Zivnorc Objavljeno November 26, 2015 Opozori Objavljeno November 26, 2015 (popravljeno) hahaha... malo nazaj smo iskali pacienta, da povabi Allo na kavo..... jest sem se pa pohvalil, da izberem prostovoljca...in VOILA.... evo tebe... Popravljeno November 26, 2015. Popravil Zivnorc motozajebant in maus 2
maus Objavljeno November 26, 2015 Avtor Opozori Objavljeno November 26, 2015 pred 4 minutami, motozajebant pravi: ja ubistvu si kr neki zmišljuješ spet... si kje videl, da se je kdo za kavo menil in zmenil? falim Piran in ne lokala! In če se zmenta u Piranu v lokalu pol ji edino še js ostanem, da greva na večerjo in ples ob svećah Zivnorc, motozajebant in Bmflar 3
Zivnorc Objavljeno November 26, 2015 Opozori Objavljeno November 26, 2015 ...a loh jest svečo držim... Bmflar, maus in trebor 3
maus Objavljeno November 26, 2015 Avtor Opozori Objavljeno November 26, 2015 pred 1 minuto, Zivnorc pravi: ...a loh jest svečo držim... ne ... postran jo boš držu in bo kaplal po men Bmflar, Ferrarist, pik1 in 1 other 4
motozajebant Objavljeno November 26, 2015 Opozori Objavljeno November 26, 2015 pred 4 minutami, Zivnorc pravi: hahaha... malo nazaj smo iskali pacienta, da povabi Allo na kavo..... jest sem se pa pohvalil, da izberem prostovoljca...in VOILA.... evo tebe... Alla, a greš z mano ob prvi priliki na kavo? evo, povabil sem jo... zdaj pa počakaj, da vidimo kaj bo rekla... pred 2 minutami, maus pravi: In če se zmenta u Piranu v lokalu pol ji edino še js ostanem, da greva na večerjo in ples ob svećah Če se zmeniva v Piranu v lokalu? hja.... bova pa pač preko skajpa pila kavo, any problem? Pravkar, Zivnorc pravi: ...a loh jest svečo držim... prov vedu sem... sam je ne upaš povabit, zdaj bi se pa štulil... jao jao... kakšen moški si ti, če ne uporabljaš malizie???? maus in Zivnorc 2
Zivnorc Objavljeno November 26, 2015 Opozori Objavljeno November 26, 2015 pred 2 minutami, maus pravi: ne ... postran jo boš držu in bo kaplal po men ...ti bom po riti kapljal z razbeljenim voskom... maus 1
maus Objavljeno November 26, 2015 Avtor Opozori Objavljeno November 26, 2015 Pravkar, Zivnorc pravi: ...ti bom po riti kapljal z razbeljenim voskom... ups... nadaljuj s pripovedovanjem ... bo ratalo zanimivo Zivnorc 1
Zivnorc Objavljeno November 26, 2015 Opozori Objavljeno November 26, 2015 ...nisem rekel, da po nagi riti...
maus Objavljeno November 26, 2015 Avtor Opozori Objavljeno November 26, 2015 pred 2 minutami, Zivnorc pravi: ...nisem rekel, da po nagi riti... brezvezen si Zivnorc 1
motozajebant Objavljeno November 26, 2015 Opozori Objavljeno November 26, 2015 ok, zdej vidim v katero smer grejo moški.... namesto da bi se en izmed vaju opogumil in povabil Allo na kofe, se vidva pogovarjata a se bosta polivala z voskom po nagi ritki????? TOMCAT, DAMI34, maus in 2 others 5
Zivnorc Objavljeno November 26, 2015 Opozori Objavljeno November 26, 2015 ...sej sem rekel... za to ne rabiš biti pi*kica....ampak moraš imeti jajca.... maus 1
motozajebant Objavljeno November 26, 2015 Opozori Objavljeno November 26, 2015 pred 1 minuto, Zivnorc pravi: ...sej sem rekel... za to ne rabiš biti pi*kica....ampak moraš imeti jajca.... čak, to je tisto česar ti nimaš? Zivnorc in Kmet2 2
maus Objavljeno November 26, 2015 Avtor Opozori Objavljeno November 26, 2015 pred 2 minutami, motozajebant pravi: čak, to je tisto česar ti nimaš? sj jih Alla tut nima, pa vsi za njo skačemo Zivnorc in trebor 2
Alla Objavljeno November 26, 2015 Opozori Objavljeno November 26, 2015 pred 15 minutami, motozajebant pravi: Alla, a greš z mano ob prvi priliki na kavo? evo, povabil sem jo... zdaj pa počakaj, da vidimo kaj bo rekla... Če se zmeniva v Piranu v lokalu? hja.... bova pa pač preko skajpa pila kavo, any problem? prov vedu sem... sam je ne upaš povabit, zdaj bi se pa štulil... jao jao... kakšen moški si ti, če ne uporabljaš malizie???? Seveda Trenutno sem sicer naslednjih 14 dni še precej na kratko s časom, ampak v drugi polivici decembra bi šlo
motozajebant Objavljeno November 26, 2015 Opozori Objavljeno November 26, 2015 Pravkar, Alla pravi: Seveda Trenutno sem sicer naslednjih 14 dni še precej na kratko s časom, ampak v drugi polivici decembra bi šlo Fanta, jaz sem si zrihtal kofe z Allo..... Vidva pa se polivajta z vročim voskom po ritkah.... pa kakega selfija stisnta Kras, maus, Zivnorc in 2 others 5
pik1 Objavljeno November 26, 2015 Opozori Objavljeno November 26, 2015 pred 6 urami, Alla pravi: Pri meni ni izjem. Nikoli . .... nikoli ne reci nikoli ... Ob Wed Nov 18 2015 14:27:17 GMT+0100, maus pravi: A letos bo . .... torej .... .... a letos bo ???
