pik1 Objavljeno December 2, 2015 Opozori Objavljeno December 2, 2015 pred 2 minutami, maus pravi: kwa ste zdj n Allo vsi navalili ... sj mene tut lahko kdo km povab . ... sej punci nč slabega nočmo ... ... ampak ona me edina razume ... DAMI34, Zivnorc in maus 3
Zivnorc Objavljeno December 2, 2015 Opozori Objavljeno December 2, 2015 .... sej tut jest razumem, kaj ti hočeš, da ona razume.... pik1, maus in DAMI34 3
pik1 Objavljeno December 2, 2015 Opozori Objavljeno December 2, 2015 pred 38 minutami, Zivnorc pravi: .... sej tut jest razumem, kaj ti hočeš, da ona razume.... . .... tastar, ti še sebe ne razumeš prov dobr ... thumper, DAMI34, Ninč. in 2 others 5
thumper Objavljeno December 2, 2015 Opozori Objavljeno December 2, 2015 (popravljeno) pred 2 urami, Zivnorc pravi: ... jest se pa kr skoz zabavam.... ... sam s sabo... pred 1 uro, Zivnorc pravi: ... sej pravim, da imam prajwt parti.... jest lohka povabim če čm... kolk te pa kej roke bolijo?? Popravljeno December 2, 2015. Popravil thumper DAMI34 in Zivnorc 2
Zivnorc Objavljeno December 2, 2015 Opozori Objavljeno December 2, 2015 pred 9 minutami, thumper pravi: kolk te pa kej roke bolijo?? ...pa ne sam roke... pa kolena... pa musklfibr povsod v bistvu.... ...preprosto rečeno: EMŠO. Ninč. in thumper 2
thumper Objavljeno December 2, 2015 Opozori Objavljeno December 2, 2015 Pravkar, Zivnorc pravi: ...pa ne sam roke... pa kolena... pa musklfibr povsod v bistvu.... ...preprosto rečeno: EMŠO. ne jokcej mulc kdaaaaajjjj boooooo ???????????? Zivnorc in pik1 2
pik1 Objavljeno December 2, 2015 Opozori Objavljeno December 2, 2015 pred 1 minuto, thumper pravi: ne jokcej mulc kdaaaaajjjj boooooo ???????????? . ... trenutno se vse še najbolj nagiba na 3. januar ... Zivnorc in maus 2
thumper Objavljeno December 2, 2015 Opozori Objavljeno December 2, 2015 ta tud nebi bla slaba- sam bolš pol 02,01,2016 .. nrdimo furco, zvečer pa u maligane.. maus in pik1 2
maus Objavljeno December 2, 2015 Avtor Opozori Objavljeno December 2, 2015 pred 41 minutami, pik1 pravi: . ... trenutno se vse še najbolj nagiba na 3. januar ... čakamo, da te nau, da se bomo mel fajn pik1 in DAMI34 2
pik1 Objavljeno December 2, 2015 Opozori Objavljeno December 2, 2015 pred 2 minutami, maus pravi: čakamo, da te nau, da se bomo mel fajn . ... ti si pa prov grd ... ..... tolk da veš ... maus in DAMI34 2
maus Objavljeno December 2, 2015 Avtor Opozori Objavljeno December 2, 2015 pred 1 minuto, pik1 pravi: . ... ti si pa prov grd ... ..... tolk da veš ... vem pik1 1
Ferrarist Objavljeno December 2, 2015 Opozori Objavljeno December 2, 2015 Banda, prevesili smo se že v drugi del tedna Petek je že pred vrati in spet je tu petkova primorska MNZ. Vabljeni VSI !!! Bar Nataša, Prvačina, petek ob 20h DAMI34, bladzo, maus in 2 others 5
thumper Objavljeno December 2, 2015 Opozori Objavljeno December 2, 2015 eni bi se radi kitili s tujim perjem .. maus 1
Ferrarist Objavljeno December 2, 2015 Opozori Objavljeno December 2, 2015 (popravljeno) Majhen popravek: Vsi, z izjemo težakov Popravljeno December 2, 2015. Popravil Ferrarist maus, KARMEN1, DAMI34 in 1 other 4
