J Objavljeno Februar 15, 2003 Opozori Objavljeno Februar 15, 2003 Moped, iz ust si mi vzel! Za ravnotezje bi bil pa vesel, da kdo "za štos" poišče kakšno raziskavo (Jasno, podprto z neko levo statistiko) za mlade motoriste!? Lp.
hotschko Objavljeno Februar 16, 2003 Opozori Objavljeno Februar 16, 2003 Moped, iz ust si mi vzel! Za ravnotezje bi bil pa vesel, da kdo "za štos" poišče kakšno raziskavo (Jasno, podprto z neko levo statistiko) za mlade motoriste!? Lp. ... statistika mladih voznikov = katastrofa ... BTDT
klimbra Objavljeno Februar 17, 2003 Opozori Objavljeno Februar 17, 2003 Nič nič, hvala hvala :oops: :oops: , samo v bran starejših občanov. Pozdrav iz doma ostarelih :) :wink: Veš kaj je največji hec........... Ko so njemu nataknili prvo pleničko.......smo starci že pičili naokol....kokr so pač šli MZ,ČZ,JAWA....itd Zdej pa mladenič piči 200+,k nam natikajo plenice :evil: :evil: :evil: :evil:
matic Objavljeno Februar 17, 2003 Opozori Objavljeno Februar 17, 2003 Pravkar sem se vrnil s pregleda mojega zamaščenega ožilja z Geriatrične klinike....in verjemte....če me nebi tok revma matrala u desno ramo.....in išjas trgal v križu,bi se odpeljal z mopedom..................MLADINA,BOJ SE,KO BO TOPLO JE NA CESTI SEBI IN VAM NEVARNI IN NEREŠLJIV PROBLEM. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Ja, tudi jaz se ti pridružujem. Jami stari norci za balanso, ki nimajo pojma o vožnji. Matic P.S. Stavim, da vsaj 95 % motosvetovcev po dežju niti približno ne pride do kolen Klimbri !!!
Nagaya Objavljeno Februar 17, 2003 Opozori Objavljeno Februar 17, 2003 kaj je zdej to? starim mackom neki ni usec??? :shock: :shock:
SiR Objavljeno Februar 17, 2003 Opozori Objavljeno Februar 17, 2003 Stari mački mal z zobmi škripajo :) Ups, s protezami :lol: :lol: :wink: 8) Klimbra, pazi se, da ti proteza ne pade na mizo :))))
Brrrm Objavljeno Februar 17, 2003 Opozori Objavljeno Februar 17, 2003 Nič mi z zobovjem ne škripamo, temveč grozimo, da se spomladi zopet na cestah pojavimo :wink: :twisted: :lol: :P
Dada Objavljeno Februar 18, 2003 Opozori Objavljeno Februar 18, 2003 Ja fantki in punčke! A veste, da je treba do te starosti priti (se pripeljati)? Starejši motoristi so se že pripeljali, sedaj pa je vrsta na vas, da dokažete, če ste to sposobni in kdo od vas se sploh lahko vozi vzporedno z njimi! :wink:
BaTeMaN Objavljeno Februar 18, 2003 Opozori Objavljeno Februar 18, 2003 izkušnje starost... jebi ga zgodi se lahk vsakemu... ne verjamem v statistiko
Ice Objavljeno Februar 18, 2003 Opozori Objavljeno Februar 18, 2003 there are recless and there are old motorcyclists - but there are not many recless old motorcyclists. :wink:
SiR Objavljeno Februar 18, 2003 Opozori Objavljeno Februar 18, 2003 Skratka - upam, da bom tudi jaz kdaj stari maček na motorju... :)
RAN Objavljeno Februar 18, 2003 Opozori Objavljeno Februar 18, 2003 Ja fantki in punčke! A veste, da je treba do te starosti priti (se pripeljati)? Starejši motoristi so se že pripeljali, sedaj pa je vrsta na vas, da dokažete, če ste to sposobni in kdo od vas se sploh lahko vozi vzporedno z njimi! :wink: Kaj piješ ? :D
Dada Objavljeno Februar 18, 2003 Opozori Objavljeno Februar 18, 2003 Ja fantki in punčke! A veste, da je treba do te starosti priti (se pripeljati)? Starejši motoristi so se že pripeljali, sedaj pa je vrsta na vas, da dokažete, če ste to sposobni in kdo od vas se sploh lahko vozi vzporedno z njimi! :wink: Kaj piješ ? :D Vodo; od nje se dolgo in zdravo živi :lol:
