Skoči na vsebino

Vse nevarnejši so starejši motociklisti

Priporočene objave

Objavljeno

Moped, iz ust si mi vzel! Za ravnotezje bi bil pa vesel, da kdo "za štos"

poišče kakšno raziskavo (Jasno, podprto z neko levo statistiko) za mlade

motoriste!? Lp.

Objavljeno
Moped, iz ust si mi vzel! Za ravnotezje bi bil pa vesel, da kdo "za štos"

poišče kakšno raziskavo (Jasno, podprto z neko levo statistiko) za mlade

motoriste!? Lp.

... statistika mladih voznikov = katastrofa ... BTDT

Objavljeno
Nič nič, hvala hvala :oops: :oops: , samo v bran starejših občanov.

Pozdrav iz doma ostarelih :) :wink:

Veš kaj je največji hec...........

Ko so njemu nataknili prvo pleničko.......smo starci že pičili naokol....kokr so pač šli MZ,ČZ,JAWA....itd

Zdej pa mladenič piči 200+,k nam natikajo plenice :evil: :evil: :evil: :evil:

Objavljeno
Pravkar sem se vrnil s pregleda mojega zamaščenega ožilja z Geriatrične klinike....in verjemte....če me nebi tok revma matrala u desno ramo.....in išjas trgal v križu,bi se odpeljal z mopedom..................MLADINA,BOJ SE,KO BO TOPLO JE NA CESTI SEBI IN VAM NEVARNI IN NEREŠLJIV PROBLEM. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ja, tudi jaz se ti pridružujem. Jami stari norci za balanso, ki nimajo pojma o vožnji.

Matic

P.S.

Stavim, da vsaj 95 % motosvetovcev po dežju niti približno ne pride do kolen Klimbri !!!

Objavljeno

kaj je zdej to? starim mackom neki ni usec??? :shock: :shock:

Objavljeno

Stari mački mal z zobmi škripajo :) Ups, s protezami :lol: :lol: :wink: 8)

Klimbra, pazi se, da ti proteza ne pade na mizo :))))

Objavljeno

Nič mi z zobovjem ne škripamo, temveč grozimo, da se spomladi zopet na cestah pojavimo :wink: :twisted: :lol: :P

Objavljeno

Ja fantki in punčke!

A veste, da je treba do te starosti priti (se pripeljati)? Starejši motoristi so se že pripeljali, sedaj pa je vrsta na vas, da dokažete, če ste to sposobni in kdo od vas se sploh lahko vozi vzporedno z njimi! :wink:

Objavljeno

izkušnje starost...

jebi ga zgodi se lahk vsakemu... ne verjamem v statistiko

Objavljeno

there are recless and there are old motorcyclists - but there are not many recless old motorcyclists. :wink:

Objavljeno

Skratka - upam, da bom tudi jaz kdaj stari maček na motorju... :)

Objavljeno
Ja fantki in punčke!

A veste, da je treba do te starosti priti (se pripeljati)? Starejši motoristi so se že pripeljali, sedaj pa je vrsta na vas, da dokažete, če ste to sposobni in kdo od vas se sploh lahko vozi vzporedno z njimi! :wink:

Kaj piješ ?

:D

Objavljeno
Ja fantki in punčke!

Kaj piješ ?

Vodo; od nje se dolgo in zdravo živi :lol:

Objavljeno
Ja fantki in punčke!

Kaj piješ ?

Vodo; od nje se dolgo in zdravo živi :lol:

Imaš v dobrem celo kanto od mene.

:D :D

Objavljeno
there are recless and there are old motorcyclists - but there are not many recless old motorcyclists. :wink:

110% SE STRINJAM!!! :lol: :lol: :twisted:

Objavljeno

starci prihajamo (samo nisem še starec, ne nisem, nisem),pomlad se bliža in guzlna že srbijo nove gume :D

Objavljeno
Pravkar sem se vrnil s pregleda mojega zamaščenega ožilja z Geriatrične klinike....in verjemte....če me nebi tok revma matrala u desno ramo.....in išjas trgal v križu,bi se odpeljal z mopedom..................MLADINA,BOJ SE,KO BO TOPLO JE NA CESTI SEBI IN VAM NEVARNI IN NEREŠLJIV PROBLEM. :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

Ja, tudi jaz se ti pridružujem. Jami stari norci za balanso, ki nimajo pojma o vožnji.

Matic

P.S.

Stavim, da vsaj 95 % motosvetovcev po dežju niti približno ne pride do kolen Klimbri !!!

Nimajo osnovnih ŠANS.........ker Klimbra se vozi samo po lepem vremenu,sončku in ob primernih temperaturah!!!!!!!

Revma je hud problem.......NAS STRCEV!!!!! :oops:

Objavljeno
kaj je zdej to? starim mackom neki ni usec??? :shock:  :shock:

Vse všeč..........še posebno MLADE MUCKE!!!!! :P :P :P :P

Objavljeno

Pozor mladci, starčki bomo kmalu na cesti, pa naj bo sonce ali dež.

Objavljeno

pol je pa mladih muck očitno premalo, da bi vas uspešno mirile :wink: .....ker ste neki diviji tle :wink: ...... :lol: :lol:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

hehe ...je pa tole občutljiva tema :lol: :lol: ...v enem drugem topicu me je nekdo po tintari ker sem bla mal sarkastična na racun starejših motoristov...uff :lol: :lol: :lol: ..men se vedno ni jasno zakaj ste se tko razburli...sej vsi vemo da je tisto o dobrih-starih motoristih drži.....

aleronu pa..če bo bral.... tale :wink: pomeni da se hecamo :D

Objavljeno
Pozor mladci, starčki bomo kmalu na cesti, pa naj bo sonce ali dež.

:evil: tako je :!: :!: :!: al pa mavrica :Fade-color :wink: 8)

Objavljeno

Ma kakšni starci neki. :shock: Folk, dajte no, odprite vendar oči. Večni mladeniči, se temu poreče. 8) :lol:

Pozdrav izpod vinogradov! ROCKY

Objavljeno

glede starosti voznikov in nevarnosti.

Moj fot`r ma 52 - vozi cestaka, pa me se zmeri v kakem uvinku "dol udar".

(itak da voz ze najmanj 25let)

Jest ne upam kej prevec na "leta" ocenjevat sposobnost voznikov.

p.s: sploh k mam kolega k ma 29 let, pa se hodet ne zna - z motorjem je pa vsak let 2x na tleh.

• 11 mesecev pozneje...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!