno barvo, mogoče tudi rezervoar. Hmmm. No bomo vidl. Iz sportakov na tole zadevo bo v vsakem primeru zlo zanimivo. ciciban 1
motolover Objavljeno September 22, 2016 Avtor Opozori Objavljeno September 22, 2016 Boš imel za edini motor?
John2005 Objavljeno September 22, 2016 Opozori Objavljeno September 22, 2016 Mislim, da ja. Me prav zanima kako bo. Škoda ker pride šele konec oktobra oz začetek novembra tako, da to sezono ne bo preveč aktiven.
motolover Objavljeno September 22, 2016 Avtor Opozori Objavljeno September 22, 2016 6 minutes ago, John2005 said: Škoda ker pride šele konec oktobra oz začetek novembra tako, da to sezono ne bo preveč aktiven. Čez zimo ga lahko celega predelaš, da ga še mama ne prepozna.
John2005 Objavljeno September 22, 2016 Opozori Objavljeno September 22, 2016 Taka črna opcija mi je všeč (ni sicer Scrambler). Drgač me pa firbec matra kak ose bo motor peljal. Namreč pred nakupom sem testiral polno motorjev na koncu pa kupil nekaj kar nisem probal. ... kot vse do sedaj Cartman, UnionJack, thumper in 1 other 4
motolover Objavljeno September 22, 2016 Avtor Opozori Objavljeno September 22, 2016 Ciklistika pri vseh novejših BMWjih je odlična. Kardan se komaj kaj čuti, le na malo trši menjalnik se boš moral navaditi. Zaradi obilice uporabnega navora tako ali tako ni treba kaj dosti prestavljati. Cartman 1
izibajker Objavljeno November 14, 2016 Opozori Objavljeno November 14, 2016 Za vse tiste ki (resno) razmišljate o nakupu, morda vam bo tole kaj v pomoč... https://www.youtube.com/watch?v=N4hIzfHhW8k Cartman 1
motolover Objavljeno November 14, 2016 Avtor Opozori Objavljeno November 14, 2016 On 22/09/2016 at 9:07 PM, John2005 said: Mislim, da ja. Me prav zanima kako bo. Škoda ker pride šele konec oktobra oz začetek novembra tako, da to sezono ne bo preveč aktiven. Ga že imaš? 10 hours ago, izibajker said: Za vse tiste ki (resno) razmišljate o nakupu, morda vam bo tole kaj v pomoč... https://www.youtube.com/watch?v=N4hIzfHhW8k Super posneto, krasne ceste, govori pa za zaspati. Cartman 1
Big Py Objavljeno November 15, 2016 Opozori Objavljeno November 15, 2016 (popravljeno) Kaj je možno, da je zgornji filmček v SLO sneman. Tam od 5 minute dalje se mi zdijo cestni količki in ceste kt bi bilo nekje pri nas, recimo v posočju snemano. Popravljeno November 15, 2016. Popravil map
izibajker Objavljeno November 15, 2016 Opozori Objavljeno November 15, 2016 pred 10 urami, motolover pravi: Super posneto, krasne ceste, govori pa za zaspati. V svojih postih je parkrat omenil. Portugalec, pa njegov akcent, je poiskal software za pretvorbo glasu (robotic sound), tudi zato, da je glas vedno isti. Naredi pa en tak filmček na teden, v zadnjih nekaj letih prek 150 na temo Cafe racer...
John2005 Objavljeno November 15, 2016 Opozori Objavljeno November 15, 2016 Mmmm ... je že doma ciciban, vuk76, Yoghurt in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se