goggy99 Objavljeno Februar 23, 2014 Deli Objavljeno Februar 23, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=xe0igW8jNyU&feature=player_detailpage aljazek07, DXR16, tintin in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Februar 23, 2014 Deli Objavljeno Februar 23, 2014 Jst se pa strinjam z Bremzerjem. Sem pršu v ovink, naenkrat pred mano motorist pade, jaz zablokiram sprednje kolo in takoj za njim. Policaji itak prej pršli kot rešilci, motorista pred mano odpeljali na itenzivno mene pregledal, policaj pa dal kazen 150€ (se mi zdi da je to polovička) in 6 KP ker nisem prilagodil vožnjo razmeram na cesti. Bedak, če je ovinek, nikjer znaka, omejitev 90, kaj naj pol peljem 40 pa je to to, zkj je pol 90 omejitev? No pritožil sem se, minil je več kot eno leto in na koncu kazni nisem rabil plačat. Motorist pred mano je mogel iti sodniku za prekrške, vendar je bila sodnica prijazna in poslušala kaj se je dejansko zgodilo in zavrgla kazen. No pa da nism off topic, ker takih noben ne mara . Ne morš, da se nebi vsaj nasmejal . Bostjan L, Gasperr in DXR16 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Februar 23, 2014 Deli Objavljeno Februar 23, 2014 Ne vem kaj je bolj divje, tole al TT... Kako jim držijo gume na vseh teh črtah, jaz ko zapelem čez črto me skor vsakič vrže DXR16, skategrizzly, NinjaRider04 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Februar 23, 2014 Deli Objavljeno Februar 23, 2014 Pri nas padeš z motorjem sam in nikomur nič ne storiš ogrožaš samo samega sebe uničiš motor greš k zdravniku sledi prijava na policijo in dobiš mastno kazen ! Kaj res, Bremzer? Ko sem 2012 podrl srno sredi Bleda, sem klical policijo zaradi zaradi zapisnika( zavarovalnica). Policaj je prišel v 5 minutah. Najprej me je vprašal, če sem poškodovan, če rabim zdravniško oskrbo... Potem je slikal motor, kraj nesreče in tisto nesrečno srno, ki je počasi nehala brcat. Hotel je poklicat tudi lovce, pa sem jih že jaz, ker ga imamo v familiji. Ker sem rekel, da rabim zapisnik, ker bom uveljavljal kasko, mi je dal pojočo travico. NULA-NULA. Pomagal mi je dvignit motor, (bil je vozen, samo praske pa skrivljene tačke)..in mi ponudil spremstvo do doma. Ker ga nisem rabil, mi je zaželel več sreče na cesti...in povedal svoje ime in priimek,. kjer lahko zavarovalniški agent dvigne zapisnik. Kasneje sem itak moral k zdravniku...rama, koleno...itd. Nobene kazni, nobene pridige, ...povsem fer odnos.... Ja, za srno bi ti še verjel... Poznam ljudi, pa ne baba čula baba rekla, ki so zleteli s ceste, ali z avtom, ali z motorjem, nikogar niso poškodovali, niti sebe, ki so jim policaji veselo talali kazni za neprilagojeno hitrost. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Februar 23, 2014 Deli Objavljeno Februar 23, 2014 Posnetki tegale so odlični, večkrat sem jih zasledil na youtube. Žal jih ne bo več snemal. Ma pa tule že več kot 2,6 mio ogledov! Ko sem se 2011 pojal okoli Garmisch Partenkirchna sem ga na enem parkplacu mal višje od Wahlenseeja celo spoznal in sva par besed spregovorila okoli youtube. Sem speljal za njim in njegovo družbo in kot že neštetokrat spoznal, da za lokalnimi matadorji ni glih tanarbolj žgat. Sem podaljšal dva ovinka pa sem mel polne gate. NinjaRider04, skategrizzly in vidmar j 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Februar 24, 2014 Deli Objavljeno Februar 24, 2014 Posnetki tegale so odlični, večkrat sem jih zasledil na youtube. Žal jih ne bo več snemal. Ma pa tule že več kot 2,6 mio ogledov! Ko sem se 2011 pojal okoli Garmisch Partenkirchna sem ga na enem parkplacu mal višje od Wahlenseeja celo spoznal in sva par besed spregovorila okoli youtube. Sem speljal za njim in njegovo družbo in kot že neštetokrat spoznal, da za lokalnimi matadorji ni glih tanarbolj žgat. Sem podaljšal dva ovinka pa sem mel polne gate. Posnetki tegale so odlični, večkrat sem jih zasledil na youtube. Žal jih ne bo več snemal. Ma pa tule že več kot 2,6 mio ogledov! Ko sem se 2011 pojal okoli Garmisch Partenkirchna sem ga na enem parkplacu mal višje od Wahlenseeja celo spoznal in sva par besed spregovorila okoli youtube. Sem speljal za njim in njegovo družbo in kot že