RAN Objavljeno Februar 18, 2003 Opozori Objavljeno Februar 18, 2003 Ja fantki in punčke! A veste, da je treba do te starosti priti (se pripeljati)? Starejši motoristi so se že pripeljali, sedaj pa je vrsta na vas, da dokažete, če ste to sposobni in kdo od vas se sploh lahko vozi vzporedno z njimi! :wink: Kaj piješ ? :D Vodo; od nje se dolgo in zdravo živi :lol: Imaš v dobrem celo kanto od mene. :D :D
BIG YELLOW Objavljeno Februar 18, 2003 Opozori Objavljeno Februar 18, 2003 there are recless and there are old motorcyclists - but there are not many recless old motorcyclists. :wink: 110% SE STRINJAM!!! :lol: :lol: :twisted:
marijan Objavljeno Februar 19, 2003 Opozori Objavljeno Februar 19, 2003 starci prihajamo (samo nisem še starec, ne nisem, nisem),pomlad se bliža in guzlna že srbijo nove gume :D
klimbra Objavljeno Februar 19, 2003 Opozori Objavljeno Februar 19, 2003 Pravkar sem se vrnil s pregleda mojega zamaščenega ožilja z Geriatrične klinike....in verjemte....če me nebi tok revma matrala u desno ramo.....in išjas trgal v križu,bi se odpeljal z mopedom..................MLADINA,BOJ SE,KO BO TOPLO JE NA CESTI SEBI IN VAM NEVARNI IN NEREŠLJIV PROBLEM. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Ja, tudi jaz se ti pridružujem. Jami stari norci za balanso, ki nimajo pojma o vožnji. Matic P.S. Stavim, da vsaj 95 % motosvetovcev po dežju niti približno ne pride do kolen Klimbri !!! Nimajo osnovnih ŠANS.........ker Klimbra se vozi samo po lepem vremenu,sončku in ob primernih temperaturah!!!!!!! Revma je hud problem.......NAS STRCEV!!!!! :oops:
klimbra Objavljeno Februar 19, 2003 Opozori Objavljeno Februar 19, 2003 kaj je zdej to? starim mackom neki ni usec??? :shock: :shock: Vse všeč..........še posebno MLADE MUCKE!!!!! :P :P :P :P
MARJA Objavljeno Februar 19, 2003 Opozori Objavljeno Februar 19, 2003 Pozor mladci, starčki bomo kmalu na cesti, pa naj bo sonce ali dež.
Nagaya Objavljeno Februar 19, 2003 Opozori Objavljeno Februar 19, 2003 pol je pa mladih muck očitno premalo, da bi vas uspešno mirile :wink: .....ker ste neki diviji tle :wink: ...... :lol: :lol:
Nagaya Objavljeno Februar 28, 2003 Opozori Objavljeno Februar 28, 2003 hehe ...je pa tole občutljiva tema :lol: :lol: ...v enem drugem topicu me je nekdo po tintari ker sem bla mal sarkastična na racun starejših motoristov...uff :lol: :lol: :lol: ..men se vedno ni jasno zakaj ste se tko razburli...sej vsi vemo da je tisto o dobrih-starih motoristih drži..... aleronu pa..če bo bral.... tale :wink: pomeni da se hecamo :D
fifty Objavljeno Februar 28, 2003 Opozori Objavljeno Februar 28, 2003 Pozor mladci, starčki bomo kmalu na cesti, pa naj bo sonce ali dež. :evil: tako je :!: :!: :!: al pa mavrica :Fade-color :wink: 8)
Rocky Objavljeno Marec 1, 2003 Opozori Objavljeno Marec 1, 2003 Ma kakšni starci neki. :shock: Folk, dajte no, odprite vendar oči. Večni mladeniči, se temu poreče. 8) :lol: Pozdrav izpod vinogradov! ROCKY
perimund Objavljeno Marec 3, 2003 Opozori Objavljeno Marec 3, 2003 glede starosti voznikov in nevarnosti. Moj fot`r ma 52 - vozi cestaka, pa me se zmeri v kakem uvinku "dol udar". (itak da voz ze najmanj 25let) Jest ne upam kej prevec na "leta" ocenjevat sposobnost voznikov. p.s: sploh k mam kolega k ma 29 let, pa se hodet ne zna - z motorjem je pa vsak let 2x na tleh.
SiR Objavljeno Februar 19, 2004 Opozori Objavljeno Februar 19, 2004 na www.24ur.com je zanimiv prispevek. O avtomobilistih sicer, ampak vseeno ...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se