vidmar j Objavljeno Junij 22, 2014 Deli Objavljeno Junij 22, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=TvgCBUzNONE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skategrizzly Objavljeno Junij 22, 2014 Deli Objavljeno Junij 22, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=TvgCBUzNONE preveč denarja pa nič pameti Andrejcer, spidybaw, Urbii in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vidmar j Objavljeno Junij 22, 2014 Deli Objavljeno Junij 22, 2014 se vidi da ni pri nas :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kp-kp Objavljeno Junij 23, 2014 Deli Objavljeno Junij 23, 2014 LAVERDA 1000 / 1200 se šalta na desni - bremza na levi :glare: MV Agusta 350, za dirke, letnik okoli 75, menjalnik na desni in narobe obrnjen (prva gor) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skategrizzly Objavljeno Junij 24, 2014 Deli Objavljeno Junij 24, 2014 zverina in še nekaj podatkov, poudarek je na ceno: http://www.asphaltandrubber.com/bikes/ronax-500-launch/ :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ForU2 Objavljeno Junij 24, 2014 Deli Objavljeno Junij 24, 2014 (popravljeno) Popoldansko potepanje po dolenjskih cestah....ali....igranje s kamero in programom Popravljeno Junij 24, 2014. Popravil ForU2 skategrizzly, kamionar, maxxa in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jocman Objavljeno Junij 25, 2014 Deli Objavljeno Junij 25, 2014 Idiot... skategrizzly 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jocman Objavljeno Junij 25, 2014 Deli Objavljeno Junij 25, 2014 To je zaradi odsevnega sranja. Splošno znano je, da gre vozilo tja kamor gre pogled. Pri osebkih na razvojni stopnji navadne vešče je to še toliko bolj opazno, ker jih svetli objekti tako privlačijo, da ne morejo odtegniti pogleda in potem takšni rezultati. V glavnem odsevna navlaka naredi več sranja kot koristi. Pa še grdo zgleda. Tisto o veščah in svetlobi prou drži...bo treba sabo nast ta hud pips... trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno Junij 26, 2014 Deli Objavljeno Junij 26, 2014 skategrizzly 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno Junij 26, 2014 Deli Objavljeno Junij 26, 2014 skategrizzly 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Junij 27, 2014 Deli Objavljeno Junij 27, 2014 (popravljeno) Nekaj utrinkov iz poti Idrija - Kalce. Uporabljene 3 kamere, se priporočam za komentarje za izboljšanje posnetkov https://www.youtube.com/watch?v=phXimsmNdZQ Popravljeno Junij 27, 2014. Popravil Burnout skategrizzly, RobiRoberto in DXR16 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 27, 2014 Deli Objavljeno Junij 27, 2014 Škoda, ker si pri deseti minuti in enajst sekund "preklopil" na "nižjo" kamero, tako da se "moja smreka" slabše vidi in tudi sicer so meni posnetki s kamere na čeladi najboljši, ker bi to vožnjo tako videle tudi moje oči. HVALA za "dokumentiranje" poti moje zadnje vožnje z yamaho šestega septembra 2009 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Junij 27, 2014 Deli Objavljeno Junij 27, 2014 Škoda, ker si pri deseti minuti in enajst sekund "preklopil" na "nižjo" kamero, tako da se "moja smreka" slabše vidi in tudi sicer so meni posnetki s kamere na čeladi najboljši, ker bi to vožnjo tako videle tudi moje oči. HVALA za "dokumentiranje" poti moje zadnje vožnje z yamaho šestega septembra 2009 ... Oj, lahko ti tudi objavim posnetek samo videa iz čelade, samo povej od kje do kje (časovno) želiš. Upam da ti ne pritegne preveč slabih spominov... Lahko pa tudi celo pot... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Junij 27, 2014 Deli Objavljeno Junij 27, 2014 Nekaj utrinkov iz poti Idrija - Kalce. Uporabljene 3 kamere, se priporočam za komentarje za izboljšanje posnetkov https://www.youtube.com/watch?v=phXimsmNdZQ Bom napisal, ker se priporočaš za komentarje. Sploh me ne zanima kvaliteta tvojih posnetkov, ampak kvaliteta tvoje vožnje, katere linija je totalno zgrešena. Bolj ti priporočam učenje vožnje po pravilni liniji, kjer ne boš več sekal ovinkov, ne boš več prezgodaj vstopal v ovinke in posledično na izstopu iz ovinka zapeljal na zunanji rob ceste, ... To popravi, da ne boš več nevaren sebi in ostalim. Pa še hitreje se boš peljal, če boš vozil po pravilni liniji. Burnout, DAMI34, trebor in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Junij 27, 2014 Deli Objavljeno Junij 27, 2014 (popravljeno) Hvala za opozorilo. Se strinjam, da ni vožnja idealna. Se mi pa ne zdi, da glih kej dosti sečem ovinke, kvečjemu tiste, ki so pregledni (ja... tut to ni dobro, res je). Se bom poskušal popravit na naslednjih vožnjah, pa ponovno objavim posnetek za oceno Hvala! Popravljeno Junij 27, 2014. Popravil Burnout MarkoR, trebor in TakeALookAround 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 28, 2014 Deli Objavljeno Junij 28, 2014 (popravljeno) Hvala za opozorilo. Se strinjam, da ni vožnja idealna. Se mi pa ne zdi, da glih kej dosti sečem ovinke, kvečjemu tiste, ki so pregledni (ja... tut to ni dobro, res je). Se bom poskušal popravit na naslednjih vožnjah, pa ponovno objavim posnetek za oceno Hvala! Posnetek je drgač dober, fajn ker so različne kamere vendar par fint: 1. vse kar je daljše od 5 min se folk dolgočasi in ne gleda, ampak eventuelno preskoči 2. vsaj delno je dobro kak dober in živ komad vmes strpat, ni nujno da cel video 3. fajn je razbijat monotonijo in sicer, ti si že delno to naredil z različnimi kamerami, lahko pa vsake toliko kaj podkrepiš z vdelanim napisom, ali s kako statično fotko, bodisi ovinka, kakega motorja, situacije..... 4. če video pripoveduje zgodobo je vsekakor bolje kot da je samo posnetek poti en primer, sicer slabo posneto (kar s fotoaparatom) vendar narejena zgoda iz treh različnih posnetkov in par fotk: kids dont du dis et houm Popravljeno Junij 28, 2014. Popravil DAMI34 trebor, Mavti, Burnout in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MarkoR Objavljeno Junij 28, 2014 Deli Objavljeno Junij 28, 2014 Lepo se dere tale KTM..powerslide...respect :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Junij 28, 2014 Deli Objavljeno Junij 28, 2014 DAMI34 Hvala za super nasvete... bom probal kej pametnega sestavit Mogoče pa kdaj tut kej rata DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kp-kp Objavljeno Junij 29, 2014 Deli Objavljeno Junij 29, 2014 skategrizzly 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ESTEMP Objavljeno Julij 2, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 2, 2014 Urbii, gauloises, MarkoR in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno Julij 2, 2014 Deli Objavljeno Julij 2, 2014 Špegl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spasky Objavljeno Julij 4, 2014 Deli Objavljeno Julij 4, 2014 spidybaw, MarkoR, skategrizzly in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno Julij 4, 2014 Deli Objavljeno Julij 4, 2014 Motoristi ustavijo avto in fizično obračunajo z voznikom mark1 in gizmy17 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hudoba Objavljeno Julij 4, 2014 Deli Objavljeno Julij 4, 2014 Motoristi ustavijo avto in fizično obračunajo z voznikom In to isti motoristi, kot dva posta visje .) TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno Julij 4, 2014 Deli Objavljeno Julij 4, 2014 Slep danes. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se