neštetokrat spoznal, da za lokalnimi matadorji ni glih tanarbolj žgat. Sem podaljšal dva ovinka pa sem mel polne gate. eh no...saj pa pozabiš ta strah pa akcija!!..BkingAndyija itak da vsi poznamo Dadi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Februar 24, 2014 Deli Objavljeno Februar 24, 2014 eh no...saj pa pozabiš ta strah pa akcija!!..BkingAndyija itak da vsi poznamo eh no...njemu to ne pomaga več, tebi pa še lahko :grim itak trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vidmar j Objavljeno Februar 25, 2014 Deli Objavljeno Februar 25, 2014 :kva1: http://www.youtube.com/watch?v=84nruE_XLTY DXR16, Dadi in strajnarR 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Februar 26, 2014 Deli Objavljeno Februar 26, 2014 eh no...njemu to ne pomaga več, tebi pa še lahko :grim itak valda da ja Dadi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped1 Objavljeno Februar 26, 2014 Deli Objavljeno Februar 26, 2014 DXR16, skategrizzly, Bostjan L in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spaceback Objavljeno Februar 26, 2014 Deli Objavljeno Februar 26, 2014 vidmar j, Sinki, Gasperr in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DXR16 Objavljeno Februar 27, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 27, 2014 Jumppp.... HyperJack, gasperX, DAMI34 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Marec 2, 2014 Deli Objavljeno Marec 2, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=J94PF43oEps Gasperr, Andrejcer, skategrizzly in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vidmar j Objavljeno Marec 2, 2014 Deli Objavljeno Marec 2, 2014 :grrr :grrr http://www.youtube.com/watch?v=y6RgXN9XTxc GETRIEBE in skategrizzly 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Marec 2, 2014 Deli Objavljeno Marec 2, 2014 Samo, da ključe pusti v motorju in takšnega otroka samega zraven, je pa res neodgovorno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno Marec 2, 2014 Deli Objavljeno Marec 2, 2014 http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-fun/job-3367.htm skategrizzly in cisco 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stojko Objavljeno Marec 2, 2014 Deli Objavljeno Marec 2, 2014 Ta pa vozi kot peshttp://www.liveleak.com/view?i=42d_1393778579 skategrizzly 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LadoK Objavljeno Marec 2, 2014 Deli Objavljeno Marec 2, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=lV8ouZiQIIQ skategrizzly, mladench in TakeALookAround 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Marec 3, 2014 Deli Objavljeno Marec 3, 2014 Samo, da ključe pusti v motorju in takšnega otroka samega zraven, je pa res neodgovorno. A mogoče ne bi pomislu, da je bil štos tole???......... TakeALookAround in maxxim 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Marec 4, 2014 Deli Objavljeno Marec 4, 2014 skategrizzly, DXR16, gsxf750 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ForU2 Objavljeno Marec 4, 2014 Deli Objavljeno Marec 4, 2014 (popravljeno) Popravljeno Marec 4, 2014. Popravil ForU2 DAMI34, znj, Urke Zakelinho in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BenX Objavljeno Marec 5, 2014 Deli Objavljeno Marec 5, 2014 :notworthy: perzo, TakeALookAround, skategrizzly in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno Marec 7, 2014 Deli Objavljeno Marec 7, 2014 (popravljeno) http://www.gaskrank.tv/tv/pocketbikes/geil-minibike-pocketbike-nachwuchsfoerdrung-in-spanien-so-wird-das.htm Popravljeno Marec 7, 2014. Popravil Marjanček gregorjanc, skategrizzly in DXR16 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GETRIEBE Objavljeno Marec 7, 2014 Deli Objavljeno Marec 7, 2014 jutri nas bo verjetno veliko na cesti z motorji in pred tem je dobro si pogledat kakšen posnetek kako po neumnosti narediš traparijo... skategrizzly, cisco in Whitee 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Marec 7, 2014 Deli Objavljeno Marec 7, 2014 jutri nas bo verjetno veliko na cesti z motorji in pred tem je dobro si pogledat kakšen posnetek kako po neumnosti narediš traparijo... Ej pa tadva mopija tud zravn pašeta jutr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se