pik1 Objavljeno November 26, 2015 Opozori Objavljeno November 26, 2015 pred 7 minutami, maus pravi: bo . .... fajn ... ... dejte čimprej ... . ps. ... kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri .. maus 1
Ferrarist Objavljeno November 26, 2015 Opozori Objavljeno November 26, 2015 (popravljeno) ej, dečki (in pupce) sam v info : Ker vidim da z vami meglenkoti ne bo nč glede organizacije, ste vedno vabljeni na Vipavsko. Vipavska/Goriška MS sekcija ima ob petkih sestank...ups......hotu sm napisat novoletno MS zabavo Okrepčevalnica Nataša, Prvačina, vsak petek v tednu, mesecu in letu, ob 20h . S seboj lahko seveda pripeljete tudi svoje , edini pogoj je da niso preveč . Če nas slučajno ni, pomeni da smo šli na palačinke v pizzerijo Grad v Ozeljan VSI ste , tisti k smo ga že skupej in tudi tisti, ki se bomo šele v živo prvič . PS:jutri NE odpade Popravljeno November 26, 2015. Popravil Ferrarist Zivnorc, trebor, Scarlett in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno November 26, 2015 Opozori Objavljeno November 26, 2015 pred 2 urami, Ferrarist pravi: ej, dečki (in pupce) sam v info : Ker vidim da z vami meglenkoti ne bo nč glede organizacije, ste vedno vabljeni na Vipavsko. Vipavska/Goriška MS sekcija ima ob petkih sestank...ups......hotu sm napisat novoletno MS zabavo Okrepčevalnica Nataša, Prvačina, vsak petek v tednu, mesecu in letu, ob 20h . S seboj lahko seveda pripeljete tudi svoje , edini pogoj je da niso preveč . Če nas slučajno ni, pomeni da smo šli na palačinke v pizzerijo Grad v Ozeljan VSI ste , tisti k smo ga že skupej in tudi tisti, ki se bomo šele v živo prvič . PS:jutri NE odpade Tuki pa pridem Ferrarist 1
Whiskey Objavljeno November 26, 2015 Opozori Objavljeno November 26, 2015 pred 10 urami, Zivnorc pravi: ej...motozajebant... Allo povabi na kavo... pa se bosta zmenila v podrobnosti.... Pravi, da ni izjem. Se prau trio: šporget, pralni stroj in likalnik laufa
Ferrarist Objavljeno November 27, 2015 Opozori Objavljeno November 27, 2015 pred 14 urami, Kmet2 pravi: Tuki pa pridem Ma da te ne bo po poti strah, lohko u wajdušni pobereš še damija. Pa Keiko je potrdila prihod, lohku pridesta skp Kmet2 1
Zivnorc Objavljeno November 27, 2015 Opozori Objavljeno November 27, 2015 pred 17 urami, Ferrarist pravi: ej, dečki (in pupce) sam v info : Ker vidim da z vami meglenkoti ne bo nč glede organizacije, ste vedno vabljeni na Vipavsko. Vipavska/Goriška MS sekcija ima ob petkih sestank...ups......hotu sm napisat novoletno MS zabavo Okrepčevalnica Nataša, Prvačina, vsak petek v tednu, mesecu in letu, ob 20h . S seboj lahko seveda pripeljete tudi svoje , edini pogoj je da niso preveč . Če nas slučajno ni, pomeni da smo šli na palačinke v pizzerijo Grad v Ozeljan VSI ste , tisti k smo ga že skupej in tudi tisti, ki se bomo šele v živo prvič . PS:jutri NE odpade ...a ni zanimivo.... če bi rekli, da gremo v palačinkarno na pico... bi se pa vsi zgražali.... Ferrarist in VS800 2
Ferrarist Objavljeno November 27, 2015 Opozori Objavljeno November 27, 2015 pred 13 minutami, Zivnorc pravi: ...a ni zanimivo.... če bi rekli, da gremo v palačinkarno na pico... bi se pa vsi zgražali.... ...če dns častiš, oblubim da bom zrihtu da se ne bo nobedn zgrozečegroznoval Zivnorc 1
Priporočene objave