KARMEN1 Objavljeno December 3, 2015 Opozori Objavljeno December 3, 2015 O, shit! Kdo pa je potem s tega foruma vabljen ??? Ninč. in Ferrarist 2
maus Objavljeno December 3, 2015 Avtor Opozori Objavljeno December 3, 2015 pred 28 minutami, KARMEN1 pravi: O, shit! Kdo pa je potem s tega foruma vabljen ??? samo js Ta petek mam kr gužvo ... ne vem še, na ker konc Slovenije jo mahnem .... pa kaj ste vsi navalili na to prednovoletno sranje decembra .. sred januarja pa ke do konc februarja bi meu več cajta zgrožen sem Kmet2 in Ferrarist 2
Ferrarist Objavljeno December 3, 2015 Opozori Objavljeno December 3, 2015 ...mausi, sej takrat bo tudi. V bistvu se že celo leto zbiramo tam, vsak petek. Pa smo rekli "zakaj se ne bi malo okitili s tujim perjem in povabili tudi ostalih forumašev?", če že z MNZ ne bo nič? maus, Kmet2 in KARMEN1 3
maus Objavljeno December 3, 2015 Avtor Opozori Objavljeno December 3, 2015 pred 5 minutami, Ferrarist pravi: ...mausi, sej takrat bo tudi. V bistvu se že celo leto zbiramo tam, vsak petek. Pa smo rekli "zakaj se ne bi malo okitili s tujim perjem in povabili tudi ostalih forumašev?", če že z MNZ ne bo nič? pohvalim vas res sem veseu, da ste samo mene povabl ... se ob priliki res oglasim en petek na vašo fešto .... že kr nekaj časa nisem zastojn jedu in piu Ferrarist 1
semering Objavljeno December 3, 2015 Opozori Objavljeno December 3, 2015 Kje bo? Kdaj bo? D'nam' nazaj bral... builder in Ninč. 2
Ferrarist Objavljeno December 3, 2015 Opozori Objavljeno December 3, 2015 pred 5 urami, maus pravi: pohvalim vas res sem veseu, da ste samo mene povabl ... se ob priliki res oglasim en petek na vašo fešto .... že kr nekaj časa nisem zastojn jedu in piu Pridta z norcem skp, on se je zadnjič nekaj hvalu da časti Zivnorc in maus 2
Kmet2 Objavljeno December 3, 2015 Opozori Objavljeno December 3, 2015 pred 1 minuto, Ferrarist pravi: Pridta z norcem skp, on se je zadnjič nekaj hvalu da časti Pol pa bo ja ,enkrat drug al pa tret let maus, Zivnorc, Ferrarist in 1 other 4
maus Objavljeno December 3, 2015 Avtor Opozori Objavljeno December 3, 2015 pred 11 minutami, Ferrarist pravi: Pridta z norcem skp, on se je zadnjič nekaj hvalu da časti hvalu se je vam, ki se ne družte z njim pred 9 minutami, Kmet2 pravi: Pol pa bo ja ,enkrat drug al pa tret let Kmet2, Zivnorc in Ferrarist 3
ludiluka Objavljeno December 3, 2015 Opozori Objavljeno December 3, 2015 6 hours ago, Ferrarist said: ...mausi, sej takrat bo tudi. V bistvu se že celo leto zbiramo tam, vsak petek. Pa smo rekli "zakaj se ne bi malo okitili s tujim perjem in povabili tudi ostalih forumašev?", če že z MNZ ne bo nič? Jao budalo sem ti reku da bejbe povabi zdej mi pa tuki tipe vabiš DAMI34, Zivnorc, pik1 in 2 others 5
Ferrarist Objavljeno December 3, 2015 Opozori Objavljeno December 3, 2015 pred 3 urami, ludiluka pravi: Jao budalo sem ti reku da bejbe povabi zdej mi pa tuki tipe vabiš Ma za tu si ti zadolžen pik1, DAMI34 in Zivnorc 3
Priporočene objave