hector Objavljeno December 19, 2012 Opozori Objavljeno December 19, 2012 logarr, musaschi64, Kolen in 6 others 9
Popularna objava HyperJack Objavljeno December 20, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno December 20, 2012 morda videno morda ne ! haha gregorjanc, vanucci, Carp in 9 others 12
Kölm Objavljeno December 25, 2012 Opozori Objavljeno December 25, 2012 Mi zna kdo ogovorit. Kaj je narobe s tem ovinkom? Zakaj jih tako nese ven iz ovinka? Men pa ni jasno ali je to edini ovinek v ZDA?
Sinki Objavljeno December 25, 2012 Opozori Objavljeno December 25, 2012 Men pa ni jasno ali je to edini ovinek v ZDA? . Zgleda. Tudi motoristi na tem oviku ful vn letijo.
vanucci Objavljeno December 26, 2012 Opozori Objavljeno December 26, 2012 hm tole je verjetn vsak dozivel,ampak ne pri taki hitrosti :grrr
Popularna objava Sinki Objavljeno December 28, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno December 28, 2012 Nov desigen Givi stranskih torb. maus, sax46, perzo in 7 others 10
gregorjanc Objavljeno December 28, 2012 Opozori Objavljeno December 28, 2012 Mogoče že videno. vanucci in Carp 2
TakeALookAround Objavljeno December 28, 2012 Opozori Objavljeno December 28, 2012 Dzabe ma on Crashpade.... :grim MteByKer82 in gasperX 2
Ni3ous Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 Mi zna kdo ogovorit. Kaj je narobe s tem ovinkom? Zakaj jih tako nese ven iz ovinka? Tle ni problem spolzkost, pesek itd... Gre za Pikes Peak-to je eden od slavnih vzponov na hrib, ima tolk in tolk dobrih ovinkov in vsi hodijo tule dirkat na cajt. Poleg občasnih organiziranih dirk, je seveda največkrat tut polno amaterjev, ki ne razume obnašanja svojega avta in ne ve kaj narest, ko začne odnašat. Nekaj podobnega je poleti Passo Tonale v IT. Ko smo bli mi tam je dejansko to eno civilno dirkališče, vsi ga pridejo tišat tja z raznoraznimi "igračami". vanucci, pik1 in Carp 3
Cofko Cof Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 @Ni3ous: tista cesta na posnetku ni Pikes Peak, ampak je Mulholland drive v LA-ju
Dr_Jakob Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 Cofko ima povsem prav. Mulholland drive v hribih nad LA je to. Cesta je znana po svojih super ovinkih IN PA PO SPOLZKOSTI! Mulholland drive se vije med peščenimi griči, pesek je pa tako fin, da ga veter odnaša stran in ga po malem nasuje na cesto. Zato cesta postane FAKING drseča. Točno tist ovinek je znan po svoji legi (njihova variantaTHE ovinka na ridah), problem je pa v tem, ker je direkt nad previsom in tam vetrovi nabijejo še največ peska. Resno, tale ovinek drsi ko svija.
Ni3ous Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 No tut če ni PP, in je Mullh. drive , je podoben šmorn, folk dirka čez tiste ovinke, in večina je še vedno amaterjev, ki nimajo pojma kako se avto obnaša. Pa glede na to da se na posnetku vidi da gume cvilijo, se mi ne zdi tko slab oprijem. In mislim, da čeprav sem falil lokacijo, še vedno mislim da letijo ven ker večinoma nimajo pojma. Že naslov filma to potrjuje, ker se imenuje Bad driving compilation in ne sliperry road. Če pa mal gledaš kako jih odnese pa tudi pojasni marsikatero njihovo napako.
Sinki Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 No tut če ni PP, in je Mullh. drive , je podoben šmorn, folk dirka čez tiste ovinke, in večina je še vedno amaterjev, ki nimajo pojma kako se avto obnaša. Pa glede na to da se na posnetku vidi da gume cvilijo, se mi ne zdi tko slab oprijem. In mislim, da čeprav sem falil lokacijo, še vedno mislim da letijo ven ker večinoma nimajo pojma. Že naslov filma to potrjuje, ker se imenuje Bad driving compilation in ne sliperry road. Če pa mal gledaš kako jih odnese pa tudi pojasni marsikatero njihovo napako. Saj ni prodlem samo pri avtih problem je tudi pri motoristih, kjer jim pri majhni hitrosti odnese sprednjo gumo ( vem da sem nekje videl neki skuter kako mu odnese prvi konc), tudi tisti ki kolenčkajo jim ali odnese prvi ali zadnji konc motorja, uglavnem pa že pri izteku ovinka, tako da mora biti ta ovinek zelooooooooo spovzek, če pripeljjlo z neprilagojeno hitrostjo (kakšna je ta hitrost je veliko ????).
logarr Objavljeno Januar 1, 2013 Opozori Objavljeno Januar 1, 2013 NinjaRider04, TakeALookAround in casper7 3
alen1 Objavljeno Januar 3, 2013 Opozori Objavljeno Januar 3, 2013 To bo počasi prišlo nazaj v modo sayo, pik1, gauloises in 1 other 4
logarr Objavljeno Januar 4, 2013 Opozori Objavljeno Januar 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=3OXEO0EJsyo na 0:25 je sploh majstr gsxf750 in DAMI34 2
papez47 Objavljeno Januar 4, 2013 Opozori Objavljeno Januar 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=3OXEO0EJsyo na 0:25 je sploh majstr Tipičen primer "nevarnega" motorista! Ta pacient definitivno rabi "strokovno" psihiatrično oskrbo. Na zaprtem oddelku! trebor 1
urkoman Objavljeno Januar 4, 2013 Opozori Objavljeno Januar 4, 2013 izgleda kot da jo je nalasc po bliznjici usekal.
trebor Objavljeno Januar 4, 2013 Opozori Objavljeno Januar 4, 2013 Škoda da bolj ne gre motor!!! Čisto dovolj gre, še preveč. Sorry za . LP Robert
Kölm Objavljeno Januar 4, 2013 Opozori Objavljeno Januar 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=3OXEO0EJsyo na 0:25 je sploh majstr vse ok, sam muska je pa pedarska
logarr Objavljeno Januar 4, 2013 Opozori Objavljeno Januar 4, 2013 komentarji tut. več filmčkov fantje, zato pa je tema.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se