HyperJack Objavljeno Junij 6, 2010 Opozori Objavljeno Junij 6, 2010 (popravljeno) http://www.youtube.com/watch?v=FVWMZ-h8XrA ti popravljam link, upam, da zdaj dela, da vidimo kakšni norci so na naši cesti, sam ne prakticiram tistih ovinkov, čeprav so mi le dva koraka od doma. Prav zaradi takšnih bedakov ji ne hodim blizu, prav žalostno in potem se hvalijo, da so za 5min na kolpi, ma dej mrš, bi ga nabrcal... Popravljeno Junij 6, 2010. Popravil HyperJack skoda, Prevtzer in trebor 2 1
HyperJack Objavljeno Junij 6, 2010 Opozori Objavljeno Junij 6, 2010 Ko smo glih pri kočevskih drkačih ups.. da ne bo pomote, dirkačih, žalostno je to, da imajo takšni motorje na zborih vedno temparuturo na HI od sej veste česa :S. Želim jim veliko sreče in da mi slučajno kdaj ne pridejo v nasprotni smeri :S vrho1679, musaschi64 in BenX 1 2
Senna Objavljeno Junij 6, 2010 Opozori Objavljeno Junij 6, 2010 Se je ustrašu in ... http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=19586 Samo če dobr pogledate video,se res vidi,da je trznil.Je pa tut od Jakoba izjava verjetna.
Dr_Jakob Objavljeno Junij 6, 2010 Opozori Objavljeno Junij 6, 2010 (popravljeno) Samo če dobr pogledate video,se res vidi,da je trznil.Je pa tut od Jakoba izjava verjetna. ista cesta Popravljeno Junij 6, 2010. Popravil Dr_Jakob
GregaSLO Objavljeno Junij 7, 2010 Opozori Objavljeno Junij 7, 2010 (popravljeno) http://www.youtube.c...h?v=FVWMZ-h8XrA ti popravljam link, upam, da zdaj dela, da vidimo kakšni norci so na naši cesti, sam ne prakticiram tistih ovinkov, čeprav so mi le dva koraka od doma. Prav zaradi takšnih bedakov ji ne hodim blizu, prav žalostno in potem se hvalijo, da so za 5min na kolpi, ma dej mrš, bi ga nabrcal... Raketa pač, se ogromno prevozim po tej cesti takihle "majstrov" je ogromno... Ne mi govort kako moraliziram, sam ta folk res ne misli pol kurca. Tolk enih odcepov je in priključkov na to cesto, enga bo snel pol bo pa spet ves svet kriv, samo motorist ne... Jst pa prakticiram te ovinke in prov fajn cesta je dokler te en takle ne najde... Popravljeno Junij 7, 2010. Popravil GregaSLO carmagedon 1
musaschi64 Objavljeno Junij 7, 2010 Opozori Objavljeno Junij 7, 2010 Posnetek iz Novega Marofa v soboto: Izek, Fritz in SCMC 3
kuntakinte Objavljeno Junij 7, 2010 Opozori Objavljeno Junij 7, 2010 ista cesta Tip sploh ni stisnu prednje bremze(+da ni bla lih neka hitrost, ne glede na asfalt). Po moje prej chopperja vozu.
Guest kala Objavljeno Junij 7, 2010 Opozori Objavljeno Junij 7, 2010 ista cesta sry jakob ampak to ni bil zdrs tip se je ali zamislil ali pa se je prestrašil in napačna reakcija ko nor se oprel na bremzo in to zadnjo . Izek in Gloga 2
musaschi64 Objavljeno Junij 8, 2010 Opozori Objavljeno Junij 8, 2010 (popravljeno) Dan varne vožnje na Racelandu, policaj je šel kot strela po auspuhu: Popravljeno Junij 8, 2010. Popravil musaschi64 gsx750f in Fritz 2
benny0104 Objavljeno Junij 8, 2010 Opozori Objavljeno Junij 8, 2010 Dan varne vožnje na Racelandu, policaj je šel kot strela po auspuhu: Komaj sem ujel tisti napis na koncu...hehe:P.
musaschi64 Objavljeno Junij 8, 2010 Opozori Objavljeno Junij 8, 2010 Komaj sem ujel tisti napis na koncu...hehe:P. Uf morm priznat da sem pozabu ven odrezat no zdej pa vidim da so že oni na You Tubu to naredil namest mene
Guest kala Objavljeno Junij 10, 2010 Opozori Objavljeno Junij 10, 2010 (popravljeno) Za BMWjaše Oprosti ampak jajc predvsem pa nakladanje alpha in omega motociklov in ostalo nakladanje Popravljeno Junij 10, 2010. Popravil kala Giga, Gloga, znj in 1 other 3 1
Python Objavljeno Junij 10, 2010 Opozori Objavljeno Junij 10, 2010 RC 30 lepota izdelave: Giga in exaGee 2
exaGee Objavljeno Junij 11, 2010 Opozori Objavljeno Junij 11, 2010 http://www.youtube.c...h?v=Ym9hmmUWp24 Senna, Izek in casper7 3
Python Objavljeno Junij 11, 2010 Opozori Objavljeno Junij 11, 2010 Oprosti ampak jajc predvsem pa nakladanje alpha in omega motociklov in ostalo nakladanje Ja, to je poanta:) da se lastniki bolje počutijo
Senna Objavljeno Junij 15, 2010 Opozori Objavljeno Junij 15, 2010 Kaj pa to spiz.i logarr in Andro82 2
Milaneze Objavljeno Junij 15, 2010 Opozori Objavljeno Junij 15, 2010 Moj YT kanal, uporabljam miniDV kamero, ki jo lepim na tank (slika); spodaj debel dvostranski lepilni trak, preko pa Gorilla tape. V zavetrju vetrobrana zdrži karkoli http://www.youtube.com/user/milaneze81 malakai, logarr, casper7 in 5 others 4 4
bajkr88 Objavljeno Junij 15, 2010 Opozori Objavljeno Junij 15, 2010 http://www.youtube.com/user/milaneze81 kwa a ne znaš prešaltat da ga skoz na 10 taužnt tureraš.. :wacko: suhi, HisniK, Noiser69 in 3 others 3 3
Milaneze Objavljeno Junij 15, 2010 Opozori Objavljeno Junij 15, 2010 kwa a ne znaš prešaltat da ga skoz na 10 taužnt tureraš.. :wacko: OK, zakaj pa ne? Ko se vozim solo v avtu, ga prav tako teram pri zelo odzivnih vrtljajih, seveda na temu primernih cestah. Sicer pa kaj jaz vem na tej točki, šele par jurjev km imam za sabo in zato še veliko izkušenj za nabrat. bajkr88 in Izek 1 1
logarr Objavljeno Junij 15, 2010 Opozori Objavljeno Junij 15, 2010 Dobra kvaliteta, čeprov se meni tut zdi da bi kdaj lahko prešaltal prej ampak to sam veš najbolje kako je treba Izek 1
Fritz Objavljeno Junij 15, 2010 Opozori Objavljeno Junij 15, 2010 Dan varne vožnje na Racelandu, policaj je šel kot strela po auspuhu: Musaschi64, vsa čast - kvaliteta slike na posnetkih je odlična, izbira glasbene podlage pa še boljša Izek, Prevtzer in musaschi64 2 1
hirabbit Objavljeno Junij 15, 2010 Opozori Objavljeno Junij 15, 2010 (popravljeno) Ja, to je poanta:) da se lastniki bolje počutijo Tudi če se sliši za lase privlečeno, da so šli z antigravitacijskim GS-om navzgor po nebotičniku rešit depresivnega KTM inženirja Diter Von Šnajderja, je to živa resnica. Japanac niti do polovice ne pride :fredy: Popravljeno Junij 15, 2010. Popravil hirabbit NejcN, suhi, domina in 4 others 3 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se